سلام به همگی! میخواستم بدونم کسی با کتاب بانک طلایی پرسش های چهارگزینه ای ریاضیات جامع تجربی انتشارات مبتکران(عجب اسمی!) کار کرده؟ من میخوام از روی جزوه بخونم و با تست های کتاب مذکور تمرین کنم. ممنون
سلام به همگی! میخواستم بدونم کسی با کتاب بانک طلایی پرسش های چهارگزینه ای ریاضیات جامع تجربی انتشارات مبتکران(عجب اسمی!) کار کرده؟ من میخوام از روی جزوه بخونم و با تست های کتاب مذکور تمرین کنم. ممنون
حسابان گاج سبزو من جایی ندیدم تو سایت گاج هم نبود اگه لینکی سایتی میشناسید بگید؟نقل قول:
حسابان فار هنوز یه هفته نشده چاپ شده کتابو کامل دیدین؟کتابه خوبیه؟نقل قول:
ولله نمیشناسم سایتی چیزی من خودم از کتابفروشی شهرمون خریدمنقل قول:
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
پیدا کردم تو کتابسرای پدرام بود چاپ 92هم بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ولی چرا خود سایت گاج نزده؟
نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:
عالیه !
البته اگه پایه ای تر بخوای میشه حسابان محمود نصیری- مبتکران و اگه کنکوری تر بخوای میشه حسابان عسگری -خیلی سبز
ولی این بنظر من برا شما که سومی از بقیه بهتره
دوستان تا یه هفته دیگه مدارس باز میشه :/
کسی میتونه لیست کامل کتاب هایی که باید خرید , بهترین انتشارات و ... رو برا رشته ریاضی بنویسه ؟
دوم ریاضی رو حتما برا من بگین :دینقل قول:
پ.ن : قیمت کتابا واقعا بالا رفته ....
دوباره سلام
دوستان توی یکی از پستا راهنمایی کردن که برای شیمی پیش 1 خیلی سبز و پیش 2 مبتکران بگیر اما توی چند تا پسته دیگه برعکسه این رو خوندم
حالا نظر شما چیه؟ کلا تفاوته چندانی دارن؟ یعنی هر دوش رو خیلی سبز بگیرم ضرر میکنم؟
شرمنده حواسم نبود هندسه 2 الگو اموزشی نداره تستشم که به دردم نمیخوره به نظرتون مبتکران ابوالقاسمی بخرمنقل قول:
اونم که تسته !نقل قول:
بچه ها DVD هاي شيمي مهندس بازگران + جزوه هاي عمارلو رو به هيچ وجه از دست ندين. معجزه ميكنن
پیش 1 رو حتما خیلی سبز بگیر ،نقل قول:
چون پیش1 خیلی آسونه و همون چیزی که تو خیلی سبز یاد میگیری تو مبتکران همونه منتها با دو برابر حجم بیشتر
پیش2 تفاوت چندانی ندارن ،البته باز هم حجم و اضافات مبتکران زیادتره
کتاب دیگه ای نمیشناسید؟فکرکنم مبتکران اموزش جامع تری داشته باشهنقل قول:
جزوه های عمارلو رو از کجا میشه تهیه کرد:n28:نقل قول:
دوستان برا گسسته و تحلیلی چه کتابهایی رو پیشنهاد میدین؟
دینی هم خیلی سبز + آیات مهروماه چطوره؟
هندسه پایه چی ؟
ممنون
لطفا مزایا و معایب این کتاب ها رو بگید
دیفرانسیل و ریاضیات پایه . جامع مهر و ماه / خیلی سبز
گسسته . طوسی گاج / خیلی سبز / خوشخوان
تحلیلی . طوسی گاج / خیلی سبز / خوشخوان / الگو
نقل قول:
جمع بندیه این هزار صفحه در مورده گسسته شده فار و در مورده هندسه پایه شده دریافت
واسه دینی هم من خودم جامع گاج دارم راضیم اینا رو نمیدونم دیگه
دوباره سلام
دوستان من این پستو واسه یکی از آشناهام میزنم
میخواد بدونه واسه زیست شناسی چه کتاب هایی لازم و کافی هست؟ (دوسال از درس دور بوده و کلاس هم نمیتونه بره در نتیجه چیزی نباشه که خیلی سخت باشه و از همون اول غافلگیرش کنه)
تحلیلی چطور ؟ فار بهتره یا خیلی سبز؟نقل قول:
دیف خیلی سبز رو دارم برا تست خوبه و به نظر کافی میاد اما برا آموزش اصلا خوب نیست ... نکات کنکوری رو خیلی خلاصه گفته ... در کل واسه تست خوبهنقل قول:
دیفرانسیل و ریاضیات پایه . جامع مهر و ماه / خیلی سبز
مهر و ماه رو ندیدم
زیست شناسی دوم و سوم و چهارم فقظ خیلی سبز+یک کتاب بانک جامع(مهروماه یا تخته سیاه)+زیست شناسی تصویری قلم چینقل قول:
سلام دوستان من برای کتاب تست به جمع بندی نرسیدم میشه شما پیشنهاداتتون رو در مورد این درس ها بگید
1)دیفرانسیل و ریاضیات پایه 2) گسسته و جبر 3) فیزیک پایه و پیش 4) شیمی پایه و پیش 5) ادبیات
:n28::n30::n13:
سلام دوستان میگم کتاب زیست شناسی پیش 2 چاپ 92 چه فرقی با چاپ دوم سال 87 داره ممنون میشم اگه راهنمایی کنید چون نمیدونم از همین کتاب(چاپ87) استفاده کنم یا چاپ جدیدش رو بخرم:n13:
نقل قول:
گسسته فار !
هندسه میکرو گاج
هندسه پایه الگو
در مورد دینی هم کلا مهمترین چیز اول ِ اول کتاب درسیه
بعدم نوشتن خلاصه است که اگه خودتون اون خلاصه رو بنویسید از هر کتابی بهتره
بعدم زدن تست های کنکور و سنجش
در وهله بعدی که تست های تالیفی هست کتاب ها فرق چندانی با هم ندارن در این زمینه (همه بیخودن!)
من میکرو هندسه تحلیلی سال 85 :/ رو دارم :دی لازمه دوباره بخرم؟
ممنون بابت جواب
تا می تونی از کتاب های قدیمی استفاده نکن یا اگر استفاده می کنی یه سر به سایت چاپ کتاب ها بزن و تغییرات رو اعمال کن صفحه به صفحه یه کار دیگه هم اینه که بدون هیچ مشکل بری کتاب جدید رو بگیرینقل قول:
از 87 به بعد حذفی زیاد هست و یه جاهایی هم تغییرات کوچیک داشته ولی هر چیزی یم تونه برای کنکور مهم باشه حتی یه تغییر کوچیک
کسی نیست جواب ما رو بدهنقل قول:
سلام. دوستان ما یه فامیلی داریم 2 ساله کنکور می ده و امسال سال سومش هست. درس ها رو کامل بلده و کنکور امسال رو به خاطر شرایط روحی فقط خراب کرد. توی دروس ریاضی و فیزیک ضعف داره.ولی بقیه ی درس ها رو فوله.از من خواسته براش تحقیق کنم چه کتابهایی رو امسال بخونه. معمولا از روی کتاب های گاج و آبی قلم چی خونده. زیست گربه رو کامل زده همچنین دروس عمومی رو کامل تستارو کار کرده.لطف کنین کتابهای تستی همه ی دروس که برای شرایط این دوستم مناسب هستند رو بهم معرفی کنی. خیلی خیلی ممنون.
برای سال سوم چه کتاب های تستی معرفی می کنید
کسی اطلاعی نداره؟نقل قول:
1-واسه تست:ده استاد-اندیشه فائق(ده استاد برای شروع خیلی بهتره)نقل قول:
2-ده استاد
3-گاج(واقعا از بقیه کتابا بهتره)
4-مبتکران(تستای تالیقیش خیلی سخته و فراتر از کنکوره و وقت آدمو میگیره.ولی از بقیه کتابا بهتره)
5-مبحثی بخون.املا:هامون سبطی انتشارات دریافت-لغت:خیلی سبز
تغییرات کتابها ی درسی رو از کجا بفهمم ؟
من الان واسه اکثر درسا دارم فقط میترسم کتابا عوض شده باشه
هدنسه پایه رو از رو چی بخونم ؟
هیچی بلد نیستم پارسال هم چیزی نخوندم واسه کنکور .
