دوستان سوالی که من داشتم تویه این پست بود و برای این مورد میخواستم تا 2 تومن هزینه کنم ، آخه p99 که حمید خان پیشنهاد دادن خیلی کوچیک هست فکر کردم شاید اصل سوال رو دوستا از یاد برده باشن .نقل قول:
Sent from my GT-I9082 using Tapatalk 2
دوستان سوالی که من داشتم تویه این پست بود و برای این مورد میخواستم تا 2 تومن هزینه کنم ، آخه p99 که حمید خان پیشنهاد دادن خیلی کوچیک هست فکر کردم شاید اصل سوال رو دوستا از یاد برده باشن .نقل قول:
Sent from my GT-I9082 using Tapatalk 2
سلامنقل قول:
من كوچيكتونم.
تا جائي كه من ميدونم محمد جان دينام قوي و باطري مناسب با آمپراژ بالا موثر هست. قطعاتي مثل استابيلايزرها و خازنها مثل مسكن هستند و لحظه اي عمل ميكنن.حالا شايد تحولاتي تو علم الكترونيك بوجود آمده و قطعه اي توليد شده كه من خبر ندارم. خوشحال ميشم بدونم دقيقا چي هست.ممنون
ساب آديو سيستم MX12Plus سري MX-LINEنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براي جبران لحظه اي ولتاژ كاربرد داره.مصل موزيكهائي كه BASSكوبشي دارننقل قول:
محمد جان (محمد كيلر) تجربه اين ساب رو داره. محمد بيا دوستمون رو راهنمائي كن.نقل قول:
خيلي خوشحالم از اينكه p30 هم يه يه سايت تخصصي شده و بچه هاي با سوادي درش فعالند.آفرين. استفاده كردم.نقل قول:
فقط جسارتا يه نكته رو عرض كنم.حواستمون باشه كه خازن توليد كننده نيرو نيست و فقط يك تثبيت كننده ولتاژ مي باشد.
باز هم از شما عذرخواهي ميكنم.:n16:
فکر کنم 530 این تیپ پخشارو میخوره اگه اینارو میخوره که پخشایی خوبی هستن این دوتانقل قول:
حمید جان می خواستم سابرو با امپ 9004 که گفتم با کامپ بریج کنم این mx که پیشنهاد دادین 300 تا می خواد!!!
پیشنهاد دیگه دارین به امپم بخوره؟
جدیدا هدیونیتم موقعی که داره از روی USB پخش میکنه یکدفعه میپره روی مود رادیو و روی صفحه مینویسه alarm کسی میدونه مشکلش چیه ؟ توی دفترچه اش هم چیزی درباره ی ALARM ننوشته ولی نمیدونم چیه نشون میده.
یکی هم یه جوابی به این سوال ما بدهنقل قول:
Sent from my HTC One X
خواهش میکنم، شما بزرگوارید، صد در دصد همینطوره، تشکر که از شما که نکته بین و دقیق هستندنقل قول:
یاد فیزیک دبیرستان افتادم:n26:
اینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نسبتا کاملی درباره مبحث کلی خازن هاست، ارزش یه بار خوندن رو داره، امیدوارم مورد استفاده علاقه مندان قرار بگیره
محتوای مخفی: شمایی از ساختمان خازن
من تست نکردمنقل قول:
با عرض پوزش
نقل قول:
سلام
10 اینچ که فایده ای نداره
3010 ساب قوی نیست ، یعنی من داشتم و بعد 2-3 ماه انداختمش کنار حال نمیداد خیلی
البته باکس خیلی مهمه
سعی کن باکس رو آماده نخری
خودت با MDF خام بده بسازن طبق مشخصات و طرحی که تو خود دفترچه ساب هست
آمپ هم میتونی یه خورده بزاری روش 8105 کنوود بگیری خیلی بهتر از برند مکسیدر هست
نقل قول:
مبارک باشه
واقعا سیستم جمع و جور و حرفه ای هست
حمید خان که همیشه زحمت جمع کردن سیستم بچه ها رو میکشند .
----------------------
آقا حمید یه سوال برام پیش اومده
اسپیکر هایی مثل 6975 یا DLS1073 یا ... یه میدبیس دارن ، یه تویتر و یه میدرنج
ولی این co و mxc فقط یه تویتر دارن و میدبیس
نقش اون میدرنج چیه و تو پرتاب صدا و بلندی صدا تاثیر داره؟ رو کیفیت چطور؟رو تفکیک صدا؟مرسی
ممنون
سلامنقل قول:
اگه جلو و عقب اسپیکر داشته باشی میتونی از این قابلیت استفاده کنی
کارش اینه که یکی از صداهای Front یا Rear رو قطع میکنه.یعنی با روشن کردنش یا صدای Front قطع میشه یا صدای Rear که این مورد هم قابل تنظیم هستش که Front رو قطع کنه یا Rear رو.
درمواردی که فرضا سرنشین های عقب خواب هستن و نمیخوای صدا اذیتشون کنه کاربرد داره:n01:
سلامنقل قول:
آقا مبارکه :n11:
واسه فعال کردن AUX این مراحلو برو:
Standby --> Menu --> Initial Settings --> Built in AUX --> ON
از این به بعد تو انتخاب source گزینه ی AUX هم اضافه میشه
موفق باشی
سلام دوستان و اساتید
قصد بستن یک سیستم بدون ساب را بر روی پراید صندوقدار دارم،باند رو می خواهم هرتز HCX 690 بردارم،لطفآ یک امپ مناسب جهت این باند و یک پخش خوب USB خور هم معرفی کنید (خیلی گران نباشد فقط کار را راه بیاندازد و کیفیت قابل قبولی داشته باشد)
لطفآ قیمت تک تک قطعات را هم ذکر کنید.
ممنون می شوم پاسخ بدهید.:n16:
شما اول میزان سقف هزینه ای که برات مقدور هستش رو ذکر کن تا بهتر بشه کمکتون کرد.نقل قول:
فرضا برای هدیونیت مناسب باید 430 به بالا هزینه کنی...
یه سوال فنی دیگه
پروسسور چیه؟برا چی استفاده میشه؟
سلام مبارك باشه محمد جان.خوشحالم كه از صداي سيستم راضي هستيد.انشاءالله عروس ببري با ماشين جديد.:n12::n12::n12:نقل قول:
بنده هم انجام وظيفه ميكنم. و واقعا از اينكه بتونم كاري براي كسي انجام خيلي خوشحال ميشم.
در مورد auxمتاسفانه با هاش كار نكردم. شرمنده
بريج 4 اهم 240 وات خروجي ميده.كامپ رو بايد استريو ببندي. يعني دو كانال براي كامپوننت دو كانال بريج شده براي درايو يه ساب 200 واتينقل قول:
p99 پخش حرفه ايه پايونير هست سري هاي اند هستش. يعني چي كوچيكه؟!!:n04:متوجه منظورتون نميشم.!!!:n13:نقل قول:
ساب بهتره با آمپ مونو بسته بشه چون امپليهاي AB تو اين رده مصرف بقشون بالاس و توانهاي خوبي هم ندارن.8105 كنوود براش عاليه.نقل قول:
ممنون محمد جان لطف داري شما.نقل قول:
با توجه به تجربه اي كه من دارم تو سيستمهاي خودروئي هميشه اسپيكرهاي 2WAYصداي بهتري داشته.البته 1073 از اين امر مستثني هست.
البته از نظر اصولي 3WAY بودن خيلي بهتره چون هر فركانسي از درايورهاي مربوط به خودش بيرون مياد ولي ما چون صحيح استفاده نميكنيم و اكثر از آمپليفايرهاي ارزون قيمت استفاده ميكنيم لذا اون از قابليتهاي اسپيكرهامون به نحو احسنت بهره نميبريم.اون جيغ معروف تيوترهاي 6975 به خاطر عدم استفاده از آمپلي مناسب بود در زمان خودش.متاسفانه اين اواخر تازه متوجه شديم كه بايد چه رفتاري با اين اسپيكر نمائيم.
تو اسپيكرهاي خانگي با توجه به كراس اوورهاي قدرمتدي كه در آنها تعبيه ميشه و درايورهاي مناسب اغلب 3WAY هستند و داراي كيفيت عالي.
پخشهاي برند آلپاين براي فروش بيشترشون آمدن امكاناتي مثل شبكه بستن ، اكولايزهاي پيشرفته و TA،EQ و....كه تو پخشهاي سري PRS پايونير هست رو در قالب يه دستگاه جداگانه به نام پروسسور به فروش مي رسانند.نقل قول:
البته امكانات بيشتري روي اين دستگاه ها با توجه به نوع و قيمت آنها موجود هست.مثل:سیستم دالبی دیجیتال و پرولوژیک 2 و DTS ،کانورترهاي 32 بیت و 24 بیت،پورت USB برای تنظیمات و نرم افزارهاي مدیریت صدا،تایم کورکشن و.....
حدود 800 تومان می توانم هزینه کنم،همان طور که گفتم به ساب نیازی ندارم و باند هم فقط HCX 690 مد منظرم است،لطفآ بقیه ی قطعات را معرفی کنید البته هر چه ارزان تر تمام شود بهتر است.نقل قول:
ممنون
ببخشید حمید خان ، من حرفه ای نیستم به همین خاطر اصطلاحها رو بلد نیستم منظورم این بود که دو دین نیست p99 .نقل قول:
ارسال شده از GT-I9082 با استفاده از تپاتالک 2
به سایت کنوود هم میتونی مراجعه کنی پخشای دو دین خوبی دارهنقل قول:
پایونیر هم قبلا بهتون معرفی کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه تومن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نهصد تومن
ولی کنوودا فکر نکنم قابلیت نمایش دوربین عقبو داشته باشن
کسی نیست جواب بده؟حدود 800 تومان می خواهم هزینه کنم.نقل قول:
دوستان مدل 2450btپایونیر رو ارومیه بهم 1200 قیمت دادن . قیمت خیلی بیراه نیست؟
ارسال شده از GT-I9082 با استفاده از تپاتالک 2
سلام خدمت اساتید
یه امپ 4 کانال دارم میخوام تو خونه راش بندازم
تو قسمت پاور سه تا ورودی هست که بالای هر کدوم نوشته +12وgndوrem
اینا چین؟
و باید چیو بشون وصل کنم؟حداقل امپر 5 ولت؟:n13::n13::n13:
سلام دوست عزیزنقل قول:
این پیشنهاد منه
هدیونیتkenwood8019قیمت 600
امپ هم Amplifier Pioneer GM-3300T
که فک کنم حدود 200 باشه
فکر می کنم همین حدوده تقریبا ، شاید 50-60 اختلاف داشته باشه، براای اینکه تبلیغ نباشه لینکشو براتون فرستادم، چک کنید ، نتیجه رو هم لطفا بفرمائید تا استفاده کنیمنقل قول:
ممنون می شوم پاسخ بدهید.:n16:نقل قول:
با سلام خدمت دوستان عزیزمنقل قول:
خدمت شما عرض کنم که جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیشنهاد خوبی دادن
واقعا اگه میخواید کم هزینه کنید و تنظیمات و آپشن های زیادی نیاز ندارید بنظرم میتونید به پخش 155 پایونیر فکر کنید که البته فقط فلش رو ساپورت میکنه و حدود 220 قیمت داره، اما اگه فکر میکنید در آینده ارتقا میدید (که معمولا دوستان این کارو میکنن) پخش کنود بهترین انتخابه،
برای آمپ هم با توجه به اینکه نظرتون روی کواک ها 690 هست به نظرم بهتره یه دوکانال قوی تر بگیرید که روی هر کانال حداقل 130 وات خروجی داشته باشه، البته 3300 خوبه ، اما خروجی واقعیش در 14.4 ولت محاسبه و اعلام شده. در نتیجه اگه برق رو تقویت نکردید نباید خروجی 120 وات رو ازش انتظار داشته باشید که در این صورت حداکثر قدرت کواک ها نمایان نمیشه
کنود 7205 و بعد از اون جی وی سی 8002 می تونه انتخابای قدرتمند تری باشه، هرچند خیلی از برند های چینی هستند که با نصف قیمت این دو آمپ قابل تهیه است.
نقل قول:
کسی نمیدونه؟
چجوری باید از پاور کامپیوتر انشعاب بگیرم؟
حداقل امپر برای راه اندازی چقدره؟؟؟
حمید جان سلام آمپ کنوود 8105 می تونه ساب Audio System MX12 Plus رو کامل درایو کنه ؟
کنوود 8102 و Audio System MX12 Plus رو چند می تونی برام بگیری ؟
باکس و اکسیسوری چقدر می شه ؟
الان اینا رو دارم
پخشم 8019
اسپیکر dls1073
آمپ اسپیکر 7205
سلام. ok من بد متوجه شدم. ببخشيد.نقل قول:
پخش 2DIN مدل AVH-4450BT با صفحه 7 اينچ 1250 هست.
دوست عزيز مگه ميشه با ترانس امپليفاير رو راه انداخت. پخش معمولي به مشل ميخوره چه برسه به امپليفاير.حد اقل 40 امپر نياز داري شما.نقل قول:
نكنيد اين كار رو.
در مورد اون نوشته ها:
+12برق مثبت باطري هست
GND مخفف Ground يا منفي هست كه از منفي بدنه يا باطري دريافت ميشه.
REM هم مخفف Remote هست .سيمي كه از پخش براي روشن و خاموش كردن امپليفاير استفاده ميشود.
بعيد ميدونم با اين سيستم نياز به ساب پيدا نمائيدا.چون مثل يه ساب 10 اينچ براتون ميكوبه. من پيشنهاد ميكنم اول اين سيستم رو نصب كنيد اگر نياز به BASS بيشتر داشتيد ساب نير تهيه نمائيد.نقل قول:
به هر حال من قيمت رو خدمتتون ميدم.
این دو تا فایل رو ببیننقل قول:
اگه سرعتت کمه فقط دومی رو دانلود کن
سلام
دوستان عزيز كه پيشنهاد ايجاد تاپيك مخصوص موزيك براي سيستمهاي صوتي رو خواسته بودن،با پيگيري كه داشتم و محبت و لطف مديران محترم ،آدرسي از سايت مربوطه كه در انجمن موسيقي بود همينك در تاپيك سيستم صوتي قابل دسترسي هست.
دوستاني كه موزيكهاي با كيفيت بالا (حتي المقدور 320) دارند كه به درد سيستم هاي صوتي ميخوره چه SQ و چه SPL محبت نمايند تو تاپيك مورد نظر قرار دهند تا همگي از اون بهره ببريم.
با تشكر.:n12::n16:
از یکی از سوکت های برق هارد یا dvdrom انشعاب بگیر.سیم زرد پاور رو به مثبت آمپ و سیم مشکی رو به منفی (گراند) وصل کن بعد مثبت و ریموت آمپ رو با یک تکه سیم کوچک وصل کن تا آمپ روشن بشه.البته آمپلی با تمام توان کار نخواهد کرد چون حداقل 60 آمپر طلب میکند در حالی که یه پاور کامپیوتر متوسط روی ریل 12 ولت حدود 20 آمپر جریان تامین میکند.نقل قول:
سلام و عرض ادب و احترام
یه چیز میگم نخندید!
آمپليفاير مونو چیه؟مخصوص ساب وفره؟یعنی واسه ساب وفر حتما بایدآمپليفاير مونو بگیری؟یا با 4 کانال هم میشه؟:n18::n13:
آمپ مونو فقط واسه ساب هست چون یدونه خروجی بیشتر نمیده ولی آمپ های دو کانال یا چهار کانال رو میشه درحالت LPF و بصورت بریج برای ساب استفاده کرد به نظر من خرید آمپ مونو منطقی نیست.نقل قول:
خیلی ممنوننقل قول:
کواکسیال را حتمآ HCX 690 تهیه می کنم،لطفآ قیمت امپ هایی را که معرفی کردید برایم بنویسید.
راستی نظرتان در مورد پخش 6350SD چیه؟فکر کنم قیمتش حدود 350 تومان است.درسته؟پخش خوبیه؟به نظرتان صرف با خرید 155 است یا 6350SD ؟
:n13:امپلی رو همون طور که اقا مهدی گفتن وصل کردم وتنظیمات رو روی 4کانال گداشتم
ولی فقط کانال 1و2 کار میده
گفتم شاید از فیوز باشه و فیوز هارو جا به جا کردم ولی باز 1و2 کار مبکنه.؟؟؟؟؟
مشکل چیه؟:n13:
یه سوال دیگه:برای بریج باید مثبت هارو به هم وصل کنم و منفی هارو به هم؟؟؟؟؟؟؟بعد از بریج توان دو برایر میشه؟؟؟؟؟؟؟
6350SD رو تجربه نکردم، اما با توجه به مشخصاتش به نظر بهرتهنقل قول:
کنوود حدود 430 الی 470 اگه استباه نکنم- جی وی سی 370تا 420 هم میفروشن
خیر ، شما در حالت بریج + رو از یک کانال و - رو از یک کانال دیگه بگیر، در واقع دو تا از کانال های آمپ درگیر بریج میشهنقل قول:
حالت بریج همیشه توان رو 2 باربر نمی کنه، در بعضی آمپ ها بیشتر یا کمتر هم میشه، بستگی به آمپ داره، اما معمولا بیشتر ار حالت عادی توان داره
یه سوال دیگه من امپ 800w 4ch رو به ماشین وصل کردم و برای ورودی با سوکت3.5mmگوشی رو به امپ وصل کردم
اسپیکر هم اسپیکر های کامپوترم بود ولی صدا اصلا جون نداشت
تقریبا اندازه صدای لپ تابم بووود؟امپ خرابه یا چون با گوشی وصل کردم ضعیفه؟تنظیمات امپ هم روی high گذاشتم
مدل:mafco 104-mp:n13:
با عرض سلام خدمت دوستان
کسی قیمت باکس mdf برا ساب(کیفیت خوب) داره؟(به گفته اقا حمید حدود 30 لیتری)
و هزینه نصب ساب در باکس و اتصال به امپ چقدر می شه؟
بنا به گفته بیشتر اساتید اگر امپ مونو به ساب وصل کنین خیلی بهتر و علمی تر هستشنقل قول:
ولی 4 کانالم می تونین بیریج کنین :n01:
کسی تو رنج400 500 تومن کامپوننت بهتر از rs165سراغ نداره؟
قیمت dls1073 الان چقدره؟
دو تا کانال واسه یه ساب بربج کنم؟نقل قول:
من خودم خیلی در نصب سررشته ندارم ولی تا اونجا که می دونم 2تا برا باندا می شه باقیش به ساب می خوره بازم از اساتید بپرسین خیلی دقیقتر پاسخ می دننقل قول: