اینم تست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
چرا می گند 2 مگ شبانه رایگان نداره ؟:41:
چرا من هم با 110 گرفتم .. .سرویس اکو 512نقل قول:
یک مدت قاطی می کرد (سابق) :20:
نقل قول:
شماره های آخر مربوط به سروری هستند که سایت مورد نظر روش هست.
روترای seabone.net یه سری مسیرهایی هستند که طی میشه. از یه مسیر دیگه هم ممکنه بره مثلا turktelecom.com شماره های 4-6 که rasana.net نوشته یا حتی شاید 7 و 8 مربوط به شبکه های شاتل
هستند.(7و 8 رو دقیقا نمیدونم بالاخره یا مربوط به شاتل یا گذرگاههایی که به seabone.net وصل میشه)
اینکه دقیقا هر سطر به چی اشاره میکنه رو منم نمیدونم.
وقتی از شاتل خارج میشه که از مسیرای مختلفی میگذره تا به مقصد برسه.
شماره 6 داخل خود شبکه شاتل هست. اینکه به شما گفته ping این شماره رو بگید منم نمیدونم! اونا شاید دقیقا میدونن که این هر کدوم ازین خطها تا وقتی که داخل خود شبکه هست به کجا اشاره داره. یا اگر هم یه قاعده کلی داره بازم من نمیدونم. ایشالله اگه کشف کردم میگم. شما هم اگه چیز جدیدی متوجه شدید لطفا بگید همه بدونیم.
تا اونجا که من میدونم اگه ترافیک منطقه بالا باشه باید خطهای بعد از برقراری ارتباط با مودم یعنی خطهای ارتباط شما با شاتل پینگشون بالا باشه خطهای 2 و 3 ( شاید دوستان بهتر بدونن)
شماره خطها دقیق نیست ممکنه شما یه بار دیگه تست کنید نتیجه چیز دیگه ای باشه.
در حالت کلی اینطوریه . خطهای اول ارتباط شما با isp خطهای بعد شبکه isp خطهای بعد ارتباط isp با بیرون خطهای بعد مسیرهایی که ما رو به سرور خاص میرسون. و بالاخره مقصد ما.
پینگ شما خیلی خوبه.
دوستان من یه مشکل جدید دارم طی روز مودمم به خوبی کار میکنه ولی توی شب یهو چراغ مودمم خاموش میشه وسیستم کلاً هنگ میکنه و باید با دگمه کیس ریست کنم .... الان 2 روزه اینطوری شده!!!!!! مدل مودمم Smartax MT882
اگه بخوای اینطوری حساب کنی گاهی اوقات برا چند ثانیه سرعتم میاد رو 10 بعد جبرانش میشد میرد رو 100 تا 200 ولی منظور دوستون به صورت کلی بودنقل قول:
موفق باشید
مبارك باشهنقل قول:
دوستان تو همين تاپيك گفته و پرسيده بودند از پشتيبباني
اما به نظر من 2 مگ بدون شبانه نمي ارزه:41:
با پشتیبانی که چت کردم میگفت هر کدوم از این gateway یا همون بزرگراه ها پینگ تایمش بالا باشد نشاندهنده افت سرعتهنقل قول:
برا من از شماره های 9 تا 13 میرد بالا برا شما هم همینطوره
میشد یه عکس با استفاده از tarcert 4.2.2.4 بندازی ببینیم از شما چطوریه
موفق باشید
واقعا توجه نکردی خود من برا اولین بار تو همین تاپیک اینم با فونت 5 گقتم سرویس 2 مگ شاتل دانلود رایگان نداردنقل قول:
آقا من 2 مگ گرفتم
سرعت دانلودم هم 258 هست
اما دیدم چند شب رام رایگان حساب نکردند
حالا که بعد از چند روز زنگ زدم و چند گیگ ترافیک خریدم می گند سرویس 2 مگ ترافیک شبانه نداره
مگه می شه
پس چرا اون موقع که می خریدم چیزی نگفتند
اخه ادم 2 مگ رو می خواد چیکار جز دانلود :؟
حالا هر گیگ اضافه را چند خریدی؟
موفق باشید
سلام
از کجا باید بفهمم منطقه ی ما فیبرنوری شده یا خیر؟
سلام دوستان
من سرویس ارت 1 شاتل رو دارم که ترافیکش 12 گیگ هست و من 3 ماهه گرفتم میخواستم ببینم اولندش که ایا هر ماه ترافیکش جداگانست یا اینکه نه کلا 36 گیگ من ترافیک دارم که تو 3 ماه میتونم استفاده کنم
بعدشم میخواستم ببینم اون 18 گیگی که برای هر ماه میزنه چیه؟
یعنی اضافه 12 گیگ رو پ.ل میگیرن؟
ممنون میشم جواب بدین
سوال منم همینه
منم آرت1 دارم که ترافیکش رو زده 12 گیگ
ولی توی صفحه شاتلم زده مصرف مجاز 18 گیگ هستش
من با پشتیبانی آنلاینش صحبت کردم اینو گفتش
چون شما 12 گيگ مجاز هستيد استفاده كنيد
ولي اگر تا 1.5 برابر 12 گيگ كه همان 18 ميشود نيز استفاده كنيد
هزينه ان در فاكتور دوره اينده ثبت ميشود
ممنونم دوست عزیز
یه سوال !
من الان 650 مگ دیگه دارم اگه قبل از تموم شدن دوره تمومش کنم نمی تونم دیگه 1 ماه شارژ کنم ؟ یا ترافیک اضافی باید بخرم ؟ (فهمیدین منظورمو ؟ )
بله می تونی شارژ کنی از زمان شروع دوره جدید البته شاید از همون زمان هم اگه فاکتور نزده باشن بهت بدن...نقل قول:
ترافیک اضافی هم اگه بخوای میتونی بخری....
بازه استفاده از ترافيک ماهيانهART از ابتدا تا انتهای ماه شمسی است.نقل قول:
اگه بیشتر از 18 گیگ شد که فکر نکنم بشه چی؟!:31::27:نقل قول:
از مرکز مخابراتت یا سرویس دهنده های adsl شمارت را بده تا بررسی کنن...نقل قول:
با این سرعتی که توی این تاپیک پست میخوره چجوری ببینه..:27::31:نقل قول:
برای منو ببین:27::31::13:نقل قول:
محتوای مخفی: pic
اینجا مطرح کنی بهتره...نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=244418
بازم به خودم فقط 62ms :18:طول میکشد تا با مودمت ارتباط بگیری از من که 1ms طول میکشد اینجاست که قدرت asus am602 پیدا میشدنقل قول:
برای منو ببین:27::31::13:
محتوای مخفی: دو
بعدش پینگت خیلی بالاست برا من 192ms است
یه چیز جالبه دیگه اینه برا من 13 شماره انداخت در صورتیکه برا من 21 شماره انداخت
موفق باشید
می بینم که ایمیل درست شده :8:
راستی اهریمن دلم برات تنگ شده بود :10:
لطفن یکی از اساتید این فرمان tracert رو توضیح بدن.
خوب مودم من Fiber home an 1020-1 هست برای چندین سال پیش هست:27::31:نقل قول:
الان 19 تا شماره انداخت
در ضمن اون ای پی اولی که برای مودم هست را باید 192.168.1.1 بزنه ولی برای من 10.175.20.46 میزنه(در ضمن من اومدم مودم را آپدیت کنم ولی مثل اینکه فایل اپدیت اشتباه بوده دیگه 192.168.1.1 را که میزنم باز نمیشه 10.175.20.46 هم میزنم باز نمیشه...)
محتوای مخفی: pic2
بله...نقل قول:
به به داش اشکان:10:
کجا بودی نبودی یک مدت...؟!
بفرمایید::46::5:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:
این دستور کجا باید اجرا بشه؟
دوستان میزان ریسیو باید چقدر باشه من 15 دقیقه که کار میکنم 7مگ میشه
خیلی چاکریم ... بابا گرفتاری های زندگیه دیگه :11:نقل قول:
سلام دوستان
امروز برای اولین بار رفتم شرکت آمل آنلاین (نماینده شاتل تو آمل) برای گرفتن ADSL و سرویس Eco 512-1
مسئول شرکت هم کلی مدارک مثل پروانه ی کسب و این چیزا ازم گرفت و برام تو سایت شاتل ثبت نام کرد گفت باید صبر کنی جوابتو بدن... چند لحظه پیش یه ایمیل رسید که کد ثبت نام رو برام ارسال کرد.. خب حالا باید چکار کنم!؟(یعنی با درخواست Eco 512 موافقت کردن!؟)
ممنون
نقل قول:نقل قول:این از عکس:نقل قول:
واسه منم از همونجاها افت سرعتم شروع میشه.
در ضمن همونطور که جناب اهریمن گفتند توی تست ایشون ارتباط با مودم اصلا لحاظ نشده که شاید بخاطر نوعه مودمه. وگر نه ارتباط با مودم همیشه زمان خیلی کمی هست اگه مشکل خاصی نباشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فدات شم حساب کتاب نداره ... بستگی به کاری داره که می کنی ... به حجم page که باز می کنی ...نقل قول:
start____run___cmdنقل قول:
موفق باشید
دستت درد نکنه یه پنجره dos باز شد حالا باید چی کنم.نقل قول:
بابا پست منم جواب بدین خواهشا
tracert 4.2.2.4 را بنویس و Enter بزن..........نقل قول:
بعد از ارسال کد ثبت نام توسط شاتل باید چه کار کنیم!؟
همشهری عزیز(ته نوکر مه:31:)من الان همین سرویس رو دارم و بره من حدود 2 هفته طول کشید تا راه بندازن.نقل قول:
ولی به قرآن اگه مجبور نبودم از شاتل نمیگرفتم.بگو چرا؟نگفتی هم ایراد نداره.
1.اوایل سرویس عالی بود.که بعد 1 و نیم ماه اینترنتم قطع شد به مدت 18-19 روز آخرشم گقتن که رانژه به هم خورده ولی بازم دم خودم گرم چون از بس زنگ زدم تهران کم کم داشتیم آشنا میشدیم.:31:مرده میگفت هنوز کار شما رو درست نکردن.منم میگفتم این چه وضعیه سال بعد دیگه از شاتل استفاده نمیکنم.مرده هم زنگ میزد آمل دهن اینارو آسفالت میکرد:31:
2.بعد اون 2 ماه(سالم بودن و قطع شدن)یه مشکل جدید پیش اومد.اینکه وقتی وصل میشی پینگ نمیده یعنی شاید تا نیم ساعت بیخودی قطع باشی کلا مشکل بیخودی هست.
3.پشتیبانی تهران عالیه ولی آمل(شروین رو دیدی:31:جوجه فکولی البته کچل تشریف داره:31:):13:چنگی به دل نمیزنه:13:
4.در کل به نظر من بگیر چون به یه دنیای دیگه وارد میشی از دیال آپ تا 512 زمین تا آسمون فرقه.و از شانس بد ما تو شهر ما تنها همین یک ISP قیمت منسفانه میده.
شه همشهری قربون بوم من:31:
آقا ته کجیگ می!نقل قول:
فقط سوال من این بود که بعد ارسال کد ثبت نام چیکار کنیم!؟
شروین همون یارو نیست که قدش تا شکممه!؟:31:
نقل قول:نقل قول:والا اون زمان که ما سرویس گرفتیم از این چیزا نداشت..:31::27:نقل قول:
اینجا من یک نوشته دیدم:27::31::27:
کد ثبت نام شما به این ایمیل ارسال می شود لطفا آدرس را به دقت و صحیح وارد نماییدکد:http://online.shatel.ir/public/register.aspx
احیانا کد ثبت نام شما اولش کد شهرتون نیست؟! اگه باشه منظورش یوزر نیم هست ...پسورد هم که شماره خط رانژه شده هست
دیگه تا فردا تموم می شه 2 مگم ترافیکش
می رم همون 128 که واسم 512 بود
9270 فکر کنم هر گیگش بود
نیدونم من دادم داداشم کارارو برسه آخه اون پروانه کسب داشت و چون مغازه ی PC داشت مودم هم خودش گرفت.سر اون قضیه ی 19 روز داشتن یه مودم بهمون مینداختن که شروین دست به کار شد و شانس که چه عرض کنم به حقمون رسیدیم.اگه از اینا مودم بگیری یه بیلیون بهت میدن 61 تومن.من خودم ASUS am602 دارم از صد تا آشغال اینا بهتره:31:نقل قول:
اگه بری تو سایت شاتل یه PDF هست تمام مراحل رو نوشته ولی فک کنم شما باید یه مراجعه کنی قرارداد بنویسی وبعدش منتظر بشی خطت رو رانژه کنن بعدش 15 تومن بزنن آدمو بیان نصب کنن برات.من دادم داداشم همه کارارو کرد بعدش موقع نصب برام همه چی رو توضیح داد.خودش رفت تهران وسیله بخره اینا زنگ زدن خطتون آمادست من همه ی کار هارو انجام دادم دیدم نشد بعدش زنگ زدم شروین اومد وقتی اومد دیدم کابل تلفن هنوز به مودم دیال آپ وصله ولی گفتم گور ... 15 تومن دادم دیدم اومد همون کارایی که من انجام دادمو انجام داد.:41::31:
شروین سردستشونه قدش بلنده پیرهن میپوشه مو داره ولی کچله(تاس نیست:31:)یه جوونه حدودا 23-24 ساله.:19::20::27:
یکی به منم جواب بده....نقل قول: