نه بابا خدا رو شکر درسی نیوفتادم ! کلا واسه کنکور گفتم .یعنی کسی که تازه شروع کرده امتحانای ترم دوم مثل یه سد هست !نقل قول:
Printable View
نه بابا خدا رو شکر درسی نیوفتادم ! کلا واسه کنکور گفتم .یعنی کسی که تازه شروع کرده امتحانای ترم دوم مثل یه سد هست !نقل قول:
امتحانای ترم دوم پیش دانشگاهی ؟ مثل یه سد ؟ :18:نقل قول:
تو واسه امتحانای پیش 2 انقدر استرس داشته باشی واسه کنکور میخوای چیکار کنی ؟ :13:
من که برای امتحانای تشریحی اصلا چیزی نمیخونم و همینجوری از معلوماتی که برای تست زدن دارم میرم سر جلسه نمره بالای 10 میگیرم !
زیاد هم به نمره پیش حساس نباش به هیچ وه هیچوقت تاثیر نخواهد داشت در کنکور
هر چقدر میتونی بخون ماکسیموم هفته ای 90 ساعته :31:نقل قول:
در ضمن فارسی تایپ کن
ضمنا یه چیزه دیگم راجه به دانشگا ه آزاد به فکره پولشم باشید چون زیاد میگیرن واسه پزشکی هر چی ترمها بالاتر میره پولشم زیاد تر میشه چون کارایه عملیم داره تو ترمهای بالاتر البته وامم میدن که بعدا ازت میگیرن ولی کلن زیاده مسن یکی بود رشته ی مهندسی کشاورزی ترمی(هر چهار ماه)حدوده یک میلیون و ششصد می گرفتن ولی پزشکی (اگر تخصص بگیری )دارو و دندون اگر بتونی پوله دانشگاه آزادو جورش کنی کلن می ارزهنقل قول:
دوستان عربی 1 رو باید تنها معانیش رو بخونیم!یعنی کسی که قواعد عربی 1 رو نخونه کم و کاستی در 2 و3 که احساس نمیکنه!؟
مستقیم از این کتاب که سوالی طرح نمیشه؟من فقط لغات رو میخونم و بس کافیه؟
عربی مثل ریاضیات هست ؛ اگه مثلا بخش رادیکال ها و چند جمله ای ها و تجزیه و ... رو از ریاضی 1 ندونی نمیتونی به سوالات ریاضی 2 و حسابان و ... هم جواب بدینقل قول:
یاد گرفتن کل قواعد و لغت های عربی لازمه حتی عربی راهنمایی
نقل قول:
میتونید بودجه بندی سالهای قبل رو یک نگاهی بیندازید
ولی در ادبیات قرابت مهم هستش
ریاضی برخی مباحث بیشتر سوال میاد.حد مشتق انتگرال
یه خرده به اینجا ربطی نداره ولی:
من به دو رشته مهندسی صنایع و مهندسی مکانیک (جامدات) علاقه دارم و بین این دو تا موندم به نظر شما کدوم یکی برد و زمینه پیشرفت بیشتری داره؟+دوست دارم شغل ازاد داشته باشم
مستقیم ازش سوالی نمیاد ولی باید همشونو بدونینقل قول:
دوستان عربی 1 رو باید تنها معانیش رو بخونیم!یعنی کسی که قواعد عربی 1 رو نخونه کم و کاستی در 2 و3 که احساس نمیکنه!؟
مستقیم از این کتاب که سوالی طرح نمیشه؟من فقط لغات رو میخونم و بس کافیه؟
چرا ربط نداره میتونین در مورد رشته مورد علاقتون در هر جای انجمن بحث کنین بلاخره مربوط به تصمیم شما برای کنکور هست دیگه :31:نقل قول:
با این رشته ها شغل آزاد داشتن خیلی سخته مگه اینکه سرمایه خوب داشته باشی
برای شغل آزاد داشتن رشته هایی مثل مهندسی عمران خوبه که حتی ارشد هم نداشته باشی میتونی بعد یه مدت سابقه بیمه داشتن شرکت تاسیس کنی برای خودت و کار برداری
راست میگی ؟ من یه زمانی داشتم تمام لغت های عربی رو حفظ میکردم بعدش از یکی پرسیدم گفت اصلا لازم نیست که لغتا رو حفظ کنی . بعدش دیگه نخوندم !نقل قول: