کارهای داخل یگان خودش رو خودش باید انجام بده ، شما کمکی که میتونین بکنین این هست که با اونیکی سربازی که میخواد با برادر شما عوض شه هماهنگی انجام بدیننقل قول:
سخته اما شدنی
Printable View
کارهای داخل یگان خودش رو خودش باید انجام بده ، شما کمکی که میتونین بکنین این هست که با اونیکی سربازی که میخواد با برادر شما عوض شه هماهنگی انجام بدیننقل قول:
سخته اما شدنی
آقا این سه تا رو باید باهم داشته باشی یا یه دونه اش کافیه؟نقل قول:
تک پسر بودن رو خیلی جاها جزو شرایط حساب نمیکنن ، شرایط اصلی 1- متاهل بودن 2- پدر نظامی 3- تحت بهزیستی بودن
من بابام نظامیه ، یعنی بازنشسته نیروی انتظامیه میشه کاری کرد من بیافتم تهران؟ اگه میشه باید چکار کنم؟
البته دفترچه پست کردم ها..... ، 10/1 اعزامم
نقل قول:
امید جان شاید باور نکنی من واکسنمو 6/13 زدم،ولی از اون موقع تاحالا دنبال اساتید محترم بودم که نمرمو بدن،بعدش تازه دیروز بعد سه هفته تونستم یه نامه واسه نظام وظیفه از دانشگاه بگیرم(تو دانشگاه ای که رابطه 100درصد جای ضابطه رو بگیره همین میشه )
پس دیگه کم کم عازمی،خدا پشت و پناهت،امیدوارم که دوران خوبی باشه برات
یکیش کافیه هست وقتی رفتی اموزشی خودشون راهنماییت میکنندنقل قول:
tapa talked
سلام دوستان... ی سوال داشتم.
من میخواستم برای معافیت کفالت (ازکار افتادگی پدر) اقدام کنم... رفتم پلیس + 10 بهم یک برگه داد که باید مدارکی رو آماده میکردم.... خلاصه همه رو اماده کردم که پر کردن صفحه 21 و 22 دفترچه و انجام واکسیناسیون هم جزشون بود..
اما وقتی خواستم مدارک رو تحویل پلیس + 10 بدم، بهم گفت اگر با درخواستتون توی کمیسیون پزشکی موافقت نشد اونوقت اعزام میخورید....منم ترسیدم مدارک رو تحویل بدم.
خواستم بدونم این حرفش درست بوده؟ ( توی دفترچه نوشته بود در حین تحصیل هم میشه اقدام کرد ، پس این حرف طرف الکی بوده بنظرم)....
من بطور قانونی تا شهریور سال دیگه فرصت دارم برای پر کردن دفترچه و اعزام...
در ضمن من فارغ التحصیل شدم....
بله ایشون درست گفتند شما اگه معاف نشی اعزام میشینقل قول:
tapa talked
مرسی از دوستانی که پ.خ دادن دم همتون گرم
فقط یه مورد موند اونم این که من برگه های شماره 1 و 2 رو از دفترچه کندم ، این دکتره که رفتم گفت نباید می کندی ، فک می کنم حرف مفت زده ولی بازم دوستانی که دفترچه فرستادن میشه راهنمایی کنن برگه ها رو باید از دفترچه جدا کنیم؟ یا باید داخل دفترچه باشه ؟ من این چند روز کلا مغزم قروقاطی شد تو دفترچه یه چیز نوشته تو سایت نظام وظیفه یه چیز
باید بکنی مشکلی نیستنقل قول:
tapa talked
ولی من یک سال وقت دارم هنوز////نقل قول:
بله ایشون درست گفتند شما اگه معاف نشی اعزام میشی
پس باید حتما مطمئن باشم که کغاف میشم و بعد اقدام کنم؟
پس چطور نوشته در حین تحصیل هم میشه درخواست داد؟
مطمئنی نوشته در حین تحصیل هم میشه درخواست داد؟؟ چون قبلا نمیشدنقل قول:
در هر صورت ارسال دفترچه به معنی امادگی برای اعزام به خدمت هست
tapa talked
سوالات من تموم شدنی نیست!
تو برگه شماره یک معافیت پزشکی رو علامت زدم ، الان جلوش جا گذاشته نوع بیماری ...............
من که برای چشم میخوام اقدام کنم نوع بیماری رو که دقیق نمی دونم چی باید بنویسم؟ بنویسم چشم و عوارض بینایی؟
دوستان كسي نيست كه از ارتش پذيرش گرفته باشه؟
دوستان كسي نيست كه از ارتش پذيرش گرفته باشه؟
آخرین سوالم در این تاپیک:
آیا نیاز هست برگه شماره 3 -- مشخصات بستگان مشمول را هم پر کنیم؟
تو مدارک صفحه 5 که ننوشته این برگه رو ، لازمه پر کنیم و ببریم؟
دوستان یکی از دوستانم گفته بود اگه 7 عدد قرص گلی بنکلامید رو یه جا بخوریم میتونیم معاف بشیم . میخاستم بدونم حرفش صحت داره یانه؟ چی کار میکنه که معاف میشیم؟
سلام دوستان
من متولد 72 هستم
فقط یک داداش بزرگ دارم که سربازی رفته و الان هم متاهل است
پدرم یک زن دیگه خارج کشوره داره البته هرسال چند ماهی میاد ایران
حالا من راهی هست برای گرفتن معافی سربازی مثلا بعنوان سرپرست یا...
سلام دوستان....
من 9/18 اعزام هستم.
متولد 72/6/2 هستم.
مدرک تحصیلیم پیش دانشگاهی هست..
کلی دوندگی دنبال اینکه امریه بگیرم همین نزدیکیا خدمت کتم.. داخل اداره زندان شهرمون کاراشو کردم اخراش موقع تایید از رییس بهم گیر دادن هیکل و جثت کوچیه!!! در صورتی که داخل هامون اداره و زندان شهرمون از منم ریز تر بودند!!!!
خلاصه مارو بر نداشتند....
بیخیال.. خدا کریمه.
دوستان به نظر من کی کدمیخورم و میتونم بفهمم کجا اعزام میشم؟؟؟
ما که آموزشی بابل ( آموزشگاه المهدی - معروف به هتل ولیک بودیم ) هر کی اون جا بیفته واقعا حال می کنه. ما کلا 23 روز اون جا بودیم و یه هفته کلاس رفتیم وکه کلاس ها برای رژه تعطیل شد و اومدیم تهران .
روز اول هم هیچی نمی خواهد ببرید خودشون همه چی می دن .
هفته اول سخته و بقیه روزا سریعتر از اون چی که فکر می کنید می گذره .
باور کنید الان حاضرم یه بار دیگه برم آموزشی رو . خیلی دلم تنگ شده دوران خیلی خیلی خیلی خوبیه .
موفق باشید .
سلام
دوستان من امروز رفتم دفترچه پست کردم،
تو برگه ای که پلیس +10 به من داد رشته دانشگاهیمو اشتباهی نوشتن،مسئولش گفت برو نظام وظیفه درستش کن،منم رفتم نظام وظیفه،ولی مسئول نظام وظیفه گفت که اینجا رشته درست وارد شده،پلیس +10 اشتباه کرده،منم دوباره برگشتم پلیس +10 اونا هم گفتن برو چند روز دیگه بیا.
قضیه چیه؟چرا این اتفاق افتاد؟اشتباه از کی بوده؟
من رشته ام کامپیوترِ ولی اونا زدن صنایع،میخواستم بدونم تو سربازی واسم مشکل ایجاد نمیکنه؟
ما که افتادیم اباده شیراز اموزشیو اسمش سپاه بود از صدتا ارتش بدتر بود پدر مارو در اوردننقل قول:
آره مطمئنم...نقل قول:
مطمئنی نوشته در حین تحصیل هم میشه درخواست داد؟؟ چون قبلا نمیشد
در هر صورت ارسال دفترچه به معنی امادگی برای اعزام به خدمت هست
تو دفترچه ، بخش معافیت کفالت نوشته...
چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دوست عزیز نکنی این کار رو! همچین چیزی نیست! اولا حداکثر دوز این دارو 4 تاست! 7 تا بخوری از پانکراست خدا حافظی کن! در ضمن این قدر مصرف کنی غش می کنی! قندت می کشه پایین شک هایپوگلایسمی بهت دست می ده. شما اگر دنبال معافیت پزشکی هستی ساده ترین راهش اینه لیست معافیت ها رو پرینت بگیری ببری پیش یک پزشک بگی این ها رو بخون من رو معاینه کن ببین کدوم مشکل رو دارم. بعد برو درخواست بده اقدام کن! هیچ وقت سر خود دارو مصرف نکنید!نقل قول:
دوستان من یه چیزی رو برای کسانی که برای اول آبان مازاد هستند بگم (یعنی تو برگه سفیدشون جلوی سازمان و مرکز آموزش نقطه چین کذاشتن)
من از وقتی برگه سفید رو گرفتم (10 مهر) مازاد بودم و محل مراجعم کرج ورزشگاه انقلاب بود
ولی وقتی (25 مهر) برای یه کار دیگه رفتم پلیس+10 و همینجوری از مسئول نظام وظیفه خواستم برگه سفید المثنی رو هم بده بهم. دیدم توش زده بود "نیروی زمینی ارتش - آموزشگاه شهدای وظیفه نزاجا" و محل مراجعه هم آدرس پادگان (01) بود.
یعنی اگه نمیرفتم پلیس+10، نمیفهمیدم که جام معلوم شده و 7 صبح میرفتم ورزشکاه انقلاب کرج، به جای 01 تهران. و اینجور که مسئول نظام وظیفه بهم گفت، احتمالاً 90 روز اضافه میخوردم !!!
برای من برگه سفید مازاد اومده خونه، و تا الان برگه سفیدی که افتادم 01 نیومده خونه.
پس توصیه من به کسایی که برای اول آبان مازاد هستند، اینه که فردا حتماً یه سری به پلیس+10 بزنند.
واللا ... ، خودشون پست نمیکنن، میگن غیبتم میزنیم !!!
موفق باشید.
------------------------------------------------------
**
راستی یه چیزایی شنیدم که از اول دی، سربازی میشه 24 ماه !!!!!!! شایعست؟؟؟ اگه درست باشه، شامل من هم که اول آبان اعزامم هم میشه یا فقط کسایی که از 1/10 اعزام میشن ؟؟؟
یه چیز دیگه هم هست، میگن مرخصی از 2.5 روز در ماه به یک روز کاهش پیدا کرده. (از خرداد 91 گویا) اینم شایعست؟؟؟
اگه کسی اطلاعات درستی (با منبع) داره ممنون میشم راهنماییم کنه.
از الان به بعد رو نمی دونم چی پیش می یاد، ولی خرداد 91 همچین خبری نبوده... من الان خودم 2 هفته مرخصی گرفتم با استحقاق ماهی 4 روز.نقل قول:
کلا تو خدمت شایعات همه وظیفه ها رو اذیت می کنه چون هیچ شایعه خوبی، واسه وظیفه ها وجود نداره... تا وقتی رسما خبری اعلام نشده اصلا
در موردش صحبت نشه بهتره...
اینو یکی از کابرها توی پرشین تولز زده صحت داره ؟
نقل قول:
بچه ها یه خبر خوش ، امروز از نیرو انسانی یه خبر جدید گرفتم :
1- کسر خدمت برای لیسانسه ها 1 ماه و فوق لیسانس و دکتر 2 ماه شد.
2-سربازان 91 فعلا 21 ماه می باشند.
3-مرخصی 2/5 روز در ماه می باشد.
4-و...
