سلامنقل قول:
شما از پچ های PesEdit استفاده کن همه پچ های متفرقه داخلش هست
Printable View
سلامنقل قول:
شما از پچ های PesEdit استفاده کن همه پچ های متفرقه داخلش هست
به نام خداوند بخنشدهی بخشایشگر
ترجمهی کامل توسط: خودم ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
کپی بدون ذکر منبع جایز نیست
PESEdit.com 2014 Patch 1.0 Full Bundesliga
پچ PESEdit.com 2014 Patch 1.0 - لیگ کامل Bundesliga
پچ PESEdit.com 2014 Patch 1.0 لیگ کامل Bundesliga را با تمامی لباسهای صحیح، چهرهها و ترکیب تیمها و نام استادیوم به بازی اضافه میکند.
تمامی لباسهای لیگ Bundesliga توسط تیم PESEdit با استفاده کامل از رزولوشن بالای جدید تکستچرهای PES 2014 ساخته شدهاند درحالی که تمامی چهرهها توسط بخش جدید ویرایش چهره در PES 2014، تغییر یافتهاند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پچ PESEdit.com 2014 Patch 1.0 استادیومهای La Bombonera و Prince Abdullah al Faisal که فقط برای آن دسته از افرادی که بازی را پیشخرید کرده بودند وجود داشت را به بازی اضافه میکند و تعداد استادیومهای موجود در بازی را به عدد 20 میرساند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پچ PESEdit.com 2014 Patch 1.0 همچنین حاوی 15 کفش جدید از برند adidas adizero, predator و کفشهای nitrocharge مانند Nike’s CTR360, Tiempo Legend, Mercurial Vapor و Hypervenom میباشد. کفشهای جدید Puma Powercat و evoSpeed نیز اضافه شدهاند.
امکانات جدید پچ PESEdit.com 2014 Patch 1.0
اضافه شدن لیگ کامل بوندسلیگا: تمامی لباسهای صحیح، چهرهها، ترکیب تیمها، بازیکنان تیمها، نام استادیومها
لباسهای جدید: برزیل، Chelsea، صربستان
اضافه شدن استادیومهای La Bombonera و Prince Abdullah al Faisal Stadium
اصلاح 100 نقل و انتقال + نقل و انتقالات Ligue 1 + نقل و انتقالات Serie A
اضافه شده 15 کفش جدید (آخرین کفشهای Adidas, Nike, Puma colorways)
اضافه شدن لباس Nike داوران
امکانات عمومی پچ PESEdit.com 2014 Patch 1.0
سازگاری کامل با بخش Online
حاوی PES 2014 Patch 1.01 و Data Pack 1.00
لباسهای صحیح برای تمامی تیمهای Premier League و بسیاری از تیمهای ملّی لایسنس نشده
نام و لوگو صحیح تیمهای Premier League و لیگ Liga ZON Sagres
اضافه شدن 15 کفش جدید
اصلاح نام بازیکنان برای تیمهای ملّی لایسنس نشده (الجزایر، بوسنی، ژاپن، هلند، ایالات متحده و...)
اصلاح نام و لوگو تمامی مسابقات
بهروزرسانی نقل و انتقالات برای اکثر تیمهای مهم + نقل و انتقالات کامل Premier League و La Liga
اصلاح ترکیب بیش از 50 تیم (Arsenal, Liverpool, Napoli و ...)
دریافت PESEdit.com 2014 Patch 1.0 :
لینکهای مستقیم Filegir: [مدت اعتبار لینکها: 7 روز - مستقیم کردن لینکها توسط: خودم ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (131 مگابایت)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (131 مگابایت)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (104 مگابایت)
مجموع: 759 مگابایت
لینک مستقیم P30day: [مدت اعتبار لینکها: بینهایت]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینکهای غیر مستقیم: [مدت اعتبار لینکها: بینهایت]
بخش 1 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بخش 2 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بخش 3 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بخش 4 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بخش 5 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بخش 6 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان من چند روز پیش این Gameplay Tool تغییر گیم پلی رو گرفتم ، چیز جالبی بود ... تغییراتش محسوس ، به نظر من که بازی خیلی بهتر شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی یه سوال!
KONAMI مگه مال ژاپن نیست؟ پس چطوریه که تیم ملیّه ژاپن رو لایسنس نکرده:n04:.
نحوه شوت زدن ! ( شاید خیلی هاتون بدونید ! ولی این نکته رو واسه اونایی که نمی دونن میگم :n06: )
شوت و تا آخر پر کنید ! و بلافاصله جهتو بدین پایین ( و پایین نگه دارین تا ضربه زده بشه ) ! اونوقته که یه شوت فوق العاده قدرتی و زمینی رو تجربه می کنید ! ( اگه جهت و مایل به چپ و راست و پایین بدین بهتره ! )
اونایی که میگن شوت زدنش مشکل داره و میره بالا و مثل سانتره و ... این روش و حتما امتحان کنن !
در آخر باید بگم : کونامی مچکریم که واقعا ترکوندی ! اصلا انتظار یه همچین بازی ای رو نداشتم ! این فوتبال و گرفته بودم تا فیفا 14 کرک بشه حوصله ام سر نره فکر نمی کردم اینجوری مجذوبش بشم ! هر چی بیشتر بازی می کنم بیشتر لذت می برم !
اقا لطفا مطالب اموزش رو توی تاپیک خودش بزارین تا همه استفاده کنن
Sent from my Xperia Neo V using Tapatalk 4
اره این نسخه خیلی متنوع هستش هر چی بازی میکنی بیشتر خوشت میاد میدونی چرا چون تازه با تمام بازیکنای تیمت بازی میکنی و همین باعث جذابیت بازی شدهنقل قول:
حالا اینو فعلا بازی کنیم تا نسخه 2015 بیاد که قول دادن میترکونه از افزودن انیمشین های متنوع . لیسانسهای بیشتر . استادیوم های بیشتر . صحنه های سینماتیک بیشتر . حرکت و فیزیک طبیعی تر شدن فوق العاده توپ که میخوان واقعا طبیعی در بیاد و اقزودن اب و هوائی چند گانه که تاثیر خاصی روی نوع بازی و نحوه بازی کردن بازیکنا میزاره خلاصه امسال وسه اولین بار و بصورت رسمی با موتور جدید تحول خوبی ایجاد کردن و هر چی بیشتر جلو بریم شاهد یه فوتبال واقعی و طبیعی تر هستیم :n01:
به نظرم از این پچ های اینجوری استفاده نکنی بهتره چون خود کونامی قراره با پچ فیس ها گیم پلی بازی رو هم فیکس کنه بخصوص زمان رفت و برگشت موقع پاس و شوت زدن دیگه چی شود :n01:نقل قول:
سلام
پچ جدید PesEdit 1.0 در سایت پی سی دی 759 مگ هست ولی در سایت سافت نود و هشت 800 مگ
به نظر شما کدوم رو دانلود کنم ؟ چرا حجم سافت نود و هشت بیشتره ؟؟؟
اون دیگه بستگی به نوع فشرده کردن و درصد ریکاوریشون هستش از سایت 98 بگیر همیشه مطمئن بوده و هستش سرعت لینکاش هم تا اخر میره :n01:نقل قول: