نقل قول:
اوضاع پینگ که این چند روزه به هم ریخته است پینگ منم رفته بالا از dns های خوب استفاده کن پینگ یکم میاد پایین تر
Printable View
نقل قول:
اوضاع پینگ که این چند روزه به هم ریخته است پینگ منم رفته بالا از dns های خوب استفاده کن پینگ یکم میاد پایین تر
مهرداد پینگت با ping 4.2.2.4 /t چنده ؟
پینگ من :
محتوای مخفی: ping 4.2.2.4 /t
چرا قست نمایش حجم غیر فعاله؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی عالیه فقط به این آقای ملک بگو که یک چند تا طرح نامحدود بذارن خدارو خوش نمیاد تهران نامحدود داشته باشه ولی ما نداشته باشیمنقل قول:
248 یا 240 میلی ثانیهنقل قول:
چند بار دیسکانت کن و دوباره تست کن .نقل قول:
نه دیگه / باز اینو بگم باز همینی رو هم که الان داریم ازمون میگیرن .نقل قول:
انشا.. قیمت ها رو کاهش بدن باز بهتره.
سرعت امشب داغونه. طلایی کمپین. 140 میانگین. بقیه چی؟
میشه لینک زیر رو امتحان کنید و سرعتش رو به بگید؟
همه اینکارا رو کردم درست نمیشه از منطقممونهنقل قول:
منم پینگم همون ٢۴٠ به بالاست...نقل قول:
Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk
نقل قول:
جات خالی من هم رفتم مخابرات مرکزی
رفتم باهش صحبت کردم برای طرح الماس
اصلا خیال نمی کردم این قدر گنده باشه!!!!(ملک جعفریان رو میگم) با عکسش خیلی فرق داشت
تا بهش میگفتم طرح نامحدود بزارید سریع و قاطع میگفت اصلا نمیشه امکان نداره:n02:
پس بهتره دلتون رو صابون نزنید که طرح نامحدود بزاره
دوستان پارس آنلاین هم مشکل تک کانکشن داره مثل مخابرات!!!
اگه میخواید بیشترین دانلود شبانه رو داشته باشید باید چند تا لینک با تعداد کانکشن بالا بذارید واسه دانلود...
دوستانی که میگن بی هدف دانلود نکنید,یه راه حل بدن !
وقتی سیستمی تا صبح روشنه برای جبران استهلاک و مصرف برق کاری جز دانلود بی هدف لینکای مختلف میشه کرد؟
من از موقعی که مخابرات نامحدودشو برداشت طرح طلایی دارم اوایل خو ب بود تو ماه رمضون سرعت شبانه دانلودم
روی 240 ثابت بود شبی 5و6گیگ دانلود میکردم بعدش اومد پایین شد 100 و 150 همینطورپایین ترمیومد
الان چندماه سرعت شبانه ام روی 50 تا 70 تا بود بازم راضی بودم به الجبار تا اینکه 8 اسفندچندوروزپیش
طرحم تموم شد باید عوضش میکردم دوباره طرح طلایی گرفتم الانم 3 روزه سرعت شبانه ام روی 20 تا 40 هست خیلی افت کرده
تازه این به کنار وقتی شب دانلودمو میذارم نصف شبم قطع میشه مثلا دیشب ساعت 2 من قطع شدم من کانکشنی وصل میشم
پس درنتیجه دیشب 50 مگ دان کردم هر روز داره اوضاع بدترمیشه پولشو میگیرن ولی چیزی نصیبه مانمیشه
همه ی دنیا دارن پیشرفت میکنن این مخابرات مشهد داره پس رفت بقرآن من دانلود لازم دارم خسته شدم
روی فیبرنوری هستم وگرنه میرفتم آسیاتک.....دولته دیگه هیشکی هم نمی تونه خودشو باهاش بگیره دولت خخخخخ
من فک کردم طرحم عوض بشه سرعت شبانه ام خوب میشه بلکه بدترم شده.....اینا همش دروغه که پهنای باند نداریم و ازاین حرفا
همه چیز دست خودشونه تو هرمدت زمانی سرعت بالا و پایین میارن و شایدم منطقه ای باشه منکه دیگه خسته شدم
ولی اگه بخوان می تونن سرعت شبانه رو بالابیارن نمی دونم چرا نمی کنن گناه میشه فک کنم یه عده جوون
ازش استفاده کنن
من چندماه پیش هرکاری کردم به اینو اون زنگ زدم تا خطمو بیارن روی مسی تا بتونم از شرکتا سرویس بگیرم نشد گفتن هرگز نمیشه
گفتن تاز بقیه منطقه ها به زودی میان روی فیبرنوری خیلی تلاش کردم تا بتونم خطمو تغییر بدم نشد.......
داداش چندروز نبودمنقل قول:
تلفن رو قطع کردم
این هم مشخصات جدید
Downstream Upstream SNR Margin : 6.0 6.9 db Line Attenuation : 52.9 49.3 db Data Rate : 1561 254 kbps Max Rate : 2096 265 kbps POWER : 18.0 10.3 dbm CRC : 709 1
دریغ از یک جو شخصیت:n15:بعد میگن چرا تو ایران همه جا فیلتره....بخاطر جنبه آدمایی مثل شماست.از اسمت هم معلومه.واقعا برازندته...
شما اسپلیتر داری اصلا؟نقل قول:
داداش سوالمو من فقط اینجا پرسیدمنقل قول:
بعدش فهمیدم داداشم هم اومده با یوزرم تو تاپیک دیگه سوال پرسیده:n04:
آره اسپلیتر دارم خواهشا بگو میزان نویز بهتر شده یا نه؟؟؟:n13:
منظورم با شما نبود دوست عزیز.نقل قول:
اصلا تغییر نکرده.میتونید از ورودی مخابرات تست بگیرید؟
دیگه باید بیاید تو تاپیک نویز.
این کارها رو انجام بدید برای راهنمایی بیشتر هم فقط بیاید تاپیک نویز خط که همه دوستان مشکلات مشابه دارند.نقل قول:
چطوری تست بگیرم؟نقل قول:
اصلا به نظرت کل سیمکشی خونه رو عوض کنم بهتره یا نه؟نمیدونم دقیقا چکار کنم؟؟؟
مودم رو به پریزی که مخابرات دم در گذاشته وصل کنید.بیاید تاپیکی که گفتم دوستان راهنمایی میکنن.نقل قول:
برید با یکی از این شرکت ها مثل همین آسیاتک، شاتل یا پارس آنلاین صحبت کنید بگید من میخوام از شما سرویس بگیرم باید چی کار کنم؟ معمولا راهش اینه که میان براتون یک آنتن نصب میکنند هزینه اش رو هم ازتون میگیرند و بعد میتونید ازشون سرویس بگیرید. تا مدتی قبل که میشد نمیدنم هنوز هم این کار رو میکنند یا نه ولی ارزش امتحان کردن داره.نقل قول:
شما همه این این کارهایی رو که گفتم انجام دادی؟ توی هر تاپیکی هم که سوال کنید دیگه از این بیشتر نمیتونند راهنمایی کنند. دوباره هم میگم اگر همه اون کارها رو انجام دادید، نویز از طرف شما نیست اول به مخابرات بگید پورت رو براتون عوض کنه و بعد اگر باز هم درست نشد بگید نویزگیرشون رو براتون عوض کنند.نقل قول:
سلام پس کی این مخابرات خجالت می کشه و قیمت ها رو میاره پایین ?????
مخابرات با اندروید که مشکل نداره؟
پارس که دهنمو سرویس کرده
با چیه آندروید؟نقل قول:
آندروید مارکت که کلا نمیره.
با مثلا آاپ هواشناسی چون مجبورم از طریقه ایرانسل ست کنمش
یا وایبر
خدا روشکر مشکلی نداره.نقل قول:
تو سایت گلدنت من با پروفایل خودم مشکلی ندارم و راحت میتونم برم تو ولی یک خط دیگه است مال یکی از آشنایان که تو سایت گلد نت قبلا میرفت ولی الان میخواد بره و لاگین شه پیغام خطایی در برنامه رخ داده است میاد علت این خطا رو کسی میدونه ؟ مشکل از گلد نت نباید باشه چون من که مشکلی ندارم
سلام اقا این شماره مخابرات جهت تغییر upstream و downstream چنده چون من از مرکز دورم میخوام بیرنش رو 2 مگ
به 2020 زنگ زندم گفتم کار ما نیست
به مرکز فرشچی 6084444 زنگ زدم بازم گفتن کار ما نیست در صورتی که از همین شماره به من زنگ زدن و پرسیدن که اینترنت شما وصل شده :n27:
کش مرورگر پاک کنید,با کروم تست کنیدنقل قول:
اگه نشد مشکل از خود گلد نته
این آدرسم امتحان کنید
[HTML]http://2020.tci-khorasan.ir/Pages/Login.aspx[/HTML]
نقل قول:
همه این مواردی که شما فرمودید من قبلا تست کردم گولدنت ایراد نداره چون برای من راحت باز میشه و مشکلی نداره
والا بعضی وقتا برا منم همین ارور رو میده.نقل قول:
اما با یه اکانت دیگه که امتحان میکنم درسته!!!
از این لینک سرعت شبانه من 90. بعثت ه دارم
مال منم همینطوره با خط خونه مشکل نداره(کمپین) با خط دیگه خطا میده! (طرح معمولیه256)نقل قول:
Sent from my GT-I9100G
کسی نیست به من کمک کنه پرش لینک خیلی زیاد شدهنقل قول:
:n28:
شماره بخش MDF رو هم اگر کسی بدونه عالی میشه
مخابرات خیلی سرعت ها رو اورده پایین
من طرح خانواده دارم قبلا شبانه با سرعت 256 دانلود می کردم
اما الان شب ها حداکثر سرعتش 70 کیلو بایت میشه
دلم خوش بود شب ها حداقل یک فیلم تموم میشه ببینیم که همونم ازمون گرفتند