توی رم مربی گری کرده ولی موفق نبوده البته اون موقع تاره کار بوده و البته مربی به حمایت تیم نیاز داره ولی اونا خوب حمایت نکردن
Printable View
توی رم مربی گری کرده ولی موفق نبوده البته اون موقع تاره کار بوده و البته مربی به حمایت تیم نیاز داره ولی اونا خوب حمایت نکردن
نامه خداحافظی رافینیا با سلتا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رافینیا، بازیکن بارسلونا که فصل پیش به طور قرضی در تیم سلتاویگو بازی می کرد، نامه خداحافظی خود از این تیم و هواداران را منتشر کرد.
رافینیا الکانتارا در قبال چالش های جدید که انتظار او را در بارسلونا می کشند خوشحال و با انگیزه به نظر می سد. این چیزی است که بازیکن خط میانی بارسا در جمله پایانی نامه خداحافظی خود که بعد از ظهر امروز در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی منتشر شد، گفت.
این بازیکن برزیلی از سلتا به دلیل حمایتی که از او کرده بود قدرانی کرد. او نوشت: «شما احساس منحصر به فرد و ویژه ای به من داده اید؛ عشق شما به من این احساس را می داد که گویی من برای سال ها بازیکن سلتا بودم و نه یک فصل؛ یک فصل فوق العاده».
شایان ذکر است که سلتا، با مربیگری لوئیس انریکه، با رتبه نهم به کار خود پایان داد.
منبع: سايت رسمي باشگاه
مترجم: پارسا مظفری / FCBarcelona.ir
بازگشت رافینا و دلوفئو به بارسلونا
فصل آینده، جرارد دلوفئو و رافینا آلکانترا طبق قرار داد از تیمهای سلتا و اورتون به بارسلونا بر خواهند گشت.
این دوبازیکن جوان بارسا، فصل آینده پس از یک سال دوری از باشگاه، از تیمهای سلتاویگو و اورتون به نیوکمپ برخواهند گشت.
دلوفئو، هافبک کاتالانی و رافینیا، هافبک میانی برزیلی که هر دو فوتبال خود را در لاماسیا آغاز کرده بودند، پس از یک سال بازی در تیمهایی که قرض داده شده بودند و نمایش خوبشان فصل آینده به بارسا باز خواهند گشت.
فصل انتقال های قرضی طولانی
جرارد دلوفئو در مجموع 29 بازی برای اورتون انجام داده است و در پایان، لیگ جزیره را در رتبه پنجم به پایان رساند! جرارد با وجود مصدومیت قبل از کریسمس و دوری از میادین باز هم برای اورتون در پست روبرت مارتینز یک مهره ارزشمند و کلیدی بود. او فصل آینده به خانه خود، بارسلونا باز خواهد گشت.
رافینا آلکانترا، هافبک 19 ساله برزیلی بارسا، در این فصل تحت هدایت انریکه در سلتا، برای این تیم 32 بازی به میدان رفت است و در مجموع 2,435 دقیقه، چهار گل برای سلتا به ثمر رساند و لالیگا را در رده هشتم جدول به پایان برد.
مترجم: ابوالفضل رستگار / FCBarcelona.ir
تمدید قرارداد پیکه تا سال 2019
قرارداد پیکه است، که تا پایان فصل آینده اعتبار داشت، برای چهار فصل دیگر تمدید شد. مدافع کاتالان 266 بازی برای باشگاه انجام داده و 20 گل نیز به ثمر رسانده است.
بارسلونا مایل است اعلام کند که با جرارد پیکه برای تمدید قراردادش به توافق رسیدند، که تنها تا 30 ژوئن سال 2015 اعتبار داشت، و در حال حاضر برای چهار سال دیگر تمدید شده است. با قرارداد جدید، باشگاه پیکه را تا پایان فصل 2018/19 حفظ خواهد کرد و این قرارداد در طی چند روز آینده رسمیت خواهد یافت.
یک استعداد پرورش یافته
پس از پیشرفت و ترقی از طریق سیستم آکادمی، پیکه پیش از بازگشت به بارسا در سال 2008 سه سال را با منچستر یونایتد و یک فصل را با ساراگوسا گذراند، همزمان با آغاز دوران گواردیولا. در طول شش فصل بعد، پیکه 266 بازی انجام داده 20 گل به ثمر رسانده و موفق به کسب 16 عنوان نیز شده است.
پیکه لحظاتی فراموش نشدنی در بارسا داشته، مانند گلش در پیروزی تاریخی 2-6 در برنابئو و در این فصل او گل شماره هزار بارسا را در بازی های بین المللی به ثمر رساند.
اسامی بازیکنان تیم برای فینال کوپا کاتالونیا
تیم بارسا ب در روز پنج شنبه در دیدار نهایی کوپا کاتالونیا برابر اسپانیول قرار می گیرد. این دیدار بامداد روز پنجشنبه برگزار خواهد شد.
تیم بارسلونا نام بازیکنان فراخوانده شده برای این بازی را که بامداد پنج شنبه در خیرونا برگزاز می شود را اعلام کرد که در آن نام شانزده بازیکن تیم ب و دو بازیکن تیم جوانان آ، ریرا و کاپتوم نیز به چشم می خورد.
اسامی بازیکنان تیم
ماسیپ، اورتولا، گومز، پاتریک، ایه، اسپینوزا، گریمالدو، بابونسکی، بگناک، سمپر، دنیس سوارز، نیتو، لوکاس، آداما، ساندرو، منیر، راجر ریرا و کاپتوم.
مترجم: سپهر مظفری / FCBarcelona.ir
استفاده از آخرین تکنولوژی ها در پیراهن فصل بعد بارسا
پیراهن فصل بعد بارسا با استفاده از آخرین تکنولوژی ها و ملاحظات فنی و محیطی، توسط شرکت نایک تولید و ارائه شد. در تولید این لباس، درصد بسیار بالایی از مواد بازیافتی استفاده شده است.
پیراهن فصل 2014-2015 بارسا توسط شرکت نایک طراحی شد. این شرکت بهترین و به روز ترین فناوری های روز دنیا در زمینه طراحی و سازگاری با محیط زیست را در تولید این پیراهن استفاده کرده است.
استفاده از تکنولوژی درای-فیت
این تکنولوژی عرق را به راحتی از بدن به بیرون منتقل می کند و جریان هوای مناسب باعث تبخیر سریع رطوبت حاصل از تعریق می شود. این تکنولوژی به بازیکنان کمک می کند تا با خنک تر شدن، در بهترین وضعیت عملکرد قرار گیرند.
حفره های لیزری و شبکه های توری ایجاد شده به روی این لباس در نقاط کلیدی بدن تعبیه شده اند تا با تسریع جابجایی هوا در لباس، کمکی برای خنک تر شدن بدن بازیکن کنند. به کمک این فناوری بازیکنان می توانند در طول نود دقیقه بازی دمای بدن خود را در کنترل داشته باشند.
این لباس از پارچه دو گره متشکل از نخ و پلی استر بازیافت شده تولید شده که به همان انداره که در خنک کردن بدن موثر عمل می کند، در لطافت پارچه نیز تاثیر بسزایی دارد و از سوی دیگر در آراستگی پارچه هم تاثیر مثبتی دارد.
عوامل سازگار با محیط زیست
شرکت نایک برای دومین بار از مواد اولیه بازیافتی (پلی استر بازیافت شده) در قلب تولیدات خود استفاده کرد. این لباس با دو هدف کیفیت بسیار بالا و بی رقیب در عملکرد و سازگاری با محیط زیست تولید شده است.
این لباس از بطری های پلاستیکی بازیافت شده تولید شده اند. شرت ها 100 درصد، پیراهن ها 96 درصد و جوراب ها 78 درصد از پلی استر بازیافتی تولید شده اند. به طور متوسط برای تولید هر پیراهن 18 بطری پلاستیکی بازیافت شده و شرکت نایک طی چهار سال اخیر حدود دو میلیارد عدد از این بطری ها را جمع آوری کرده تا محصولات خود را تولید کند. با توجه به استفاده نایک از این مواد بازیافتی، این شرکت توانسته تا سقف 30 درصد در مصرف انرژی خود صرفه جویی کند.
طراحی جدید و مناسب
طراحی جدید لباس این امکان را فراهم می سازد تا بدن حرکات طبیعی خود را در آن داشته باشد و در نتیجه به طور بسیار کارامد به راحتی و عملکرد بهتر بازیکن کمک می کند.
جوراب های حرفه ای نایک نیز با طراحی ویژه و مخصوص فوتبال، کارایی خود را به نمایش می گذارند. طراحان نایک با بسیاری از ورزشکاران حرفه ای دنیا ملاقات کرده اند تا نظرات آنها را درباره کارایی و چگونگی طراحی یک جوراب مناسب جویا شوند.
همچنین در این طراحی از اجزای برجسته بادی در نواحی حساس مانند انگشتان و مچ پا که بیشترین برخورد بروی آنها اتفاق می افتد، استفاده شده تا راحتی هر چه بیشتر را برای بازیکنان به ارمغان بیاورد. به علاوه ساختار قوسی آن نیز مانع از هر گونه سر خوردن می شود. در این محصول، از مواد کمتری که باعث التهاب پوست بازیکنان می شود استفاده شده و در مقابل شیار های تعبیه شده بروی مچ و روی پا مانع آسیب به پوست بازیکنان می شود.
مترجم: علی رضایی / FCBarcelona.ir
انریکه و امضای قرارداد دوساله با بارسلونا
لوئیس انریکه، بازیکن سابق آبی اناری ها قرارداد دوساله خود به عنوان سرمربی بارسلونا را در دفاتر باشگاه در نیوکمپ امضا کرد. جوزپ ماریا بارتومئو رئیس باشگاه، یوردی مستره و آندونی زوبی زاره تا در حین امضای این قرارداد حضور داشتند.
صبح روز چهارشنبه در نیوکمپ، لوئیس انریکه مارتینس گارسیا قرارداد دوساله خود با بارسلونا را به عنوان سرمربی جدید این باشگاه به ثبت رساند. بازیکن سابق آبی اناری ها قرارداد خود را اندکی پیش از حضور در اولین کنفرانس مطبوعاتی خود با رسانه ها به عنوان سرمربی بارسا امضا کرد.
این مراسم در اتاق ریاست باشگاه در ورزشگاه نیوکمپ با حضور انریکه، بازیکن و سرمربی سابق تیم دوم بارسا، جوزپ ماریا بارتومئو رئیس باشگاه بارسلونا، یوردی مستره معاون ورزشی باشگاه و آندونی زوبی زاره تا مدیر ورزشی باشگاه برگزار شد.
مترجم: علیرضا میرزایی/ FCBarcelona.ir
پیام های خداحافظی پینتو
خوزه مانوئل پینتو دروازبان آبی اناری ها، پیام های منحصر به فردی را در شبکه اجتماعی توئیتر برای خداحافظی خود نوشته است. مخاطب این سه پیام، عموم مردم، هواداران و منتقدین هستند.
پینتو در پیامی عمومی خطاب به هواداران گفت: «از همه پیام های حمایتی شما متشکرم. من همیشه با جان و دل بازی می کردم و اینطور نیز ادامه خواهم داد».
پیام به هواداران
«باورنکردنی است! من لایق این همه محبت شما نیستم. ممنون از همه شما. ممنون از دیدن بازی این بازیکن حقیر و خیالباف».
پیام به منتقدان
«همچنین از شما و تمام شخصیت هایی که پیام های اعتراض آمیز به من می دادند، تشکر می کنم. همه شما باعث رشد و بلوغ و ادامه تلاش من برای رفع نقص هایم شدید».
منبع: سايت توتال بارسا
مترجم: علیرضا میرزایی / FCBarcelona.ir
مسی در فیس بوک :" میخوام تشکر کنم از همه کسانی که در مسابقه طراحی برای کاور کتاب بودن و با هم رقابت کردند ، و به برنده تبریک بگم ، دیگو سالاس از آرژانتین . طراحی او به همه دنیا سفر خواهد کرد...!"
تیتر روزنامه موند دپورتیوو ۲۱ می
فصل لوئیس انریکه
سرمربی جدید امروز قرارداد خود را امضا خواهد کرد و معرفی خواهد شد
رسیدگی به وضعیت بارسا
پیکه: قراردادش را تا ۲۰۱۶ تمدید کرد
ماسکرانو: به پست خود باز میگردد
ماتیو: گزینه مناسب مدافع مرکزی
مارکینوس: یکی از بهترین گزینه ها
مسی: اگر روزی هواداران بخواهند من از اینجا بروم، بدون هیچ مشکلی خواهم رفت.
توره به بارسا پیشنهاد شد
هشت کاپیتان بارسا که با گذشت زمان سرمربی بارسا شدند
Josep Samitier. Jugador: 1919-32. Entrenador: 1944-.
Ladislao Kubala. Jugador: 1950-61. Entrenador: 1961-63 y 1980.
César Rodríguez. Jugador: 1942-55. Entrenador: 1963-64.
Joaquim Rifé. Jugador: 1964-76. Entrenador: 1979-80.
Johan Cruyff. Jugador: 1973-78. Entrenador: 1988-96.
Josep Guardiola. Jugador: 1990-2001. Entrenador: 2008-12.
Luis Enrique. Jugador: 1996-2003. Entrenador: 2014-?
اگه گلهاي شاه لئو رو از شماره و امتياز مجموع گلهاي بارسلونا خارج كنيم اين تيم تو فصل گذشته لاليگا فقط 17 امتياز كسب ميكرد ...
اولین کنفرانس مطبوعات لوئیزانریکه به حیث سرمربی تیم اول بارسا :
" ما اینجا آمده ایم تا بارسای جدیدی را بسازیم " .
- این یک عصرویژه وفراموش نشدنی برای من خواهدبود ، امروز برایم روزیست که هرگز فکر آنرا هم نمیکردم ، از الان آماده هستیم که کار بازسازی باشگاه را شروع کنیم ، بودن در بارسا هیجان انگیزاست ، همه اینهای که اینجا هستند دوست داشتنی هستند (باخنده ).
- ازقرار معلوم دراین تابستان باشگاه قصد دارد تا حد امکان تیم را نوسازی کند و من کاملا ازاین تصمیم آگاه هستم ، احتمالا بازیکنهای جدیدی به تیم اضافه خواهند شد، برای تقویت تیم ممکن است درهمه نقاط تغیراتی ایجاد شود .
- تیم ما حمله خواهیم کرد،فوتبالی تهاجمی بازی خواهیم کرد که میلیون ها مردم در سراسر دنیا دوست دارند ببینند ، ایده همان خواهد ماند،اما باید به تکامل برسیم و پیشرفت کنیم.بنابراین میتوانیم حریفان را سوپرایز کنیم.
- مسی ؟
از اینکه سر مربی بهترین بازیکن دنیا شدم به خودم میبالم ، نمیدانم چیگونه دروصف او سخن بگویم ، اما یقین دارم مسی همان مسی خواهد شد که هواداران انتظارش را دارند ، او هنوز به مثل گذشته ها سرنوشت ساز و مهم ترین رکن پیروزی وپیشرفت تیم است ، این یک انگیزه است ، او هنوز درتمام گلها تاثیر گذاراست .
- ژاوی ؟
او یک رهبر برای تیم است به مثل من که سر مربی هستم ،اودوست وهمتیمی قدیمی ام است ، برای دانستن وپیشرفت تیم باید باهم بطورمشترک نظرات را مانرا بشنویم ودرباره انها تصمیم بگیریم .
- نیمار؟
او یکی ازبازیکنان کلیدی تیم محسوب میشود ، خوشحالم که اورا در اختیار دارم ، احساس میکنم او روزی بهترین بازیکن دنیا خوهدشد ، برای فصل بعد برای او هم برنامه های دارم .
- ترک تیم ازسوی بعضی ازبازیکنان ؟
من فکر میکنم الان وقت این حرفها نیست ، وقتی که زمان آن فرا برسد شما خودتان متوجه میشوید که کی ها تیم را ترک میکنند ، بزودی این اتفاقات رخ میدهد .
البته فکر میکنم طبق جدول اگر گلهای مسی رو کم کنیم ، 17 امتیاز کمتر از امتیاز فعلیش کسب میکرد بارسا ، نه اینکه بارسا فقط 17 امتیاز میگرفت .نقل قول:
اگه گلهاي شاه لئو رو از شماره و امتياز مجموع گلهاي بارسلونا خارج كنيم اين تيم تو فصل گذشته لاليگا فقط 17 امتياز كسب ميكرد ...
بله حق با شماست اشتباه تایپی داشته احتمالا این امار منم دقت نکردمنقل قول:
عذر خواهی میکنم از اساتید
تر اشتگن بعد از بستن قرارداد به ارزش 12 میلیون یورو برای 5سال بازیکن بارسا شد. رقم فسخ قرارداد 80 میلیون یورو.
امروز (پنج شنبه) هم مراسم معارفه بود
پ.ن: امیدوارم یک دروازبان باتجربه و قدبلند از لیگ اسپانیا به عنوان دروازبان دوم (و حتی شاید جایگزین اضطراریِ تراشتگن جوان و کم تجربه) خریداری بشه. بنظر خودم دیگوآلوز والنسیا عالیه. اگر هم اون نشد مویا از ختافه هم گزینه خوبیه
و همچنان منتظر خریدهای تازه در چند پست دیگه تیم و همچنین خرید یه دروازبان قابل مطمئن دیگه برای جانشینی تراستگن هستیم بنظرم رینا اگه قبول کنه می تونه گزینه ارزان و خوبی و با کوله بار از تجربه باشه
بنظرم تراستگن یکی از بهترین خریدهای این چند سالمون خواهد بود
رفلکس های عالی و قطع کردن توپ های از جناحین و کرنرها از نکات عالی این دروازه بان و حداقل یه دهه می تونیم روی تراستگن حساب باز کنیم!
پ.ن: چقدرم لباس بارسا بهش میاد:n12:
10 نکته درباره مارک آندره تراشتگن
- اون در 34 بازی که در بوندسلیگا انجام داده است، موفق به انجام 9 کلین شیت شده است.
- مارک آندره تر اشتگن اولین بازی بوندسلیگای خود را در تاریخ 10 آوریل 2011 در دیداری خارج از خانه و مقابل کلن انجان داد که مونشن گلادباخ موفق شد 5-1 به پیروزی برسد.
- این دروازه بان در شش بازی نخست خود در بوندسلیگا تنها سه گل دریافت کرد.
- در بازی هفتم و هشتم خود را برای تیم، او باید مسئولیت های سنگینی را به دوش می کشید. مونشن گلادباخ برای بقا در بوندسلیگا باید رقابت می کرد، در مجموع پیروزی 2-1 برابر بوخوم آنها را نگه داشت.
- در فصل 2011/12 او به دروازه بان اول تیم تبدیل شد، و به سرعت به عنوان بهترین دروازه بان بوندسلیگا لقب گرفت.
- در تاریخ 6 ژانویه 2014، ماکس ابرل، مدیر ورزشی مونشن گلادباخ، اعلام کرد که تر اشتگن تا پایا ن قرارداد خود یعنی 30 ژوئن 2013 در تیم نخواهد ماند.
- او 34 بازی در فصل گذشته بوندسلیگا بازی کرده و نه بازی نیز دروازه خود را بسته نگه داشته است.
- در مونشن گلادباخ او در کنار چندین بازیکن به میدان رفته به نام های بزرگی در باشگاه های دیگر تبدیل شده اند، از جمله دانته و مارکو رویس. وی همچنین با آلوارو دامینگوئز و خوان آرانگو، بازیکنان سابق اتلتیکومادرید و مایورکا همبازی بوده است.
- او چهار بار در دروازه تیم ملی آلمان قرارگرفته، از جمله بازی چند روز پیش مقابل لهستان. با این حال، او به جام جهانی 2014 نخواهد رفت.
- نام خانوادگی او، تر اشتگن، در آلمان رایج نیست، و آن را از اجداد هلندی اش به ارث برده است.
لوئیز انریکه: «به دنبال ساختن بارسایی جدید هستیم»
لوئیز انریکه در کنفرانس خبری خود توضیح داد: «من از مسئولیت و سختی این کار آگاه هستم، اما نمی توانم برای شنیدن سرود بارسا و لذت بردن از ان صبر کنم». لوئیز انریکه مارتینز رسما به عنوان سرمربی جدید تیم اول معرفی شد! او کار خود را با یک پیام خوش برای طرفداران آغاز کرد: «امروز یک روز بسیار ویژه است. ما در حال شروع به ساختن بارسایی جدید و هیجان انگیز هستیم». هم چنین ماریو بارتومئو انریکه را «مردی سخت کوش» توصیف کرد و زوبیزارتا نیز از او به عنوان فردی «جسور و پر انرژی» یاد می کند.
لوئیس انریکه مارتینز در حالی به عنوان سرمربی جدید بارسلونا معرفی شد که چیزی نمی توانست این بازیکن سابق و مربی تیم ذخیره بارسا را بیش تر از این خوشحال کند. «این روز یک روز بسیار ویژه است. ما در حال شروع به ساختن بارسایی جدید و هیجان انگیز هستیم». او که با رسانه ها در سالن ادیتوری 1899 صحیت می کرد افزور: «من هیچ ترسی ندارم. امروز یکی از شادترین روزهای زندگی من است».
او در ادامه به توصیف بارسای فصل اینده تحت مربیگری وی پرداخت: «تیم من حمله خواهد کرد، ما فوتبال جذاب و موثر بازی خواهیم کرد - فوتبالی که میلیون ها نفر در سراسر جهان ان را دوست می دارند - که البته نیازمند دفاع خوب نیز هست. من برنامه های خود را به بازیکنان می دهم و با آن ها صحبت خواهم کرد تا بازیکنان ان را به اجرا بگذارند. من فکر نمی کنم که نیاز به تحمیل کردن چیزی با دستور دادن باشم، ما همه با هم هستیم هر چند که من خواستار کار سخت هستم». وی هم چنین ادامه داد: «بهترین مورد این است که از جلسات تمرینی و کار خود لذت ببریم و از هر روزمان چیزی جدید یاد بگیریم. من به دنبال بازیکنانی با اشتیاق زیاد هستم و آنها باید این را هر روز به من نشان بدهند».
انریکه در ادامه گفت: «تمرینات تیم باید فشرده باشند و شکی ندارم که این طور خواهد بود. بازیکنان برای کامل شده باید سخت تمرین کنند».
نیاز به رهبر
از لوئیس انریکه درباره نقش مربی در تیم پرسیده شد و وی اینگونه جواب داد: «مدیر یک رهبر است. او باید بداند که چگونه با یک گروه کار کند، غرور آن ها را کنترل کند، به آنها انگیزه بدهد. من معتقدم که می توانم تمام آن ها و بسیاری از چیزهای مثبت دیگر را برای این تیم انجام دهم. این چالشی است که در حال حاضر پیش روی من قرار دارد».
نه زوبیزارتا و نه لوئیس انریکه مایل نبودند تا جزییات دقیقی از این که چه بازیکنی فصل آینده برای بارسا یازی می کند بدهند. ولی با این حال مربی آستوریایی تیم تنها گفت که: «ما سعی خواهیم کرد تا آن جایی که می توانیم خودمان را در همه پست ها تقویت کنیم، تا تیمی رقابتی را تشکیل دهیم و همه را درمورد کارهایی که می توانیم انجام دهیم هیجان زده کنیم. ما در حال حاضر به دنبال بهتر شدن در ایده هایمان هستیم».
یکی از اولویت های وی در اولین روز در باشگاه این است که: «از لاماسیا بازدید کنم. من هنوز آن را ندیدم. همچنین باید دفتر کار جدیدم را هم ببینم».
خوشبینی بارتومئو
جوزپ ماریا بارتومئو از تصمیم بازگشت انریکه به خانه اظهار خشنودی کرده: «او فردی توانا و سخت کوش است که به ما دلیلی برای احساس خوش بینی و مثبت اندیشی می دهد». وی همچنین افزود: «زمانی که لوئیس انریکه بارسا ب را ترک می کرد، این به منزله خداحافظی نبوده، بلکه به عنوان بعدا می بینیمت بوده است».
مدیر ورزشی آندونی زوبیزارتا توضیح داد که مربی سابق سلتا همیشه مد نظر او بوده چرا که او «فلسفه باشگاه را می شناسد و فردی توانا است». او از آن نوع دسته افرادی است که چالش های دشوار را دوست دارد پر انرژی است.
اما او چند کلمه ای را در مورد مربی سابق بارسا خراردو مارتینو گفت که این آرژانتینی تصمیم خود را مبنی بر ترک باشگاه از چند هفته قبل از عمومی شدن این خبر اعلام کرده بود.
مترجم: سپهر مظفری / FCBarcelona.ir
کاریکاتور روزنامه اسپرت 22می
لوچو بی پرده میگوید
تیکی تاکا همراه با جنگندگی بیشتر
من لوچو هستم( میجنگم)
تو میجنگی، او میجنگد، ما میجنگیم، همه شما میجنگید
در تیم من همه بازیکنان خواهند جنگید
لوئیز انریکه : من جدیت در جلسه تمرین را میپسندم ، بازیکنان باید در انتهای تمرین خسته و برای انجام بازی بعدی آماده شده باشند.
لوئیز انریکه : تیم رای بر انتخاب کاپیتان خواهد داد ، نقش آنها بسیار حیاتی است ، آنها باید سرمنشا سایرین باشند.
لوئیز انریکه : من حس میکنم در زمانی مناسب به بارسا رسیدم ، در رم و سلتا تجربیاتی کسب کردم . من از همه زمان ها آماده تر هستم.
اولین کنفرانس مطبوعاتی دروازبان جدید بارسا
- زمانی که فهمیدم بارسا برای به خدمت گیری من علاقه مند است لبخند زدم. بازی کردن در اینجا آرزوی من بود و قطعاً یک قدم بزرگ در زندگی حرفه ایی من. بارسا یکی از باشگاههای بزرگ است و شانس قرار گرفتن در دروازه این تیم هر روز بر سر راه شما قرار نخواهد گرفت.
- مسی بهترین بازیکن جهان است و قطعاً بازیکن مهمی برای باشگاه است.
- باشگاه برای شماره من تصمیم خواهد گرفت و این مساله به من ربطی ندارد. والدس دروازبان بزرگی است و تلاش زیادی برای این تیم کرده، نمیخواهم خود را با او قیاس کنم، ترجیح میدهم تمرکزم را بر روی کار خود بگذارم.
میخواهم خود را با شرایط جدید بخوبی وقف دهم و تمام تمرکز خود را برای خدمت گذاری به تیمم بگذارم.
- در حال حاضر فکر میکنم لوئیس انریکه گزینه عالی برای هدایت تیم باشد. او تجربیات زیادی دارد و مشتاقانه منتظر صحبت با او هستم.
تیترهای روزنامه اسپرت 22می
پر شور و با اعتماد به نفس
لوئیس انریکه بارساای جدید میسازد
لوئیس انریکه
- ما تغیراتی خواهیم داشت و تمامی خطها را تقویت خواهیم کرد
- تیم من بازی تهاجمی و فوتبالی تماشاگر پسند بازی خواهد کرد
- داشتن مسی، بهترین بازیکن جهان به هر مربی انگیزه بالایی میدهد
مذاکرات آینده
ژاوی میگوید میخواهد همچنان ادامه دهد
کوپا کاتالونیا