آره ، همین الان درستش کردم خوشبختانه PSP 1000 اگر بریک بشه با پاندورا بر میگرده :)نقل قول:
آره ، همین الان درستش کردم خوشبختانه PSP 1000 اگر بریک بشه با پاندورا بر میگرده :)نقل قول:
من احمقو بگو از دیروز تا حالا دارم گرن توریسمو رو دانلود میکنم.حالا که دانلود تموم شد میبینم رو mhu جواب نمیده!
بابا تو دیگه کی هستینقل قول:
دست منو از پشت بستی:دی
من نمی دونستم اجرا نمیشه برای همین دانلود کردم
سوال اولت که معلومه, مثل همین بازیهای موجود تو بازار یا دانلوده(البته از نظر خود فایل و فرمتش هنوز کسی چیزی نمیدونه)نقل قول:
سوال دومی رو همه منتظریم که بفهمیم چطور میشه...فعلاً باید صبر کرد.
اما سوال آخر, ریختن بازی روی PSP Go سه راه داره, اول اینکه خود PSP مستقیم با wi-fi به نت و PSN وصل باشه, دوم از طریق PS3, و سوم از طریق کامپیوتر و برنامه ی Media Go در هر سه روش هم باید سر کیسه شل بشه اونم به مقدار زیاد...
دوستان من فقط یه توضیح مختصر از برنامه ی IR Shell دادم و نصب و این حرفاشو چون از عید PSP یم سوخته دیگه اطلاعی ندارم...شرمالو(شرمنده!)
اما دیروز که داشتم 3 صفحه Review کامل PSP Go رو از arstechnica.com ترجمه میکردم تا بذارم تو فروم یکی از دوستا یه کرم ریخت و تو همون صفحه ای که من داشتم ترجمه میکردم زرت اومد و یه web page دیگه باز کرد منم دیدم که اینطور شده با یه لگد از دوستم تشکر کردم و دیگه از دل و دماغ افتادم.
فقط اینو بگم که تو این 3 صفحه اینقدر PSP Go رو کوبیدن و ازش انتقاد کردن که خودم به شک افتادم...آخرشم نوشته بود که اگه سونی بخواد این رویه رو پیش بگیره باید منتظر یه PS3 به قیمت 500$ باشیم که Blu-Ray Disk رو نمی تونه بخونه!!!
یه سر بهش بزنین بد نیست
کد:http://arstechnica.com/gaming/reviews/2009/10/psp-go-review-sony-is-charging-you-much-more-for-much-less.ars
کد:http://arstechnica.com/gaming/reviews/2009/10/psp-go-review-sony-is-charging-you-much-more-for-much-less.ars/2
کد:http://arstechnica.com/gaming/reviews/2009/10/psp-go-review-sony-is-charging-you-much-more-for-much-less.ars/3
خوب منم نمیدونستم!!! فکر میکردم غیر از dirt بقیشون رو میشه با تبدیل اجرا کرد...نقل قول:
بابا تو دیگه کی هستی
دست منو از پشت بستی
من نمی دونستم اجرا نمیشه برای همین دانلود کردم
گندش بزنن!
حالا موندم کدوم بازی رو دانلود کنم.میترسم یکی دیگه دانلود کنم اونم مثل این جواب نده!
ولی من GT رو با تبدیل اجرا کردم هااا . یعنی روی این هک موقتی ها نمیشه ؟نقل قول:
هه الان اولین تبلیغ PSP Go پخش شد . 249 یورو .
کسانی که همین روز ها بخرند بهشون اجازه داده میشه که GT رو مجانی دانلود کنند .
با توجه به اینکه بازی های GO دانلودی هستند من فکر کنم زود تر از سری 3000 هک بشه .
راستی : باید از سایت آمازون بخرید .
ماله منم اجرا نمیشه. اگه یکم زود تر میگفتی دانلود نمی کردم.:41::46:نقل قول:
----------------------------------------------------------------------------
میگم چقدر اینجا شلوغ شده. قبلا که ما اینجا بودیم هیچ کس نبود. :27:
در مورد هک Go صحبت نکن که مبحث داره :31:نقل قول:
به نظر من سونی قابلیتی رو روی هر بازی دانلودی میزاره که فقط با همون دستگاه که بازی باهاش دانلود شده اجرا بشه.
این فقط یه نظر و یه شیوه بود.
خواهشا جو سازی نکنید (شوخی بود ) :28:
انشاالله که از این کار ها نمیکنه :)نقل قول:
ولی خیلی کوچیکه اصلا حال نمیده :(
آره. LCD ش کوچیکه ولی بجاش کیفیتش بالاتره.نقل قول:
ایشالا که هک میشه.
سیستم های نظامی آمریکا هک شد ، اینکه یه دستگاه فزرتیه در مقابل اون .نقل قول:
ولی چه قد گرونه ، خوب آدم میده Ps3 اسلیم میخره همش 10 یورو فرقشه :)
قیمت بازی های PS3 با بازیهای PSP که مجانی DL میکنی که یکی نیست.نقل قول:
ولی در مقابل گرافیک و گیم پلیشون یکی نیست. :31:
چی بگم والا . همین Go تا برسه ایران کلی به قیمتش افزوده میشه.
----------------------------------------
علی آقا جواب ما رو نمی دی !؟ : دی
بازی های دانلودی که مجانی نیستنقل قول:
الان gt حدود 30 دلار قیمتشه
منظورم بازی هایی بود که خود ما برای PSP های هک شدمون Dl میکنیم نه بازی های برای فروش.:31:نقل قول:
حالا واقعا این GT روی PSP هایی با هک موقت کار نمی کنه !؟:2:
خوب به جاش بازی های PS3 نیم ساعته تموم نمیشهنقل قول:
یه بازی توپ بگین دان کینم بازی کینم خیلی وقته بازی نکردم!
Birds of preyنقل قول:
شما اصلا متوجه منظور من نشدین.منظور این بود که الآن از کجا میتونم بازی پی اس پی بگیرم؟چون از پایتخت تا وست گیم تا توپخونه هیچ کس بازی پی اس پی نداره!نقل قول:
:18: :18: :18:نقل قول:
یعنی توی پایتخت هم نیست :18: :18: :18:
اون پسر تپله توی پایتخت برو پیش اون ، طبقه دوم بود فکر کنم .
برادران ریختن به حساب خودشون بازی های کپی رو جمع کردن :2:نقل قول:
برای همین هم گیر نمیاد
الان دارم obscure the after match رو دان میکنم. نزدیک 4000 تا pers داره:18: تا 2 روزم تموم نمیشه :31:نقل قول:
از تورنت ؟نقل قول:
این بازیه چیچی هست حالا ؟
چرا از رپید نمیگیری ؟
بازی ترسناکه! میگن بازی خیلی خوبیهنقل قول:
خوب این چه سودی به حال برادران داره ؟نقل قول:
مگه برادران حق کپی رایت و این چیز ها حالیشونه ؟ کل صدا و سیمای ایران با نرم افزار کپی میچرخه که !!!!
جدی ؟ ارزش دانلود داره ؟ من همش تا سقف 5 گیگ سرعتم 7 مگ بر ساعته ها بعدش میشه 1 مگ . ارزش داره یه مقداریشو برای این بپکانم ؟نقل قول:
سلام دوستان و خسته نباشيد
من به تازگي يك psp 3000 گرفتم ولي زمان كپي كردن بعضي از بازيها داخل فولدر ISO كل فولدرهاي رم مشكل دار مي شوند و معمولاً نياز به فرمت مجدد رم مي شم. 1 بار هم Save بازي خراب شده بود و پيغام Corrupted File مي داد. بعضي وقتها فرمت دوباره رم هم كمك نمي كنه و دوباره فرمت مي كنم! نميدونم چشه؟؟!! ممكنه ايراد از فايلهاي CSO باشه؟؟ چون بيشتر زمان كپي اين فرمت اين اتفاق مي افته؟!!! با تشكرررررررررررررررر
دوستان اگه خبری درمورد حل شدن مشکل بازیهایی مثل گرن توریسمو واسه پی اس پی های جدید شد ما رو هم بی خبر نذارید!
همین الان شروع کردم دارم بازی میکنم، گرافیکش عالیهنقل قول:
به نظرم ارزششو داره دان کنی
ولی از گیم پلیش اصلا! خوشم نیومد، خواستن یه چیزی تو مایه های سایلنت هیل اریجینز بسازن ولی نتونستن!!!
یکی به من کمک کنه
رفتم تو قسمت دانلود بازی نوشته اینا رو ورژن 5 نمیاد
بعد اومدم اینور یه اجرای بازیهای جدید رو 5 بود یه دونه هم نصب 5.5 حالا کدومش بهتره و همه بازیها رو جواب می ده؟
اگه این 5.5 بازی جدیدها رو اجرا می کنه و کرک شده پس اجرای بازیها رو 5 به چه درد می خوره؟
حالا من برای اجرای جدیدترین بازیها چی کار کنم؟ رو همین 5 نمیان؟
دوستان مدل های جدید psp که قراره بیاد چیه ؟ و چه امکاناتی نسبت به قبلیا داره ؟
روی 5.03 mhu هم جواب میده؟نقل قول:
ولی از گیم پلیش اصلا! خوشم نیومد، خواستن یه چیزی تو مایه های سایلنت هیل اریجینز بسازن ولی نتونستن!!!
خدا کمکمون کنه دوست من!نقل قول:
ورژن 5 بعضی بازی های جدیدو میاره.
بهترین ورژن 5.50gen-bهست که همه بازی های جدیدو میاره.شما آپدیت کن به این ورژن تا بتونی همه رو اجرا کنی
چقدر کنترل ماشین ها تو GT سخته!
من تو مراحلش H و I رو موندم!:41:
بابا هی نیا اینجا درباره gt تعریف کننقل قول:
اینجا جوون دم بخت زیاد داریم با این تعریفات شهو.تی میشیم یه کاری دست خودمون میدیما:31:
لطفا به پست بالایی پاسخ بدین
تو انقلاب فکر کنم یک چند تایی بازی برای psp پیدا کنی.
مخصوصا اون چند تا مغازه اول خیابان کارگر شمالی سمت راست کنار بانک.
من motorstorm و shift و soul calibur و ... از اونجا خریدم.
از اونجا که من دانلود کردم نوشته بود رو m33-5.00 و فکر کنم 5.50gen تست شده،شما دانلود کن اگه اجرا نشد فریمورتو به m33-5.00 آپدیت کننقل قول:
آقا کسی می دونه این مطلب که می گه PspGo هک شد درسته یا نه؟
کد:http://pspupdates.qj.net/Hello-world-PSP-Go-hacked-proof-of-concept-video-released/pg/49/aid/134973