اتفاقا منم تو فکرت بودم که چرا چند روزه نیستی...نقل قول:
سلام دوستان . من امروز از مشهد اومد
آقا پیمان خوبی ؟ خبری از ما نمی گیری ؟ نمی گی مرده ایم یا زنده ؟
رویا خانوم شما خوبی ؟ سلامتی ؟ درسا چطوره ؟
elhameli راستی خواهر زاده شما چی شد? درسا خوفففففففففففففففه ؟
خلاصه تو این 4 روز دلم برای همتون تنگ شده بود
نقل قول:
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چقدر دلم تنگ شده بود.......
بچه ها من دیگه نمی تونم بیام....امروز هم کلی با بابا مامانم دعوام شد اعصاب ندارم.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید جمعه ها بیام شاید..........
براتون دعا می کنم شما هم برام دعا کنین....
شما ها هم که کم میتونین بیاین بابا باید خوشحال باشین من از خدامه فقط جمعه ها بیام یا کم بیام که بشینم پای درس آخهنقل قول:
بچه ها منم همن موضوع برام پيش اومده...! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط ديگه ميتونم چند روز به چند روز بيام اينترنت...!
شايدم مثل روياي نيلي فقط با موبايل بتونم بيام...! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براي همتون ارزوي موفقيت ميكنم شما هم برام دعا كنين...! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي تا يادم نرفته از بكس كنكور88 مثل majid_potter دوست بسيار عزيزم و همچنين attractive_girll و بقيه بچه ها كه ميان اينجا و كمك ميكنن و از تجربه هاشون ميگن خيلي خيلي تشكر ميكنم...! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انشالله روز به زود بيام...
اینجا بدجور آدمو معتاد میکنه...حتما این اتفاق که افتاده به صلاحتون بوده...منم سعی میکنم از این به بعد کم بیام
اکثرا ریاضی هستننقل قول:
بچه هاي كنكور اينجا معمولا چه رشته اي هستند ؟
ممنون داداش امیر خیلی خوب بود.راستی تو کجایی؟ چرا نمیای؟ داری میخونی یا نه؟نقل قول:
سلام دوستان یه روش خفنی هست که اسمش یادم نیست به زودی سایتش بهتون میگم تو cd تبلیغاتیش چندتا روش گفته که خیلی با حاله چندتاش که یادم مونده: