سلام دوستان
کسی مشکل با کانکت شدن نداره ؟
مال من ارور 691 میده.پشتیبانی هم که تعطیله.
Printable View
سلام دوستان
کسی مشکل با کانکت شدن نداره ؟
مال من ارور 691 میده.پشتیبانی هم که تعطیله.
اقایون سرعت من رو تو شبانه دیشب ببینید
شبانه 128 صبا(به جون خودم من که صبح خودم دیدم شاااااااخ در آوردم):18::18::18:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چقدر دانلود کردی؟نقل قول:
میشه از این به بعد از اینا نزاری.بابا به خدا ما هم دل داریم.خوب بغضمون میگیره دیگه:41:
ینی چی؟نقل قول:
منظورون رو متوجه نمیشم؟
با شما نیودم:31:نقل قول:
میخواستم هم حرف شما رو تائید کره باشم هم سواله خودمو پرسیده باشم با نماینده صبانت بودم.
اشتباه از من بودم .معذزت میخوام:11:
سلامنقل قول:
در سرویس شبانه رایگان تهران بدلیل اینکه شما با یوزر و پسورد جداگانه متصل میشوید و اینکه سرویس ها اشتراکی هستند سرعت دانلود نوسان خواهد داشت و بین 30 تا 100 خواهد بود. البته سرویس کاربران شهرستان را به هیچ وجه با تهران مقایسه نکنید زیرا پهنای باند کاربران شهرستان خیلی بیشتر از تهران میباشد و آن استان ها نسبت به تهران کاربران کمتری دارند در نتیجه ممکن است روز و شب سرعت خیلی بالایی را تجربه کنند که نمونه آن شهر تبریز میباشد. در این شهر همه کاربران 2M بسته شده اند و حتی شبانه هم سرعت 2M دارند.
در رابطه با مرکز شهدای گمنام بنده اطلاعاتی ندارم و بهتر است که از کاربرانی که در آن منطقه سرویس گرفته اند بپرسید.
نقل قول:
سلام
بله این مرکز تو برنامه کاری صبانت هست و حتما راه اندازی میشود ولی تاریخ دقیقی نمیشه برای آن تعیین کرد.
یعنی شما میفرمایید شبانه 128 با شبانه 1mb در تهران برابر؟نقل قول:
من الان 128 دارم و با 70 دانلود میکنم(شبانه) یعنی افرادی هم که 1مگ دارن هم فوقش با 100 دانلود میکنن؟
آخه من زنگ زدم پرسیدم .گفتن سریسهای 1مگ رو در تهران 2 مگ میبندیم
ممنون:11:
پس چرا سرعت شبانه کاربران قمی مدت هاست روی 128 محدود شده است؟نقل قول:
سرعت شبانه برای همه سرویس ها در شب یکسان میباشد و فرقی ندارد چون همه کاربران با یوزر و پسورد مشترک وصل میشوند و از پهنای باند بصورت اشتراکی استفاده میکنند ولی در سرعت روزانه تفاوت وجود دارد و سرعت کاربران 1M بیشتر میباشد.نقل قول:
در تهران من ندیدم پروفایل کسی رو 2M بسته بشه چون خطوط تهران نویز بالایی دارند و پهنای باند کمتر از شهرستان ها میباشد.