سلام کسی میدونه چه طور میشه رفت یه لیگ دیگه؟
مثلا من الان تو لیگ ِ هستم
تا آخر باید تو همین بازی کنم؟
نمیشه رفت لیگ C یا B
Printable View
سلام کسی میدونه چه طور میشه رفت یه لیگ دیگه؟
مثلا من الان تو لیگ ِ هستم
تا آخر باید تو همین بازی کنم؟
نمیشه رفت لیگ C یا B
شما باید بری سایت gamingaccess.comنقل قول:
اونجا هم توپ هست هم برنامش هم ...
بچه ها یه سوال داشتم.
چجوری میشه دو تا اپشن فایل رو توی Save هامون بریزیم که هر دوش کار کنه؟
وقتی هردوش رو میریزیم توی سیوها روی هم کپی میشن.
چه کار کنیم؟؟؟:19::19:
نقل قول:
ممنون اقا محمد
اصلا منطقی به نظر میاد؟دو فایل با یک اسم اونم یکجا؟معلومه که نمیشه.مگه اینکه دو تا رو جدا استفاده کنی.راهی ندارهنقل قول:
اگه منظورت توي مستر ليگ هست، هيچ راهي نيست، مگر اينكه از نو شروع كني!نقل قول:
نه، راهي نيست، چون مشكل بر مي گرده به قطعاتت. اما براي سئوال دومت.نقل قول:
ببين دوست عزيز، تمام اين تيم ها و بازيكنايي كه ميبيني درست هستند، همگي لايسنس دارند. يعني كونامي نيومده همينجوري سر خود اونا رو عيناً مثل خودشون بسازه. ساختن يه طرفه مسئله هست و كپي رايت يه طرف ديگه. شما اگر تيم آلمان رو نگاه كني دقيقاً مثل ايرانه، اما همه بازيكناي آلماني توي باشگاهاشون درست هستند (همه كه نميشه گفت، اما حرفه اي ها درست هستند.) توي ايران هم عملاً چيزي به اسم قانون كپي رايت وجود ندارد، حالا در هر زمينه اي مي خواد باشه. كامپيوتر، علمي، ورزشي و ...
مگه همين تيم ملي نيست كه شركتهاي زير زميني لباس پوما رو جعل كردن و شركت پوما هم به خاطر اين كار ايران رو تحريم كرد. در اين بازي هم تا زماني كه فدراسيون فوتبال با كونامي و فيفا همكاري نداشته باشه وضع همينه. باز جاي شكرش هست كه، كونامي حداقل يه اسمي از كشور ايران (كشوري كه قديمي ترين تمدن دنيا رو داراست و به نوعي مهد تمدن محسوب ميشه و يه زماني (زمان هخامنشي) توي دنيا سروري مي كرد) برده، اما سري بازي هاي فيفا كه همين كار رو هم نمي كنن!!!
كاملاً موافقم. حالا اين بازي به كنار، هر جاي ديگه هم توي كامپيوتر بخواي يه همچين كاري بكني فايل جديد جايگزين قبلي ميشه، چون 100% مشابه هستند و هنوز سيستم ها اونقدر پيشرفته نيستند كه محتواي داخلشون رو تشخيص بدن. پس عملاً اين كار قابل اجرا نيست و شما فقط از يه فايل مي توني استفاده كني!نقل قول:
همگي موفق باشيد.
فعلاً يا حق.:11:
یک راه هست.نه برای همه.اونایی که گرافیک سری 8 دارن(فکر کنم.شایدم همه) میتونن از درایور 165 رو بگیرن نصب کنن.اون موقع با اون ماله من حل شد.الان که 169 دارم دوباره مثه اوله!!!نقل قول:
نه، راهي نيست، چون مشكل بر مي گرده به قطعاتت. اما براي سئوال دومت.
راستی من لیست کامل فیس بازیکن و موها رو گیر اووردم.
+لیست بازیکنای کلاسیک با اسم واقعی.کسی خواست بگه بزارم.
نيكي و پرسش؟ همين جا بزار لطفاً.:11:نقل قول:
کدومو؟صفحه میاد پایین همرو بزارم!!
اما اگر بزارم همرو تو گوگل پیسی وورد میره از همه بالاتر فکر کنم:دی
اونجوري نزار. همرو توي يه فايل فشرده كن و بعد بزارنقل قول: