دوستان سلام خسته نباشید
این ایثارگری چه فایده ای داره ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من پدرم ایثارگره ولی هیچوقت استفاده نکردم :D الان اینو دیدم چه فایده ای داره مثلا ؟
بزنم ؟
Printable View
دوستان سلام خسته نباشید
این ایثارگری چه فایده ای داره ؟
من پدرم ایثارگره ولی هیچوقت استفاده نکردم :D الان اینو دیدم چه فایده ای داره مثلا ؟
بزنم ؟
دوستان منابع دروس رشته حقوق رو میخواستم.مثل اینکه اصلاحیه دادن ولی لینکش رو ندارم
ممنون
سلام
دوستان یکی از درس ها 1 واحد تئوری و 1 واحد هم عملی داره. حالا من اگه توی کلاسهاش شرکت نکنم بعد اون یک واحد عملی رو بهم نمره نده، میتونم با گرفتن نمره قبولی در پایان ترم، این درس رو پاسش کنم؟؟
با سلام
من هم اکنون ترم 1 دانشگاه پیام نور در رشته کامپیوتر هستم. آیا میتوانم از طریق کنکور سراسری در سال 94 در دانشگاه سراسری رشته مکانیک هم قبول شوم؟ و همزمان هم در دانشگاه دولتی و هم پیام نور تحصیل کنم؟
توصیه اکید می کنم که این کار رو انجام ندی... نه می تونی این رو درست بخونی و نه به اون یکی میرسی! شاید الان فکر کنی بتونی اما در عمل خیلی بهت سخت می گذره... بهتره در دو رشته هم زمان درس خوندن رو فراموش کنی...نقل قول:
در عمل ممکنه نشه! مثلا درس کاربرد رایانه در مدیریت 1 واحد نظری هست و دو واحد عملی! نمره عملی با نظرذی جداست یعنی اون رو باید سر کلاس بیای و امتحان کلاسی رو هم بدی و نمره نظری هم امتحانی هست که اخر ترم مثل بقیه امتحانی میدی...میانگین دو نمره میشه نمره نهایی...نقل قول:
این وسط ممکنه یهو نمره نظری رو کامل نگیری و یا استاد گیر بده که باید سر کلاس بیای و از این مسایل...توصیه میشه سر کلاس برید و یا حداقلا با استاد مربوطه در این مورد صحبت کنید!
دوستان ایا امکان تحصیل همزمان در دو رشته تو دانشگاه پیام نور هست؟
من الان دانشجو این داشنگام میتونم تو ی رشته دیگه هم بخونم؟
بله هست اما اصلا توصیه نمیشه! یکی از دوستان ادبیات می خوند بعد رفتش حقوق هم فراگیر شرکت کرد و قبول شد! نه تونستش به ادبیسات برسه و نه به حقوق... تازه نمی تونست از ادبیات انصراف هم بده چون اونجوری باید می رفت سربازی!...نقل قول:
دلیشم هم اینه که شما باید به دو رشته دو سر کتاب دو ردیف استاد متفاوت برسید! مطمعن کار بسیار سخت و حوصله بری هست و ممکنه هست که اصلا هم نتونید انجامش بدید! پس بهتره یک رشته رو انتخاب کنید
ممنون دوست عزیزنقل قول:
اخه تو دفترچش خوندم نوشته بود که اگه رشته جدید رو قبول بشی باید از رشته قبلی انصراف کامل بدی
موندم پس یه سریا چیجوری میخونن
سلام بچه ها من شنیدم که 6 نمره میانترم شده 10 نمره کسی میدونه این حقیقت داره یا نه؟
نه اون منظورش جداست... یعنی اگه فردی از طریق ازمون سراسری دو بار دو دو رشته متفاوت قبول بشه اونوقت باید از قبلی انصراف بده و جدیده رو بخونه!نقل قول:
اما اگه شما ت دانشگاه از طریق ازمون سراسری قبول شده باشی بعد بیای فراگیر شرکت کنی و رشته ی دیگه ای رو بخونی میتونی دو رشته رو با هم بخونی... که البته اصلا توصیه نمیشه.
دوستان مطلع لطفا پاسخ بدید.نقل قول:
ممنون
دوستان میگم این اخلاق اسلامی(مبانی و مفاهیم)مال محمد داوودی پارسال کتابش کلا عوض شده؟چقدر تغییر کرده؟چون الان یه کتاب طلایی گرفتم مال 88 هست میخواستم ببینم اگه لازمه برم عوض کنم
اگر اینطور بود سایت های مربوط به پیام نور حتما خبرش رو میزدن ... فکر نکنمنقل قول:
فعلا هیچ بخشنامه ای در این مورد ابلاغ نشده است.نقل قول:
دوستان مطلع لطفا پاسخ بدید.
ممنون
ولی آخر این هفته قرا هست جلسه ای تشکیل شود که تصميمات مهمي در حوزه آموزش دانشگاه پيام نور گرفته ميشود كه به موقع در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اطلاع رسانی خواهیم کرد.
پس تا اون زمان همه اش شايعه است.
دوستان در مقطع کارشناسی واسه گرفتن معادل کاردانی باید انصراف داد از تحصیل کلا؟
ممنون میشم توضیح بدید
از دوستان کسی اطلاعی نداره؟یه سوال دیگه هم در مورد کتاب فارسی عمومی دارم اونم اینه که از چه سالی عوض شده کتابش و اینکه چقدر تغییر کردهنقل قول:
سلام .کسی که بخواد دروس مهندسی صنایع دانشگاه پیام نور رو بصورت خودآموز بخونه -چون شاغل هست- به نظرتون چکار کنه بهتره؟ 1-با کتاب های آموزشی پارسه،مدرسان شریف و .... درس رو یاد بگیره و سوالاتشون رو مسلط بشه در آزمون های پیام نور موفق میشه؟ یا کلا سوالات پیام نور متفاوت هست؟ 2-بعد از یادگیری از کتاب های مذکور سوالات سال های قبل پیام نور رو کار کنه 3-راه حل بهتری اگر سراغ دارید لطفا راهنمایی کنید. با تشکر
سلامنقل قول:
در ابتدا باید بگم که بیشتر بچه های پبام نور شاغل هستند... و اصلا فلسفه ایجاد این دانشگاه ایجاد شرایط ادامه تحصیل شاغلین بوده و هست.
در پیام نور امتحانات معمولا از همون کتب خود پیام نور میاد و لازم نیست خودت ر و با کتاب های موسسات اموزشی به زحمت بندازی... بهترین راه از نظر من این هست که شما کتابهای کمک اموزشی پیام نور مثل کتابهای انتشارات راه یا استادی و یا کتاب های طلایی و غیره رو تهیه کنید و اونها رو بخونید . چون هم خلاصه درس دارند و هم نمونه سوال ... .فراموش نکنید که درس ها رو برای شب امتحان نذارید!
سلام دوستان
برای مرخص گرفتن در ترم جدید باید قبل از انتخاب واحد باید اقدام بشه یا بعدش؟
شهریه ثابت رو که باید حتما بدیم درسته؟
سلامنقل قول:
سلام دوستان
برای مرخص گرفتن در ترم جدید باید قبل از انتخاب واحد باید اقدام بشه یا بعدش؟
شهریه ثابت رو که باید حتما بدیم درسته؟
دقیقا در زمان انتخاب واحد- به جای انتخاب واحد وارد منوی مرخصی تحصیلی می شوید و مرخصی رو ثبت میکنید
بله شهریه ثابت دریاقت می شود
دوستان من امسال می خوام فراگیر ارشد شرکت کنم... ساکن قم هستم و می خوام تهران بزنم... با توجه به امکان تغییر مکان ازمون اگه اون رو پیام نور قم بزنم مشکلی که پیش نمیاد...دوستانی که در ارشد در این زمینه تجربه دارند لطف کنند و توضیح بدند.
دوستان کسی مقاله درمورد نحوه ارائه دلیل و ارزیابی دلیل در دادگاه رو دارید؟یا دلیل موضوی و دلیل حکمی.رشته حقوق.من که هرچی سرچ کردم چیز درستی پیدا نکردم
دوستان کسی در مورد دانشجو مهمان شدن اطلاعاتی داره بهم بده!؟
من یکی از مراکز استان یزد هستم!!بعنوان مثال بخوام برم کرج امکان پذیره؟؟یا مثلاً باید استان بومی یا شهرستان بومی باشه؟
یه اطلاعات کلی بهم بدین بی زحمت..:n12:
سلامنقل قول:
باید یک ترم در داشنگاهتون باشد و حدود 25 واحد پاس کنید.
در صورتی که ازدواج کرده باشید در اون شهر که میخواهید میهمان بگیرید و یا اینکه بومی یا ساکن اونجا باشید خیلی راححتر میشه انتقالی گرفت
البته بستگی به موافقت دانشگاه مبدا و مقصد هم داره ....
موارد خاص بیماری و غیره که به نزدیکترین شهر محل سکونت هم باشه ممکن هست ...
موفق باشید
أوستان من شهریه رو پرداخت پول از حساب کسر شد منتها این پیغامو داد بم
کد 6688-24 : پرداخت در بانک بصورت صحيح انجام نگرفته است. (جزييات فني در گزارش پرداخت هاي الکترونيکي)
دوستان بنده ترم اول کل شهریه رو واریز کردم و بنا به دلایلی تاالان چیزی نخوندم و نه کلاس رفتم و حالا موقع امتحانات چه باید کنم؟:n02:
فقط نمونه سوال بخون:n31:نقل قول:
منم تقریبا این ترم هیچی نخوندم. به خودم اومدم دیدم شد دی ماه!:n02:نقل قول:
اینجور موقع ها هرچی واحد کمتر گرفته باشین راحت ترین. معمولا بین هر امتحان تا امتحان بعدی یکی دو روز فاصله است. توی همون دو سه روز ضربتی باید یه دور کتابو روزنامه وار و مفهمومی (نه به قصد حفظ کردن) بخونید. بعدش نمونه سوالای ترمای پیش رو یا رایگان(بدون جواب) یا به قیمت حدودا 3-4 هزار تومن (دانلود با جواب) از اینترنت بگیرید و طبق نوع سوالا ، دستتون بیاد که بار دوم (و آخر!) چه جوری کتابو بخونید. یه بارم قبل امتحان فقط نکته های مهم رو توی دو سه ساعت مرور کنید. یعنی فقط حافظه کوتاه مدت مهمه! من بیشتر وقتا همین جوری درس می خونم و قبول میشم.
اگر هم آدم شب امتحانی نیستید حداقل یه خط در میون امتحانا رو برید سر جلسه که نصف واحدا پاس شه. یعنی اگه دو تا امتحان این هفته دارید یکیشو فقط بخونید که مطمئن بشید پاسش می کنید و الکی واسه دو تا درس خودتونو خسته نکنید که برای هیچ کدومش هم به خاطر وقت کم و تموم نکردن کتاب نمره قبولی نتونید بگیرید.
اگر هم سر جلسه امتحان نرید اون درس مثل حذف اضطراری محسوب میشه و نه نمره صفر ( در صورتی که توی دانشگاه های دولتی غیبت توی امتحان مساوی با نمره صفره).
به نظر من اگه این یه ماهو خوب روی درس تمرکز کنید و درس بخونید حتما قبول میشین. معدل هم که دیگه توی اینجور مواقع اهمیتی نداره..
یعنی در حدی هستم که اسم درس هایی که بر داشتم یادم نیست :n02: سامانه گلستان هم نمیدونم چرا واحد هارو نشون نمیده!! :n02: .
گزارش 428 رو از سایت گلستان بگیر. همه واحدها رو با تاریخ امتحانات توش نوشته. بدون این برگه نمیزارن سر جلسه برید
كليه دانشجويان مي توانند از تاريخ 29/9/93 از مسير زير نسبت به دريافت كارت آزمون(گزارش 428) اقدام نمايند:
آموزش--------> گزارش آموزش ---------> دانشجو-------> اطلاعات ثبت نام و امتحان
---------->برنامه امتحان پايان ترم دانشجو
اقا این سامانه گلستان چرا این شکلیه ؟ فکر کنم 10 سال میشه هیچ تغییراتی توش نشده ..با IE 10 یا 11 که اذیت میکنه ....نصف سال هم نصفه نیمه باز میشه این روزا که بهش نیاز داریم اصلا باز نمیشه ...
این همیشه این شکلی بوده /. ؟ :n02:
دقیقا! منو یاد محیط ویندوز 98 میندازه.. مِنوش هم خیلی بد طراحی شده..نقل قول:
همیشه هم اینترنت اکسپلورر چند بار هشدار sertificate میده تا بالاخره باز کنه..
درمورد کندی و باز نشدن سایت هم من به کارشناس رشته مون گفتم گفت خانوم سرعت اینترنتت پایینه!!
شنیدم دانشگاه آزاد الان نسخه اندروید سایتشون رو درست کرده بعد ما باید دعا کنیم یه روزی هم برسه که با گوگل کروم بریم گلستان دیگه این اکسپلورر لعنتی رو نبینیم:n02:
درحال حاضـر میشه درسی رو حذف کرد یا خیر ؟!
فکر نمیکنم الان بشه حذف کرد ...ولی شما سر جلسه نری حذف اضطراری محسوب میشه ...و نمره ای در نظر گرفته نمیشه ...البته شهریه اون درس رو تقبل کردید ...:n02:نقل قول:
خب بعد توی به اصطلاح کارنامه [ ! ] تاثیر میذاره این نمره ؟! شهریه هم مهم نیست .نقل قول:
فکر نمیکنم الان بشه حذف کرد ...ولی شما سر جلسه نری حذف اضطراری محسوب میشه ...و نمره ای در نظر گرفته نمیشه ...البته شهریه اون درس رو تقبل کردید ...:n02:
خیر تاثیر نمیذاره ....میگم که حذف اضطراری محسوب میشه ...نمره اش صفر نیست ...بلکه هیچ نمره ای محسوب نمیشه چون درس حذف شده ...البته اگه درس عملی نباشه ...عملی باشه نمره اش صفر میشه ..:)نقل قول:
این هم لینکی از پایگاه خبری پیام نور جهت اطمینان شما :
کد:
http://pnuna.com/1392/10/%D9%86%D8%AA%DB%8C%D8%AC%D9%87-%D8%BA%DB%8C%D8%A8%D8%AA-%D8%A7%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AA-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D8%AA%D8%B1%D9%85-%D9%BE%DB%8C%D8%A7%D9%85-%D9%86%D9%88%D8%B1.html
با سلام
دوستان کسی حل المسائل فصل هفتم درس مدارهای الکتریکی 1 رو داره ؟ میتونه برام آپلود کنه ؟
دوستان برای درخواست مرخصی به کجا و چه موقع باید مراجعه کرد؟
از طریق گلستان میشه؟
در ضمن کارت دانشجویمم رو هم گم کردم! راحت میدند یا اذیت میکنند؟
دوستان, این سایت خلاصه درس اندیشه اسلامی 2 رو گذاشته, میخواستم بدونم این دقیقا همون کتاب اندیشه 2 خودمون هست؟ چون من کتاب ندارم و فردا هم امتحان دارم میخوام ببینم اگر این با کتاب ما ارتباطی نداره برم کتاب بخرم!