نقل قول:
3) این زشته که در طول روز و نه در شب! مثلا شما زنگ بزنید به شرکت و بگید سرعت پایینه در جواب شما بگن شما دارید از سرور کم سرعتی فایل میگیرید در حالی که شما از رپید شیر اون هم با اکانت فایل میگیرید!!!!
4) بسته به منطقه مخابراتی و نوع پورت شما و هم چنین فاصله تون تا مرکز باید در مورد سرعتتون قضاوت کنید.
5) قانون قانونه! شب یا روز نداره هر وقت شرکت منافع رو در خطر ببینه شروع به فعالیت های غیر مجاز همانند ! 1 به 10 کردن و ... ! نمونش "fair use policy" شرکت شاتل!!!!! که واقعا مسخره است.
6) شرکت موظف به تعهد به خدماتش حتی در نصف شب است!!!!!
7) پورت های 1 یا 2 مگابیت نوعی توهین به کاربران است!!!! حالا شما فایل میگیرید با سرعت بالا به بقیه هم فکر کنید شاید اون ها مشکل دارند...!
8) در ضمن اینها هیچ اطالاعاتی ندارند و حرف های عجیب و قریب می زنند!!!:18:
9) در مورد تورنت من به وضوح دیدم شرکت به طور اتوماتیک شروع به محدودیت می کنه حتی در طول روز!!!
تمام اینها رو قبول دارم.
مخصوصا پشتیبانی وحشتانک صبا.
من یه بار زنگ زدم صبا برای اینکه ببینم برای 1 گیگابایت چقدر پول به چه حسابی بریزم.
انقدر من رو پاس دادند که دقیقا 8 دقیقه گذشت و من خودم گوشی رو قطع کردم.
تورنت هم خیلی وضعش خرابه مثل همون Rapid Share.
ولی حرف من این نیست که این موارد بالا اشباهه. میگم شما اگر رویس 128 داری و از Rapid Share دانلود میکنی سرعتت زیر 16 کیلوبایته؟؟ معمولا من سرعت زیر 100 کیلوبایت رو میگم پایین و زیر 30 کیلو بایت رو میگم دیگه اصلا اینترنت قطع شه بهتره.
ولی خب سرعت اصلی باید 16 کیلوبایت باشه. توقع بیشتر از این یعنی اسب پیش کشی رو دندون شمردن.:31:
اما:
نقل قول:
1) یک زمانی کار cache کردن رو توی دانشگاه انجام می دادند و احتمالا این شرکت ها نیز از این کار استفاده می کنند!
2) قرار نیست که بیان و هر فایلی که کاربر ا می گیرند رو cache کنند معمولا کاربرا فایلی رو که میگیرند شبیه هم هستن و از سایت های به خصوص دانلود می کنند همانند آنتی ویروس ها ...
اینها رو قبول ندارم.
دانشگاهها خیلی فرق میکنند. اینجا یک مملکته که دانشگاه حدود 5 درصد اینترنتش رو مصرف میکنه.
نقل قول:
مشکل اینجاست نمیشه ثابت کرد فیلم در چه ساعتی گرفته شده
مگه فرقی میکنه؟ روز گرفته شده دیگه.
در ضمن فیلمی در کار نیست. میگم اگر میخواین براتون بگیرم.:46:
نقل قول:
سیاست کثیفی که شاتل با کارتهای طلایی پیش گرفته.
توی این حرفی نیست.
نقل قول:
درست می فرمایید به گفته شما یک شرکت معروف نمیشه ولی یک نفر بدخت میشه
ولی واقعا من تبلیغات نمیکنم. واقعیت رو میگم و چیزی رو که میبینم.
شما میفرمایید شاتل بده ولی خیلی از بچه های همین تاپیک میگن شاتل خیلی خوبه.
بعضی ها هم میگن صبا بده ولی من میگن نه خوبه.
سرعت شما و کیفیت سرویس تون بستگی به شرایطی داره که باید فراهم کنید.
تلفن بیسیم، نبود اسپیلیتر برای تلفن و مودم (مجزا)، سیمهای تلفن فرسوده ی آپارتمان، مودم ضعیف، سیستم ضعیف (مثلا ویروسی)، کانفیگ نشدن صحیح مودم و سیستم، دور بودن از ISP و هزاران چیز دیگه میتونه سرعت رو کم کنه.
حالا شاید یکی تمام موارد بالا براش صدق میکنه و این میشه که با سرعت 5 کیلوبایت دانلود کنه و بگه صد رحمت به همون دایل آپ.:13:
یکی هم از ین لحاظ ها مشکلی نداره و میشه مثل عکسهایی که گذاشتم.
نقل قول:
ضی از شرکت ها و نمایندگی ها مودم های خاصی رو به مشتریان می دهند اما اگه خدای نا کرده! شمات مودمی غیر از مودم مورد نظرشون داشته باشید آن ها نمی توانند به شما کمک کنند! میدانید چرا؟ زیرا به قول خودشون نصابشون نمی تونه این مودم رو کانفیگ کنه!!!:39: این موضوع کاملا واقعیه.
این تصاویری که شما ارایه کرده اید چند درصد کاربرانی رو شامل می شود که سرعت بالا دارند؟! اگر این طور می بود الان کاربران اینترنت رو رو سیستمشون پیاده می کردند! در ضمن من میتونم پهنای باند بقیه رو بگیرم ولی این کار از نظر اخلاقی درست نیست. که یک عده مثل شما سرعت بالا داشته باشند و عده ای(!) سرعت پایینی در شبکه داشته باشند. این هم به لطف قوانین استفاده از اینترنت می باشد! که شرکت ها وضع می کنند! در ضمن شما غیر از موارد دیگر مورد خاصی رو می دانید که با افت سرعت در شبکه مواجه بشیم؟ منظور من اینکه همه باید سرعت ایده ال داشته باشیم نه این جوری.
ببینید اصلا اینطور نیست یک عده حق دیگری رو بخورند. شما هم با رعایت اون چیزهایی که در جواب دوستمون گفتم میتونی این سرعت رو داشته باشی.
کانفیگ مودم هم اصلا به درک که انجام ندن. این رو من به نمایتده ی صبا گفتم. گفتم من مودم دارم و مودم شما رو نمیخوام و نصاب هم نمیخوام. گفت پس خدمات بعدش نمیدیم. اگر زنگ بزنید بگین مشکل پیش اومده ما جوابگو نیستیم. گفتم به درک. ناراحت شد دیگه حرف نزد. تا الان هم مشکلی نداشتم.
نقل قول:
شبکه ی p2p بسته به upload و دانلود شما بستگی داره ! تا آپ ندی دانلود بهت نمیدن. البته تعداد seeder و leecher و هم چنین health تورنت مهم است اما اینها به کنار و provider هم به کنار!
خب تمام اینهایی که گفتید مربوط به P2p میشه. ISP ها اصلا این چیزها رو ندارند.