سلام
چطوری میشه بدون ویندوز یه درایو رو فرمت کرد ؟ مثلا باداس یا سی دی ویندوز .درحالتی که روی کامپیوتر هیچ ویندوزی نصب نشده باشه
Printable View
سلام
چطوری میشه بدون ویندوز یه درایو رو فرمت کرد ؟ مثلا باداس یا سی دی ویندوز .درحالتی که روی کامپیوتر هیچ ویندوزی نصب نشده باشه
سلام
وقتی میخام ویندوزم رو شات داون کنم ، اول این پیام میاد
بعد از زدن اون گزینه صفحه میپره و بعد از چند ثانیه دوباره آیکون ها برمیگردند ، این بار دیگه میشه خاموش کنم
ایراد از چیه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اشکال از explorer.exe است
ویندوز خودتون رل repier ( دوباره نصب ) کنید
کاری نداره ویندوز را وفقتی دوباره نصب کنینقل قول:
اون مرحله که درایو را فرمت می کنی
بعد از فرمت سیستم را ریستارت کن
ولی برای اینکار نرم افزارهای مخصوص به خودش رو داره
یک راه ساده تر هست از cd ویندوزشون فایل اکسپلورر را استخراج و در مسیرش ریپلیس کنن بدون دردسر!نقل قول:
چطوري؟!:11:نقل قول:
به لینک زیر مراجعه کنیدنقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=256990
مدتی است که باهنگ کردن بی دلیل و نا منظم ویندوز (پنتیوم 4 )مشکل روانی پیدا کردم ، فن cpu و فن پاور ، کارت گرافیکی ، رم عوض کردم مشکل حل نشده دیروز یادم افتاد که سرویس پک 3 نصب کردم ولی یادم نیست که قبل از نصب هم این مشکل داشتم یا نه !!!! بنظر شما میتونه این مشکل از سرویس پک 3 باشه ؟
تنها راهنمای هم وقتی ویندوز بالا میاد موزیک ویندوز با قطع و وصل به گوش میرسه؟!!! ولی بعدش همه چیز درست هست تا هنگ کنه!!!
اول نرم افزاري تست كنيد مثلا يه ويندوز ديگه كلا نصب كنيدنقل قول:
بعد هم سخت افزاري
احتمال اينكه از پاور هم باشه وجود داره با يه پاور ديگه تست كنيد يا اگه امكان داره قطعات جانبي رو كه لازم نيست از مدار خارج كنيد تا تغذيه بورد بهتر انجام بشه .
سلام
چند وقتی بود گه گداری این صفحه آبی معروف که زیاد شنیدم در موردش ولی نمیدونم چرا میاد ، میامد . ولی امروز اومد و هر کاری کردم بازم میامد و دیگه ویندوز بالا نیومد . آخر مجبور شدم ویندوز عوض کنم ... جریان این صفحه آبی چیه ؟ راه حل خاصی داره دیگه نبینیمش ؟؟؟؟
ممنونم . یا علی