همه شرکتها واسه شبانه تورنت رو محدود میکنن. چیز تازه ای نیست. حالا اینکه شما چطور تا حالا شبها از تورنت با 50-70 دانلود میکردی عجیبه، نه اینکه شب نتونی ار تورنت دانلود کنی.نقل قول:
Printable View
همه شرکتها واسه شبانه تورنت رو محدود میکنن. چیز تازه ای نیست. حالا اینکه شما چطور تا حالا شبها از تورنت با 50-70 دانلود میکردی عجیبه، نه اینکه شب نتونی ار تورنت دانلود کنی.نقل قول:
خدار شکر که ختم به خیر شد. وگرنه میخاستیم با بچه ها بریم دفتر پارس رو ویرون کنیم!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اینم رفیقام : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
درسته سرعت شبانه پارس خوب نیست ولی اصلاً این حرفی که شما میزنید برای من اتفاق نیفتاده ، من هرشب دارم با سرعت 16 الی 22 دانلود میکنم ...
من از اون وقتی که یادم میاد پارس کشیدم سرعتم به این شکل بوده :31::31::31::19::19::19:
و خیلی کم شده که سرعت بالای 50 رو در شب تجربه کنم :13::10:
دمت گرم. فقط یه سوال محدودیت حجمی داره؟نقل قول:
یعنی بعد از چند ساعت فایلها اتومات پاک نمیشن؟
گفتی لیچ شخصی؛ چطور میشه منم واسه خودم یکی راه بندارم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هزینه داره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس معلوم شد که رفاتک غیر از کارهای دیگه ای که دوستان میگن دروغ هم میگه!!
ولی چرا سرعت اینترنت شبانه من یکباره اینقدر پایین امده برای شما هم تغییر محسوسی داشته یا نه؟
دوست من عرض کردم که اشتراک من 512 هست واین سرعت واقعی این اشتراک است و نباید کمتر از این باشه مشکلم این که چرا توی این مدت زیادی که دارم استفاده میکنم این اتفاق نیفتاده و جالب که قبلا پیج باز کردنش معادل دیال آپ بود ولی تورنت عالی و الان دقیقآ برعکس!نقل قول:
باید یه سرور ویندوز بخری که فضایی رو مخصوص دانلود در اختیارت میزاره بعد میتونی رپیدلیچ روش نصب کنی و حالشو ببری ...نقل قول:
البته شاید ایشون خودشون میزبانی هاست داشته باشند.
.........
اگه پارس شبانه رو برداره 95 درصد مشترکین کل کشورشو از دست میده پس به هیچ وجه و هیچ وقت اینکار رو نمیکنه !
کسی اشتراک 1 مگ از پارس داره؟ سرعت دانلودش چطوره؟
ممنون ایمان جان.نقل قول:
فقط یه سوال. بعدا چه جوری باید فایل رو از روی سرور پاک کنیم؟
بچه های شاتلی دیشب چطور دانلود کردین؟
واسه من که سرعت خیلی خوب بود.
من از سایتهای دانلود فیلم ایرانی دانلود کردم، با اینکه حدودا 1 ساعتو نیم از وقت دانلود شبانه رو از دست دادم تا ساعت 7 صبح حدود 870 مگ دانلود کردم. یعنی اگه اون 1 ساعت و نیم رو از دست نداده بودم حدود 1.1 گیگ میتونستم دانلود بکنم.
تا حدود ساعت 3 سرعت خوب بود ولی نوسان داشت، اما بعد از 3 سرعت خیلی عالی شد.