من سرباز نیرو هوایی سپاه هستم
این مشخص شدن محل آموزش شما به این علته که بعضی افراد مثل من تمدید میکنند برای دو ماه بعد، آموزشی آبان من 01 بود وقتی یک جا خالی میشه یک نفر از مازادها رو میزنند به جاشنقل قول:
سلام اضافه داشتی شما یا همینطورس 90روز اضاف خوردینقل قول:
سلامنقل قول:
نه دیگه، میگم اگه برگه سبز جدیده رو نمیگرفتم و احتمالاً اول آبان اضافه میخوردم (چون پسفردا میرفتم یه جا دیگه ! )
اینو گفتم که اگه کسی شرایطش مثل منه، یه وقت الکی اضافه نخوره !
-- البته قبلاً هم 90 روز اضافه اشتباهی برای اینکه ارشد قبول شدم و قبلش دفترچه فرستاده بودم و اعزامم برای دی ماه (3 4 ماه بعد از ثبت نام دانشگاه) بود و اینکه دانشگاه دیر نامه زده بود که فلانی معافیت تحصیلی داره، برام ثبت شده بود که قبلاً رفتم نظام وظیفه درستش کردم و الان هیچ اضافه یا غیبتی ندارم ;)
خب خودم رفتم امروز و دفترچه پست کردم و جواب این سوالها رو از مسئول اونجا پرسیدم و اینجا میگم شاید بعدها کسی همین موارد براش پیش بیادنقل قول:
دو تا پلیس+10 رفتم برای اطمینان از حرفاشون :sq_25: یکیشون گفت همون تیک کافیه و داخل جای خالی بنویس پزشکی چیزی هم ننونشتی ننوشتی
اون یکی هم گفت خالی بذار مهم نیست
:sq_24: اینم که برای کفالت هست:sq_24:نقل قول:
سلامنقل قول:
خوبی مسعود جان ، آقا منم امروز رفتم دفترچه پست کردم یه مشکل مشابه به مشکل شما برام پیش اومد
من کاردانی یه جا خوندم و بعد کاردانی به کارشناسی تهران قبول شدم....
الان امروز که دفترچه رو تحویل دادم اون برگه پرینت نهایی رو که داد بهم دیدم مدرک رو زده فوق دیپلم:sq_24: بهش گفتم من لیسانس هستم زده فوق دیپلم! گفت دانشگاه کارشناسیت باید یه نامه میزد به نظام وظیفه تا اطلاعات رو ثبت کنن ولی نزدن ، گفت برو نظام وظیفه و مدرک کارشناسی با نامه درخواست معافیت تحصیلی رو ببر سالن 3- قسمت صدور معافیت تحصیلی
مملکت گل و بلبل همینه دیگه ، دانشگاه باید 2-3 سال پیش این نامه رو میزد
یه مورد دیگه هم گفت میگم شاید بدرد کسی بخوره:
من تاریخ فارغ التحصیلیم 31 / 4 / 90 خورده بعد این خانمه گفت چون تاریخ صدور مدرک کارشناسیت 25 / 7 / 91 هست اگه معاف نشدی و سرباز بودی همین مدرک کارشناسیت که تاریخ صدورش 25 / 7 / 91 هست رو ببر نظام وظیفه و بگو دانشگاه مدرکم رو دیر صادر کرده ، غیبت رو پاک می کنن
سلام من می خوام معاف بشم
ولی باید برم فردا واکسن بزنم! کسی که می خواد معاف بشه باید این واکسن ها رو بزنه؟؟؟
راستی تو دستم می زنند؟ یا پشتم؟:sq_2:
هر دو تا دستت رو میزنند :دینقل قول:
سلام.
من رفتم دانشگاه مدرکم رو بگیرم یه برگه دادند با یه پیوست میگن همینه :sq_3: تا نرفتی خدمت بر نگشستی از مدرک موقت هم خبری نیست :sq_11: تاریخ پایان تحصیلاتم رو زده بود رو اون برگه 31 شهریور.
صبح هم رفتم اداره پست یه دفترچه خدمت گرفتم حالا کلا گیج شدم :sq_19:
حالا مرحله بعدی باید به کجا مراجعه کنم چیکار کنم؟؟!!
دقیقا مورد شما رو امروز من انجام دادم و رفتم پلیس +10 و گفتم من که میخوام برای معافیت اقدام کنم هم باید واکسن بزنم؟ گفت بله و آدرس یه درمانگاه همون نزدیکای خودش داد و گفت برو اونجا بزننقل قول:
تو بازو میزنن هر کدوم تو یه دست
اگه بدنت قویه که هیچی ولی اگه ضعیفه حتما قبلش یه چیزی بخور یه کیکی ساندیسی چیزی
چون امروز یه بنده خدایی رو واکسن زد اونجا که رفته بودم حالش بد شد:sq_6: بیشتر شبیه فیلم بازی کردن بود ولی دکتره گفت چون بدنش ضعیفه اینطوری شده و باید قبلش یه چیزی می خورد
سلامنقل قول:
به سلامتی
همه جا همینه. من هم الان فقط یه برگه زپرتی دارم از تحصیلاتم
اول یه حساب عابربانک سپه باز کن (شماره حسابتو همون موقع بهت میده، ولی کارتتو 12 روز بعد). شماره حسابشو برای ارسال مدارک باید تو برگه 1 بنویسی
بعد برو پلیس+10 که نزدیکترین محل واکسینسیون سربازی رو آدرسشو بگیری و بری واکسن هاتو بزنی (برگه شماره 2)
پیش یه دکتر هم باید بری که پایین برگه 2 رو پر کنه برات (من اونجایی که رفتم واکسن زدم یه دکتر نظام وظیفه هم بود)
راستی قبل از رفتن برای واکسن و دکتر، باید عکس های برگه 1 و 2 رو بچسبونی (رو عکس برگه 2 مهر دکتر میزنن)
بعد با مدارکت (کارت ملی + شناسنامه + برگه 1 و 2 تکمیل شده + کپیشون) میری پلیس +10 و ... خلاص :دی
2 روز بعدش هم میتونی با کارت ملیت بری پلیس+10 و برگه سبز المثنی تو بگیری که تاریخ اعزامت توشه، که اگه خواستی تمدید یا تعجیل کنی زودتر اقدام کنی
بله همون گواهی که دادن کافیهنقل قول:
مرحله بعد تکمیل مدارک نوشته شده در صفحه 5 دفترچه هست
1- برگه شماره یک : مشخصات شخصی رو وارد می کنید
2-برگه شماره 2 : مربوط به واکسیناسیون و پزشک اولیه هست
میرید یه دکتر عمومی یا داخلی برگه 2 رو براتون تکمیل می کنه ، بعدش میرید +10 و می پرسید کجا می تونید واکسن ها رو بزنید و برگه 2 رو می برید و واکسن ها رو میزنید
وقتی مدارک رو آماده کردید میرید پلیس +10 و دفترچه رو می فرستید به همین سادگی
خدا حافظ دوستان !!!
من امشب حرکت میکنم ؟شاید برای شما خیلی زود باشه ولی برای ما عادیه .بعد مسافت زیاده کاریش نمیشه کرد فردا میرسم استان کارام رو میکنم که پس فردا خودم با قطار بیام تهران.این اخرین پسته انشاالله بعد از آموزشی میام خاطرات این تاپیک رو مرور کنیم
تو این شرایط خدمت رفتن سخته میری خدمت 2 سال خدمت می کنی بر میگردی می بینی همه چیز 10 برابر شده و سر شما بی کلاه مونده
نمی دونم چی بگم؟! شاید هم اونجا اینطور باشه...نقل قول:
والا صحبت هایی بود که کسانی که سال 90 پست کردن و 91 اعزام شدن مطابق شرایط قبل91 خدمت کنن که اینطوری نشد و 100 در 100 خدمت 21 ماه هست و کسری خدمت هم برداشته شده (نامه ابلاغی ماله سه هفته پیش به یکی تیپ های ارتش)... در مورد مرخصی بستگی داره به محل خدمت و بیشتر هم میشه مرخصی گرفت
مهران جان خدا عاقبتمونو بخیر کنهنقل قول:
آخر نمیدونم با مدرک صنایع میرم یا مدرک کامپیوتر،اینم نفهمیدم که کامپیوتر با صنایع چه نسبتی داره؟