تقسیم میشه-سوخت میشهنقل قول:
بسته های حجیم همگی به همین صورت هست روالشون
برای اطلاعات بیشتر صفحه اول تاپیک مشاهده کنید.
Printable View
تقسیم میشه-سوخت میشهنقل قول:
بسته های حجیم همگی به همین صورت هست روالشون
برای اطلاعات بیشتر صفحه اول تاپیک مشاهده کنید.
من حدس میزنم هر دو ماهش 23 گیگ بده برای 70 گیگ. حالا ببینیم از کاربرها کسی گرفته. با 700 هم تماس بگیری بد نیستنقل قول:
مسئلهی منم دقیقاهمینه!نقل قول:
دو حالت بیشتر نداره:
۱- یا به شرکت ایرانسلوابسته هستند.
۲- یا اینکه میخوان خودشونو گول بزنن!
این تاپیک واسه تعریف و تمجیداز ایرانسل که ایجاد نشده.
ملاک هم که نباید تعداد تشکر باشه.
بایدسرعتواقعی رو نشون داد.
ایرانسل که ارث ماها نیست که از سرعت بالاش خوشحال بشیم و تشکر بدیم!
واقعا شما میتونید 70 گیگ رو مصرف کنید؟؟؟؟
بابا این جا روز به روز داره بد تر میشه
چند روز قطع بود الآن چند روزه وصل شده ولی h+ از کار افتاده میره روی H سرعتش از 30 بیشتر نمیشه روز ها
نقل قول:نه اینطور نیست. برخلاف نظر afshin-434 دلیل اینکه برای نتیجه ی آزمون (یا بقول ما غربزده ها : تست) 20 مگ ده نفر تشکر میکنن برای سرعت 3 مگ هیچکس، ایناست:نقل قول:
1.حداکثر سرعت قابل پشتیبانی 3g روی اکثریت تبلتها/گوشیهای اندروییدی ولو گرانقیمت و کاملا جدید، و حتی مودمهای 3g، حدود 21 مگابیت هست (صفحه ی گوشی/تبلت مورد نظر در gsmarena رو ببینید)
اینکه سقف سرعت قابل دریافت این دستگاهها رو کسی تجربه کرده باشه واقعا مساله ی جالبیه. اونم با این سرعتهای پایین اکثر ما
پس تشکر در اینجا به معنی سوپرایز شدنه نه اینکه کوه ابوقبیس رو جابجا کردی که تست گرفتی!
2.فرهنگ تشکر در این فروم نیست. قبلا هم یکبار گفتم، وقتی اینجا پاسخ سوال ها رو هم بدی تشکر نمیکنن و طلبکارن. لحن آمرانه ی بعضی کاربرها که بخیال خودشون میخوان رسمی صحبت کنن و کاملا تقلید ناآگاهانه از مدیران انجمن هاست دلیلشه. دست خودشون نیست!
ولی مثلا توی موبایلستان اونقدر جو صمیمی هست که وقتی سوال هم می پرسی، خیلیها از مدیران ارشد و مدیران انجمن ها و ... پای پستت تشکر میذارن!! حتی بعضیها در اینجا هم عضوند اما عمرا اینجا اهل تشکر از کسی نیستن.
پس جو متفاوت فرومها که ناشی از رفتار/سوء رفتار/نگاه بالا به پایین از سوی ادمینها و مدیرانش هست در این زمینه بینهایت موثره ...
شرمنده از اینکه حاشیه ای بر موضوع اصلی تاپیک بود
سلام 70گیگ برای من درهفته هیچ چی نیست چه برسه به ماهنقل قول:
از روزی که اینترنت شبانه 90گیگ روگذاشتن برای من که دانلودر هستم عالی هست سرعتم از 600تا 1 مگ بالا پایین هست از اینترنت مزخرف adslفعلا بهتره با اون شبانه اشغالشون
اون 70گیگ هم برای دانلود نمیخواهم برای کارهای روزمره که دسترسی به اینترنت نداریم میخواهیم
اگر سرعت محدودکنن مثلا همین 1 مگ کافی هست بشرطی پینگ خوب و مشکل باز کردن پیچ نداشته باشیم راضی هستیم
سرعت بالا هم فعلا بدرد دانلود میخوره برای وب گردی مفتش گرونه
سلام.
دوستان،
من ۱۲ فوریه یدونه از این بسته های ویژه دهه فجر ۳ ماه ۶ گیگ ۲۵ تومن خریدم
ولی ستاره ۱۴۱ ستاره ۱۰ مربع رو که میزنم، میزان حجم باقیموندمو نشون نمیده
چطوری باید بفهمم چقدر کصرف کردم؟
ممنون
سلام.
دوستان،
من ۱۲ فوریه یدونه از این بسته های ویژه دهه فجر ۳ ماه ۶ گیگ ۲۵ تومن خریدم
ولی ستاره ۱۴۱ ستاره ۱۰ مربع رو که میزنم، میزان حجم باقیموندمو نشون نمیده
چطوری باید بفهمم چقدر کصرف کردم؟
ممنون
کد مانده گیری در صفحه اول تاپیکنقل قول:
در مورد اینکه چهطوری طرف با 3g تست سرعت ۲۰ مگ گذاشته کاملا با شما هم عقیده هستم! (به هرحال بعضیا باید بیان خودشونو اینجا تخلیه کنند دیگه!)نقل قول:
ممنون.
ولی به نطر من دکمهی تشکر یه چیز اضافی و بیخود و بهدرد نخوری هست.
و من اصلا ببرای پستهام هش اهمیت نمیدم
زیرا:
۱- ملاک صحیح بودن یک پست به هیچ وجه تعداد تشکرهای زیرش نیست.
(اگر زمان گالیله دکمهی تشکر بود، وقتی گفت زمین گرده به نظرتون چندتا تشکر میگرفت؟!)
۲- تشکرها اکثرا با توجه به قصد و غرض ورابطهی دو طرفداده میشه و بیشتر به خاطر محتوای پست نیست. مثلا خداییش اگر همین پست مفید شما رو من میذاشتم، ۲ تا تشکر هم نمیگرفت.
۳- یهجور حساسیت الکی و بیخودی ایجاد میکنه.
۴- یه جور نیاز و احساس موهوم و کاملا مجازی ایجاد میکنه که همه دوست دارند ازشون تسکر بشه به عبارتی دیگر به یک ارزش موهوم تبدیل شده.
۵- یهجورایی در برخی موارد ممکنه به یک مطلب کاملا اشتباه، تعداد زیاد تشکرها اعتبار بده.
۶- در مورد جو دوستانه هم با شما موافق نیستم.
نمیشه که چون طرف رفیقمه هر جفنگی نوشت ازش تشکر کنم و چون با یه نفر دیگه اختلاف نظر دارم از پست بسیار مفیدش تشکر نکنم. (این دقیقا بزرگترین مشکل دکمهی تشکره)
البته خوبیهایی هم داره:
۱- یک مقدار از ارسال اسپم جلوگیری میشه
۲- شاید کاربرا رو به ارسال مطالب مفید تشویق کنه و اینتشویق شدن ناشی از همون ارزش موهومی هست که گفتم.
البته این نظرات کاملا شخصیه و ممکنه بعضیاش صحیح و بعضیاش کاملا نادرست باشه.
البته حداكثر سرعت نسل سه ۴٢ مگابيت هست اين سرعت هاي ٢٠ مگابيتي هم كه ميزاند مال نسل چهار هست :-)نقل قول:
Sent from my E15i using Tapatalk 2
این امار مربوط به سال 2014 و اپراتورهای معروف کشور انگلیس هست یه نگاه به مقاله بندازید و بعد در مورد سرعت واقعی (نه اسمی) نسل 3 و 4 اظهار نظر کنیدنقل قول:
میانگین سرعت دانلود نسل 3 بین 5 تا 6 مگابیت و نسل 4 بین 15 تا 18 مگابیت یوده و .....
توجه داشته باشید که مساحت انگلستان کوچکتر از استان سیستان و بلوچستان ماست و پوشش دهی این کشور خیلی راحت تر از ایران هست و مشکلی از نظر پهنای باند هم ندارند
البته اینا رو نگفتم که چیزی از شایستگی های اپراتورهای دزد رو کم کنم اونا همچنان دستشون بخون اغشته است
محتوای مخفی: 3G & 4G
بله کاملا حق با آقای آرش هست من هم اول همین اشتباه رو کردم و فکر میکردم واقعا تا ۴۲ مگ ساپورت میکنه.نقل قول:
همینطور که میبینیم دلیلشون هم کاملا مستند و آنالیز شده هست.
اینطور که من میبینم حداقل توی اسپید تست، ایرانسل از میانگین جهانی عقب نیست! ولی در عمل مشکلات زیادی داره
سلام دوستان سرعت 3G من در مشهد خیلی افت کرده از سرعت 2 مگ شده 1 و حتی کمتر دوستان مشهدی شما هم همین مشکل رو دارین یا نه مشکل از انتن منطقه مونه؟
سرعت من هم اگر قطع نبشاه تو همین مایه هاست شبی 15 الی 20 گیگ دانلودنقل قول:
مساله اینه که 10 روزه قطع یا نیمه قطعه
من هم دارم میگم سرعتش روز ها زیر 512 است چه جوری شما ها اصلا از روزانه ایرانسل استفاده میکنید خیلی افتضاحه
با وجود اینکه تست، سرعت مناسبی را نشان نمیدهد، اما سرعت صفحه باز کردن بسیار بسیار بهتر از سرعت صفحه باز کردن در زمانی است که تست، سرعت ۶ مگابیت را نشان میداد!محتوای مخفی: تست سرعت در اسپویلر
به تفاوت پینگ ها دقت کنی بهتره تا سرعتنقل قول:
البته اگه تست هات با یک سرور هستند
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام.نقل قول:
ببخشید شما از چه طرحی استفاده می کنید که این مقدار دانلود رو دارید؟
و سوال دیگر اینکه ساکن کودوم منطقه هستید؟
با تشکر
طرح شبانه 1 روزه یا یک هفته 99 گیگ به حجمش شبانه ات اضافه میکنه که قیمت پایینی هم دارهنقل قول:
میشه شبی 10 الی 20 گیگ دانلود کرد
ما تو اصفهانیم
البته مدتیه که دیگه ریخته به هم خبری از سرعت بالا نیست
بچه ها چند روزه که کلن تبلت من دیگه نمیره رو H+ با ایرانسل
احتمال زیاد باید مشکل آنتن باشه فک نکنم ایراد از تبلت باشه
نظرتون چیه؟
دوردنقل قول:
قبلا هم نوشتم
ایرانسل داغونه در اصفهان . من در خیابان شریعنی سرعت دانلودم روی 3 کیلو بود
آنتن 1 دقیقه وصل میشد 5 دقیقه قطع . افتضاحه
من روی گوشیم فقط 3 تا گزینه دارم
2g
3g
LTE
اگه lte رو فعال کنم از 4g استفاده میکنه؟
گوشی nexus 5
تخفیف 50درصدی هنوز هست؟
هر کددوم رو که فعال کنید از اون نسل استفاده می کنه با این شرط که در صورت ضعیف بودن سیگنال به نسل پایین تر سوییچ می کنهنقل قول:
تخفیف هم باید باشه می تونی کدش رو چک کنی، احتمال زیاد بسته های نوروزی هم در راهند
چون من دیده بودم که علامتها اینجوری بود H برا 3g و H+ برا 4G و lteنقل قول:
ولی برا من مستقیم از H میپره به lte
چون من دیده بودم که علامتها اینجوری بود H برا 3g و H+ برا 4G و lte هم برا lteنقل قول:
ولی برا من مستقیم از H میپره به lte
به هیچ وجه علامت h+ برای 4g نیست.نقل قول:
H+ برای 3g هست.
پس H برای چی هست؟
جفتشون مربوط به 3g هستند اما h+ یک تکنولوژی جدیدتری از 3g هست و حداکثر سرعت دریافت اطلاعات مقداری از h بیشتر است ولی به هیچ وجه h+ علامت 4g نیست.نقل قول:
مثل تفاوت GPRS و edge.
اصلا بعضی از گوشیها بین h+ و h تغییر علامت نمیدن و فقط h رو نشون میدن
G is GPRS ~ 86kbps
E is EDGE ~ 236kbps
3G is UMTS ~ 386kbps
H is HSDPA ~ 3.2Mbps
H+ is HSPA ~ 7.2Mbps or HSPA+ (14.4Mbps or 21.1Mbps)
دلیلش چیه که تو خونه تو یه نقطه نشستی چند دقیقه E میاد چند دقیقه H چند دقیقه هم lte؟
اصلا ثابت نیست
لطفا بگید با چه نرم افزاری تست سرعت میگیرید؟ و استفاده این تست ها در چیه؟
منظور جمله پایین چیه؟
چجور باید استفاده کرد؟نقل قول:
Sent from my E15i using Tapatalk 2
گوشی به طور خودکار در هر مکان، هر سیگنالی که قویتر باشه رو دوست داره دریافت کنه. مثلاتوی خونهی ما یکی از اتاقا میشه h یکی از اتاقا میشه edge برای حل این مشکل، باید گوشی رو مجبور کنیم که فقط اون سیگنالی که ما میخواهیمرو دریافت کنه.نقل قول:
مثلا توی گوشی من کد
بخش testing رو اجرا میکنه و از طریق اون صفحه و انتخاب phone information و سپس در بخش set preferred network type مطابق عکس زیر میتونم با انتخاب یکی ازگزینههای زیر گوشی رو مجبور کنم که سیگنال مورد نظرمو بگیره:کد:*#*#4636#*#*
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
WCDMA preferred (بین 3g و GPRS اولویت3g هست اما اگر سیگنال GPRS بیشتر باشد، GPRS را انتخاب میکند)
WCDMA ONLY (فقط و فقط سیگنال 3g را دریافت خواهد کرد)
GSM ONLY (فقط سیگنال GPRS را دریافت خواهد کرد)
LTE ONLY (فقط سیگنال 4g را دریافتخواهد کرد)
البته بعد از هر بار خاموش وروشن کردن کردن گوشی بازهم بایداین صفحه را اجرا کنید و تنظیماترا اعمال کنید)
اگر با گوشی شما کد فوق عمل نکرد، در گوگل سرچ کنید:
Testing menu code for X
به جای X مدل گوشیتان را واردکنید.
ضعیف بودن سیگنال که با توجه به در فضای بسته بودن شما طبیعیهنقل قول:
speedtestنقل قول:
تا حدودی سرعت و کیفیت اینترنت شما رو مشخص می کنه
اون کاربر با استفاده از نرمافزار Tapatalk انجمن رو مشاهده میکنه.نقل قول:
این نرمافزار برای مشاهدهی انجمن با گوشی مناسبه. و هر پستی از طریق اون نرم افزار ارسال کنی زیرش مدل گوشیت رو مینویسه. البته میشه این پیغام رو هم برداشت.
فکر کنم HSPDA تا 42 مگابیت رو پشتیبانی کنهنقل قول:
در GSMARENA در ص رویووی تخصصی مربوط به تبلت من در لینک پایین نوشته:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
3G support with HSPDA up to 42Mbps
ضمن اینکه قبلا یکی از کاربران در همینجا تست سرعت اسپیدتست 25Mbps رو با 3g ثبت کرده بود که بالاترین سرعت 3g که اینجا گذاشته شده تاحالاست و طبعا بالاتر از 21.1 که من قبلا و شما هم الان گفتید هست
سورپرایز ایرانسل
امروز تری جی من دگرگون شده
دلیلشم تغییر hspa پلاس به dc-hspa هست تا دیروز هشت مگ داشتم اما الان تا 20 مگ هم با همون سیگنال میره در عکس زیر معلومه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خود این همون H+ نیست؟نقل قول:
نه عزیز این dc-hspa پلاس دی سی یک تکنولوژي بالاتره که تا 42 مگ می تونه بره الان سیگنال من عالی نیست اما تا 20 مگ میره احتمالا توی این چند روز تستهای 30 مگ تری جی رو هم می بینیم قبلا اون بالا فقط اچ اس پی ای پلاس خالی بود اما الان دی سی هم اضافه شده
گویا شما از دو تا کانال 5 مگاهرتز همزمان دیتا می گیری که برای مناطقی که سرعتشون هم پایینه خیلی خوب میشه دقیقا من قبلا تا نزدیک ده مگ می رفتم و الان دارم تا نزدیک 20 مگ میرم. پس کسانی که در حالت پلاس 20 مگ داشتن احتمالا 40 مگ در حالت دی سی ( دوال کریر) خواهند داشت.
Dual Cell HSDPA (DC-HSDPA), known also as Dual Carrier, is the natural evolution of [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] by means of carrier aggregation in the downlink
What is "DC-HSPA"?
DC-HSPA is a "dual carrier" or "dual channel" form of HSPA+ that achieves greater upload and download speeds by using two 5MHz bands of spectrum in parallel instead of relying on the normal single 5MHz band of spectrum used by HSPA+ and other HSPA network technologies. This brute force method of doubling bandwidth can greatly improve connection quality in weaker signal areas in addition to simply providing faster data speeds.
اینی که من گذاشتم میانگین سرعت هست نه حداکثر سرعت.نقل قول:
در مورد سرعت اسمی و سرعت عملی هم آقای آرش در صفحات قبل، مفصل توضیحدادهاند که درسته نوشته تا ۴۲ مگ دریافت میکنه اما در کشورهای اروپایی هم میانگین سرعتش حدود ۳ مگ هست.
خود hsdpa+ تکنولوژی های مختلفی داره و سرعتش تا بالای 300 مگ هم می تونه بستگی به شرایط محیط و تجهیزات افزایش پیدا کنه
HSPA+HSPA+ is the pinnacle of current 3G technology, offering a theoretical 168Mbit/s downlink speed. In reality most HSPA+ coverage is only capable of 21Mbit/s, with some areas being upgraded to 42Mbit/s and occasionally even 84Mbit/s. But even the fastest implementation of HSPA+ is a long way behind the 1Gbit/s download speed required to be considered a real 4G network. But this hasn’t stopped a number of US carriers from advertising HSPA+ as 4G.T-Mobile was one of the first companies to falsely advertise its HSPA+ network as 4G, and AT&T followed suit shortly after. Arguably AT&T is even worse, as its network started out with capabilities peaking at 14.4Mbit/s download and 5.8Mbit/s upload speeds, which is ridiculously slow for a 4G network. Users in the UK, and some other countries, will probably have noticed that some carriers actually offer HSPA+ as part of their 3G network packages. So it seems that US consumers are being sold and overcharged to use a slower network under the guise of a next generation technology.
مقایسه سرعت واقعی و اسمی هر نسل
سلام ۹۳۳۲۹۱۳۴رو بفرست به ۷۳۷۱۱۱۶۷ اینو بفرست تو گروهای ک هستی واسه ایرانسلی ها شارز میاد تو گوشیشون باش
کسی میدونه جریان این پیام که همه جا پخش شده چیه؟