سسک فابرگاس: از خریدهای اسپانیایی رئال خوشحالم
ستاره کاتالونیایی باشگاه آرسنال در صحبتهایی از تیمهای اسپانیایی گفته و این درحالی است که آینده او همچنان در پس پرده ای از ابهام است.
سایت گل - سسک فابرگاس از لندن بازیهای لیگ اسپانیا را دنبال می کند. او تک تک بازیهای لالیگا را تماشا می کند. او که یکی از ستاره های اسپانیایی شاغل در لیگ برتر است در صحبتهایی اعلام کرده که هنوز از آینده اش خبرندارد. آینده ای جنجالی که همگان مشتاقانه در انتظار روشن شدن آن هستند.
هرچند که سسک تمایلی ندارد تا در این رابطه به اظهار نظر بپردازد، ولی پس از تماشای عکس روی جلد روزنامه آ.اس که عکسی بود که خورخه بالدانو، صمیمانه سرخیو کانالس، خرید جدید تیم مادریدی را در آغوش گرفته بود، درگفتگو با این روزنامه در صحبتهایی اعلام کرد که از اینکه تیم مادریدی بازیکنان اسپانیایی را به خدمت می گیرد، بسیار خوشحال می شود.
سسک در این رابطه گفت: «بسیار خوشحال می شوم. این بسیار خوب است که تیمهای اسپانیایی برروی بازیکنان اسپانیایی سرمایه گذاری کنند.با تماشای بازیهای کانالس دریافته ام که او گلهای بسیار خوبی را به ثمر می رساند ولی هنوز این فرصت را نداشته ام که با دنبال کردن دیدارهای او، او را به خوبی بشناسم.»
این ستاره اسپانیایی تمایل زیادی دارد تا در مورد آینده اش پیش از آغاز رقابتهای جام جهانی مطلع شود که آیا در آرسنال باقی خواهد ماند یا به تیمهای دیگری از جمله مارید، بارسلونا یا چلسی منتقل شود.
کد:
http://goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/02/26/1808211/%D8%B3%D8%B3%DA%A9-%D8%A7%D8%B2-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%B1%D8%A6%D8%A7%D9%84-%D8%AE%D9%88%D8%B4%D8%AD%D8%A7%D9%84%D9%85
2010/2/26
پاتو، منتظر دعوت رونالدینیو به تیم ملی
ستاره جوان برزیلی امیدهای فراوانی دارد تا هم تیمی باتجربه اش تا ماه ژوئن به تیم ملی برزیل فراخوانده شود.
سایت گل - الکساندر پاتو مهاجم جوان میلان امیدوار است که رونالدینیو، هم تیمی اش در رختکن روسونری در نهایت به تیم ملی برزیل دعوت شده و در رقابتهای جام جهانی 2010 حاضر باشد.
به رغم نمایش خیره کننده رونالدینیو در رقابتهای این فصل و همراه با میلان، دونگا نام این ستاره را در فهرست بازیکنان فراخوانده شده به تیم ملی این کشور قرار نداده است و این در حالی است که پاتو معمولا به این تیم دعوت می شود و البته نام این مهاجم جوان در لیست دونگا برای دیدار دوستانه برزیل که روز دوم ماه مارس مقابل جمهوری ایرلند برگزار می شود، قرار ندارد.
پاتو در گفتگو با روزنامه لارپوبلیکا در این باره گفت: «ما تا آخرین روز منتظر می مانیم تا ببینیم که چه بازیکنانی همراه با تیم ملی برزیل به آفریقای جنوبی خواهند رفت. امیدوارم که نام من و رونالدینیو نیز در این لیست باشد.صحبتهایی که در مورد او می شنوید، صحت ندارد، من به خوبی می بینم که اواز زمانی که به میلان پیوسته بسیار خوشحال است و از اینکه دوست او هستم احساس بسیار خوبی دارم.»
پاتو در ادامه با اشاره به عملکرد خوب رونالدینیو در ترکیب روسونری گفت: «رونالدینیو در رقابتهای این فصل کمک بسیار زیادی به کسب نتایج مطلوب تیم می کند و همه ما مثل یک خانواده بزرگ در رختکن میلان هستیم.»
رونالدینیو در رقابتهای این فصل سری آ همراه با میلان نمایش خوبی را به اجرا گذاشته و توانسته علاوه بر به ثمر رساندن 9 گل، 12 پاس گل نیز بدهد.
دونگا اخیرا در پاسخ به سوالی در مورد عدم حضور رونالدینیو در ترکیب تیم ملی برزیل به شدت عصبانی شده وبه نظر می رسد که این ستاره باتجربه برزیلی جایی در برنامه های دونگا ندارد.
کد:
http://goal.com/iran/news/1829/%D8%AC%D8%A7%D9%85-%D8%AC%D9%87%D8%A7%D9%86%DB%8C/2010/02/27/1809557/%D9%BE%D8%A7%D8%AA%D9%88-%D9%85%D9%86%D8%AA%D8%B8%D8%B1-%D8%AF%D8%B9%D9%88%D8%AA-%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%A7%D9%84%D8%AF%DB%8C%D9%86%DB%8C%D9%88-%D8%A8%D9%87-%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D9%85%D9%84%DB%8C
2010/2/27
"مسی کُره ای" در رختکن بارسلونا / پارک شنگ هوو 13 ساله
مسئولان باشگاه بارسلونا ستاره 13 ساله کره ای را به رختکن تیمشان خواهند آورد.
سایت گل - توافقات نهایی برای انتقال بازیکنی کره ای به نام پارک شنگ هوو به رختکن تیم کاتالان صورت گرفته و این بازیکن 13 ساله تابستان جاری به صورت رسمی به رختکن بارسلونا منتقل خواهد شد.
طبق گزارش منتشره در روزنامه اسپورت کاتالونیا، این مهاجم نوجوان، کاپیتان تیم ملی نوجوانان است و چند روزی است که تمریناتش را در شهرک ورزشی بارسلونا دنبال می کند.
البته جذب او اصلا کار آسانی نبود. سران باشگاه کاتالان با سرعت وارد عمل شده و با تلاش فراوان برای خرید او آستین بالا زدند؛ چرا که تیمهای دیگری از جمله رئال مادرید نیز برای متقاعد کردن این ستاره جوان و والدینش وارد عمل شده بودند.
شنگ هوو یک بازیکن معمولی نیست. به رغم سن کم این ستاره، از اوبه عنوان یکی از مطرح ترین بازیکنان فوتبال در کشورش یاد می شود و در کره او را به عنوان "مسی کره" می شناسند. شهرت این ستاره 13 ساله به حدی رسیده که شرکت نایک با او قراردادی تبلیغاتی را به امضا رسانده است.
چند ماه پیش که این نوجوان در تورنمنتی برای نوجوانان در بارسلونا به میدان رفته بود، سبک بازی او توجه مسئولان تیم کاتالان را به خود جذب کرد. چند روز پس از آن بود که این ستاره و والدینش از تجهیزات باشگاه بارسلونا بازدید کردند. سپس سران باشگاه کاتالان بدون اتلاف وقت، از این ستاره خواستند تا چند روزی را در کمپ بارسلونا به تمرین بپردازد. این مهاجم 13 ساله عملکرد فوق العاده ای داشت و بسیاری از کارشناسان معتقدند که در سالهای اخیر چنین بازیکنی را ندیده اند.
به همین دلیل سران باشگاه بارسلونا بدون معطلی وارد عمل شدند و به توافقاتی با والدین این ستاره دست یافتند. والدین این ستاره کره ای با پذیرفتن تابعیت اسپانیا، تابستان امسال برای زندگی در بارسلونا عازم این منطقه خواهند شد.
کد:
http://goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/02/27/1809606/%D9%85%D8%B3%DB%8C-%DA%A9-%D8%B1%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D8%AE%D8%AA%DA%A9%D9%86-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D9%84%D9%88%D9%86%D8%A7
2010/2/27
وب سایت مارادونا مجددا Hac-k شد
سرمربی تیم ملی آرژانتین این بار قربانی هکر دیگری شد.
سایت گل- وب سایت شخصی دیه گو آرماندو مارادونا بار دیگر ه-ک شد.
این بار هکر فعالیت زیادی نداشته و به قراردادن یک جمله طنزآلود برروی وب سایت اصلی بسنده کرده است. این جمله به زبان اسپانیولی است و ترجمه تقریبی آن این است:« چه آدم چندش آور و نفرت انگیزی.»
هکر تنها این جمله را برروی صفحه اصلی قرار داده و سایر بخشهای وب سایت تغییری نکرده است و البته اکنون وب سایت شخصی مارادونا به حال عادی اش بازگشته.
این دفعه اولی نیست که مارادونا قربانی هکرهای اینترنتی می شود و سال گذشته نیز وب سایت او دو بار مورد هجوم هکرها قرار گرفته بود.
در اولین بار، تصویری برروی وب سایت قرارداده شده بود که با مونتاژ سر مارادونا را برروی پیراهن تیم ملی برزیل قرارداده بودند و در بالای آن نوشته شده بود: «یک عکس هزاران بار بیشتر از کلمات بار مفهومی دارد.»
بار دوم هم که در اکتبر سال گذشته رخ داد، هکری که خود را الیت پرویی می نامید، تعداد زیادی از عکسهای مارادونا در حال گریه را در کنار عکسهای تیم ملی پرو برروی صفحه اصلی وب سایت قرار داده و در کنار آنها نوشته بود: «شما مرا به گریه واداشتید.»
کد:
http://goal.com/iran/news/2162/%D8%A2%D8%B1%DA%98%D8%A7%D9%86%D8%AA%DB%8C%D9%86/2010/02/27/1809525/%D9%88%D8%A8-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D9%85%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%AF%D9%88%D9%86%D8%A7-%D9%85%D8%AC%D8%AF%D8%AF%D8%A7-%D9%87%DA%A9-%D8%B4%D8%AF
2010/2/27
پویول: مسی و اینیستا، بهترینهای دنیا
کاپیتان تیم کاتالان در صحبتهایی اعلام کرده که هم تیمی هایش بهترین بازیکنان دنیا هستند.
سایت گل - کارلس پویول، کاپیتان بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرده که آندرس اینیستا و لیونل مسی، هم تیمی هایش در رختکن نوکمپ دو نفر از بهترین بازیکنان دنیا هستند.
پویول در گفتگو با روزنامه اسپورت در پاسخ به سوالی در این مورد که از نظر او بهترین بازیکن دنیا چه کسی است، بدون لحظه ای درنگ گفت: «مسی و اینیستا.»
این ستاره اسپانیایی در ادامه صحبتهایش در پاسخ به این سوال که از نظر او بهترین و کامل ترین تیم حاضر در رقابتهای جام جهانی چه تیمی است، گفت: «به نظر من برزیل و اسپانیا را می بایست جزو سه یا چهار تیمی دانست که عملکرد خوبی را به اجرا می گذارند.»
کد:
http://goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/02/27/1809542/%D9%BE%D9%88%DB%8C%D9%88%D9%84%D9%85%D8%B3%DB%8C-%D9%88-%D8%A7%DB%8C%D9%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D9%86%DB%8C%D8%A7
2010/2/27
گواردیولا: در اوج نیسیتم، کسی را گول نمی زنیم
مربی تیم کاتالان با واقع بینی تمام در مورد شرایط کنونی تیمش صحبت می کند و معتقد است که تیمش در روزهای آرمانی اش به سر نمی برد.
سایت گل - پپ گواردیولا در صحبتهایی اعلام کرد که بارسلونا در حال حاضر در شرایط آرمانی ای که تصورش را می کرد، به سر نمی برد و معقتد است که تیمش اگر می خواهد در پایان رقابتهای این فصل به قهرمانی برسد، می بایست به مراتب بهتر از این عمل کند و البته به این نکته اشاره کرد که به تیمش اعتماد دارد و می داند که چطور باید این مشکلات را حل کرد.
پپ در صحبتهایی در این رابطه گفت:« در روزهای اوجمان نیستیم و نمی خواهیم کسی را گول بزنیم. این را همه ما می دانیم و اکنون در مسیر حل این مشکلات قرار داریم.در طول یک سال، فراز و نشیبهایی ایجاد می شود. من دقیقا می دانم که چطور باید این مشکلات را حل کنم و برای همین از تیم بارسلونا حقوق می گیرم. وظیفه و مسئولیت من حل کردن مشکلات در شرایطی که امور روبه راه نیست، می باشد. می توانیم بهتر شویم، توانایی این را داریم و به زودی به روزهای اوجمان بازخواهیم گشت.»
مربی جوان بارسا در ادامه به این نکته اشاره کرد که هیچ شکی ندارد و احساسی مشابه با احساس سال گذشته را دارد و البته اعلام کرد که افتخارآفرینی های فصل گذشته بارسا قابل تکرار نیست. گواردیولا در این رابطه گفت:« می خواهم که تا پایان هر دو رقابتی که در آن شانس قهرمانی داریم، مبارزه کنیم. تیم ما به تلاش ادامه می دهد و می خواهیم عنوانی را به دست بیاوریم. من به این بازیکنان ایمان دارم ولی اگر در نهایت هم از کسب قهرمانی بازماندیم، مشکلی نیست؛ دنیای ورزش همین است. باید در نظر داشته باشید که ما فقط به پیروزی فکر نمی کنیم. باید بازی زیبایی را به نمایش بگذاریم و نمایش خوبی را خلق کنیم. باید بتوانیم هواداران را متقاعد کنیم. اکنون سطح توقعات از ما بسیار بالاست.»
این مربی بزرگ با اشاره به صحبتهایی که در مورد رفتار گواردیولا با بازیکنانش در بین دو نیمه دیدار بارسا مقابل اشتوتگارت منتشر شده بود، گفت:« رسانه ها برداشت اشتباهی داشتند. من هرگز بازیکنان را نمی ترسانم. زمانی که اوضاع بر وفق مراد نیست، هرگز، تکرار می کنم که هرگز بر سر بازیکنان فریاد نمی کنم. فریادهای من مربوط به زمانی است که 0-4 به پیروزی می رسیم. همیشه صحبتهایی به گوش می رسد ولی پیغام من به بازیکنانم در بین دو نیمه دیدار مقابل اشتوتگارت این بود که شما بازیکنان فوق العاده ای هستید و رو به جلو حرکت می کنیم.»
کد:
http://goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/02/27/1809710/%DA%AF%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%AF%DB%8C%D9%88%D9%84%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D9%88%D8%AC-%D9%86%DB%8C%D8%B3%DB%8C%D8%AA%D9%85-%DA%A9%D8%B3%DB%8C-%D8%B1%D8%A7-%DA%AF%D9%88%D9%84-%D9%86%D9%85%DB%8C-%D8%B2%D9%86%DB%8C%D9%85
2010/2/27
مصدومیت وحشتناک آرون رمزی (ستاره خط میانی آرسنال)
شاوکراس، ستاره باشگاه استوک سیتی که به ترکیب تیم کاپلو نیز فراخوانده شده ، در برخورد خشنی که با رمزی داشت، موجبات شکسته شدن پای او را فراهم آورد و با دریافت کارت قرمز، گریان زمین مسابقه را ترک کرد.
سایت گل - آرسنال شنبه شب موفق شد تا در زمین استوک سیتی با نتیجه 3-1 مقابل این تیم به برتری برسد و بدین ترتیب خود را همچنان در کورس قهرمانی نگاه دارد. آرسنال اکنون در سه امتیازی چلسی و دو امتیازی یونایتد قرار دارد.
به رغم پیروزی دلچسب و دلنشین در این دیدار، اتفاقی رخ داد که همگان را متاثر ساخت. آن هم مصدومیت آرون رمز ستاره خط میانی توپچی ها بود. رمزی در برخوردی که با رایان شاوکراس داشت، دچار شکستگی پا شد، شدت این شکستگی به حدی بود که پایش فرم اصلی خود را از دست داده بود و مصدومیت او، یادآور مصدومیت دو سال پیش ادواردو و مصدومیت اخیر فیلیپه لوئیس، بازیکن دپورتیوو بود.
در جریان این برخورد، رمزی از شدت درد به خود می پیچید و شاوکراس نیز که با کارت قرمز داور جریمه شده بود، گریه کنان، از شدت آسیبی که به بازیکن حریف وارد آمده بود، از زمین خارج می شد.
کد:
http://goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2010/02/28/1810922/%D9%85%D8%B5%D8%AF%D9%88%D9%85%DB%8C%D8%AA-%D9%88%D8%AD%D8%B4%D8%AA%D9%86%D8%A7%DA%A9-%D8%B1%D9%85%D8%B2%DB%8C
2010/2/28