این مخابرات عاطف هم اعصاب آدم رو خرد میکنه. کابل رو کشیدن اومدن فیوژن زدن و تحویل دادن. الان 10 روزه هی میرم مخابرات برای تنظیم مودم و رئیس میگه تنظیماتش نیومده هنوز. نمیدونم این تنظیماتش از کجا میخواد بیاد. پیاده هم اومده بود رسیده بود تا الان.
Printable View
این مخابرات عاطف هم اعصاب آدم رو خرد میکنه. کابل رو کشیدن اومدن فیوژن زدن و تحویل دادن. الان 10 روزه هی میرم مخابرات برای تنظیم مودم و رئیس میگه تنظیماتش نیومده هنوز. نمیدونم این تنظیماتش از کجا میخواد بیاد. پیاده هم اومده بود رسیده بود تا الان.
دوست عزیز سیم کشی مجتمع ما 8 دی 98 تمام شد و 15 اسفند 98 بالاخره سویچ دادن و وصل شد. امیدورام نخوان این بلا رو سرتون بیارن ولی از مخابرات بی برنامه تر و بی در پیکرتر نداریم.نقل قول:
پینگ جدیدا بهتر شده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویستون تو پنل مخابرات چیه؟نقل قول:
سرعت ها رو بر اساس زیر میبندن:
سرعت سرویس (Mb) ----> سرعت روی فیبر (Mb)
2 ---------------------------------> 20
4 ---------------------------------> 20
8 ---------------------------------> 30
16 -------------------------------->50
20 -------------------------------> 120
30 -------------------------------> 150
50 -------------------------------> 300
مرکز عاطف vdsl الان ارائه میده به مشترکینش؟نقل قول:
والا آخرین بار که من پرسیدم فقط میگفتن به یه ساختمون تو سه راه تهرانپارس میدن اسم ساختمونه یادم نیست الان. این سوال رو تقریبا 3 ماه پیش من پرسیدم. نمیدونم الان پیشرفتی داشته یا نه.نقل قول:
تو پنل 16Mbs هستنقل قول:
یکی از دوستام تو مخابراته گفت برای تو رو 200Mbs بسته شده.
52.94.17.74 سرور آلمان بتل vنقل قول:
از اینم بی زحمت پینگ بگیر.برا من که 77-80 میده.البته بعد از هزاربار رستارت مودم تا به رنج ip خوب وصل بشه
عه مگه عاطف فیبر میده؟؟ من یه ساله اونجا زنبیل گذاشتم فیبر رو که نمیده vdsl هم فقط تا فاصله 400 متری مخابرات میده.نقل قول:
کم و بیش میدن.نقل قول: