جائي هست كه كارنامه هاي سالهاي قبل رو داشته باشه؟
Printable View
جائي هست كه كارنامه هاي سالهاي قبل رو داشته باشه؟
نقل قول:
سلام
چه مقطعی مدنظرتونه؟
واسه آزمون سراسريش
درودنقل قول:
داداش امارت از کجاست؟ خودت حساب کردی از دفترچه؟
نقل قول:
چه مقطعی:
کاردانی-کارشناسی-ارشد...
كارشناسي:31:
با سلام
عزیزان یه دلگرمی هم به ما بدین .سراسری که رفت سراغ غیرانتفاعی اونم نه رشته مورد علاقه :41:
لطف کنین بگین به امید خدا با این درصدا چه ترازی تقریبا میاد :
ادبیات . معارف حدود 40 50 %
عربی حدود 80 90 % شایدم 100 %
زبان حدود 5 60 %
ریاضی حداکثر 10 % شایدم 7 %
فیزیک بالای 80 %
شیمی حدود 70 80 %
راستی این بومی گزینی در آزمون دانشگاه آزاد هم هست یا ؟؟؟
ممنون .
نه بابا کلی تو نت سرچ کردم تو سایت آفرینش هم آرشیو رو زیر رو رو کردم آمار رو از تعداد رشته شهر ها درآوردم...نقل قول:
تو رشته شهرها مطمئنم.
تو رشته IT هم که خودم انتخاب اولم هست امسال 40% به رشته شهرهای سال قبل اضافه شده و حدودا 8 الی 10 جا برای اولین بار IT آوردن.
فقط تو یک موضوع تناقض پیدا کردم یکم نگرانم کرد، اینکه سال پیش 650 هزار غیرپزشکی بودن، امسال 730 هزارتا! خوب این میشه حدود 12-13 درصد افزایش داوطلب غیرپزشکی درصورتی که تو این لینک
جاسبی به صراحت میگه که غیرپزشکی تغییر نکرده!!"وي با بيان اينكه تعداد داوطلبان غير پزشكي امسال در مقايسه با سال گذشته تفاوتي نداشته است، اظهار كرد: تعداد داوطلبان رشتههاي علوم پزشكي و كارداني پيوسته 20 درصد افزايش داشته است؛ بنابراين در كل تعداد داوطلبان آزمونهاي دانشگاه 10 درصد افزايش داشته است."کد:http://www.tabnak.ir/fa/pages/?cid=108537
وقت کردید یکم آمار در بیارید...
---------- Post added at 07:55 PM ---------- Previous post was at 07:54 PM ----------
حدود 6300نقل قول:
ایشالله قبولی
مرسی .
من مهندسی پزشکی ( بیوالکتریک ) تبریز رو زدم که سال 87 آخرین فرد قبولیده (5687) و در سال 88 ( 5989) .
امیدوارم
سلا بچه ها خسته نباشید یه نگاهی به این تاپک تو چند صفحه گذشته کردم حدود 20 صفحه تا یه حدودی از تراز دانشگاه آزادم رو پیدا کنم ولی حالا گفتم عضو بشم و خود درصدام رو بزارم تا شما یه نظری بدین.
رتبه سراسری که خوب نشد و حالمون رو گرفت حدود 10000 شدم و برای اون فکر می کنم باید برم سراغ غیر انتفاعی نمی دونم شبانه مهندسی هم امیدی هست؟
و ام درصدای آزاد من با پاسخ نامه عربشاهی صحیح کردم. لطفا بگین چه ترازی میارم و آیا انتخاب اولم که برق قدرت تهران جنوب هست قبول میشم؟
ادبیات: 70%
عربی:70%
دینی:83/33%
زبان:86/66%
ریاضی:35%
فیزیک:100%
شیمی:90%
مرسی:46: