خيلي ممنونم كه جوابمو دادينقل قول:
راست ميگي وقتي يه لپ تاپ 1500 هم نيازم رو بر طرف ميكنه پول بيخودي نبايد بدم
احتمالا همين سري aw رو ميگيرم
خيلي ممنونم كه جوابمو دادينقل قول:
راست ميگي وقتي يه لپ تاپ 1500 هم نيازم رو بر طرف ميكنه پول بيخودي نبايد بدم
احتمالا همين سري aw رو ميگيرم
یک لپ تاپ dell میخوام بخرم تا 1،200
قبلاً میخواستم 17 اینچ بخرم ولی از خیرش گذشتم .
اگه میشه یه مدل خوب 15 اینچ به بالا با گارانتی بهم معرفی کنید تا امروز فردایی برم بخرم .
با تشکر از راهنمایی های شما .
سلام
من نظرم روي vaio FW 490 DFB هست.
بنظر شما به كدوم گارانتيها ميشه اعتماد كرد،البته غير از "ايران رهجو"؟!
امرتات، رايانه همراه، پارس لپ تاپ و...
ممنون
1: چرا فقط دل؟نقل قول:
2: برای چه کاری لازم دارید؟
دوباره سلام ، گارانتی ایران اچ پی رو که تست کرده؟
میدونم که گارانتی خوبیه ! همه میگن ! اما میخوام بدونم کسی تست کرده که واقعا خوبه یا اینا شایعس !!
لب تاپ سونی اگه یکی از دکمه های کیبردش خراب بشه. با 300تا تاک تومنی درست میشه.
اما HP باید کل کیبرد رو تعویض کنن که خودش 200 هزار خرج داره. این حرف درسته؟
اگه یه موقع از دستم بی افته زمین ، چی میشه؟:13:
دوستان اگر کسی هست که HP رو خوب میشناسه. چند مدل معرفی کنه لطفا.
کار من:
ps,Dream weaver,3ds max,GAME,Firefox,Xamp و برنامه نویسی. اصولا همه اینا رو با هم استفاده میکنم.
روزانه حداکثر 18 ساعت کار میکنم. حمل و نقلم زیاد نیست.
ممنون بچه های گاراج پیسی ورلد:27::10:
نقل قول:Mishe baghie doostan ham nazareshoon ro began? Mamnoonنقل قول:
دوستان عزيز بين دو مدل موندم
aw 110 و fw 290
به نظر شما كدوم رو بگيرم؟
نقل قول:
فقط خوب بودن گارانتی ملاک خرید نمیتونه باشه چون اختلاف قیمت بین گارانتی ها بعضی مواقع بیش از 100 تومان هم خواهد بود و خیلی خریدار ها نوت بوک ارزون تر رو به گارانتی معتبر تر ترجیح میدن.
البته برخی گارانتی ها مثل رایانه همراه قیمتاشون هم خیلی خوبه.
شرکت پلازا و نقش و تیم سرویس هم گارانتی های خوبی دارن
نقل قول:
اگه بتونی 100 تومان بیشتر هزینه کنی خیلی خوبه مدل زیر رو درصورتی که بتونین بیشتر هزینه کنید پیشنهاد میکنم.
dell studio 1555
cpu intel 2.8 6mb
ram 4gb
ati 4570
hdd 500gb
display 15.6" LED
face detection
9cell
price:~1300
دوست عزیز ، لطفا دوستان رو گمراه نکنید ! اگر از چیزی اطلاعات کافی ندارید ، لازم نیست بگید بلد نیستم . فقط پست ندید لطفا.:40:نقل قول:
dell studio 1555
cpu intel 2.4 /3mb
ram 3gb
کارت گرافيک (ATI 4570 512M Up To 2000M)
hdd 500gb
ATI 4570 - 2000 MB
display 15.6" XBrite - LED
face detection
9cell
price:~1300
دوستان لطفا جواب پست بالای من رو بدید
میشه بیشتر توضیح بدید که چه اطلاعات نا درستی دادن؟نقل قول:
سلامنقل قول:
قبلا هم گفتم نمایشگرهای LED فعلی موجود روی لپ تاپها فقط دارای نور زمینه LED هستند. یعنی نور نمایشگر به جای لامپ مهتابی (CCFL) توسط LED تأمین میشه. وقتی LED منبع تأمین نور باشه یعنی در کیفیت رنگ تأثیر نمیگذاره و شاید فقط در بعضی موارد باعث افزایش شدت نور نمایشگر بشه. حسن اصلی LED باریکتر بودن و مصرف کمتر برقه.
در ضمن LED هایی که در Backlight استفاده میشن نوع پیشرفته همین LED های معمولی هستند که در کیتهای رقص نور استفاده میشن و اختراع سال 1920 آقای Oleg Losev (نابغه روسی) هستند. او در 17 سالگی اولین LED جهان را ساخت.
بگذریم. برای دیدن فیلم و ولگردی در اینترنت acer 5738z کافیه و نمایشگرش هم بد نیست. بهترین نمایشگری که تا حالا دیدم متعلق به SONY CS بود که 14 اینچ هستند.
اولا لطفا توی تاپیک درست صحبت کنید. بخصوص که تازه واردید و قدیمی تر ها منتظر گرفتن سوتی از شما هستند.نقل قول:
ثانیا 1555 کانفیگهای مختلفی داره و اونی که دوستمون گفت هم صحیحه.
نقل قول:
با تشکر از دوست خوبم jahfer.
جوابتون رو نمیدم اما لازم هست توضیح بدم که اینجا جای کل انداختن نیست.
پست توهین آمیز اخطار داره. اما چون از نا آگاهی شما بوده صرف نظر میشه.
وقتی میگن dell 1555 اینطور نیست که فقط یک کانفیگ از اون در بازار موجود باشه.
نوت بوکی که شما معرفی کردین هم هست.
نوت بوکی که من هم معرفی کردم هم درسته و در بازار موجوده و علاوه بر این کانفیگ های دیگری هم از این نوت بوک در بازار هست.
در مورد قیمت هم بین گارانتی های متفاوت حتی بیش از 100 تومان اختلاف دیده میشه نوت بوکی که معرفی کردم تا 1400 هم قیمت خورده
به طور مثال این هم کانفیگ دیگری از سری studio 1555
dell studio 1555
cpu intel 2.1 2mb T6570
ram 2gb
ATI 4570 256mb d
hdd 320gb
display 15.6" - LED
face detection
6cell
در ضمن تکنولوژی Xbrite مختص به نوت بوک های سونی هست نه DELL شما هم بیشتر دقت کنید
با تشکر
خرابه عکست شدیم:31::40:نقل قول:
اگر وزن نوت بوک برای شما اهمیتی نداره حتما سری aw رو خریداری کنید که حرف نداره.
سری fw2xx هم دیگه قدیمی شده و سری 4 الان در بازار به فروش میرسه
من هيچ مورد غير متعارفي تو پست ايشون نديدم ، شما رو چه حساب اين حرف رو زديد ؟نقل قول:
دوست عزیز ، لطفا دوستان رو گمراه نکنید ! اگر از چیزی اطلاعات کافی ندارید ، لازم نیست بگید بلد نیستم . فقط پست ندید لطفا. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پست ايشون كامل و درست و صحيح هست و به قصد كمك رساني به بقيه
مدلي كه ايشون معرفي كردند قيمتي بين 1.340 - 1.450 در بازار محتمع پاييتخت دارد و قيمت مدلي كه شما معرفي كرديد بين 1.100-1.220 قيمتشه
لطفا اول مطمئن بشيد بعد كسي رو متهم كنيد
[quote=biostar;4293160]خرابه عکست شدیم:31::40:
اگر وزن نوت بوک برای شما اهمیتی نداره حتما سری aw رو خریداری کنید که حرف نداره.
سری fw2xx هم دیگه قدیمی شده و سری 4 الان در بازار به فروش میرسه[/q
ممنون از اينكه جوابمو داديد فقط يه سوال:13:
من اگه بخوام يه بازي كه گرافيك 8800 جي فورس ميخواد اجرا كنم اين مدلا جواب ميدن يا بايد به فكر مدلي ديگر باشم؟
برای اینکه اختلاف این دو پردازنده خیلی کمه و 2.66 با 6 مگ کش نهایتا 6% قویتر از 2.55 با 3 مگ کش است. برای اینتل کاری نداره که روی پردازنده 128 مگابایت کش بذاره و قیمتش 100 دلار از بقیه بیشتر باشه، اما مسأله اینه که کش بیشتر از 2 مگ بیشتر جنبه تزئینی داره و برای فخر فروشی به بقیه خوبه.نقل قول:
پردازنده فقط یکی از جوانب لپ تاپه و یک لپ تاپ خوب باید پردازنده، کارت گرافیک، نمایشگر، باطری، جنس بدنه، وزن، ابعاد و امکانات ارتباطی خوبی داشته باشه. اصلا پردازنده و گرافیک در لپ تاپهای امروزی یکی از آیتم های ثانویه محسوب میشن، چون اکثر پردازنده های امروزی از پس تمام نرم افزارها بر میان و گرافیک هم فقط برای بازی توصیه میشه.
برای مثال Lenovo T400S را ببینید، سخت افزار فوق العاده ای نداره و از خیلی Vostro ها پایین تره، اما در سایت Notebookcheck یکی از پر امتیاز ترین لپ تاپهاست و با وسترو فاصله زیادی داره. پس آیتمهایی مثل کیفیت و ارگونومی دستگاه و کیفیت نمایشگر خیلی مهمتر از اختلاف 6 درصدی پردازنده ها هستند.
[quote=BABYMAMMUT;4293253]سلامنقل قول:
فکر بازی با لپ تاپ را از سرت بیرون کن. لپ تاپها محدودیتهای بخصوصی دارند که بازی کردن با اونها را سخت میکنه. یک دستگاه بازی باید ارگونومی مناسبی داشته باشه مخصوصا در دستگاههای ورودی، اما در لپ تاپها مهمترین دستگاه ورودی که کیبرد باشه به خروجی دستگاه که نمایشگره چسبیده. این یعنی باید خودت را باید به نمایشگر نزدیک کنی و تغییر حالت کیبرد با تغییر مکان نمایشگر همراهه.
اشکال دیگه اینه که لپ تاپها کلیدهای فشرده ای دارند و مخصوصا اگه به کار با کلید های مکان نما عادت داشته باشی، در لپ تاپها با ابعاد بسیار کوچک و فشرده طراحی شده اند.
برای بازی راحت حتما باید یک موس و کیبرد مجزا تهیه کنی و با USB به دستگاهت وصل کنی. نمایشگر دستگاهت هم باید بزرگ باشه. مثلا 17 اینچ
برای گرافیک باید مواظب باشی گول نامگذاری مشابه نسبت به دسکتاپها را نخوری. مثلا گرافیک 9600GT که مال دسکتاپه از زمین تا آسمون با 9600M GT که مال لپ تاپه فرق داره. از تعداد واحدهای سایه زنی گرفته تا پهنای باند حافظه و فرکانس هسته و حافظه و ... میشه گفت تنها مشابهت این دو اسمشون است.
این مورد بیشتر در محصولات nVidia (Geforce وجود داره و محصولات ati تقریبا همون نمونه دسکتاپ هستند که فرکانس هسته کم شده تا مصرفشون بیاد پایین.
برای مثال در دسکتاپها Geforce 9600 از ati 4650 بسیار قویتره. اما در لپ تاپها ati 4650 از Geforce 9600M قویتره!
نمونه مشابه Geforce 8800 GT در لپ تاپها این مدله:
Geforce GTX260M
لپ تاپ با قیمت مناسب که این کارت گرافیک را داشته باشه ASUS G51Gx است که البته یک پردازنده چهار هسته ای هم داره.(برای بازی پردازنده 2 هسته ای بهتره چون قیمت و مصرف برق کمتری داره و کارایی مشابه با 4 هسته ای هم فرکانس) قیمتش 2 ملیون تومان و نمایشگرش 15.6 اینچ.
اما اگر میبینی قیمتش زیاده باید به یک کارت گرافیک ضعیفتر مثل Geforce 9800M GS یا 4650 ati بسنده کنی. که پیشنهاد من هم اینه که همین کار را بکنی. نظرت را بگو تا بیشتری راهنمایی کنم.
سلام.از دوستانی که با dell studio 1555 cpu 2.8 کار کردنند خواهش میکنم معایب و محاسنشو بگند.ظاهرا اپ تاپ پر قدرتی به نظر میرسه.و اگه میشه سری وایر لسش هم بگنند.ممنونم.
نقل قول:
لطفا یکی ما رو راهنمایی کنه؟
مدیران و مسئولان عزیز
با توجه به تقسیم بندی شدن خرید لپ تاپ بر اساس قیمت بهتر نیست این قسمت بسته بشه؟
آخه این طوری هم 2باره کاری میشه هم مباحث قاطیه
نقل قول:
این نوت بوک به تازگی وارد بازار شده و به قول فروشنده ها هنوز نمیشه کاملا در مورد محاسنش حرف زد اما احتمالا این لینک بتونه بهت کمک کنه
ایراد کوچکی که ازش میگیرن اینه که مثل سری studio xps داغ می کنهکد:http://www.notebookcheck.net/Review-Dell-Studio-1555-Notebook.17767.0.html
هدف این بخش کمک به کسانی هستش که تو رنج خاصی مد نظرشون نیست مثلا کمک در انتخاب برند مناسب برای نیازهای خاص کاربران و همونطور که از اسمش پیداس مشاوره کلی نام داره .نقل قول:
بعد از این بخش که دوستان میتونن به تاپیکهای دیگه مراجعه کنند و درخواستشون رو مطرح کنند.
با تشکر از همه کسانی که مسئولان و مدیران رو در رعایت نظم انجمن لپتاب کمک میکنند .
سلام بر شمانقل قول:
برای نرم افزارهای مهندسی مثل اتوکد، کتیا، متلب و ... تقریبا همه پردازنده ها و کارتهای گرافیک فعلی جواب میدن و قادر به اجرای نرم افزار هستند.
اختلافشون در سرعت اجراست مثلا T9600 یک پروسس را در 70 ثانیه انجام میده و T4200 اون را در 83 ثانیه. حالا اگر این چند ثانیه خیلی برات مهمه باید بیشتر پول بدی تا بیشتر آش بخوری. اما رابطه این دو خطی نیست. مثلا اگر پولت را دو برابر کنی دستگاهی با کارایی بهتر میخری اما نه کارایی دو برابر، بلکه کارایی مثلا 20 درصد بیشتر می شود.
این رابطه بیشتر بین قیمت و کارایی هست نه بین قیمت و کیفیت.
پردازنده های جدید نسبت به پردازنده های قدیمی خیلی پیشرفت کرده اند و پردازنده های معملی فعلی از قویترین پردازنده های 6 سال قبل (زمانی که ویندوز XP معرفی شد) به مراتب قویترند. بنا براین جای نگرانی از بابت قدرت سخت افزار نیست.
برای نرم افزاری مثل اتوکد 2009 یک پردازنده 2 هسته ای از اینتل با فرکانس 2MHz یا از AMD با فرکانس 2.2MHz بخوبی جواب میده.
این نرم افزارها در حالت پردازش دو بعدی هیچ نیازی به کارت گرافیک قوی ندارند، اما در پردازش سه بعدی از کارت گرافیک کار میکشند. هرچند گرافیک intel 4500 که روی خیلی از لپ تاپهاست این برنامه را اجرا میکنه اما بهتره یک گرافیک قویتر داشته باشه.
برای رم هم مقدارش مهمه که 2 گیگ کافیه.
چیپست مادر برد و حجم هارد و سرعت هارد و ... تاثیری قابل توجهی در سرعت نرم افزار نداره.
یک مدل خوب که این مشخصات را داشته باش acer 5738zg جدید است:
CPU: intel T4300 (2.1 MHz)1
Graphic: ati 4570 (512MB DDR3)2
RAM: 3GB DDR2
HDD: 320GB
15.6" LED Backlight با باطری 6 سل و صفحه کلید شامل قسمت عددی. قیمت با ضمانت سازگار 700 تومان.
تنها مشکلش عمر کم باطری است (3 ساعت).
یا ASUS K50In:
CPU: intel T4200 (2 MHz)1
Graphic: Geforce G102M (512 MB)2
RAM: 4GB DDR2
HDD: 500GB
15.6" LED Backlight با باطری 6 سل و صفحه کلید شامل قسمت عددی. قیمت با کیف و موس اصلی 750 تومان.
تنها مشکلش نداشتن مودم است.
نمونه 14 اینچی ایسوس هم با نام K40In با همون مشخصات فقط بدون قسمت عددی کیبرد و با همون قیمت موجود است.
Sony VAIO VGN-Z598U/Bنقل قول:
- Processor: Intel® Centrino 2 processor P9500 2.53 GHz Processor Speed (6MB L2 Cache, 1066MHz FSB)
- Memory (RAM): 4096 MB DDR3 (FSB 1066)
- Hard Drive: 256GB SSD (128GB x 2)
- Optical Drive: Blu-ray Disc™ Drive (reader/writer)
- Battery: 5400 mAh Li-ion
- Display: 13.1'' LED WXGA++ with XBrite-DuraView Technology (1600x900)
- Graphics: NVIDIA® GeForce® 9300M GS GPU 256MB (Total 1500MB) Hybrid + Mobile Intel® GMA 4500MHD 1311MB
- Modem: Integrated V.90 Modem with RJ-11 interface
- LAN: Integrated 10/100/1000 Ethernet
- Wireless LAN: Intel® WiFi Link 5100AGN (802.11a/b/g/n)
- BlueTooth: Integrated Bluetooth® Technology
- I/O: 2x USB 2.0 / i-Link / VGA-Out / Memory Stick Pro Slot / Sprint® Mobile Broadband service / HDMI
- Other: Integrated Fingerprint Reader / 1.3MP MOTION-EYE Camera / Fiber Carbon Body / Trusted Platform Module (TPM) / WWAN
- Operating System: Windows Vista Ultimate SP1
- Weight: 1.500 Kg
- Naghsh Warranty 1 Year Warranty in Iran
- Original Factory Warranty: 1 Year Factory warranty
- Country of Origin: Made in USA
- Distribution Zone: North America (US & Canada)
- with Naghsh Warranty
دوست و دوستان عزیز
نظرتون رو در مورد این لپ تاپ میفرمایید؟
خیلی ممنونم
دوستانی که مانیتور لپتاپشون 13 اینچیه مشکلی از لحاظ کوچیک
بودن صفحه نمایش ندارن؟
من بین fw 490
و sr490 موندم.خوشم هم زیاد از لپتاپ بزرگ نمیاد
جابجایی هم کمی دارم
نظرتون چیه؟
خیلی عالیه. قیمت چند؟ اگه زیاد روشن باشه مشکلی پیش نمیاد (البته نه که 24 ساعت کار سنگین بکشین ازش) ولی عمر مفیدش مسلما کم میشه.نقل قول:
ممنونم از محبتتوننقل قول:
قیمت: 23,500,000 Rials
نقل قول:
شما قبلا این سوال رو یک بار پرسیدین و من در صفحه 1063 جواب شما رو دادم!(حال کن حافظه رو:31:)
در مورد صفحه نمایش که گفتم و باز هم میگم که استاندارد هست و هیچ مشکلی ندارین اما برای فیلم و بازی و همچنین کار های گرافیکی هرچقدر صفحه نمایش بزرگ تر باشه استفاده لذت بخش تر میشه.
کار کردن با صفحه نمایش fw راحتر و بهتر کار کردن با صفحه نمایش 13 اینچی است.
وقتی که می گید جابجایی کمی دارید خوب انتخاب نوت بوک از سری FW کاملا مناسب تر هست و این سری قدرتمندتر هم هستن.
در صورتی که از کوله پشتی استفاده کنید حمل نوت بوک هم بی دردسر و کاملا راحت می شه
سلام
کسی قیمت ASUS U80V رو داره ؟ بهترین شرکتی که ASUS رو ارایه میکنه چیه ؟
در خواست قیمت در تاپیک خودش بیان شه بهتره، خواهشن رعایت بشهنقل قول:
اما حدودا با قیمت 1500 به فروش میره و بهترین گارانتی برای ایسوس دیجیتال و الماس و امرتات هست.
مشخصات مدلی که قیمت دادم:
CPU INTEL T9400 2.53
RAM 4gb
hdd 500 gb 5400
DVDRW
14.1 inch
ATI 4570
:31: راستش من لپتاپی میخوام که اسمبل آمریکا باشهنقل قول:
و فقط sr و fw ساخت آمریکا هستند.حالا 13 اینچ خیلی دیگه کوچیکه و 16.4 هم خیلی بزرگه.بین این 2 تا موندم
در ضمن گفتم که تا حدودی جابجایی دارم.نه اینکه نداشته باشم
مدلهای دیگه ساخت آمریکا باز هم داره؟البته با گرافیک خوب و نه عالی
سلام از بین لپ تاپ های sony fw کدومو در مقایسه با dell studio xps 1340با کانفیگ 2.4 پیشنهاد میکنید؟توی حدود قیمت 1340؟
از سایر برند ها چی؟
سلام
اسمبل چین با امریکا چقدر تفاوت داره؟از لحاظ کیفیت
اگر اشتباه نکنم قیمت 1340 با cpu 2.4 حدود 1120 تومان باشه. اگر در همین محدوده قیمت از سری fw بخوای این مدل رو پیشنهاد میکنم که البته قدرت پردازندش نسبت به دل کمتره.نقل قول:
FW 490 DCB
cpu intel 2.2 2mb
ram 4gb
hdd 250
DVDrw
ATI 4650 512GDDR3
USA
price:~1190
بین 13 و 16 میشه مدل های 14 اینچی CS رو مثال زد که البته دیگه تولید نمیشه.نقل قول:
اما در بازار ایران هنوز موجوده و اکثرا دارای گرافیگ intel 4500hd هستن که به کار شما نمیان.
سری NW که تقریبا جدیده و تازه وارد بازار ایران شده و کارت گرافیکش با سری SR4 یکیه. اما متاسفانه کانفیگ های بالای این مدل در بازار نیست . در ضمن اکثرا چینی هستن.
مدل های 14 اینچی وزن و اندازه مناسبی دارن .asus مدل های خوبی در این محدوده داره اما اونها هم چینی هستن.
Sony VAIO VGN-NW130J/T
cpu intel T6500 2.1 GHz 2MB L2
ram 4gb
ATI 4570 512mb
DVDRW
hdd 320GB
price :~1050
وزنش هم حدود 2.7 هست
SONY cs325j
cpu intel T6500 2.1 GHz 2MB L2
RAM 4GB
hdd 320gb
9300 gs 256
DVDrw
14.1 inch
price:~1130
SONY VAIO CS390DGB
cpu intel p8800 2.66 3mb
RAM 4GB
HDD 320GB
Geforce G9300gs
price:~1450
HP-DV6
اینایی که الان تو بازار می فروشن ، تاریخ تولیدشون مال کیه؟ شامل مدت زمان ارتقا از Vista به 7 میشه!؟
میخواستم راهنمایی کنین با بودجه 1.5 بین دو مدل ASUS U80V و SR490JBB کدوم مناسبتره؟
ایتم های مد نظرم ، زیبایی سبکی و کارایی متوسط و هارد دیسک با ظرفیت حداقلی 320 گیگ و ساپورت نرم افزاری مناسب و کیفیت LCD عالی .
راستی روی سری SR میشه WIN 7 نصب کرد ؟ همه چی رو میشناسه و احتیاج به درایور نداره ؟ تو سایت ایسوس تمام درایورهای ویندوز ویستا و 7 هست ولی سونی فقط برای ویستا رو داره !
سلام
من توی هفته ی آینده می خوام لپ تاپ بگیرم
کارم هم بیشتر کار با نرم افزارهای پایگاه داده و برنامه نویسی و... است(بازی هم باهاش نمی کنم)
قبلا می خواستم بگیرم ولی یکی از دوستام گفت صبر کن ، ولی دیگه احتمال 90 درصد هفته ی بعد می خوام بگیرم
حالا 3 تا مدل توی رنج 700 تومن انتخاب کردم(چون توی این رنج قیمت می خوام بخرم) :
IBM Lenovo G550 ( 1
- Processor: Intel® Core 2 Duo 2.2 GHz, 2MB L2 Cache
- Memory: 4 GB DDR3
- HDD: 320 GB SATA
- Graphics: Intel® X4500 up to 1.3 GB
- Display: LCD 15.6" HD LED
- Optical Drive: Double-Layer DVD/RW
- Other: Lan, WiFi, Webcam, HDMI, Windows VISTA
700 تومن توی سایت
2) Acer Aspire 5738 664G32Mn
Core 2 Duo T6600,2.20GHz,2MB [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 4GB DDR2 800MHz+320GB HDD [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] VGA Intel GMA 4500MHD 256MB [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Price: 739,000T
Acer GateWay NV5815h (3
یه خورده اطلاعات این یکی بد قرار گرفته میتونید از این لینک هم ببینید:
کد:
http://digikala.com/Reviews/Notebooks/Details.asp?PId=NO-ACR-GatewayNV5815h
نوع پردازنده Core 2 Duo سرعت پردازنده 2 گيگاهرتز حافظه Cache 2 مگابايت سرعت Bus 800 مگاهرتز حافظه حافظه RAM 4096 مگابايت نوع حافظه RAM DDR2 SDRAM هارد ديسك 500 گيگابايت مشخصات هارد ديسك 5400 RPM درايو نوري Super-Multi DVD±RW صفحه نمايش اندازه صفحه نمايش 15.6 اينچ نوع صفحه نمايش HD - UltraBright نسبت صفحه نمايش LED-Backlit - WXGA حداكثر رزولوشن 768 × 1366 ساير مشخصات كارت گرافيكي Intel 4500MHD - 1759 MB مودم دارد 56K كارت شبكه (LAN) دارد 10/100 شبكه بي سيم (WLAN) دارد 802.11b/g/n iLink - 1394 ندارد بلوتوث ندارد كارت خوان (Memory Reader) دارد وب كم دارد باتري 6 سلولي - 4400mAh - Li-Ion مدت كاركرد باتري 2.5 ساعت باتري دوم No وزن 3 كيلوگرم ابعاد 372 x 250 x 26 ميليمتر سيستم عامل Windows Vista Home Premium 64-Bit RJ-11 749 تومن توی سایت
به نظر روی ورق ،مدل ibm قویتره
ولی می خواستم بدونم مدل ibm اولا از نظر دوام چطوره (یعنی کسی تا حالا داشته) و بعدشم روی کیبوردش اعداد رو بصورت جداگانه داره و
کیفیت کیبورد چطوره(چون کیبورد 5837 رو می گفتن خیلی نرمه مثل سری وایو سونی) و بعبارتی نرم هست؟
صفحه ی نمایشش led یا lcd ؟ چون توی توضیحاتش نوشته Display: LCD 15.6" HD LED
در ضمن شما کدوم یکی رو انتخاب می کنید؟ و چرا؟
مرسی