آدرسشو تو پروفایلت فرستادمنقل قول:
گذاشتنش اینجا ممنوعه
هم تریال ریست هس هم اکتیو کننده رایگان و دائم:n02:
Printable View
آدرسشو تو پروفایلت فرستادمنقل قول:
گذاشتنش اینجا ممنوعه
هم تریال ریست هس هم اکتیو کننده رایگان و دائم:n02:
با سلام میشه برای ناد اسنات سکیوریتی v8 برای من بگذارید.هنوز ورژن 4 دارمنقل قول:
محصولات امنیتی شرکت ESET برای کاربران ویندوز: نگارش کنونی: 8.0.304.0نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | آخرین نگارش (ESET Smart Security (32-bit
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | آخرین نگارش (ESET Smart Security (64-bit
دوستان عزیز
فایروال نود 32 مشکلی که باهاش دارم این هست اجازه نمیده که نرم افزار TeamViewer از طریق شبکه داخلی به سیستمم ارتباط داشته باشه
ولی از طریق اینترنت راحت دسترسی داره
اما جلوی دسترسی شبکه داخلی ش رو گرفته
وقتی فایروال رو غیر فعال میکنم درست میشه
کسی میتونه راهنمایی کنه یه رول بنویسم برای دسترسی دادن به TeamViewer توی فایروال نود 32؟؟؟
چرا براي آپديت nod32 نسخه ٨ بايد وي پي اِن رو روشن كنم؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
من بدون چیز پی ان اپدیت میکنم مشکلی نداره .نسخه کرک شده سافتگذر رو بگیرین خیالتون راحت باشهنقل قول:
نسخه ٨ كرك نداشت تو پي سي دانلود گفتم كركي براش نيومده نسخه ٨.٠.٣٠٤.٠نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
والا سایت سافتگذر یه نسخه گذاشته .نسخه اصلی هم هست و فرق بینشون رو هم توضیح داده .از نظر شناسایی و پاکسازی هم هیچ فرقی ندارن .اگه زیاد رو اصل بودن فایل حساس نیستین دانلود کنید .اگه هم نسخه اصل میخواین حتما از سایت خود نود دانلود کنید !!! اینکه هم شما نمیتونی اپدیت کنی مشکل از سرور نود نیست .شاید تنظیمات نود شما مشکل داشته باشه یا isp شما مشکل داشته باشه !!! بهتره قبل اینکه نسخه دیگه ای دانلود کنید مشکل رو کامل برسی کنیدنقل قول:
چرا هس بهتره اگه کرک میخوای کنی خودت کرک کن و از نسخه های کرک شده استفاده نکننقل قول:
گذاشتنش ممنوعه تو همون وبلاگ با آموزشش هس
با سلام
یک سوال داشتم:
من از windows 8.1 x64 استفاده می کنم.
تا جایی که میدونم این سیستم عامل windows AIK را پشتیبانی نمیکند و باید از windows ADK استفاده کرد.
windows AIK که من دانلود کردم یک فایل iso تقریبا ۱ گیگابایتی بود که ان را mount میکردم و نصب می کردم.
حالا چنین چیزی برای windows ADK ندیدم فقط یک web installer دیدم خودش میره دانلود میکنه که باعث کاهش سرعت میشه و در کامپیوتر دیگر نیز قابل استفاده نیست.
یک روش دیگر در msdn با همین web installer پیدا کردم که ۲ مشکل دارد:
۱- خود نرم افزار باید دانلود کند که باز باعث افت سرعت میشه
۲- برای نصب باید از command line استفاده شود که من در این مورد gui مناسبتر است.
---
حالا بریم سر سوال :
چگونه می تونم در windows 8.1 64bit دیسک نجات eset را ایجاد کنم؟
اگر همان ADK است لطفا راهنمایی کنید. (یعنی مثل همون AIK نمیشه یک فایل iso را دریافت و نصب کرد؟)؟
با تشکر