سلام دوستان این اب عجب جریانی داره همه مریض شدن.
Printable View
سلام دوستان این اب عجب جریانی داره همه مریض شدن.
نقل قول:
سلام ناصر جان......
چه ميشه كرد دادا؟
ميباست سوخت و ساخت.........
امشب با يكي از دوستان كه توي انتظامات بود،بحث همين موضوع شد و به من گفت كه به آب معدني هاي موجود در بازار هم اعتماد نكن،دليلش را پرسيدم....گفت:"شنبه توي شاهين شهر يه خونه را گرفتند كه داشتند از همني آب شهر اين بطري ها را پر ميكردند و وارد بازار ميكردند با يك برند مشهور.......
ايشالا كه خدا جوابشون را بده
خواهش می کنم دوستان ... خیلی ممنونم ... دیگه تشویق نکنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
استاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با آخرین فناوری موجود به اینترنت وصل می شن :20: ... و تو این فروم هم حضوری بس فعال دارن فقط می خوان که ناشناس بمونن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:18::18::18:نقل قول:
وای نه تروخدا
ما از دست این نفتا پناه بردیم به اونا اینا رو هم که می گید مورد دارن:13:
سلام
دوباره فصل بهار شروع شد و گیر دادنها هم شروع شد
یرو دوباره تو نظر گیربازار بود
ویرایش...شد
شاید این موضوع 2 روز بعد چیز :31:شده پیش اومده. همون اول که این جریان پیش اومد ما دیگه اب معدنی خوردیم :21:.نقل قول:
راستی جریان این نوشابهای جدید چیه.3تاش هزارتومن چیه جای نوشابه میفروشن.اسمشون هم فکر کنم طوفان :18:باشه.
نقل قول:
مژگان جان فصلي نيست كه...... اينها هروقت حوصلشون سر بره و سوژه اي نداشته باشند كه بهش سرگرم بشند،ميريزند تو خيابون ها كه گير بدن به جوون ها.......
مگه يادت نيست اول مهر سال پيش را،مگه طرح امنيت اجتماعي(اين كلمه را كه مينويسم يا ميگم كلي خندم ميگيره:laughing:) يادت نيست،مگه طرحي كه توي زمستان اجرا كردند يادت نيست...........
يه چيز جالب هم در اين باره من توي عيد از شبكه 5 شنيدم كه نميدونم كدوم سردار يا سرهنگ بود كه توي يه برنامه اومده بود بعد داشت ميگفت كه سياست هاي مبارزه با فساد اخلاقي (به اين كلمه هم به همون شدت حساس هستم :laughing:) هر شهر ايران،متفاوت هست..
ديگه خودتون بفهميد يعني چه..........
حقشونه که چنتاشونو انقدر بزنی که نفهمند از کجا خوردند...:27:نقل قول:
پارسال تابستون سه تا موتور بودیم با رفقا . یکم عقب تر از مجتمع پارک دوتاشون وایساده بودند دم شمشاد ها تو خیابون که به یه دختره گیر داده بودند البته یه فاطمه کماندو هم باشون بود ...
چنان لگدی زدیم به این دوتا مامورا که پرت شدند وسط شمشاد ها... اون دختره هم پا گذاشت به فرار . فاطمه کماندو هم داشت با بی سیم خبر میداد که مثلا ما رو دم دروازه شیراز بگیرن .(دستهامون رو پلاک بود برا همین نمیتونست شماره پلاک رو هم ببینه ) بالاخره انداختیم از تو کوچه پس کوچه ها و در رفتیم...
یه دفعه هم همین چهارشنبه سوری گذشته تو بهارستان (یه چند وقتی هست اومدیم بهارستان ولی خدارو شکر 3 ماه دیگه برمیگردیم اصفهان خودمون)2 تا مامور گشت با موتور اومدند تو پارک دریاچه زیتون بهارستان . ما هم 7 یا 8 نفر بودیم اومدند جلو که گیر بدن . دیدن کاری ازش برنمیاد همونجا وایسادن و نگاه کردند البته ما هم از ترسمون که با بی سیم گزارش ندند بی سیم و متعلقاتشون را گرفتیم و بعد از رقص و ترقه و آتیش بازی لازمه وسایل اونا رو دادیم و پا به فرار گذاشتیم و تا 1 هفته هم از خونه بیرون نیومدم که یه وقت دوباره اون دو تا رو نبینم
:40::40::10:
سلام من امروز يك آگهي ديدم در مورد اينكه
دو هزار نفر را به كانادا اعزام مي كنند
حالا مي خواستم بدانم من
19 سال دارم و ديپلم فني و حرفه اي دارم در رشته الكترونيك و الان دارم در دانشگاه درس مي خوانم براي فوق ديپلم و از نظر سربازي هم معاف تحصيلي هستم
آيا مي توانم برم چطوري كارش پولش و همين طور از نظر جا و قيمت ها چطوري مي دانند
این جور آگهی ها یه نمه مشکوک میزنن
اول خوب تحقیق کن بعد برو دنبالش