چرا همه پست ها رو جواب میدین غیر از پست منا:42::42:نقل قول:
Printable View
چرا همه پست ها رو جواب میدین غیر از پست منا:42::42:نقل قول:
اساتید محترم من یه سوال داشتم.
"" تو انجمن سرچیدم بصورت کامل مطلبی پیدا نکردم""
من یه مودم tp link8811 دارم.می خواستم بدونم از هر دو پورت (lan و usb) بطور همزمان میشه استفاده کرد؟
اگه میشه باید دوباره کانفیگ بشه؟کانفیگشو بلد نیستم.
آخه از ISP پرسیدم گفت این مدل نمیشه.یه مدل هست که 70 تومنه.
میشه راهنماییم کنید؟
مرسی.:11:
مشکلم حل شد تنظیمات VCI ,VIP رو درست انجام نداده بودم . اما حالا که به اینترنت وصل و تمام سایت ها رو می رم بازم چراغ status چشمک میزنه . مشکل کجاست ؟نقل قول:
اگر اشتباه نکنم نام دقیق مدلت DSL-2540B است...نقل قول:
مدل جالبی می یاد و از مشخصاتش و چیز هایی که داره بدرد کار شیر اینترنت می خوره ( بر اساس اطلاعاتی که خود dlink دادم )
رنگی که خود سایت سازنده اش گذاشته اینه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد اخری نمی دونم:13:
یک نکته دیگر اینکه از کدوم شرکت می خوای adsl بگیری؟
خوب شما تست کن باید بشه!نقل قول:
نه فکر نمی کنم!
اگه میخوای وقتی یکی از سیستمها روشن نیست اون یکی جواب بده باید مودم را روی حالت pppoe کانفیگ کنی!
همیشه چراغ status چشمک میزنه؟! و مشکلی نیست توی باز کردن صفحات و....؟!نقل قول:
این چندتا سوالهای آخر من تو این بخش خواهش می کنم اینها رو هم جواب بدید:نقل قول:
دوست گرامی می خواستم بدونم اصلا می شه که یه مودمه یه پورته بگیرم و به بقیه سیستم ها از طریق کامپیوتر خودم اینترنت بدم یعنی اینترنت رو از طریق سیستم خودم شیر کنم؟(با هاب)
دوم قیمت اون دو تا مودم رو هم لطف می کنید بگید(am604 am604g)
سوم اینکه در صورتی که من مودم رو share کنم (یعنی یه سیستم با لن و یکی با usb) آیا هم زمان می شه از اینترنت استفاده کرد؟؟
سلام
اقا من یه مودم وایرلس دارم Siemens Gigaset SE568
بعد فریم ورش مشکل پیدا کرده و نمی تونم وارد C Panel بشم و بردم یه جا نشون دادم گفت باید بیاری اپگرید کنیم اما بعد از عید
کسی میتونه منو راهنمایی کنه چطور میتونم اپگریدش کنم با وجود اینکه وارد سی پنل نمیشه و نرم افزارش رو چطور و کجا میونم پیدا کنم
ممنون میشم کمک کنید
سلام دوستان من تازگی به مشکل برخوردم و اون هم اینه که وقتی کامپیوترو روشن میکنم تا مودم adsl کارکنه اصلا به اینترنت وصل نمیشه در نتیجه چند بار مودم رو خاموش روشن میکنم و مشکل حل میشه و اینترنت سالم کار میکنه:18:
به نظر شما مشکل چیه؟؟؟؟
راستی چرا تو نظر سنجی alfex نیستش ؟؟؟؟یعنی مودم ما اینقدر شوته؟؟:23:
بازم خدا رو شکر یکی جواب دادنقل قول:
ممنون
من از فن آوا میخوام بگیرم
یه مدل دیگه م داره dsl2540t که از اون خاکستری هاست