حتما نظر و بررسی تو در مورد اسپایس بزار.نقل قول:
خوب تحلیلش کن :n06:
ممنون
Printable View
حتما نظر و بررسی تو در مورد اسپایس بزار.نقل قول:
خوب تحلیلش کن :n06:
ممنون
scent of the day
Lomani pour Homme
کار 1987. ترکیبی از اسطخودوس لیمو و خزه. ماندگاری متوسط. پخش بوی متوسط.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوباره به دوستان عزیز
میخواستم رایحه های سبک Aventus رو معرفی کنید. این سبک رایحه خیلی خیلی به دلم میشینه
ممنون
سلام دوستان چندتا ازبهترین عطرهایی که توعمرتون تست داشتین یاخودتون دارین کلا چندتاتاازبهترین وخاص ترین بوهایی که تو عمرتون استشمام کردین یا برای لذت بردن از بوی عطر به معنای واقعی میرید سراغش؟؟؟؟:n39:(حداکثر10تا)+دلی ل (2نمره):n09:
اگر میتونید از اون تعداد بهترینش هم نام ببرید.(یعنی این یدونه درواقع میشه بهترین بوی عمرتون!:n10:)
من خودم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویه توضیح مختصر درباره هرکدوم:
1.Black XS :بااینکه میوه ای غیرازلیمو دراین عطربه کارنرفته به نظر من بوی میوه ای داره.همچنین دارچین رو که من بوش رو دوست ندارم وبرام سنگینه طوری به کار برده که این عطرو از بهترین عطرهای عمرم کرده برای من بوی اناروپرتغال داره نمیدونم چرا:n13:
درهرصورت عالیه...
2.creed Silver Mountain Water :بوی چای که یکی ازبوهای برجسته دراین عطره ازدلایل عشقم به این عطره:n12: وکمی هم بوی ترش که مسلما ازترنجه. عطرهای مختلفی هست که رایحه چای رودرخودش داشته باشه اما این رو ازهمش بیشتردوست دارم به صورت ماهرانه ای بوی انگور رو بین رایحه هاش جا دادن بعضی وقتانمیتونم حس کنم بویی که در نت دوم استشمام میکنم از چایه یا انگور!
3.creed aventus:کمترکسی پیدامیشه که این بوی خارق العاده رو نپسنده دنیاییه برای خودش.یه بوی میوه ای که در اون آناناس وسیب حرف اولو میزنن یه بوی خاک مانند، گل رز... مادرحد توصیفش نیستیم فقط درحد تحسین:42: :n29:
4. Gucci pour homme 2: ترکیب رایحه مورد علاقم چای با تنباکو دراین عطر مجذوبم کرده. شاید اول که میزنم وکمی ادویه ای وتنده خیلی برام لذت بخش نباشه اما وقتی نوبت به خودنمایی تنباکو میرسه وخودشو باکمی بوی چای نشون میده محشری به پامیکنه (این عطر خیلی خیلی خیلی کم بوی آدامس موزی داره! تویکی از سایت هاهم یه نفراین نظرو دربارش داده بود.خیلی کم باهاش موافقم:n01:) کلا تکه وخاص...
5. allure homme sport: کلا به روایحی که داخلش استفاده شده کار ندارم بوی پرتغال به بهترین شیوه ممکن تبدیل به یه عطر بی نظیر شده همون رایحه ای رو بهم میده که همیشه از یه عطرپرتغالی انتظارداشتم.
6. Polo Blue: از بی نقص ترین، کامل ترین،ملایم ترین،تمیزترین ودلنشین ترین بوهای خنکی هست که میشه نام برد.فکرکنم این بوی خربزه و ریحانه که منو به سمت این عطر میکشه.درکل در عطرهای خنک نمرش بیسته.
7. Lacoste L.12.12. Green : به معنای واقعی خنک وشیرین.تازه کشفش کردم.پی بردم که اسپری شماره 12 بیک هم این بوروداره وتقلیدی از اینه.بویی به رنگ سبز وبسیار روح نواز که از بوکردنش هرگز خسته نمیشم.
8.Gucci Guilty: ازسبک رایحه هایی که همیشه دوست داشتم ودارم بویی ساده اما خوش.نه خیلی گرم ونه خیلی سرد.نمیتونم تشریح و درکش کنم اما بوشو بسیار میپسندم.
درآخرهم اگه بخوام بهترینشونومعرفی کنم نمیتونم ازبین کرید سیلور مونتاین و بلک ایکس اس انتخاب کنم این دوگزینه بهترین بوهایی هستند که تجربه کردم.(هرچند بقیه عطرهاترتیب خاصی ندارن و هرکدومو یه جور دوست دارم:n02:)
دوستان دیگه هم بنویسن اگه پستتون به اندازه پست طوماری من نشد هم عیبی نداره فقط موردعلاقه هاتونو نام ببرید. خیلی سخت نگیرین باهرکدوم بیشتر حال میکنید همونو بنویسید:n05:
فعلا ما درحال پختن درزمینه عطربازی هستیم ومشتاق به مطلع شدن از عطرهای مورد علاقه دوستان حرفه ای تر.
شاید باتست بوهای جدیدنظرم عوض شد که بعید میدونم:n35:
پ.ن : برای فهمیدن اینکه چه موادی درعطرها به کاررفته وبویی که ازعطراستشمام میشه از چیه سایت های عطری زیادی هست که روایح به کاررفته درعطرو به صورت تصویری زده راهنماهای عالی ای هستن.
آکوا وومن (لطافت در عین اقتدار)
آیا تا بحال اکوا وومن رو تست کردید؟ فقط کافیه یکبار از حوالی کسی که ازش استفاده کرده عبور کنید تا عاشقش بشید!
من به واقع توصیف شایسته ای ازش ندارم اینقدر که عاشقشم
تنها عطری که هیچوقت ازش خسته نمیشم . حس طراوت و شادابی
بیشترین رایحه ای که ازش استشمام میشه ترنج و انبه هست که در ادامه با همراهی گل رز به شیوه ای استادانه! (گل رز معمولا برای من خیلی خوشایند نیست ولی!!!) بینهایت لطیف و در انتها ترکیبی از مشک با همراهی عنبر
خنک ترین و ماندگارترین عطر زنانه ای که دیدم
پخش بوی عالی
در نظرسنجی ها جز معدود عطرهای خنک با ماندگاری بسیاربالا شناخته شده
تولید سال 2002 عطری که متاسفانه بسیار کمیاب هست و من هم اکنون به شیشه ی 50 میلی که ازش شاید حدود 20 میل باقی مونده زل زدم و به این فکر میکنم ایا عطرهای جدیدی بخرم برای تجربه؟ یا 470 هزار تومن بدم دوباره بخرمش؟! مسئله این است!
نارسیسو رودریگز فرهر (مشکی) (نهایته غرور)
بازهم ترنج و عنبر و مشک
عجیبه نت های مشابه اما دو دنیای متفاوت! ولی علاقه ی من تقریبا به یک اندازه!
عطری گرم، سنگین، شیک
وقتی که ازش استفاده میکنی حس قدرت بهت دست میده و متفاوت بودن
من از نارسیسو حسی از رایحه ی چوب دارم که بسیار قویست!
این عطر منو یاد زمان بچگیم میندازه وقتی خونه مادربزرگ با وسایل چوبی بازی میکردم و اتاق پدربزرگ و سیگاری که در زیرسیگاری چوبی خاموش میشد!
با نارسیسو شما متفاوت هستید خیلی متفاوت!
ومنیتی از تری ماگلر (این عطر خاص)
اگر اکوا وومن و نارسیسو همه پسند است
این را بدانید ومنیتی دو قطب دارد یا عاشقش میشوید یا متنفر!
ولی من بی توجه به نظر دیگران وومنیتی میزنم و حس خودم مهمتره :دی
رایحه؟
بسیار قوی
به هیچ عنوان شیرین یا گلی نیست. میوه ای هم نیست. گروه بویایی؟ شور!!!
بله دقیقا شور
ولی
شور خنک :دی
بینهایتی از جنس سرمای نسیم دریا
تا چه حد با خاویار اشنا هستید؟
خاویر در وومنیتی حرف اول را میزند و البته انجیر
این هم جز معدود عطرهای خنک با ماندگاری و پخش عالیست
با اطمینان میتونم بگم پخشش از اکوا وومن هم به مراتب بالاتره
یک عطر در نگاه اول ساده ولی
بسیار نازنین
وقتی ایتس می رو استفاده میکنی شک نکن تنها کسی که متوجه میشی فقط خودتی
رایحه خوشایند شیرین ابتدایی ترکیبی از اناناس و نارنگی هست
هرچقدر میگذره چوب صندل بیشتر خودش رو نشون میده
و لازمه بگم؟ مشک!
یک عطر ارام و لطیف در عین سادگی بسیار خوشایند و برای من خاطره انگیز
من معرفی عطرهامو محدود کردم چون این 4 عطر که گفتم با فاصله ی زیادی نسبت به تمامی عطرهایی که داشتم، تست کردم، دیگران داشتند! برام خوشایند هستند...:n12:
نت آخر بلک ایکس اس لکسس شباهت هایی دارهنقل قول:
ممنون اما بلک ایکس اس بوی گرمی داره و من خواهان بوی ملایم و تقریبا 4 فصل هستم ! ار نت های تند هم چندان خوشم نمیاد !نقل قول:
نت آخر بلک ایکس اس لکسس شباهت هایی داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1982
1978 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1959 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1978 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1988 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1934 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1964 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1987 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1988 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1996
سلامنقل قول:
برندهای بزرگ معمولا رایحه های پیچیده و تکرارنشده طراحی میکنند
رایحه هایی که مشابه سازی(شبیه ولی متفاوت) با اونها کار بسیار دشواریه
حتی کپی های عطرهایی نظیر اونتوس تنها بخشی از رایحه (معمولا رایحه اصلی) رو شبیه سازی میکنن و در طراحی دقیق اون ناتوان هستند
فرضا ماین بخش اعظمی از نت انتهایی اونتوس رو به ارمغان اورده
بنابراین پیدا کردن عطری که یاداور اونتوس باشه (ولی متفاوت) خب خیلی سخته و اگر هم باشه فردی بسیار کاربلد میخواد
چیزی که هست رایحه ابتدایی بیشتر میوه ای (اناناس و ترنج) و رایحه میانی بیشتر چوبی مانند برگرفته از درخت توس و کمی رز و در انتها مشک به همراه بلوط هست که خودنمایی میکنه
با این ترکیبات به شخصه رایحه ای سراغ ندارم که در این فضا باشه
اما خب در یک سایتی زده که رایحه اونتوس یاداور این عطر از لومانی میتونه باشه من شخصا ندیدم این عطر رو ولی ساختش جدید و محصول 2014 هست با توجه به نت ها میتونه شبیه باشه!!
AB Silver Lomani for men
به به عجب عطرهای کلاسیک شیکینقل قول:
من شخصا از علاقه مندان ویژه ی آزارو پور هوم، بروت و کول واتر هستم!
+
به زودی من هم یک چندتا از بهترین رایحه های عطرهای مردانه که تا حالا دیدم رو معرفی خواهم کرد:n16:
همینطور که گفتم منظورم نسخه لکسس بود و گفتم فقط نت اخرش :n16:نقل قول:
mine از مارک جوزفنقل قول:
و
جگوار ویژن 3
نقل قول:نوت ها:
نوت های چوب (سدر، کاج)، ادویّه ای، بسیار تلخ و تند، بسیار کم شیرین و عنبربو در این عطر خودنمایی می کنند.
شخصیّت رایحه:
تلخ، تند، چوب بو، عربی و غیرشیرین.
خواص رایحه:
شبیه لالیک اینسر نویر (لالیک سیاه)، بلک افگانو؛
نوت پایه ی این عطر زیباتر از نوت ابتدایی آن است.
رایحه ی این عطر خطّی است. بدین معنی که رایحه ی آن پس از استفاده، چندین ساعت، بدون تغییر باقی می ماند یا سبک فرمول بندی آن آمریکایی است؛
رایحه ی این عطر خاص، غیررایج در میان مردم، بشدّت مردانه (به بیان دیگر، از عناصر زنانه در این عطر خبری نیست و اصلاً به سمت تک جنسیّتی نرفته است) و ناآشنا و قطبی می باشد؛
شدّت و غلظت عطر متوسّط رو به بالاست؛
رایحه غنی می باشد. یعنی به اندازه ی کافی از نوت های مختلف در عطر استفاده گردیده است. بعلاوه عطر چند وجهی می باشد. به بیان دیگر نوت های متضاد در عطر استفاده شده است؛
بافت رایحه کدر است؛
انتشار، حجم این عطر متوسّط می باشد؛
ماندگاری این عطر عالی می باشد؛
رایحه ی این عطر، متعادل است. بگونه ای که هیچ کدام از نوت ها در حالت غالب و مغلوب نیستند.
زمان و مکان استفاده:
این عطر که یادآور جنگل و رنگ قهوه ای می باشد، برای مردان طرّاحی شده و مناسب روزهای سرد سال و در مجالس رسمی (مخصوصاً مراسمات سوگواری) می باشد و به هیچ وجه مناسب استفاده در اتاق خواب نیست.
بولگاری آکوا کمی شباهت دارد.نقل قول:
سلام
من امروز این عطر از روبرتو کاوالی رو تست کردم:n17:
آکوا!
چیزی که در ابتدا به مشام میرسه رایحه تندی از گل یاس هست خیلی اگر دقت بشه ته مایه هایی از لیمو هم حس میشه
و بعد از گذشت نیم ساعتی (حدودی) عطر خیلی رایحه بهتری پیدا میکنه . جلوه ی کامل گل سوسن :n26:
و تا انتها همین رایحه سوسن باقی میمونه
عطر خیلی اسپورت و فرشی نیست و علیرغم خنک بودن میشه گفت گل بو هست
ماندگاری و پخش متوسط
من برای استفاده روزانه مناسب نمیدونمش
و بیشتر به درد موارد رسمی میخوره
در مجموع رایحه خوبی داری ولی فوق العاده نیست:n39:
سالوت
داشتم در سایت basenotes میگشتم که یک تاپیک جالب دیدم با این عنوان که چند شیشه ادکلن تا بحال تمام کرده اید؟ حالا من از شما میپرسم که شیشه ادکلنهایی که تمام کرده اید رو - با ذکر نام-اینجا بنویسید.
برای من
axe instinct
best lomani
ck eternity
hugo hugo boss
michael jordan
adidas ice dive
پیور هاوانا از تری ماگلر (یک مرد! خیلی شیک)
قطعا از نظر شخصی من پیور هاوانا بهترین عطر مردونه ای هست که تا الان حس کردم
بسیار گرم، شیرین، سنگین
عجیبه معمولا عطرهای سنگین رو خیلی نمیتونم تحمل کنم ولی شیفته ی این عطر هستم
بیشترین رایحه ای که ازش به مشامم میرسه به ترتیب زیاد حس شدن نت: تنباکو ، عنبر، کاکائو (همون رایحه شکلاتی)
یادمه اولین بار روی کاغذ تستش کردم و کاغذ رو در کیف پولم گذاشتم بی اغراق تا مدت زمان بسیار طولانی وقتی کیف پولم رو فرضا داخل تاکسی باز میکردم براحتی رایحه ی عطر رو حس میکردم...
ماندگاری و پخش بوی بسیار بالا جز بهترین ها هست!
مخصوص فصول سرد سال
وان میلیون اگرچه بسیار مشابه سازی شده اگرچه چندین ورژن داره ولی برای من وان میلیون اصلی هنوز هم بسیار دلچسب و دوست داشتنی هست
گرم و سنگین
بیشترین رایحه ای که ازش حس میکنم به ترتیب زیاد حس شدنش: چرم، دارچین و عنبر به نسبت مساوی :دی
در مورد ماندگاری و پخشش هم که حتما میدونید جز بسیار خوب ها محسوب میشه اگرچه که پیورهاوانا بهش سر هست بی شک!(هم رایحه هم پخش)
مناسب فصول سرد سال
خاطره هم اینکه اولین بار این عطر رو برای یک عزیزی هدیه گرفته بودم که برادرم ازم گرفت و به تصاحب خود در اورد:n26:
ازارو پور هوم به مشام من یک تم تیره و خاکی داره
البته از نوع گرم!
تلخی لذت بخشی که من رو به سال های قبل میبره...
یک عطر کلاسیک و شیک که هرگز قدیمی نمیشه و همواره قابل ستایش هست از دید من
در ازارو نمیتونم قضاوت کنم که کدوم نت ها بیشتر خودنمایی میکنند اما
میتونم بگم رایحه خطی نداره
رایحه چوب صندل در اون رو به خوبی حس میکنم و یک ترکیب گیاهی که دقیقا نمیدونم چیه :دی
و من از نت میانی و انتهاییش بیشتر لذت میبرم
ماندگاری بالا ولی پخش بوی عالی نداره! قطعا به پای دو مورد قبل نخواهد رسید اما نمیشه گفت پخشش بده (مبنای قضاوتم ورژن های قدیمی تر هست جدیدا کمی تغییر کرده...)
و اما خاطره مرتبط:
بچه بودم حدودا دبستانی بعد یکسری سرمدادی بود شکل عروسک (عروسکهای زشت با موهای بهم ریخته) دقیقا این:
یه بوی پلاستیک بدی میداد کلا :دی من عطر پدر رو که ازارو پور هوم بود به این عروسک زده بودم تا مدتهای مدید بسیار عطر خوشی داشت! در واقع رایحه عطر با اون پلاستیک ترکیب جالبی پیدا کرده بود...
قطعا عطرهای گرم دیگری هم هستند که بسیار عالی اند اما خب من این 3 مورد رو به بقیه ترجیح میدم:n17:
در پست بعدی عطرهای ملایم و خنک مورد علاقم رو معرفی خواهم کرد:n16:
نقل قول:
- جادور از دیور
- لایت بلو از دی & جی
- کول واتر سامر fizz از داویدوف
- l'amour از ایوروشه
- nexity از euroluxe
- اکسیژن لانوین هم دیگه اخراشه
- دو شیشه اکوا وومن :دی
و سه تا از اولین عطرهام در دوره نوجوانی
- بلو لیدی
- رِمی
- چاستیتی
:n31:
پست حذف شد
دیاموند از آرمانی (رایحه ای بی نظیر)
بعضی ها این عطر رو گرم میدونن! ولی بنظر من کاملا ملایمه :دی
کاکائو در این عطر به گونه ای خاص مورد استفاده قرار گرفته که وقتی با بقیه عطرهای دارای این نت مقایسه میکنم شباهتی نمیبینم:n36:
یک رایحه چوبی بسیار دلنشین در این عطر وجود داره که با توجه به اطلاعات نت شناسی :دی یا چوب سدر هست و یا گویاک که من احتماله دومی رو بیشتر میدونم چون چوب سدر برخورد داشتم و این متفاوتتر از اونه!
بهرحال در حدی این عطر رو دوست دارم که گهگاه بی اجازه بر میدارم و به مچم میزنم و تا ساعاتی ازش لذت میبرم:n09:
پخش بو متوسط ((پایین نیست!)) و ماندگاری هم به نسبت متوسط
اما باعث نمیشه که دوستش نداشته باشم:n12:
اولش کاملا مرکباتی هست
به نت ها که نگاه میکنم خیلی چیزها در اون هست و دقیقا قابل بیان نیست برام
اما رایحه چرم رو به خوبی در اون حس میکنم
ترکیب بسیار خوش رایحه ای هست اما متاسفانه پخش رایحه و حتی ماندگاریش خیلی بد!
اینو معرفی کردم صرفا برحسب جالب بودن رایحه ای که داره
اگر بخوام در مورد گروه بویایی قضاوت کنم در درجه اول قطعا مرکباتی هست بعد از اون میشه گفت چوبی و اندکی چرمی
کاربردش میتونه برای چهارفصل باشه:n39:
از اون دسته عطرهایی هست که اگر کسل باشید با استفاده از اون حسابی سرحال خواهید شد.
در نت های ابتدایی کاملا مرکباتی و با طراوت هست
با گذشت زمان کمی از اون حس خنکی کم میشه و بیشتر بوی فلفلی و ادویه ای پیدا میکنه
بهرحال بین اینهمه عطر خنک خوش رایحه انتخاب برام خیلی سخت بود ولی واقعا از رایحه این آلور لذت میبرم
به نسبت عطرهای خنک این عطر ماندگاری خیلی خوب و پخش رایحه مناسبی داره
انتخابی که میتونید روی خوب بودنش حساب باز کنید
فصل هم که قطعا فصل های گرم سال شاید بشه برای پاییز هم استفاده کرد منتهی من فکر میکنم اصلا بدرد زمستان نمیخوره:n18:
وقتی در ابتدا پلو بلو رو استشمام میکنید بنظر میرسه که چقدر شبیه خیلی عطرهای دیگه هست !
ولی در واقع اینطور نیست و با گذشت زمان میبینید که متفاوته قطعا
یک رایحه دوست داشتنی نه چندان پیچیده!
کاملا خنک از نوع رایحه خربزه و خیار :دی
از اون خنک هایی نیست که به واسطه ی رایحه چوب یا ادویه بخوان کمی سنگینیش رو بیشتر کنن بلکه همواره اون نت خنک بودن خودش رو تا انتها حفظ میکنه و گیاهی هست
بنظرم یک انتخاب بسیار عالی در بین عطرهای خنک هست عطرهای زیادی با پیچیدگی بیشتر وجود دارند اما برای من هیچکدوم به اندازه ی پولو بلو جذاب نیستند:n07:
ماندگاری و پخش متوسط مایل به خوب
تنها عطری که حس سرماگونه ی زیادی رو القا میکنه برای من پورشه هست
خنک و تلخ
نعناعی و رایحه ای از درخت کاج میتونه خیلی کم ادویه ای هم باشه البته به طور کاملا نامحسوس
خیلی دوست داشتنی هست این رایحه
ولی از لحاظ پخش نمیتونه راضی کننده باشه ماندگاریش هم متوسط
ولی واقعا رایحه ای که داره رو دوست دارم:n12:
+
قطعا عطرهای دیگه ای هم هست که میتونه در این لیست باشه اما خب سعی کردم خیلی انتخاب ها رو محدود کنم...
باتوجه به پست اتقیا خانم پس واجب شد ماهم بهترین عطرهای زنونه ای که دیدیم یاتست کردیم بنویسیم:n02:
1.J`adore Dior : عطری که دردنیای بزرگ عطرهای شیرینِ زنانه شیرینیش حتی یک درصدآزاردهنده نیست. بسیار ظریف و لطیف مخصوص افرادی که فقط به دنبال یه رایحه ملایم هستن. بدون هیچ بوی تندی که بعد از اسپری وحشی گونه بخواد خودشو نشون بده و فرصت ابراز وجود رو از رایحه های ملایم ودلنشین بگیره.
دور همی با شکوهی از گلها و میوه های خوش رایحه که هرکدوم در خودنمایی از دیگری پیشی میگیره. :happy: ازنت اول تا نت آخر.
2.Chance Chanel : عطری باطراوت و نسبتا خنک که لفظ میوه ای وگلی واقعا شایستشه. عطری که به زیبایی، استشمام بوی لیمو وآناناس رو بین رایحه گلها لذت بخش کرده. ممکن نیست یه خانم مشکل پسند این عطرو بو کنه ونپسنده. درکل رایحه ی جذابی داره که توجه هارو به خودش جلب میکنه ونمیشه بی تفاوت ازکنارش گذشت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [
3.Gucci Guilty : عطری بارایحه ای بسیار باشکوه و باوقار برای یک خانم باوقار.
درتعریف همه پسند بودنش همین بس که من وقتی هنوز هیچ اطلاعی از عطرها و برندها نداشتم بدون اطلاع از زنانه بودنش اونو خریدم :n02:
اماحالا با اطلاعات کمی که دارم میتونم شیکی ومنحصر به فرد بودن اون رو تشخیص بدم. یکی از کارهای برجسته در سطح جهانی که میل به خاص بودن و تک بودن رو در هر بانوی شیک و سنگینی ارضاء میکنه.
کمی رایحه ی تند که از فلفل به کاررفته در اون نشات میگیره به علاوه ی لطافت یاس و بوی میوه ایه هلو این عطرو ممتاز میکنه.
4. la petite robe noire guerlain : عطری با رایحه ی آلبالو و گیلاس که وقتی اشانتیون این عطرو استشمام میکردم نتونستم تا حدود یکی دو دقیقه اونو از بینیم دورکنم و سر جاش بذارم. گرم وشیرین اما نه آزار دهنده و سنگین وسر درد آور. عطری به معنای واقعی کلمه، زنانه ومخملی.
من به توصیف عالی یکی از سایت ها درمورد این عطر بسنده میکنم:
از محصولات برند متخصص و کارآزموده گرلن میباشد که در سال 2012 و توسط Thierry Wasser معرفی شد. این عطرِ بسیار خاص، الهام گرفته از روح ظرافت و جاودانگی و ابدیت و مدرنیته به وسعت لباس کوچک مشکی رنگی میباشد.رایحه این محصول با شروعی هیجان انگیز و ترکیبی استثنائی از دانه های قرمز و بادام و در ادامه با خط بوی رز بلغارستانی و ترکی ادامه پیدا میکند ولی نقطه هیجان این نوت بو در آنجاییست که رایحه بسیار ملایمی از چای سیاه و دودی ترکیب شده و متصاعد میشود که تمامی احتمالات هر انسانی را بهم میزند و یکبار دیگر به همگان ثابت میکند برند گرلن در ساخت عطر بسیار متخصص و حرفه ای است.اینکه چه رابطه ای بین لباس زنانه مشکی و رایحه بسیار خاص این محصول وجود دارد را به عنوان یک راز درون نهفته در اعماق بوی این عطر برای شما کنار گذاشته ایم تا با تست این محصول به این راز ابدی پی ببرید.
