از 12 ظهر تا 6 عصر ما برای اونا شب هست.الان خوابن.ساعت 6 و 7 به بعد شلوغ میشه.نقل قول:
Printable View
از 12 ظهر تا 6 عصر ما برای اونا شب هست.الان خوابن.ساعت 6 و 7 به بعد شلوغ میشه.نقل قول:
نقل قول:
راستش رو بخوای بیشتر منظور من رو mage بود چون هر ضربه ای که میزنه از ele استفاده میکنه برای همین میخواستم بدونم اگه به سلاحش ele وصل کنه قدرتش دو برابر میشه یا نه ؟
شما اول گفتی هانتر.جواب من راجع به هانتر بود.نقل قول:
ولی در مورد پاگان یا mage فرق می کنه.ماهیت حمله ی پاگان elemental هست.این درسته.
این نکته رو در نظر بگیری که ele حملات پاگان به سلاحش ربطی نداره پس اگه به سلاحش ele هم وصل کنه
قدرتش بیشتر میشه.این قضیه در مورد پاگان صدق می کنه.
من از صبح هستم یه uonion party هست الان full هست هنور :31:نقل قول:
مثل اینکه شما تو 20 - 30 هستی
اینجا فرق میکنه :31:
درسته ولی وقتی التار 1-15 رو لایت ها بگیرن ما میفهمیم چون اعلام میکنه که فلان التار رو لایت ها گرفتن.حتی التاری رو که 1-60 همیشه مال ما هست رو هم میومدن میگرفتننقل قول:
حالا اگه ele یکی باشه بیشتر میشه یا فرق کنه ؟نقل قول:
مثلا wind + wind یا wind + water که wind برای skill و wind یا water برای سلاح
منظورم اینه که 20-30 خلوته :31:نقل قول:
یه چیزی که فهمیدم اینه که اینا که صلاحاشون اتشی یا سفیده که به نظر میان ele کردن اصلا این ele نیست.
تو pvp اگه یکی رو دیدید که کمونش یا شمشیر یا کلا صلاحش اتشی یا مثل یه نور سفیده بخاطر lapisa هست که وقتی بیشتر از 3 تا لینک کنی کم کم صلاح اتیشش بیشتر میشه
بدجوری pvp شده ضد حال.دیگه نمیشه بازی کرد.تا یکم احساس ضعف میکنن لایت ها سریع یه nosser میارن بازی رو زهرمار برامون میکنن.همه ول میکنن میرن از پی وی پی .
من که اعصاب برام نمونده.اخه 10 مدل NOS میزنن هم هرچی میزنیمشون هیچیشون نمیشه در عوض crit هاشون هم باورنکردنی میشه.2000 تا کریت اخه من لول 50 هانتر رو ندیدم اینقدر بزنه که یه لول 30 میزنه.
همینه دیگه.لایت ها همیشه کم میاوردن.همیشه هم noss می کنن.نقل قول:
چه تو 1-15 چه تو 20-30