نقل قول:از سرعت دانلود و هزینه 256 نا محدود مخابرات خبر دارید؟نقل قول:
Printable View
نقل قول:از سرعت دانلود و هزینه 256 نا محدود مخابرات خبر دارید؟نقل قول:
سرعت 31نقل قول:
ماهی 15
سلام ، بچه ها من 2 مگه نامحدود گرفتم. سرعت دانلودم دو دقیقه ی اول 260 ثابت هستش ینی 2 مگ رو ثابت بهم میده ( با تسک منیجر ویندوز 8 بررسی کردم که 2 مگ ثابت هستش) ولی بعد از اون 2 دقیقه یهو میشه 230 که تسک منیجر ویندوز 8 میزنه 1.8 مگا بیت سرعت دانلود رو . اگرم پاس کنم بعد ریزوم کنم همین اتفاق میوفته ینی 2 دقیقه 260 ثابت میگیره بلافاصله بعد 2 دقیقه باز میشه 230 ینی همون 1.8 مگا بیت ، 100 بار هم پاس و ریزوم کنم همین اتفاق میوفته.لینک های مختلف از جاهای مختلف تست کردم همه همین جوریه. کسی میدونه علتش چیه؟
واسه منم همین جوریه, البته 10 ثانیه اول 250 میده دیگه به 2 دقیقه نمیکشه. :n02:
ینی خوده مخابرات این کارو میکنه؟ یا ایراد از ماس؟:n13:
کلک مخابرات هست که شما وقتی تست سرعت می گیرید, نتیجش 2 مگ بشه ولی در عمل 1.8 مگ هست.
پس الکی به سیستمو ویندوز ور نریم کاره خودشونه . مرسی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو سه روزه این سرعت یک مگ من اینطوری شده، به زور اگر 600 بشه. چرا؟ ضمنن دائم قطع و وصل میشه
نویز خط رو بررسی کن.نقل قول:
مخابرات روی اینترانت ( داخل به داخل ) سرعت کامل میده.
سلام دوستان من زمانی که اسپلیتر به مودم وصل میکنم اینترنتم سرعتش مثل دایل آپ میشه ولی زمانی که اسپلیتر رو بر میدارم درست میشه میشه من رو راهنمایی کنید در ضمن اسپلیتر رو روی یه مودم دیگه امتحان کردم درست بودش .ممکنه از تنظیمات مودم باشه؟؟؟؟
سلام دوستان من زمانی که اسپلیتر به مودم وصل میکنم اینترنتم سرعتش مثل دایل آپ میشه ولی زمانی که اسپلیتر رو بر میدارم درست میشه میشه من رو راهنمایی کنید در ضمن اسپلیتر رو روی یه مودم دیگه امتحان کردم درست بودش .ممکنه از تنظیمات مودم باشه؟؟؟؟مودم 2730u dlink
اینترنت پرسرعت شرکت مخابرات استان تهران در تاریخ 15 دی ماه به مدت 50 دقیقه دچار اختلال شد.
به گزارش سافتگذر به نقل از سیتنا، خلیلی معاون شبکه شرکت مخابرات استان تهران این اختلال را بدلیل خرابی ایجاد شده در یکی از روتر ها عنوان کرد و گفت: این اختلال منجر به کندی سرعت اینترنت پرسرعت مشترکین مخابرات به مدت 50 دقیقه شد.
وی افزود: در همین راستا این شرکت بابت اختلال بوجود آمده از تمامی کاربران اینترنت پرسرعت (مخابرات) عذرخواهی کرده و اعلام می دارد در حال حاضر هیچ گونه اختلالی در زمینه اینترنت پر سرعت در استان تهران وجود ندارد.
پ ن : :n09:
هدف از گذاشتن اسپلیتر اینه که شما نویز دیتا ADSL رو روی در هنگام صحبت کردن با تلفن نداشته باشی و بر عکس این فضیه.نقل قول:
اگه شما بدون اسپلیتر مشکلی نداری و SNR خطت هم بعد از وصل کردن تلفن به آن خط پایین نمی آید میتونی اصلا از اسپلیتر استفاده نکنی.
در راستای نبودن هیچ گونه اخلال،نقل قول:
سرویس 1 مگ :
میشه یکی بگه بره تست سرعت اینترنتم چیکار باید کنم تست سرعت و اینا ؟؟ممنون
سلام دوستان
من یک از دوستام می خواد اطلاعاتی درباره ی شرکت های اینترنتی در تهران بگیره تا شاید اینترنت گرفت
وضعیت مخابرات تو تهران چه جوریه؟
به گزارش اینجانب به نقل از خودم خیلی هم اختلال داریم چند مورد رو تیتروار عرض میکنم !:thumbsup:نقل قول:
1-فیلـترینگ فله ای و محدود بودن تعداد بی شماری سایت و خدمات مبتنی بر وب با دلایل واهی!از فیسـبوک و یوتیوب تا وی چت و وایبر(انشا ا... به زودی!) تا سایتهای خبری آموزشی و و و
2- علی رغم افزایش 10 100 و حتی 1000 برابری پهنای باند اینترنت توسط وزیر خفن و محترم! همچنان مشکل کمبود پهنای باند کاملا محسوس و سرعت با سرورهای خارج از کشور یک دهم می باشد!
3-اقدام به شنود جاسوسی و نقض حریم خصوصی کاربران !
4-سرعت نهایی بسیار پایین اشتراک بیش از حد و مشکلات پینگ/تایم اوت قطعی و ...
5-چند تست:
...F for
6-با همه این تفاسیر بر همگان کاملا واضح و مبرهن است که هیچ گونه اختلال و دوشواری وجود ندارد و شما خیلی خوبی!کد:Tracing route to google-public-dns-b.google.com [8.8.4.4]over a maximum of 30 hops:
1 * * * Request timed out.
2 18 ms 14 ms 31 ms 10.31.47.74
3 13 ms 15 ms 14 ms 10.31.47.73
4 16 ms 13 ms * 217.218.189.198
5 16 ms 14 ms 14 ms 10.201.42.11
6 14 ms 15 ms 19 ms 78.38.245.85
7 18 ms 18 ms 14 ms 10.10.36.218
8 378 ms * * AES-Static-037.1.22.125.airtel.in [125.22.1.37]
9 357 ms 358 ms 360 ms p15169.sgw.equinix.com [202.79.197.30]
10 354 ms 373 ms 356 ms 209.85.243.158
11 394 ms 356 ms 355 ms 72.14.239.61
12 * * * Request timed out.
13 360 ms 359 ms 361 ms google-public-dns-b.google.com [8.8.4.4]
Trace complete.
7-نکنه منظور شما از اینترنت پرسرعت همون اینترنانته!؟:n09:
بسیار عالیه هیچ اختلالی هم نداره :دینقل قول:
خب شما نوع استفاده رو ذکر نکردی برای دانلود (داخلی یا خارجی چند کانکشن) و وبگردی معمولی کاملا مناسبه نسبت به قیمتش(سرویس های نامحدود) برای براندازی نرم (یوتیوب و فیسـبوک و مخصوصا سرچ امن گوگل) گاهی آدم رو کلافه میکنه!!برای بازی آنلاین و ارتباط تصویری هم چندان مناسب نیست!و البته اینترنت کاربرد دیگه ای هم که نداره!!:n08:
باز اینها تجربه من + بررسی چند صفحه آخره ... منطقه ها متفاوته و سرویس های حجمی رو اطلاعی ندارم فراگیر هم نشده!
:n16:
اما انصافا اوضاع خیلی بهتر از قبل شده، قبلا از فاجعه هم اونورتر بود الان مشکل پکت لاس تا حد زیادی رفع شده مشکل سرعت هم با بعضی از روت ها مثل دلتا و ایرتل تا حد زیادی وجود نداره در صورتی که تا همین ۱ماه پیش سرعت عملا تو روز ۱۰ هم نبود اما الان روزا با نوسان تا سقف 125 رو پر میکنه با تک کانکشن.
سلام
من سرویس 512 نامحدود مخابرات دارم میخوام تبدیلش کنم به 1024 با ترافیک 4 گیگ
چجوری امکانپذیره؟
سلام دوستان. کسی هست که بخواد از طریق اینترنت مخابرات از APP STORE اپلیکشن دانلود کنه؟من شنیدم بودم تحریم اپل رفع شده ولی باز هم خطای 1009 رو میگیرم. کسی میتونه راهنمایی کنه
اوپس!!:n04:نقل قول:
تا دیروز بدون مشکل کار میکرد ، از امروز اینطوری شده:n28:
پلی استور که تحریمش برداشته شد اما از داخل فیلتر شد :|نقل قول:
برا من خیلی خوب شده فقط خداکنه همینطوری بمونه:n01:
بچه ها شما هم شبا با اینترنت مشکل دارید؟
من قبلا تو 8 ساعت شب 4 گیگ و خورده ای دانلود داشتم . در صورتی که الان به زور به 3 گیگ میرسه!
بچه ها رساته میگن روی مخابرات مانیتورنگ هست؟اگه هست به چه صورتیه مثلا چکار میکنن
خوب امروز نت مرکز حافظ رو تست کردم، خط رو روی ۲۳مگ دان و ۱مگ آپ بستن ولی سرعت سرویس همون 512
من adsl نا محدود 128 دارم که سرعتش اعصابه آدمو خورد میکنه (سرعت دانلود 18 kb/s ( !!!!
میخواستم بدونم مخابرات تهران نت محدود هم داره ؟
اگه داره بطفا سرعت دانلود سرویس های زیرو بهم بگین :
128
256
512
اگه مححدود نداره بریم سراغ شرکتیا !!!
نوکر همگی
تجربه به من ثابت کرده که همینجوری نمیمونه !! و دوباره تغییر میکنه :n03:نقل قول:
بله:n27:بازم پوکیدنقل قول:
برم پارس آنلاین از این مخابرات راحت شم
این آپلود چرا اینقدر کم شده رو 152 بسته شده ولی با سرعت 7KB آپ میکنه
اینترنت حجمی تو چندتا از مراکز مخابراتی میدن که خبر ندارم کجا هستن.سرعت های دانلود هم به ترتیب در بهترین شرایط عبارتند از:18=128/ 32=256/ 62=512نقل قول:
یک عکس از مشخصات مودم می زارینقل قول:
سرعت 512 یا پهنای باند 512 ؟
آره البته ظاهرا آپلودش بالاتره.نقل قول:
روت هم فقط ۲تا داره، ایرتل هند و فلگ تلکام، پینگ هیچ جوره زیر 200 نمیاد.
تست ایران هست ؟ احتمالا به خاطر فعال شدن IPTV مرکز شما هست من 2-3 تا از بچه ها دیدم اینطوری بوده اپ استریم ولی سرعت محدود بوده .نقل قول:
یوزر شما اخرش @tct6 هست درسته ؟
یعنی برم محدود از شرکت های خصوصی بیگرم بهتره ؟نقل قول:
سرعت دانلود و وبگردی برام مهمتره تا حجم !
بلهنقل قول:
آره احتمالا بخاطر همونه البته اینجوری چون ریت بالاتر بسته شده سرعت یکم بالاتره مثلا چند ثانیه رو 70-80 هم میره، آپلود هم ظاهرا همون 512 بسته شده جالبه من خودم ۱مگ دارم آپلودم رو 256!
فکر کنم همون 50% افزایش پهنای باند که گفته بودن انجام شده یه مقدار سرعت بهتر شده
الان باز شروع میکنن کیلویی کاربر گرفتن دوباره همون شه
از عصر تا حالا سرعت افتضاحه!
به شدت تایید میشهنقل قول:
بله به دلیل packet loss شدید هست.نقل قول:
با 2020 هم تماس گرفتم گفت زمان تقریبی انتظار 14 دقیقه، معلوم شد سراسریه!
برای من رسماً قطعه!!
اینجا هم با سلام و صلوات باز شد!
Speedtest هم تعطیل!
دقیقش برای من از جمعه عصر شروع شد افت سرعت الان به اوجش رسیده!!
واضح و مبرهن است که شبکه داخلی بدون کوچکترین مشکلی کار میکند!!
خیلی داغون در حد قطعه ! یه چند روزی بود که مخابرات خیلی خوب شده بود حتی من به این فکر رفته بودم اینترنتی که روی خط دیگه دارم رو قطع کنم !
ولی گویا دوباره داغون شد رفت ! این چند روز هم از دستشون در رفته بود خوب شده بود .