5. versace bright crystal : عطری با اسمی با مسما که همانند اسمش درخشانه. ترکیب بوی انار و گلها رایحه ای رو ایجاد کرده که هر خانمی (یاحتی آقایی:n06:) رو به وجد میاره. عطری برخلاف بیشتر عطر های زنانه خنک، که شیرینی رایحشو دلچسب میکنه. این عطر همه سلیقه هارو راضی میکنه مخصوصا کسانی که دنبال بوهای ملایم هستن.
باتوجه به همه پسند بودنش میتونه اولین انتخاب برای خرید کادو هم باشه:n33:
6.Gucci Rush: رایحه ای جاودان که بعد از سال ها هنوز تکراری نشده. ترکیب رایحه ی هلو با گل ها وگیاهان به خصوص گل رز ، شاخصی در دنیای عطر های زنانه خلق کرده که هیچوقت از یاد نمیره. برای کسی که این عطرو داره مسلما پیدا کردن جایگزین سخته.من به شخصه حتی مردان زیادی رو دیدم که این بوی خارق العاده رو به عنوان عطر اصلیشون استفاده کردن.
7.Versace Crystal Noir :و در آخر از پر طرفدار ترین عطر های زنانه که با رایحه ای بی مانند همه رو مجذوب خودش کرده. رایحه ای تلخ ولی دلنشین که در دنیای عطرها برای خودش شخصیتی تک و بی نظیر به حساب میاد. بوی برجسته نارگیل وزنجبیل که با وجود سنگین بودنشون در ترکیب با گل ها ، چوب ، مشک وعنبر دلپذیر و دوست داشتنی شدن.
بویی که نگاه هارو به سمت خودش برمیگردونه و حکایت از رایحه ای جدید و خاص در دنیای عطر ها داره.
Scent of the day
L'Instant de Guerlain pour Homme
شروع رایحه این عطر نسبتا تلخ با رد مشخص مرکباتی به همراه بادیان هست. بعد از زمان نه چندان طولانی رایحه مرکباتی میره و ترکیب ادویه مانند و پودری پیدا میکنه با کمی رایحه کاکائو.ماندگاریش متوسط و پخش بوش هم ضعیفِ.
سلام دوستان تام فورد بلک ارکید دقیقا مردونس یا زنونه؟
دقیقا یونی هست!نقل قول:
نسبت مساوی از زن و مرد :دی
من خودم استفاده میکردم (البته اسپری اون رو که بسیار عالی بود با پخش بوی خوب و ماندگاری بالا --یاد اسپری های سری لاو گرامی باد---)
ولی مردونه هم میتونه باشه با توجه به رایحه و خیلی از اقایون هم استفاده میکنند:n39:
سلام به دوستان
لیست ادکلن های مردونه رو میخوام که بیشترین پخش بو رو داشته باشن ! عطرهائی که وقتی وارد یه اتاق میشی بوش کل فضای اونجارو بگیره ! :دی
کلا تو این موارد رده بندی چیزی هست ؟!
+ این ادکلن رو میشه ایران گیر آورد ؟! Cedrat Boise Mancera for women and men
این بو رو بسیار میپسندم.نقل قول:
به نظرم انگار چندتا رایحه ی بسیار شیرین در اتاقی جمع بودن و ناگهان یه رایحه ی سنگین و تلخ مانند وارد اتاق شده و شیرینی تمام اون رایحه هارو شکسته:n09:
بوی وانیل وشکلات در اون از همه ی بوها برجسته تره. درباره جنسیتش هم در سایت های عطر این عطر زنونه معرفی شده که برای من بسی مایه اندوه است...:n37:
توی خود سایت تام فورد هم نتونستم اطلاعاتی در مورد جنسیتش پیدا کنم اما عکس هایی که ازش هست بامدل تبلیغاتی زن انداخته شده.
در ضمن جدیدا از بغل خیلی افراد رد میشی و میبینی که این بو رو میدن و بسیار همه گیر شده و باز هم این مسئله همچو نمکی است بر زخم ما :n28:
کاش زودتر وارد شغل شریف عطر بازی میشدم که این نو جواهرات دنیای عطر رو از دست نمیدادم. هر چند اگر بخوای فقط برای لذت بردن از یه عطر خاص بدون توجه به جنسیت یا همه گیر بودنش اونو استفاده کنی این عطر بسیار مناسبه. میشه اونو در کنار نام های بی مانندی مثل ورساچه کریستال نویر و دیور هوم اینتنس و یا حتی بالاتر قرار داد.
بنظر من كه براي هر دو جنس استفاده ميشه
بيشترين برخوردمن درمورد استعمالش با اقايون بوده خودمم هم استفاده مي كنم بيشتر اوقات با كاپتان بلك (وايحه توتون) همزمان بكارش مي برم
Sent from my iPhone using Tapatalk
من این چند تا رو در ذهن دارم :نقل قول:
همینطور که میدونید نسخه های قدیمی دیور هوم اینتنس پخش بوی خارق العاده ای دارن اگر بتونین پیدا کنین. جدیدها تعریفی ندارن.
آلور هوم اسپرت اکستریم نه معمولی :n02:
سری عطرهای تام فورد رو هم اضافه میکنم. اگر لیست مشکلی داشت دوستان با تجربه تر اصلاح کنن (بارتبه بندی خاصی ننوشتم مثلا میشه گفت دو گزینه آخر ازهمه بیشترپخش میشن:n31:) :n16:
شما خودت را خیلی ناراحت نکن :n02: اینها تماما عطرهای گرمیِ که هیچ وقت پیچیدگی رایحه اصلی را نداره در عین حال رایحش خطی وسردردآور هم هست.نقل قول:
در ضمن جدیدا از بغل خیلی افراد رد میشی و میبینی که این بو رو میدن و بسیار همه گیر شده و باز هم این مسئله همچو نمکی است بر زخم ما
یکبار میخواستم یک کپی اماراتی از بلک ارکید بگیرم فروشنده که نسبتا وارد بود گفت که اون تلخی به خصوص اصلا در این کپی ها نیست.(همون که یکدفعه میاد تو اتاق شیرینی ها:n06:)
تام فورد بلک ارکید دقیقاً مشترک هست. امّا تو ایران بیشتر آقایون طرفدارش هستن.نقل قول:
حالا یه توصیفی از این عطر ذیلاً براتون قرار می دم:
بلک ارکید، تام فورد، ناآشنای موفق:
نوت ها
نوت های موجود در این عطر عبارتند از: تنباکو، یونجه، نارگیل، بنفشه، چوب صندل و ... . نوت اوّلیّه ی این عطر نوتی عربی است. بدین معنا که در بین اعراب استفاده از این نوع رایحه ها رواج دارد.
رایحه
نوت های بکار رفته در این عطر تقریباً از نظر بویایی مشابه می باشند؛
رایحه ی این عطر هرچند ناآشنا و غریبه امّا به محبوبیّت مناسبی در بین مردان ایرانی دست یافته است. شاید بتوان تام فورد را استاد عرضه ی رایحه های قطبی به بازار دانست که این امر مستلزم ریسک پذیری بالا می باشد.
شخصیّت این عطر، سنگین، گرم، شیرین و غلیظ است.
خواص رایحه
رایحه ی این عطر خطّی است. بدین معنی که از ابتدا تا انتها، شخصیّت این عطر تغییر اساسی نمی کند؛
این عطر از شدت و انتشار مناسبی برخوردار نیست؛
ماندگاری این عطر مناسب می باشد؛
رایحه ی این عطر کاملاً متعادل است. بدین معنا که هیچ کدام از نوت ها غالب و مغلوب نیستند.
زمان و مکان استفاده
این عطر در ایران اغلب توسط آقایان استفاده می شود و برای روزهای سرد سال و جلسات رسمی و برای افراد میانسال و مسن مناسب می باشد.
فکر می کنم تام فورد توباکو وانیل بهترین حجم رو داشته باشه.نقل قول:
ممنون داداش. اما قیمت پایین تر باشه ! :دی میشه گفت کل خانواده ی 2 3 تا برند اینطوریه که زوره همه بش نمیرسه!نقل قول:
فکر می کنم تام فورد توباکو وانیل بهترین حجم رو داشته باشه.
منظورم بهترین انتخاباست که نهایتش 400 500 یا پایین تر باشه. (هرچه ملندگاری و پخش نسبت به قیمت بهتر ، انتخاب واسه من معقول تر ! :دی)
تکرار مکرراته عزیزنقل قول:
راستش فکر میکنم اکثر عطرهای فوق الذکر رو شما تجربه کرده باشید و احتمالا راضی هم نیستید...
هرچند تکراریه اما:
اونطوری که خیلی ها میگن : پیور هاوانا، دیور هوم اینتنس، تغ هرمس، وان میلیون، تام فورد توباکو وانیل، تام فورد بلک ارکید
و کلا عطرهای گرم! در این زمینه موفق تر هستند
(حالا بگذریم که ورژن های جدید عطرها تغییراتی داشته )
ولی نرمالش ایناست که گفتم
+
البته میشه به تجارب افراد هم اعتماد کرد که بعضی وقتها بعضی از عطرهای کمتر شناخته شده میتونن واقعا خوب باشن
صرفا تجربست و ما هم در این تاپیک دنبال تجارب عطردوستان
موفق باشید
به نظرم بیشتر عطرهای گرم وشیرین پخش بوشون بالاس فقط خرجش استفاده سه چها رتا پاف بیشتر ازحدمعموله.:n06:
مخصوصا روی نبض ها و همچنین اسپری پشت زانوها (از روی شلوار) که برای من در زمینه پخش بو خیلی جواب داده:n02:
بانویی اغواکننده
او بانویی ثروتمند است که در یک شب سرد زمستانی در پاریس خود را در پالتویی می پوشاند ، پیراهنی بلند ، پرنس گون و پر درخشش بر تن میکند که همگان را خیره می کند، دستکش های مخمل خود را به در می آرود و در رقصی با شکوه با شما همراه می شود. او از جلب توجه لذت می برد و به حق این توجهات حق این بانوی زیبا و با شکوه است. همیشه بهترین ها را می خواهد و از تجملات لذت میبرد.
در عین شیک و با پرستیژ بودن، اغوا کننده نیز هست...پس از گذر زمانی طولانی شنل تصمیم به طراحی نوع مدرن شده کوکو میگیرد و در نهایت Coco Mademoiselle در 2001 متولد شد. طراحی مجدد این عطر باز هم به دست Jacques Polge انجام شد ، طراح اغلب محصولات شنل و همین طور Bleu de Chanel.
رایحه پودری مادمازل قلب آن را تشکیل می دهد . عطری که سمبل ثروت و توانگریست .
اسانسی نرم از کرم پرتقال که با رایحه پنکیک های پودری، وانیل گرم و مخملی ترکیب شده و در آغوش گلهای رز قرار گرفته است!
به واقع توصیف چنین اثر هنرمندانه و پیچیده ای کار مشکلیست، اما لازم است بدانید که مادمازل، همان دنیای رویائی خانمهاست که Ploge آن را به خوبی نقش زده است و با مادمازل این رویاء به واقعیت می پیوندد.
ثروت ، زیبایی ، تجمل ، شکوه ، فریبندگی ، جذب توجه و ....
به همین علت درصد بسیار خانمها آن را عاشقانه میپرستند.
سلام دوستان
این اسانس هایی که به صورت فله ای در مغازه های عطر فروشی هست و هم نام با عطر های پلمپ هست چند درصد کیفیت عطر اصلی رو دارن ؟
واسه این میپرسم که مثلا من تو این تاپیک اسم یه عطری رو شنیدم که بوی خوبی داره ولی خب چون سلیقه ها متفاوته، یه جورایی ریسکه بخام هزینه عطر اصلی رو بدم و بعد راضی نباشم.
آیا این اسانس ها به عنوان یه تستر قابل استناد هستند ؟
سلام دوست عزیز این اسانس ها اصلا اعتباری ندارن. چون من خودم یه بار اسانس لایت بلوی دی اند جی رو گرفتم و اصلا شبیه عطر واقعیش نبود. هرچند گزینه های نسبتا قابل اطمینانی هم دیدم مثل اسانس ایفوریا یا شنس چنل زنانه. اما به نظرم شما به این ترتیب تستر عطر مورد نظرتونو انتخاب کنید :نقل قول:
1. اشانتیون عطرها در سایز های 5 و حتی 3 میل (که از عطر اصلی داخلشون پر میشه و کاملا مطمئنن _ البته اگه تقلبیش نیومده باشه:n01:)
2.عطرهای 15 میل ریو کالکشن که هم نام خود عطر ها نیست اما با یه سرچ میتونید نامشو بانام اصلی عطر تطبیق بدین و به راحتی حتی از روی ظاهرش بفهمید تقلید از کدوم عطره (مثلا عطر چنل شنس رو با نام نایس دنس تولید کرده)
3.عطر های اسمارت کالکشن که من تجربه خریدشو دارم و بیشتر رایحه هاش قابل اعتماد هستن و با نام اصلی عطر در سایز 15 ، 18 وبالاتر تولید میشن.
البته این دو گزینه آخر تغییر بو وعوض شدن نت رو مانند عطر اصلی ندارن اما به عنوان تست و اطلاع از بیس و پایه ی بوی عطر اصلی خوبن.
در ضمن عطر های 25 و 50 میل دیگه ای هم هستن که باز نسبت به این دو گزینه آخر اطمینان بیشتری بهشون هست اما متاسفانه اسم برند تولید کنندشو نمیدونم. عطر هایی هستن به حالت کتابی که این هم عکسشه :
حتی میشه این نمونه هارو به عنوان شماره 2 قرار داد. البته بنا به تجربه شخصی وتستی که روی این نمونه ها و عطر اصلی داشتم میگم. شاید دوستان نظرات دیگه ای داشته باشن.
این عطر تک و منحصربهفرد است ؟ صددرصد! ؛ اعتیادآور است؟ بله
شاید هیچ کس نمیتوانست این چنین رایحه بهار ، باران ، هوای خیس شده و خاک نمناک را که این طراح به آن دست یافته است در شیشه ای به تصویر بکشد.
این شیشه پر از بوی باران است !
هوشمندی طراح رایحه به شدت قابل تحسین است که چگونه با استفاده از پایه هل، رایحهای مشابه با خاک نمناک را بنیان گذاری کرده و حتی از آن فراتر رفته و عطر باران را ایجاد کرده است.
عطر Lumiere Blanche شاهکاری بی نظیر از Olfactive Studio که به صورت زنانه ومردانه(Unis.e.x) عرضه شده است.
قیمت 100 میل حدود 500 تومان
باسلام مدیر و ناظر محترم انجمن : آیا خطوط قرمز سایت این اجازه رو میده که کلیپ های ویدیویی تبلیغی زیبای عطرهای معروف در انجمن قرار بگیره؟:n01:
ياد آور دسته گلي است زيبا كه عروسان در دست ميگيرند. پاك، خالص ، عميق، نجيب و شيك با گرمايي ملايم و عاشقانه و مخمل گون.بر پايه تركيب عظيمي از گلها طراحي شده است.نت ابتدايي آن با ميوه هاي گلابي،ترنج،هلو و خربزه باز ميشود.درنت مياني عطر گلها به مشام مي رسد و در نت انتهايي شيرين و جذاب مي شود. عطریست طلسم انگیز و مدرن که به شکل عجیبی در این 10 سال اسم دیور را در سطح جهانی بالا کشید، این عطر در سال 1999 توسط calice becker معرفی شد : Dior J`adore
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
one man show gold edition رو هم امتحان کن. highly concentrated.نقل قول: