محض یاد آوری عرض میکنم. مشکل منوی فارسی تلویزیون ماهواره دار ال جی. مدل تلویزیون من LG مدل LN540V
گزینه های مربوط به دیجیتال و منوی فارسی قفل است دقیقا مثل local set در سامسونگ های خودمون.
Printable View
محض یاد آوری عرض میکنم. مشکل منوی فارسی تلویزیون ماهواره دار ال جی. مدل تلویزیون من LG مدل LN540V
گزینه های مربوط به دیجیتال و منوی فارسی قفل است دقیقا مثل local set در سامسونگ های خودمون.
دوست عزیزنقل قول:
همانطور که گفتم باید مدل تلویزیون را بدانم تا در مورد آن بررسی کنم.
سلام.مشکل منوی فارسی تلویزیون ماهواره دار ال جی. مدل تلویزیون من LG مدل LN540V
دوست عزیزنقل قول:
آیا شما از کنترول دست ساز هم استفاده می کنید؟
چون فایل صوتی ال جی متفاوت است
سلام. بله مسئله فراتر از این صحبت هاست.من کد های خود ال جی رو برای باز کردن منوی مخفیش استفاده کردم. روی مدل های بدون ماهواره ال جی قبلا امتحان کردم جواب هم داده و دیجیتالشون رو هم درست کردم اما این ماهواره دار ها دیگه قضیشون جداست. به نظر میرسه که برای این مدل ها هم باید مثل سامسونگ ها کد خاصی برای باز کردن این گزینه ها وجود داشته باشه برای همین دست به دامن شما شدم.ممنون میشم اگه کمکی بهم بکنین جناب متین پور.حتی اگه الان هم نشه من منتظر میمونم بالاخره یکی بهش دست پیدا میکنه
فکر کنم باید دنبال کدی باشیم که تا حالا برای ال جی ها کاربردی نداشته اما با وضعیت موجود قراره من بعد بیشتر بهش توجه بشه!!
من تsamsung ua407770 دارم .با منوی مخفی جیزی به امکاناتش اضافه کرد
دوست عزیزنقل قول:
اگر سیستمتان مشگلی ندارید به منوی مخفی وارد نشوید.
سلام آقای متین پور عزیز.متن بنده رو ملاحظه کردید؟ میشه خواهش کنم الان که خودتون تشریف دارید نظرتون رو اعلام کنید. ممنون
دوست عزیزنقل قول:
همانطور که گفتم چون با این سیستم کار نکردم اطلاعاتی در این را بطه ندارم باید برایتان از سایتهای خارجی تحقیق کنم .