ممنون از پاسختوننقل قول:
والا خودم هم بالاخره تصمیم گرفتم که فعلا دوربین رو به همراه لنز ۱۸-۵۵ بخرم که حدود 1,100 و در آینده با بهبود شرایط مالی به لنز همه کاره بگیرم
در ضمن قیمت این لنز ۵۵-۲۵۰ هم ۲۷۰ تومن الان هست که من قیمت گرفتم از چند جا
ممنون از پاسختوننقل قول:
والا خودم هم بالاخره تصمیم گرفتم که فعلا دوربین رو به همراه لنز ۱۸-۵۵ بخرم که حدود 1,100 و در آینده با بهبود شرایط مالی به لنز همه کاره بگیرم
در ضمن قیمت این لنز ۵۵-۲۵۰ هم ۲۷۰ تومن الان هست که من قیمت گرفتم از چند جا
من بین ixus 310 و sx 230 موندم کدومو انتخاب کنم...
میخوام بدونم جی پی اس sx230 تو ایران کار میکنه یا نه یعنی نقشه شهر های ایرانو داره؟
کلا ارزش داره فقط بخاطره جی پی اس sx230 رو بگیرم؟
کی گفته فقط جی پی اس؟نقل قول:
لنز زوم 15x
تنظیمات دستی خیلی کامل تر
جی پی اس کوچکترین فرقشونه :دی
این رو بخوننقل قول:
کلا اینجوری بهت بگم،اگه حوصله تنظیمات داری 230 رو بگیر و ازش لذت ببر،اگرنه از Ixus انتخاب کننقل قول:
تو این رنج دوربینی کامل تر از این نمیتونی پیدا کنی.اگه مشکل فقط باطریه با یه باطری یدک حل میشه.نقل قول:
باطری HX9V بهتره ولی اونم عکس هاش چندان تعریفی نداره.
انتخاب های دیگه هم میتونه نیکون S9100 و فوجی HS20 باشه که باطری قلمی میخوره ولی کامپکت نیست.
نقل قول:
مشکلم فقط و فقط باطریه
یعنی عوضش نکنم ؟
به نظر من نه.مطمئن باش اینم با قیمت خرید پس نمیگیرن.دوربینی که شات بخوره( معمولا میگن 10 تا برای تست و بالاتر از اون)دست دوم حساب میشه.نقل قول:
از مرکز خدمات یه باطری یدک بگیر.:46:واقعا حیفه به خاطر یه باطری عوضش کنی.
اگه خیلی اصرار داری HS20 بگیر ولی باطری قلمی هم باید زود زود عوض کنی.
نقل قول:
به نظر من حیفه عوض کنی
کامپکت ازین بهتر گیرت نمیاد
مگه اینکه کیفیت عکاسی رو فدای باطری بکنی
سلام
من بين خريد IXUS 310 با SX220 موندم
كيفيت عكس و فيلم كدم يكي بهتره ؟ چه در روز و چه در شب
كدوم يكي باطريش ضعيفتره ؟
IXus 310 فقط لمسيه يا دكمه هم براي كاركردن داره ؟ چون لمسيه زود خراب نميشه عين گوشي ؟
ixus 1100 چه جوريه ؟ هم رده SX220 هست ؟
نقل قول:
سلام
160 تا این که خیلی کمه بعدیه کنن همچین دوربینی بده بیرون
ببین سایت کنن اینو میگه
Power Supply
Battery Pack NB-5L, AC Adapter Kit CA-DC10 Approx. 210 shots Approx. 4 hoursشاید باطریت خرابهکد:http://usa.canon.com/cusa/consumer/products/cameras/digital_cameras/powershot_sx230_hs#Specifications
جالبه :18:نقل قول:
از کجا میشه ادرس بدید
قصد خرید یک دوربین حرفه ای همراه با لنز رو دارم .
بودجمم حدود 2 ملیون هست.مد نظر خودم هم 60D با لنز 18-200 هست.ممنون میشم راهنماییم کنید.
با سلام به دوستان عزیز
بین دو گزینه زیر کدوم کیفیت عکس بالاتری داره
نیکون d5100 + لنز Nikon 18 - 200mm f/3.5-5.6
کنن 550d + لنز Canon EF-S 18-200mm IS
از راهنمایی دوستان بی نهایت سپاسگزارم
پاینده و کامیاب باشید
چرا 550d ؟؟نقل قول:
باید 600d رو میگفتید
d5100 توی نویز بهتر از مدل کنن (600d) عمل کرده اما از نظر فیلم و پشتیبانی از لنز های متنوع تر کنن (این لنز های متنوع خیلی مهمه) یه مشکل بزرگ d5100 اینه که از یهسری از لنز های قدیمی پشتیبانی نمیکنه که واقعا مشکل بزرگیه
این اولین دوربین حرفه ای تونه ؟؟؟نقل قول:
میزان آشناییتون با عکاسی و علاقتون چقدره ؟؟؟
من تا اون بودجه D7000 نیکون رو پیشنهاد میدم که خودش با لنز 105-18 میشه حدود 1.6
دوست خوبم از راهنمایی شما بی نهایت سپاسگزارم . حقیقت امر اینه که آشنایی کاملی از عکس و عکاسی ندارم که سراغ slr ها رفتم قصدم صرفا گرفتن عکس های با کیفیت بالا به خصوص در حالات indoor و نور کم . چون با دوربین فعلیم (کنن a620) در این حالت مشکل دارم و اصلا واسم راضی کننده نیست و از وقتی عکس های گرفته شده با دوربین کنن 1000d رو دیدم تصمیم گرفتم که slr بخرم . در مورد فیلم برداری چندی قبل با راهنمایی شما دوستان خوبم یه سونی xr-160 خریدم و دوربین اگه فیلم برداری هم نداشته باشه ایرادی نداره . در مورد لنز هم فکر کنم تنها 18-200 رو بخرم که هم واید مناسبی داره و هم تله راضی کننده ای و مهمتر اینه نمیخوام بیشتر از این هزینه کنم .نقل قول:
از راهنمایی دوستان خوبم بی نهایت ممنونم
پاینده باشید
sx230 بهترهنقل قول:
حالا کی گفته صفحه لمسی گوشیا خراب میشن؟
حالا چرا sx220؟
خوب یهو sx230 بگیر
هم قیمتن
این اولین دوربین حرفه ای تونه ؟؟؟
میزان آشناییتون با عکاسی و علاقتون چقدره ؟؟؟
من تا اون بودجه D7000 نیکون رو پیشنهاد میدم که خودش با لنز 105-18 میشه حدود 1.6[/QUOTE]
بله برای اولین بار هست که تصمیم به خرید دوربین حرفه ای گرفته ام. قبلا با دوربین های کامپکت کار کردم اما الان قصد دارم دوربینی بخرم که نیازهام رو تا سطح حرفه ای مرتفع کنه. بیشتر به عکاسی مستند علاقه دارم و تا حدی پرتره.
بله برای اولین بار هست که تصمیم به خرید دوربین حرفه ای گرفته ام. قبلا با دوربین های کامپکت کار کردم اما الان قصد دارم دوربینی بخرم که نیازهام رو تا سطح حرفه ای مرتفع کنه. بیشتر به عکاسی مستند علاقه دارم و تا حدی پرتره.[/QUOTE]نقل قول:
یا d7000 بگیر یا 7d کنون که البته گرون تره و حدود دو تومنه
اما اگه نیازتون در همین اندازس اصلا نیازی نیست انقد پول بدید
یه کنون 600d یا نیکون d5100 کارتونو راه میندازه و حتی خیلی بیشتر از نیاز شما رو هم جواب میده و کار حرفه ای هم میتونید بکنید
کنون 600D حدودا 1200 و nikon d5100 حدودا 1 میلیون قیمت دارن
موفق باشی
اين كه ميگن sx230 رنگ عكسهاش بي روحه درسته ؟
لطفا اگه كسي با اين دوربين عكسي گرفته بزاره .
نه اصلا درست نیست :دینقل قول:
تا اونجایی که من دیدم نمونه عکساشو خیلی خوب بود
نقل قول:من اصفهان هستم و نمایندگی دیجی کالا رو هم حضوری رفتم که همین قیمت بود . چند تا از فروشگاه ها رو هم رفتم که با ۱۰ تومن بالا و پایین تو همین رنج بودکد:http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=10653
http://http://www.دیجی کالا.com/?Page=Accessory&Code=Ac-LN-Canon-55-250mm
علاقه و پشتکار تون رو نگفتید ؟؟؟نقل قول:
فکر کنم برای اولین دوربین SLR مدل های D7000 یا 60D زیاد باشه
و مدل های D5100 یا 600D بهتر باشند این جوری بیشتر به لنز هم میتونید فکر کنید که خیلی خوبه
البته اگر علاقه و پشتکار بسیار بالایی دارید میتونید به مدل های D7000 یا 60D هم فکر کنید
[Casio Exilim EX-S200
مشخصات کلی :
مشخصات کلی:دوربین فشرده و کوچک - وزن بدون باتری و کارت حافظه 116 گرم و به همراه باتری و کارت حافظه 132 گرم
مشخصات حسگر و تصویر:حسگر CCD با کیفیت 14.5 مگاپیکسل - اندازه 1 به 2.3 اینچ
فیلم:ابعاد HD - سرعت 20 فریم بر ثانیه
لنز:27-108 میلیمتر - بزرگنمایی اپتیکال 4 برابر - لرزشگیر تصویر - زوم اپتیکال در حین فیلمبرداری
عکسبرداری:سرعت شاتر از 1/2000 ثانیه تا 4 ثانیه - ایزو اتوماتیک و 50 و 100 و 200 و 400 و 800 و 1600 و 3200 - فلاش داخلی با برد 4.2 متر - تکنولوژی تشخیص چهره
صفحه نمایش:2.7 اینچ با رزولوشن 230,400 پیکسل - Live View
سایر مشخصات:ذخیره بر روی کارت حافظه SD/SDHC - باتری یون لیتیوم استاندارد - شارژر باتری
کلا چطور دوربین بخرم یا مدلی دیگه می گیم یا کانن بخرم در ضمن باتری لیتیومی چطوری خراب بشه میشه پیدا کرد
SX230 در حالت AUTO ميگن كيفيت عكسش خوب نيست و بايد تنظيم بشه تا عكس خوب بگيره
اگه بخواين دوربيني معرفي كنين كه بدون دستكاري تنظيمات در حالت auto عكسهاي با كيفيت بندازه چي و معرفي ميكنين ؟؟؟
این مدل هم در حالت اوتو عکسهای خوبی میگیره ولی با داشتن مدهای دستینقل قول:
و اولویت شاتر و دیافراگم کیفیت عکسهای بهتری هم میشه گرفت
اگر شما بیشتر در حالت اوتومات از دوربین استفاده میکنید بهتره Ixus 310 یا 220 بگیرید
قیمتش چنده؟نقل قول:
باتری که به این سادگیا خراب نمیشه
اگرم بشه راحت گیر میاد و قیمتی هم نداره
کاسیو الان خیلی تبلیغ میکنه و نباید گول تبلیغاشو خورد که ساعت میده و اینا
قطعا فکر منو شما رو نمیکنه
الان رو هر دوربینش یه ساعت میده اما مطمئن باش پول جفتشو میگیره
سلام به همه دوستان,
اگر لطف کنید راهنمایی کنید ممنون میشم :
:11:من یک دوربین می خوام در درجه اول برای استفاده خانگی حالا یکم هم تنظیمات دستی داشت که بشه باهاش ور رفت بد نیست. قیمت تا 200 تومان و اگر ارزشش رو داره نهایت تا 250
در ضمن دوستان هر مدلی پیشنهاد می دن مزیت و معایب رو هم اگر بدن دیگه خیلی عالی میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترین مموری کارت SD برای اینا چی درضمن کلاس رم که می نویسه 10 یا 4 یعنی چی؟نقل قول:
2700000ریال
کلاس رم سرعت استفاده رو مشخص میکنهنقل قول:
من توصیه می کنم برای دوربین کلاس 8 یا 10 بگیرید
کلاس های 2-4-6 اصلا برای دوربین مناسب نیست
با سلام خدمت دوستان
بنده در زمينه دوربين آماتورم و يه دوربين ساده زير 200 تومن مي خوام(حدود 150 باشه بهتره).نظرم با كانن است اما فوجي قيمتاش و امكاناتش بدجوري چشمك ميزنه!كيفيت فيلم يه فوجي كه مثلا hd هست از كانني كه dv است بهتره؟نظرتون راجع به Canon Powershot A1200 چيه؟
سلامنقل قول:
بله معلومه بهتره
فکر کنم A2200 بهتر باشه همه چی هم داره
سلام
من كيفيت عكس برام از همه چيز واجب تره
بعد از كلي پرس و جو از دوستان و مشورت با چند عكاس به چند مدل محدود تر رسيدم كه از شما كمك ميخوام آيا از اينها تهيه كنم و كدام مدل بين اينها يا اگر مدل ديگري هست كه بهتر از اين هاست و در همين رنج قيمت شما به من معرفي كنيد
به من گفتند بين مدلهاي g10. g11 .g12
شما بين اينها كدام رو بهترين ميدونيد . بودجه من 600 هست
باز هم لطف كنيد با توجه به خواسته من اگر مدلي ديگه اي هست توي اين رنج قيمت كه ميتونيد به من معرفي كنيد كه كيفيت بهتري داره در عكس برداري به من معرفي كنيد
چون دوربين چيزي نيست كه زود به زود شما بخواهيد تعويضش كنيد به نظر من اگر مثلاً 300 هزينه كنيد و دوربيني بگيريد كه به كارتون نياد انگار آدم پولشو دور ريخته تا 600 پول بده دورسته 2 برابر هست ولي در عوض هم به چيز مطلوبش ميرسه هم لذت ميبره كه پولشو دور نريخته
.............:19:............نقل قول:
دوستان من بعد از کلی تحقیق و بررسی به 2 تا گزینه رسیدم و شدیدا بین این 2 تا گیر کردم . خواهشا یه کمک به من بکنید با دلیل و منطق
Canon Powershot SX230
Nikon Coolpix S9100
هردو تقریبا مشخصات نزدیکی داره ولی خوب صحبتهای مختلفی شنیدم. اگه یه کمکی بکنید واقعا ممنون میشم .
با تشكر يه سوال ديگه كيفيت و دوام دوربين فوجي در مقايسه با كانن چطوريه يا اينكه كلا همشون تفاوت چنداني ندارن؟نقل قول:
سلامنقل قول:
خوب معلومه بین اونا g12 اخرین و بهترین هست
یه رقیب مهم هم داره به اسم LX5 پانا که اونم بسیار با ارزش هست مهم ترین برتریش هم لنز بهتر (نه در زوم) و سبک تر بودن وکوچیک تر بودنه
کد:http://www.dpreview.com/news/1007/10072110panasonicdmclx5.asp
فکر کنم بهترین برای شما IXUS 300 باشه البته کمی بیشتر از 250 میشه اما ارزش داره :46:نقل قول:
البته SX130 هم هستکد:http://www.dpreview.com/products/canon/compacts/canon_sd4000is
کد:http://www.dpreview.com/news/1008/10081907canonpowershotsx130is.asp
SX230نقل قول:
نیکون توی غیر حرفهای ها خوب عمل نکرده ، همین
نمیدونم ، اما فک کنم کنن بهتر باشهنقل قول:
با سلام من میخواهم یک دوربین دیجیتال بگیرم که هم توان عکاسی خوب و هم فیلمبرداری افول اچ دی داشته باشه در ضمن زوم اپتیکال بالا هم برام مهمه . شما چه دوربینی با چه مارکی پیشنهاد میکنید . بودجه من بین 300 تا 350 هزار تومنه
با سلام من میخواهم یک دوربین دیجیتال بگیرم که هم توان عکاسی خوب و هم فیلمبرداری افول اچ دی داشته باشه در ضمن زوم اپتیکال بالا هم برام مهمه . شما چه دوربینی با چه مارکی پیشنهاد میکنید . بودجه من بین 300 تا 350 هزار تومنه