گسسته رو هم از رو خیلی سبز میخوام بخونم.
تحلیلی رو از روی گاج و قلمچی
دیف 1و2 از روی گاج
چیزی بهتر از اینها هم سراغ دارین ؟
آخه من اینا رو دارم و نمیخوام خیلی هزینه کنم دیگه
نه همینا خوبه چیزی نگیرنقل قول:
هندسه پایه دریافت آموزشش بیشتره و تست هاش کمتر اما در کل کتاب خوبیه
هندسه پایه الگو تست هاش خوبه ، اما هم آموزش نداره ، پاشخ هاشم تلگرافیه . اگه هندسه یه کم بلدی اینو بگیر فقط تست بزن وقتت تلف نشه
و در هندسه پایه خود کتاب درسی فراموش نشود !!! ببین کی بود گفتم ها !؟
نقل قول:
بستگی به این داره که شما چه پایه درسی داشته باشید هدفتون چی باشه و چی بخواهید ؟
اما در کل من به دو دسته دانش آموز و پشت کنکوری تقسیم میکنم
دانش آموز :
1)آموزش فار + تست خیلی سبز یا میکرو گاج
2)آموزش فار + آزمون
3)فیزیک فار + تست الگو
4)شیمی2 مبتکران /شیمی3 مبتکران / شیمی پیش1 خیلی سبز / شیمی پیش2 مبتکران
5)گاج محوری یا کلک معلم + قرابت سبطی
پشت کنکوری:
1)تست خیلی سبز یا میکرو گاج
2)آموزش فار + آزمون
3)میکرو گاج
4)شیمی2 تک جلدی مبتکران / شیمی 3 و پیش خیلی سبز
5)تست ادبیات خیلی سبز
سلام.کسی با کتاب ریاضیات جامع تجربی نشر الگو آشنایی داره؟ تشکر
سلام
من فارغ التحصیلم تجربی
برای ادبیات یه کتاب تست جامع می خوام که درس به درس فقط تست داشته باشه هم از واژه و قرابت و ارایه و ...
برای عربی یه کتاب تست می خوام که مبحثی باشه تست هاش برای قواعد چون ایاد فیلی دارم آموزشش رو تستاش کمه کتابی می خوام که بعد از خوندن اون بتونم کار کنم بیشتر
برای ریاضی یه کتاب تست می خوام که سطح معمولی داشته باشه نظرم روی خیلی سبزه اما میگن سطحش بالا تخته سیاه و نشر الگو و مبتکران هم کتاب تست دارن کدوم ؟
زیست تانک تخته سیاه دارم اما یه کتاب تست دیگه هم می خوام خیلی سبز یا مهروماه ؟
فیزیک آموزش چی بگیرم که از مبتدی شروع کرده باشه و به زبون ساده گفته باشه برای پیش که اکثرا نظرا روی فار هست پایه مهروماه خوبه البته خودم رمزینه هم دارم
شیمی پایه هم کتاب تست می خوام چی؟؟
ممنون
سلام
دوستان من فیزیک پایه گاج رو گرفتم (گاج طورسی) اما تستاش واقعا سادست به نظرتون با این کتاب موفق میشم؟ سطح کنکور واقعا؟ البته فیزیک 3 و فیزیک 1 خیلی سبز رو هم دارم
این کتابایه خیلی سبز و گاج واقعا دو سطحه متفاوتن کدومش با رویکرد کنکور هماهنگ تره؟ چون نمیخوام روی چیزی وقت بزارم ک آخرش نتیجه نده
-------------------------
و یک سوال دیگه که چچند بار پرسیدم هنوز نتیجه نگرفتم
دوستان ممکنه اسمه فصل های هندسه پایه نشر دریافت رو بگید؟ میشه فصل ها رو تفکیک کرد؟ یعنی من برای این آزمونه قلمجی فقط باید فصل یک هندسه 1 رو آزمون بدم میشه مباحثه مرتبطش رو از توی کتاب هندسه نشردریافت پیدا کرد؟
سلام دوستان
کسی آقای میر حسینی جزوش رو دیده؟؟
چه جوریه؟
تو رو خدا کمک کنید.