من از نظر دوستان استقبال میکنم ها به نظرتون این دوست ما چی بخره بالاخره که باهاش حال کنه ومن و شما رو دعا؟:46:نقل قول:
من از نظر دوستان استقبال میکنم ها به نظرتون این دوست ما چی بخره بالاخره که باهاش حال کنه ومن و شما رو دعا؟:46:نقل قول:
یه مزدا 3 براش بگیرید بقیه اش رو هم بذارید تو بانک خواست زن بگیره پول واسه خونه داشته باشه!نقل قول:
نه بابا کی به این زن میده حالا بزارین ماشین سواریش و بکنهنقل قول:
من مزدا 3 ها رو دیدم ولی چنگی به دل نمی زنه امکاناتشم که خیلی کمه:27:
اگه بخوای خودت وارد کنی و منظورت از 12-15 همون میلیون تومان باشه حدودای 35-45 باهات میره.نقل قول:
پوریا جان پیشنهاد های کاملی دادن.نقل قول:
اگه میخواد suv بخره همونطور که پوریا هم گفت میتونه یه کیا سورنتو بگیره.
اگه سواری میخواد و صفر هم میخواد میتونه آزرا، کمری، سوناتا 6 سیلندر و ... بگیره که من از بین اینا آزرا رو بیشتر قبول دارم.
اگه هم به قول خودتون کره ای نمیخواد یکم دیگه بذاره روی پولش و یه bmw 320 2005 بگیره. تازه کمری ها هم ماشینای توپی هستن و کره ای هم نیستن.
آره امیر میشه. طرف میاد یه ماشین وارد میکنه که نمونش توی ایران نیست. سانتافه با اون همه نمایندگی و برادر که دیگه سهله.نقل قول:
به نظر من با معیار هایی که گفتی تیپ 6 بهتره .نقل قول:
:12:
bmw 320 2005 چنده؟نقل قول:
فرشاد آخه مساله قیمت هم هستنقل قول:
میخوام اینو بدونم که می ارزه سانتافه 3.3 وارد کرد؟؟؟(فقط و فقط از نظر قیمت با رقیباش منظورم هست)
تو حول حوش این قیمت 3.3 بهترم هست یا نه؟:11:
سلام دوستان.نظرتون در مورد پژو slx چیه؟ قیمت دقیقش در حال حاضر چنده؟
320 درمیا حدودا 54 الی 55 تومن!(318 که من گفتم 45 در میومد! 325 هم که میره روی 63-64 تومن!)نقل قول:
اینم یه کلاه برداری دیگه از ایران خودرو!نقل قول:
اونهایی که میخوان جی ال ایکس بخرن رو مجبور میکنه برن اضافه تر پول بدن اس ال ایکس بخرن!
همونطور که پوریا گفتن:نقل قول:
البته قیمت پوریا مال تهرانه. شما اگه توی یه شهر کوچیک و حتی متوسط بخوایید اینو بخرید ممکنه چون کم باشه قیمت 60-65 هم بهتون بدن. ولی اونا رو زیاد جدی نگیرید نگیرید.نقل قول:
آها... از اون لحاظ میگی.نقل قول:
راستش چون دقیق نمیدونم چقدر تموم میشه نمیتونم دقیق هم بگم که خوبه یا نه. ولی مثلا اگه 60 تومن بشه خوبه. البته Limited AWD
نقل قول:دوستان این ماشین ها نسبت به ازرا چه امکاناتی دارند یا ندارند؟نقل قول: