نقل قول:
خیر ...
1- می تونید دیسک را درون سیستم قرار داده ، دستگاه را ری استارت کنید و با زدن F12 و. یا Esc از روی دیسک بوت کنید تا وارد محیط ریکاوری شوید.
2- موقع بوت سیستم F11 را بزنید و سیستم را ریکاوری کنید
این دو راه را بیشتر ندارید :11:
Printable View
نقل قول:
خیر ...
1- می تونید دیسک را درون سیستم قرار داده ، دستگاه را ری استارت کنید و با زدن F12 و. یا Esc از روی دیسک بوت کنید تا وارد محیط ریکاوری شوید.
2- موقع بوت سیستم F11 را بزنید و سیستم را ریکاوری کنید
این دو راه را بیشتر ندارید :11:
ممنون
هیچ کدوم از این دوراه جواب نداد
مثل اینکه دیسک bootable نیست
راهی مونده؟
ریکاوری یعنی همین دو راه ... غیر ممکنه جواب نده !
1- یا شما روش اول را درست اجرا نکرده اید و یا DVD شماره 1 را کامل نخونده و یا درست رایت نشده (جنس دی وی دی بد بوده)
2- راه دوم هم در صورتی بالا نمیاد که یا پارتیشن ریکاوری آسیب دیده باشه و یا MBR ها کلا خراب شده باشند !
راهی دگر نیست !
سلام
می خواستم طرز ریکاوری لپ تاپ دل 1520 را از روی درایوی ریکاوری بدانم چگونه می توان با استفاده از این درایو ویندوز و نرم افزار ها را به روز اول باز گردانم ضمنا ویندوز را عوض کردم و با درایور وایرس و بلوتوث نیز مشکل دارم بلوتوث را که اصلا نشان نمی دهد چراغ وایرس نیز روشن نمی شود لطفا راهنمایی کنید
بله راههایی که شما میگید درسته
اما
وقتی دی وی دی رو میزارم و بوت میکنم بعد از چند ثانیه ردش میکنه و هارد بوت میشه
این ممکنهنقل قول:
یا DVD شماره 1 را کامل نخونده و یا درست رایت نشده (جنس دی وی دی بد بوده)
حالا این مشکلات به هر دلیلی باشه برای درست کردنش چیکار باید بکنم؟ شما راهی بلد نیستید که explorer.exe خودش اجرا بشه؟نقل قول:
راه دوم هم در صورتی بالا نمیاد که یا پارتیشن ریکاوری آسیب دیده باشه و یا MBR ها کلا خراب شده باشند !
ممنون
ویرایش : اگه یه ویندوز ویستا دیگه نصب کنم نمیتونم با این product key که پشت لپتاپ زده رجیسترش کنم؟
کسی نیست جواب بده خیلی فوری تعییری تو درایو ریکاوری ندادم خیلی برام مهم ویندوز اولیه با تمام نرم افزارها و درایوهاش برگرده !!!!!!!!:19:نقل قول:
سلام
آقا این لپ تاپ من نصف کلید های Keyboardش درست کار نمی کنه.یعنی وقتی میزنم یه چیز دیگه تایپ می کنه.البته اولا درست بود اما بعدا اینطور شد.
نقل قول:
شما قبل از بالا آمدن ویندوز کلید F8 را فشار بدید یه گزینه هست به اسم DELL FACTORY IMAGE RESTORE اون رو انتخاب کنید وارد مرحله ریکاوری ویندوز خواهید شد
سلام من لب تاپ DELL دارم و ويندوزش رو از ويستا به 7 تغيير دادم Dell QuickSet رو هم از سايت DELL دانلود و نصب کردم ولي الان Fn+F2 که براي روشن کردن وايرلس هست کار نميکنه! ولي بقيه امکانات درسن کار ميکنه ! درايو وايرلس رو هم دانلود و نصب کردم !
ولي براي روشن کردن وايرلس بايد برم به تنظيماتش از اونجا روشن کنم ولي اين Fn+F2 خيلي راحت بود که الان کار نميکنه!
نظرتون چيه؟
دوست عزیز با این کلید وارد محیط دیکاوری نشد وارد محیط سیف مد شد ضمنا وقتی کلید وایرس را روشن می کنم چراغش روشن نمی شه درایوشم نصبهنقل قول: