کل بازی هستنقل قول:
Printable View
کل بازی هستنقل قول:
سلام دوستان.
چطوری میشه تنظیمات گیم پد رو عوض کرد؟توی کدوم قسمت باید برم؟
سلام...اقا یه توضیحات و اموزشی برای بخش اولتیمیت هست یا نه؟؟؟ شدیدا نیازمندیم ببینم چطوریاس؟؟؟:دی
برای بار اول بری خودش واسط همه چیز رو میگه عزیز اصلا نمیخواد اموزش ببینی تو نت وقتی برای بار اول تیم درست میکنی همه نکات رو بهت گوش زد میکنه مثل برای بازیکن خریدن خودش بهت میگه چقدر داری که بازیکن بخری بنا به پولت میتونی بازی کن بخری بعد از اون یه بازی رو بهت میده انجامش دادی میای تو منو بازم راهنماییت میکنه یه زره دقت میخوادنقل قول:
خوب مشکل اینجاست که من اکانت رو به صورت دست دوم خریدم...قبلا اون بنده خدا بازی کرده بود نصفه و نیمه بودش بخش اولتیمیت....(یعنی بخش اموزش رو رد کرده بود)نقل قول:
حالا چطور میتونم دوباره برگردونم به حالت اولش؟؟؟ که بتونم اموزش رو ببینم؟
نقل قول:
وهاب جون مشکل اینه که اون قسمتی که میخای ترکیب بچینی و هر هفته میگه که این بازیکن قرارداد نداره رو اعصابه...اصن نمیدونم چجوریم میشه تمدید کرد...اونا رو میندازم بیرون و میرم سراغ بازیکن جدید...دیگه نمیتونم بازیکن جدید و مجانی بیدا کنم....ایناش خیلی رو اعصابه.....
دوستان حتما بازی رو یه بار با ویندزو 8 امتحان کنید واقعا عالیه کیفیت بازی فوقالعاده میشه!! من رو ویندوز 7 لگ داشتم ولی الان بدون هیچ لگی و با بهترین کیفیت بازی میکنم
دوست عزیز برا اینکه بازیکنت از دستت نره باید بری و Contract بخری و به بازیکنت بدی تا قراردادش تمدید بشه...اینطوری لازم نیست که هی بازیکن بخری...معلومه آموزش رو درست دقت نکردینقل قول:
تایید میشهنقل قول:
باید بری توی قسمت Trading بازی و اونجا قرار دادها رو سرچ کن . توی پکهای اماده هم پیدا میشه . قرار داد هم تا دلت بخواد زیاده .نقل قول:
اره کیفیت و گرافیک بازی بهتر میشه . البته من نه توی 7 و نه توی 8 لگ نداشتم .نقل قول:
ولی همین امروز 8 رو پاک کردم و دوباره 7 ریختم چون به شدت با بعضی بازی ها و برنامه ها نمیسازه فعلا و باید به چندوقتی صبر کرد . فیفا از معدود بازی هایی بود که اجرا میشد و کیفیتش بهتر شده بود .
یه جنگهای صلیبی رو اجرا کردم که به شدت لگ داشت . LOL که اصلا به سرور وصل نمیشد . Street Fighter x Tekken هم که کلا اجرا نشد . نود 32 هم مشکل دسترسی به چندتا فایل رو داشت . فیفا فکر کنم چون نصبی نبود مشکل خاصی واسش پیش نیومد .