لازم نیست که الکی با مودم ور برینقل قول:
چون ایراد از زیر ساخت هست و اکثر پروایدر ها قطعی دارن
خود من چند روزه که پینگ داخلم همون 40-50 مونده ولی پینگ خارجم زیر 450 نمیاد(پری شب 1000 بودن همه)
Printable View
لازم نیست که الکی با مودم ور برینقل قول:
چون ایراد از زیر ساخت هست و اکثر پروایدر ها قطعی دارن
خود من چند روزه که پینگ داخلم همون 40-50 مونده ولی پینگ خارجم زیر 450 نمیاد(پری شب 1000 بودن همه)
فانوس طلائی جان!! شما همیشه به من لطف دارید :)
فقط اگه شما از اینترنت مخابرات استفاده میکنین یا اگه کسی رو میشناسین که اینترنت مخابرات داشته باشه، ممکنه دقیقا اینو برام بپرسین که این مشکل قطع شدن گهگاهی ارتباط مودم با اینترنت رو دارند یا نه؟
آخه من چند روزی هست که ریموت دستکتاپ دارم به کامپیوتری که به اینترنت مخابرات وصله. بخاطر همین ریموت دسکتاپ تنظیماتی اضافی در مودم انجام دادم. میخوام ببینم که مشکل قطعی گهگاهی مودم از مخابراته در این چند روزه یا تنظیمات من و بقیه مشکل قطعی ندارن؟
آخه از شانس بد من فقط یکی دو روزه که ردیف کردم ریموت دسکتاپ رو و دقیقا نمیتونم بگم مشکل از کجاست (اگه مثلا قبلا مشکلی نداشتم میگفتم این یکی دو روزه مخابرات مشکل داره).
بازم خیلی ممنوم از شما و از وقتی در این تاپیک میذارید. خدا بهت عمر با عزت و برکت بده :)
مخابرات همیشه مشکل پیدا میکنه
باید مودم رو خاموش روشن کنی یا اینترنت رو دیسکانکت کنی و از اول وصل بشی
ممنون عزت جان، شما هم آیا اینترنت مخابرات دارید؟ آیا شما هم دقیقا همین مشکل قطع شدن گهگاهی مودم رو دارید؟
خیلی شرمنده ام که کمی تاکیدی صحبت میکنم چون همانطور که عرض کردم بخاطر ریموت تنظیماتی اضافی زیادی روی مودمم انجام دادم و تازه بحث ارتباط طرف من هم هست (اینترنت خودم معمولی هست) و بخاطر حل مشکل باید دقیقا و دقیقا جواب این سوال رو بدونم که:
«آیا بقیه مشترکین اینترنت مخابرات (و نه شرکتهای دیگه) هم مشکل قطع شدن گهگاهی مودم رو دارند»؟
ممکنه بقیه مشکلات با اینترنت مخابرات دارند، اما این مشکل بخصوص که عرض کردم نباشه!! بنابرین من در ایرادیابی ام به بیراهه برم و بزنم چشم مودم رو هم دربیارم عوض اینکه مشکل رو حل کنم.
بازم متشکرم از همکاری دوستان
بله تا چند روز پیش مخابرات داشتم که فرار کردم
30 گیگ حجم داشتم که بیخیالش شدم
عزت جان! شرمنده پرچانگی میکنم و البته فضولی :)
بخاطر «همین قطع شدن های مودم» فرار کردین از اینترنت مخابرات یا بخاطر دلیلی دیگر؟
من الان خودم نوین نت دارم که مثل خر موندم توشنقل قول:
دیسکانکتی ندارم ولی پینگ خیلی بده
ولی دوستم که مخابرات داره دیس کانکتی زیاد داره برای همینه که میگم ایراد کلا از زیر ساخته
قطعی علت اصلی بود
پینگ هم وحشتناک بود
با تشکر از فانوس طلایی عزیز و عزت خان::
به سلامتی پس من ایراد رو پیدا کردم :)
میدونستم که پینگ اینترنت مخابرات بالاست ولی زیاد برام مهم نبود ولی این قطع شدنهای گهگاهی و به قول شما دیسکانکت شدن مودم موردی بود که بدون کمک شما نمیتونستم پیداش کنم چون وقطی قطعه که دیگه نمیتونم تو ریموت تنظیمات مودم رو ببینم!! :)
دست گل همتون درد نکنه، خیلی بهم کمک کردین.
داداش دست رو دلم نزار که خونهنقل قول:
سرعت من حدود 150-160 هست،فقط صبح خیلی زود سرعتم تا 230 بالا میره (اونم اگه شانس بیارم)
زنگ زدم به پشتیبانی گفت مشکلی اصلا وجود نداره و مشکل از طرف من هست
گفت به جای وایرلس با LAN وصل شو،وصل شدم
گفت با یه خط دیگه امتحان کن،امتحان کردم
گفت با یه pc دیگه امتحان کن،امتحان کردم
نویزم که ندارم و خطم به قول خودشون فوق العادست
موندم مشکل از کجاست
اصلا جواب قانع کننده ای نمیدن
حالا قرار شد ساعت 3 زنگ بزنم با آقای "نقدی" حرف بزنم
اینطوری نمیشه ، باید یکشنبه برم ماکس نت ، با یک آدم واقعا مسؤول حرف بزنم ببینم چرا 256 نامحدود سرعتش روی 50 هست؟ :41:
شاید سیاست جدیدشون هست که سرعت هارو کم کردننقل قول:
128 صبانت با استفاده رایگان چندین ماه از یه باگ درست و حسابی :31: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورت از باگ و مجانی چیه عزیز قارداش؟نقل قول:
نزدیک به 5 ماه هست که بهش یاد دادم و داره بدون شارژ استفاده میکنهنقل قول:
دوستان کسی اینجا اکانت adsl تونسته از مکس نت دودر کنه؟:sq_24: من این کار رو میکنم ولی یه جا مشکل دارم اگه کسی هست پیغام بده تا بحث کنیم
سلام به همشریهای گل
یه سوال ، کسی از آسیاتک استفاده میکنه ؟! سرعتاش راضی کنندست ؟ (مخصوصا نامحدوداش)
اون جوری که من تو تاپیکش دیدم کیفیتش بده خیلی بد!!!!!!نقل قول:
سلام
دوستان من کلاسیک همارا دارم و الان حدود دو ماه تا پایان قرارداد مونده اگه بخوام از یه شرکت دیگه سرویس بگیرم چیکار باید بکنم؟ همارا جمعش میکنه؟
در ضمن یه سرویسی میخوام که سرعت دانلود شبانش خوب باشه همارا نهایت 70 میده..سرعت شبانه ماکس نت برای سرویس کلاسیک و دیسکاوری چقدر هست؟
من خودم تو مغازه 256 پارس آنلاین دارم که سرعت دانلودش بین 360 تا 400 هست ولی نمیدونم شبانه چقدر سرعت میده!
مکس سرعت دانلود شبانش مثل همارا کمهنقل قول:
الان اکثر شرکتها شبانشون مزخرف شده
شما بهتره همون پارس رو تست کنی اگه زیاد بود که همونو بخر
بعد از تموم شدن قراردادت با همارا واحد فروش تماس بگیر یا برو شرکت و فرم فسخ قرارداد رو ازشون بخواه و بگو خطت رو از رانژه دربیارن اینکار نهایتا 2 الی 3 روز کاری طول میکشه...نقل قول:
من خودم مشترک پارس آنلاینم pol256 و سرعت شبانه از ساعت 2 به بعد ساعت های اول تا 70 میره و بعد از اون بسته به شلوغ بودن مرکزشما (تعداد استفاده کنندگان شبانه)کم یا زیاد میشه.اصولا همه شرکت ها خراب کردن من خودم 2 سال پیش سرعت شبانم کمتر از 130 نمیشد و شبی 4 الی 5 گیگ میگرفتم اما الان به زور شبی 2 الی 2.5 گیگ میگیرم.
داداش به ما هم یاد بدهنقل قول:
:31: یادش بخیر سرعت شبانه 150 بود :31:نقل قول:
100% lمطمئن نیستم که روی سیستم شما هم کار کنهنقل قول:
برای همین بیخیال شید بهتره :31:
سلام و ممنون.نقل قول:
اون جوری که من تو تاپیکش دیدم کیفیتش بده خیلی بد!!!!!!
اما اینجوری که یک کلام نمیشه گفت که بده ! دلیلش ؟! کیفیتش رو نسبت به بقیه چطوری سنجیدن ؟! من سوالم هم بیشتر برا سرویسهای نامحدودش بود. 256 یا 512 برنزی
رسانت داره همین سرویس نامحدود 128 آسیاتک رو ارائه میکنه که سرعتش مثل همین مکس نت 32 تاس ولی قیمتش 37 تومن و پینگ به مراتب بدتر از مکس نت رو میدهنقل قول:
دوستان من ماکس نت 128 نا محدود دارم وقتی یک فایل ر میزارم تا دانلود بشه بعد از یه مدتی میام میبینم دانلود به صفر رسیده و دیگه دانلود نمیکنه تا کامپیوتر رو ریستارت کنم یا یکم به حال خودش بزارم تا درست بشه ایا شما هم این مشکل رو تا حالا داشتین؟
مشکل از طرف شماست احتمالانقل قول:
همچین مشکلی رو ندارم
اخه سایتها رو هم خیلی سنگین باز میکنه به حدی که دیگه سیستم رو خاموش میکنم و از قیدش میگذرم gmail رو که عمرا باز نمیکنه.
فکر میکنید مشکل از کجا باشه؟
شاید مشکل از مرورگر هستنقل قول:
شایدم سیستم عاملتون مشکل پیدا کرده
DNS هات رو عوض کن احتمال زیاد درست شهنقل قول:
از کجا و چطوری؟نقل قول:
حیفم اومد که این عکس رو اینجا نذارم
(این عکس مال زمانیه که ایرانسل داشت برای اولین بار اج رو میداد که من هم از همون روز های اولش مشتری پرو پا قرصش بودم :31:)
اگه همه سرعتها رو جمع کنید میشه حدود 16 کیلو[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:با برنامه namebench[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میتونین بهترین dns رو پیدا کنین
اینم راهنماش
مکس نت تو سایتش اردبیل رو هم اضافه کرده
کسی در این باره خبری داره؟
آره ، حدود 3 هفته ای هست که اسم اردبیل اضافه شده.نقل قول:
ولی در مورد سرویس دهیش خبر ندارم.
فقط اسم اردبیل هست. هیچ اطلاعات اضافه ای تو هیچ بخشی از سایت ندادن. :|
بچه ها یه سوال دارم لطفا مکس نتی ها زود جواب بدند:
میخوام بدونم سرعت دانلود شبانه تو مکس نت چند درصد سرعت روزانه است؟ کم میشه یا همون سرعت روزانه است؟ من سرویس مگای همارا دارم ولی شبانه همارا تا 46% روزانش پایین میاد!! مگر اینکه از دانلودسرورش دانلود کنی که اونم وضعیت سرویس دهیش واقعا خرابه!!
من الان به دلیل سابقه زیاد تو هر بار تمدید از همارا 4 گیگ رایگان میگیرم(طرح امتیاز دهی) و به همین دلیل کمی میترسم برم یه شرکت دیگه!! ولی این دانلود شبانش کلافم کرده میخوام برم از مکس نت سرویس بگیرم. اگه کسی اطلاعاتی داره لطفا سریعتر بگه
ممنون
سرعت شبانه همونه تازه افزایش هم پیدا میکنه واسه مننقل قول:
راستی به رگولاتوری شکایت کردم،ماکس تا فهمید شکایت کردم سرویس من رو از VIP به DISCOVERY تبدیل کرد تا سرعت پایین خودشون رو توجیح کنن (البته به حجمم اضافه کرد حدود 12 گیگ)
این یعنی اوج خیانت و کلاهبرداری
کل ایران اینجوریه،تا 100 سال دیگه هم پیشرفت نمیکنیم