PCM بودن دیگه چیه؟نقل قول:
دوست عزیز بیشتر کاربران وایمکس از جمله من به خاطر شرایط خط تلفن مثل PCM بودن و عوامل دیگه مجبور به انتخاب این سرویس شدن.
Printable View
PCM بودن دیگه چیه؟نقل قول:
دوست عزیز بیشتر کاربران وایمکس از جمله من به خاطر شرایط خط تلفن مثل PCM بودن و عوامل دیگه مجبور به انتخاب این سرویس شدن.
من تازه خودم راضی کرده بودم که برم وایمکش بگیرم
ولی با این صحبت ها
واقعا الان گیج گیجم
نقل قول:
مدولاسیون کد پالس یک شیوه کدگذاری رقمی سیگنال آنالوگ در مخابرات است. در این مدولاسیون بزرگی سیگنال در فواصل زمانی ثابت و مساوی اندازهگیری شده و سپس کوانتیزه میشود. نتیجهٔ کوانتیزهکردن سیگنال آنالوگ به صورت عضوی از مجموعهای محدود قابل نمایش است (به عنوان نمونه عددی بین ۰ تا ۲۵۵). از آنجا که اعضای این مجموعه با عددی صحیح قابل بیاناند میتوان از روشهای متداول مخابرات دیجیتال برای ذخیرهسازی، مقاومسازی نسبت به خطا و ارسال سیگنال بر کانال مخابراتی استفاده کرد. از کدینگ پیسیام در تلفنهای دیجیتال، سیستمهای صوتی دیجیتال، صدای کامپیوتر و برخی پخشکنندههای صوت دیجیتال استفاده میشود.
مخابرات برای اینکه بتونه بدون سیم کشی و هزینه زیاد، تلفن به منازل واگذار کنه. میاد ازاین سیستم استفاده میکنه. از سیگنال های آزاد برروی خطوط تلفن چندین شماره و تلفن برای دیگر منازل ارائه می کند. در نتیجه سیگنال آزادی وجود ندارد که برروی آن خط، ADSL ارائه شود.
دوستان کسی از تعرفه های بهاره خبر داره ؟
سایتشون نصفه نمیه آپدیت شده
خب امروز دیگه میشه گفت ما اینترنت دایال آپ وایمکس داریم. چون دقیقا تمام اتفاقاتی که در دایال آپ میفته امروز برای من افتاد. قطع شدم. سرعت دانلود صفر شد و الانم به سلامتی دارم با سرعت 5 کیلوبایت دانلود میکنم. منم به دلیل مستاجر بودن و یه جا بند نبودن وایمکسی شدم هرچند که این خانه از پای بست ویران است و به ای دی اس ال 1 مگابیت هم نمیشه دل خوش کرد
نسبت به این چند روزه یکم بهتر شده ولی سرعت آپلود خیلی پایینه امروزم یه بار قطعی داشتم:13:کد:http://www.speedtest.net/result/1245548885.png
چرا E-Care آپدیت نمیشه؟ برای من 5 روزه هیچ تغییری نکرده.
پیشنهاد میکنم فقط در صورتی که انتخاب دیگه ای نداری وایمکس بگیر.نقل قول:
---------- Post added at 08:31 PM ---------- Previous post was at 08:29 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیفیت F بدترین حالت ممکن
---------- Post added at 08:31 PM ---------- Previous post was at 08:31 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به دوستان عزيز
يه سول داشتم
ما توي منطقه مون ADSL نميدن بهمون .
شنيدم كه مبين نت بهتر از ايرانسله
بهمن ماه بود كه اقدام كردم ، گفتن كه توي محدوده ي مودم indoor نيستيم و بايد مودم outdoor بگيريم.
بعد گفتن كه قراره يه دكل نزديك خونه مون start بخوره و يك هفته ي ديگه راه اندازي ميشه.ولي 2ماهه كه اين اتفاق ميمون نيفتاده!!!!
گفتن 20 فروردين ديگه حتمي هست ولي باز هم ...
الان بعد از 2ماه ميگن همون outdoor رو بگير.
از طرفي مودم outdoor هم يه سري مشكلات واسه محل نصب و... داره
راستي اين رو بگم كه من 512 ثبت نام كردم.
الان نمي دونم چكار كنم
ميترسم همون مودم رو هم بگيرم و با اين توصيفاتي كه اينجا خوندم از مبين ، از نظر سرعت لود و دانلود و... خوب نباشه
دوستان مي تونين منو راهنمايي كنين؟
ممنون
لطفا بگید چطوری باید برای 256 (یا بالاتر) مجوز بگیرم؟
خیلی ها در حال حاضر از وایمکس راضی نیستن، این مورد موقتی هست یا اعتباری به بهبود سرویس دهی نیست؟
با وجود اینکه در منطقه ما ADSL نمیدن و اینکه بعضی ها از اینترنت سیم کارتی با سرعت دانلود 20 و محدودیت ماهانه 2.5 گیگی تعریف می کنن، چی پیشنهاد می کنید؟