نقل قول:سجاد درست میگه من جواب شما رو ندادم ،چون خیلی وقته که از حسابگر سرویس نمیگیرم ،دوستانی که از حسابگر دارن میتونن راهنماییتون کنننقل قول:
Printable View
نقل قول:سجاد درست میگه من جواب شما رو ندادم ،چون خیلی وقته که از حسابگر سرویس نمیگیرم ،دوستانی که از حسابگر دارن میتونن راهنماییتون کنننقل قول:
من که پارسال بهمن ماه یه ویژه یک به ده گرفتم اعصابم خورد شد......حتی یک بار هم نتونستم بازی آنلاین بدون لگ اجرا کنم یا یه دانلود بدون قابلیت بازگشت رو کامل کنم ...... یعنی اگر اکانت یک به ده گرفتی فقط میتونی باهاش وب گردی و دانلود با لینک مستقیم بکنی چون تایم اوت دادن در این نوع اشتراک یک مساله ی دایمیهنقل قول:
مخابرات پورت خالی نداشت منم حوصله نداشتم چندماه وایسم واسم پورت خالی بشه.الان 512حجمی گرفتم که سرعت دانلودش خیلی خوبه حدود 250میشه ولی بازکردن سایت خیلی مزخرفه دلیلش چیه؟نقل قول:
سرت کلاه رفت عزیزنقل قول:
ماهم قبلا این راه رفتیم
سرعت 2 مگ برات بستن تا فرتی گیگت تموم شه و بری بخری
من هر ماه حداقل 1 یا 2 گیگی می خریدم
سرعت بازکردن صفحات هم به خاطر تایم اوت پایینه
کل کشور اینطوره
بیش رف های سگ پ در
درست میگین شمام ولی یه چیزیم هست این وسط.الان قیمت نامحدود 512 میشه 128هزارتومن و همین ویژه هم 27تومن که کیفتشم که میدونید چطوره و 1به8 و 1به10 هست و سرعت دانلود هم فوقش برسه به 60.حالا 512 با 2گیگ حجم که 1به4 هست شده 16تومن و سرعت دانلود هم حدود 250تا 300میشه واسه من.اگه بخوایباپولی که به نامحدود دادی حجم بخری هرگیگ میشه 3.500 که میشه 30 گیگ حجم خرید و شبها هم دانلود رایگانه.به نظرم اینطوری بهتره تا هم پول زیادبدی هم کیفیت افتضاح بگیری.توی این شرایط به نظر من این بهتر اومدنقل قول:
این اینترنت مخابرات سایت نداره؟من توی سایت خوده مخابرات هرچی گشتم و توی گوگل پیدا نکردم خواستم قیمت سرویسها رو ببینم و فرم ثبتنام بگیرم.
راستی فریمور مودم رو اپدیت کردم سرعت بازکردن سایتها هم عالی شد.قبلا با بعضی سایتا خوب بود ولی بعضی سایتها یا اصلا باز نمیکرد یا بابدبختی بالا میومد و اپدیت کردم مودم رو خوب شد همه چیز.
فک نکنم ربط داشته باشهنقل قول:
الان دوباره چند دقیقه خوب شد و دوباره رفت کما
الان دوباره تست کنی باز سایتها رندوم خراب شدن:31:
شما میتونید از آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وارد اکانت بشید؟!!! چند ساعتی کلا بالا نیومد حالا هم که لود میشه یوزر و پسورد رو میگه اشتباس!!!
پ.ن: میترسم مورد رو ریستارت کنم دیگه وصل نشه :34:
ویرایش: درست شد!!!
مورد کیه؟نقل قول:
پ.ن: میترسم مورد رو ریستارت کنم دیگه وصل نشه
مشکوکی:دی
سرعت باز کردن صفحات بیشتر سایتا خیلی کنده ..... ولی برای دانلود خیلی مشکلی وجود نداره!
چیز پی انم برا سریعتر بازشدن صفحات هم کمک زیادی نمیکنه!
آقا وضعیت اینترنت نابوده!!!:2:
پینگ توی فاصله زمانی 1 دقیقه 1بار 209 ودفع ی بعدی 507 ودفعه ی بعدش 250!!!
چرا اینجوریه!!!
فیسبوک رو هم نمیتونم باز کنم با وی پی ان!!!
ولی دانلودش بد نیست
برینم به هیکل مخابرات با این سرویس دهیش
من شارژم 2 روز دیگه تموم میشه.اینترنتی که فکر نکنم بشه دیگه.درسته؟ باید برم...؟