هد فون داخل گوش مدل سن هایزر ie8 بگیر خیال خودتو راحت کن من از دبی گرفتم 400 دلاری اب خورد ولی حرف نداره
Printable View
هد فون داخل گوش مدل سن هایزر ie8 بگیر خیال خودتو راحت کن من از دبی گرفتم 400 دلاری اب خورد ولی حرف نداره
اون ایرفون تو ژاپن ساخته شده در سال 2009 تو بازار ژاپن پخش شد و سال بعدش تو چند کشور انگلیس و آلمان و آمریکا پخش شد ولی با اینکه کیفیت ساخت و صدای بسیار عالی داشت ولی ساختش برای شرکت پاناسونیک به صرفه نبود بعد یک مدت شرکتش تولیدش رو قطع کرد:41:اما حالا که دیگه تولید نمیشه تازه بازارش گرفته:27:نقل قول:
قبلا که میخواستم ایرفون از اون ور بگیرم دیدم مارتین تو فرومش خیلی ازش تعریف می کنه بچه های فرومش هم همه یکی hje-900 گرفتن و راضین هستن شانس منم یه فروشگاه چندتای آخرش رو با تخفیف میفروخت منم یکی گرفتم :31:
الان که تو سایت آمازون نگاه کردم قیمتش از IE8 هم بالاتر رفته:31::31::31:
در مورد بلندی صدا پلیر هم بگم همین نوع ایرفون خیلی میتونه تاثیر گذار باشه همین مدل پاناسونیک یا ie8 وقتی صدا رو تا نصف ولوم پلیر که میرسونی دیگه گوش آدم نمیتونه تحمل کنه:20:
برای کسی که میخواد حرفه ای موسیقی گوش بده نباید همه چیز رو از یه پلیر قابل حمل انتظار داشته باشه چون محدودیت فضا در ساخت مدار ها هستش بقیه کارها هم باید بسپاریم به یک هدفون خوب و حتی یک آمپ مناسب...
فکر نمی کنم الان به هیچ وجه خرید این هدفون عاقلانه باشهنقل قول:
علت این قیمت بالاش به نظرم کم بودنشه ( البته نمی دونم اونموقع که تولید میشده چند بوده:31: )
مثلا یه نگاه به قیمت آیبادای قدیمی توی آمازون مینداختم بعضیهاشون بیشتر از 100 دلار از مدل حال حاضرش گرونترن (حتی اونایی که rockbox روشون ریخته نمیشه)
ویرایش : به علت اینکه 50 درصد پست (دو خط) در مورد پلیر و 50 درصدش ( دو خط) در مورد هدفون بود , پست رو پاک نکردم. ( عجب دلیلی بیدا کردما :31:)
زیاد,... مخصوصا تو حجم صدای خروجینقل قول:
شرمنده هیچ نظر خاصی ندارم هدفون چیزی هست که هر چقدر هم تو بحث ها شرکت کنم عموما آخرش تفره میرم سعی میکنم چیزی به کسی پیشنهاد ندم.نقل قول:
بله درست میگید شما . البته اگر بخوایم مقایسه کنیم جا داره که هم قیمت ie8 فروش بره چون پاناسونیک تو بازار ایرفون شناخته شده نیست شرکت پاناسونیک این مدل رو به قیمت 229$ قیمت گذاری کرده بود که بنظر من اگه به همون قیمت هم الان جایی باشه ارزش خرید داره هر چند من کمتر خریدم یکی اینکه کیفیت ساختش طوری که تا 10 ساله دیگه هم هیچیش نمیشه مثل ایرفونهای دیگه با پلاستیک ساخته نشده سیمش هم براحتی جدا میشه و میشه تعویضش کرد از لحاظ کیفیت صدا هم چیزی کم نداره فقط تریبلش یکمی بالاست که میشه تو تنظیمات پلیر کمش کرد بیس رو خیلی قشنگ و شفاف بالانس میکنه برای کسایی که سبک ترنس و hiphop گوش میدن که خیلی مناسبه تازه ورژن ژاپنیش رو تو اروپا و آمریکا نفرستاد و گرنه همه شرکتها ایرفون سازی رو بدبخت میکردنقل قول:
هم شما دعوا كرديد؟؟
بابا عيده،چرا اين قصه ي دعوا رو براي فردا نذاريم؟
عيده همه ي هدفون دوستا مبارك. هميشه شاد و فعال باشيد!!!!
بسیار عالی دوست عزیز پس اینو داری :46:دارم وسوسه میشم برم ie8 بگیرم :31: ولی من ادم شلخته ای هستم یا خراب میگنم یا گم میکنم :27: ولی شاید گرفتم و علتش این که تا حالا سمتش نرفتم تقلبی بودنش هست یعنی قلابیشو بهت میدن دیگه برا یه همین ریسک نمیکنم و گرنه بیشتر از پولش ایرفون و هدفون خریدم :19:نقل قول:
عیدتون هم مبارک :11:
سلام عید همه مبارک............
برای PSP یه هدفون خوب معرفی میکنید؟؟؟
هدفون Ipod رو استفاده میکنم اما زیاد راضی نیستم.......
سلامنقل قول:
عيد شما هم مبارك!
بذار فكر كنم...اره،اره خودشه...HD 800!!!
خوب داداشه من بگو چقدر ميزاري وسط؟
برا چه نوع اهنگهايي ميخواي و in-ear. باشه يا on-ear باشه؟
نقل قول:
سلام خوبی ؟ چه خبر از apo یادت میاد که !:31:
ایشون که کلکسیونر هستند خودتو باهاش مقایسه نکن ! ...
ببین در مورد هدفون های beats by dre صحبت های زیادی شده ! ... مورد 1: اگه واقعا میخوای بخری به نظرم
مدل beats studio و solo HD ارزش خرید داره ! 2: اینی که میگن این هدفون ارزش نداره(منظورم هدفون هست نه
ایرفون!) اینه که این هدفون بیشتر جنبه ی تبلیغی پیدا کرده و کلا کلاس بالایی داره و همه ARTIST ها از این
دارن و خوب اسم DR.DRE بزرگ هم روش هست برای همین گرون هست و با این پولی که مثلا 349$ میخوای
برای BEATS STUDIO بدی میتونی با 300$ پول به K-701 از برند AKG رو بدی که واقعا عالی هست !
* اگرم میخوای از ایران بگیری و حتمی هست بهم بگو یه لینک بهت بدم که تفاوت اصلی و فیک مدل BEATS STUDIO توش هست با عکس البته اگه بخوای مدل BEATS STUDIO بگیری !
* اون یکی دوست عزیزم هم که میگه نظری نمیدم و ... شما ناراحت نشو ایشون حق داره که این کارو میکنه!
من چیزی که بود رو گفتم حالا انتخاب با خودت هست تازه چرا دروغ بگم یه مدل BEATS STUDIO ماه دیگه داره
از US برام میاد ...
در هر صورت اخر خودت هستی که میخوای با هدفونت حال کنی نه من و کس دیگری!
موفق باشی و سال خوبی داشته باشید ...:40:
ببخشید میتونم بپرسم این مدل اچ دی 800 از سن هایزر الان چه ربطی داشت ؟ ... :31:نقل قول:
احتمالا ایشون برای گیم هم میخوان استفاده بکنن این ایرفون رو ! ...
من فکر میکنم میتونه مدل هایی رو از سونی و کریتیو و سن هایزر ببینه ! ...