خوب فرصت منم تموم شد دیگه ... این یه هفته خیلی خوش گذشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و من بیشتر از همیشه به تاپیک خانوما سر زدم :20:
دیگه اگر بار گران بودیم رفتیم .... ممنون از همگی به خاطر اینکه قابل دونستید و ازم سوال پرسیدید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... اگه جوابی دادم که کسی ناراحن شده ببخشید منو:10:
فقط دوستان خواهشا یکم به فکر منم باشی:31:د این صندلی را آروم اززیر پام بکشید :27:.... با مغز نیایم رو زمین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدشم اینکه می خوام از این فرصت استفاده کنم و با هاتون خداحافظی کنم ... چون کنکور کارشناسی ناپیوسته افتاده جلو و با این حجم کتابایی که باید واسه کنکور بخونم واقعا فرصتی باقی نمی مونه برام:41: ....ولی سعی می کنم سر بزنم به انجمن مخصوصا تاپیک خانوما ... چون دلم براتون تنگ میشه خیلی زیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... دوستای گلم واسم حسابی دعا کنید:10:
اینم یه جمله که به نظرم خیلی امیدوار کننده است تقدیم می کنم به شما :
افسوس کوتاهی کارهای گذشته را با تلاش در آینده جبران کنید. امام هادی (ع)
امیدوارم هر جا که هستید همیشه شاد باشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :11::40:
سارینا:46: