ميتوني اون آهنگ رو آپلود كني و لينكشو براي همه بفرستينقل قول:
نوشته شده توسط Blue_Moon
براي اين كار ميتوني تو سات هاي آپلود رايگان عضو شي مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
ميتوني اون آهنگ رو آپلود كني و لينكشو براي همه بفرستينقل قول:
نوشته شده توسط Blue_Moon
براي اين كار ميتوني تو سات هاي آپلود رايگان عضو شي مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز كه با ياهو مسنجرم بالا اومدم ديدم قاطي كرده !!!
به صورت اتومات براي تمامي اد ليستي هام پيغام ميفرسته !! البته يه پيغام ديفالت !!! كه يه سايت معرفي ميكنه !! فكر كنم كامپيوترم ويروسي چيزي گرفته كه اين مشكل براي ياهو مسنجرم پيش اومده
آنتي ويروسمم نميتونه چيزي شناسايي كنه و انتي اسپاي منم همچنين ! يا زوني الارمم نتونستم بفهمم كه آيا با اينترنت ارتباط برقرار ميكنه يا نه !
لطفا كمكم كنيد چون واقعا هيچ راه حلي به ذهنم نميرسه
آيا كسي اين ويروس مخرب رو ميشناسه و راه نجات از دستش رو بلده
كمك كنيد لطفا
این نوع ویرس ها هم تازیگیا زیاد شدن در موردش قبلا توضیح داده شده و نحویه پاک کردنش ور هم گفتن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به اون لینک ها یه سر بزن اگه مشکلت حل نشد لییکی رو که ویروس برات میفرسته رو اینجا براز و پیغامش رو
موفق باشی
نقل قول:
نوشته شده توسط merlin_magic
سلام.
چرا نشه عزیز من.
شما همون کاری رو که برای یک آیدی خاص انجام میدی که invisible باشی همون رو برای یک گروه انجام بده به این صورت که روی گروهی که دوستانی که میخواین کلا برای اونها خاموش باشید کلیک راست کنید و مراحل مثل همونای قبلی !
البته من فکر کنم منظور شما از گروه چیر دیگه ای بود به هر حال این جوابی که من میدونم.
لینک نمیخوام بفرستم. میخوام آهنگ بذارم و پخش کنم از طریق ویس. من میکروفون ندارم.نقل قول:
نوشته شده توسط merlin_magic
میخوام بدونم میشه از توی کامپیوتر آهنگی رو توی پی ام پخش کرد؟
اينارو مي دونم...نقل قول:
نوشته شده توسط piishii
منظور من گروپهاي ياهوست يعني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتي آن هستم تو قسمت پروفايلم توي اين گروپها چراغم خاموشه......
اصلآ به طور كلي توي پروفايلم چراقم خاموشه...
كسي ميدونه چرا؟؟؟؟
سلام یه سوال دارم
من از یاهو 8 استفاده میکنم 8.0.0.1
خوب حالا من یه نفر را به لیستم ادد کردم میخواهم اسمش در لیستم را تغییر بدم
مثلا در لیستم اسمش X است میخواهم بکنمش y !
حالا من باید چکار کنم؟؟
سلام اقا من از یاهو 8 استفاه میکنم!
یه سوال داشتم
میخواستم بدونم اگه یه نفر را در لیست خود ادد کرده باشیم و بخواهیم اسمش را در لیست عوض کنیم باید چه کنیم؟
مثلا من یه نفر در لیست خودم اسمش را X دارم حالا میخواهم اسمش را به Y تبدیل کنم باید چه کنم؟(منَظورم اسم است نه گروه)
ممنون
روي اسمش رايت كليك كن و از گزينه Contact details اسمش رو عوض كننقل قول:
نوشته شده توسط آقا مهدي