سلامنقل قول:
از گزينه ارسال پاسخ استفاده كن و در كادر بالاش ميتوني اندازه و ديگر تنظيمات font رو تغيير بدي.
و توجه داشته باش كه جواب سريع اين تنظيمات رو نداره.
سلامنقل قول:
از گزينه ارسال پاسخ استفاده كن و در كادر بالاش ميتوني اندازه و ديگر تنظيمات font رو تغيير بدي.
و توجه داشته باش كه جواب سريع اين تنظيمات رو نداره.
خيلي ممنون از راهنمايي تان. دارم امتحان مي كنم!
نمي دونم ديگه چه جوري از اين واضح تر بگم ؟نقل قول:
نقل قول:
چه جوري ميشه يه فايل رو attach كرد ؟ چجوري ميشه يه attach رو با يه اسكرين شاتي لينك كرد ؟
سلام ضمیمه برای کاربران عادی نیست.نقل قول:
فقط همکاران و مدیران و مدیران ارشد و ادمین و کاربر حرفه ای این امکانو داره
ممنون دوست عزيز . يعني اگه من بخوام يه چيزيو رو سرور سايت آپلود كنم نميتونم ؟ فقط بايد لينك يه سرور آپلود ديگه رو بزارم ؟ اين كه حال گيريهنقل قول:
بلینقل قول:
میتونید از سایت
استفاده کنید.کد:http://uploadbazar.com
سلام.
چرا گزينه "اختيارات تاپيك » اشتراك در اين تاپيك" براي كاربران جديد فعال نيست؟
خيلي مسخره س من الان چند ماهه عضو فروم شدم ولي هيچ بحثي رو دنبال نكردم و در نتيجه تو هيچ بحثي هم شركت نكردم فقط بخاطر اينكه نميتونم توي تاپيكهاي مورد علاقه م مشترك بشم تا پستهاي جديد بياد تو ميلم.
دنبال كردن يه بحث از طريق وبسايت خيلي سخته و كاربران جديد بايد اين قابليت رو داشته باشن كه بحث رو از طريق ايميل پيگيري كنن تا بتونن آروم آروم در جريان بحث قرار بگيرن و توش شركت كنن.
مي دونم با ارسال پاسخ به يه تاپيك خودبخود مشترك اون ميشيم ولي تا اول مشترك نشيم و در جريان بحث قرار نگيريم و خرفي براي گفتن نداشته باشيم كه نمي تونيم الكي پست بفرستيم
لطفا اين امكان رو براي كاربران جديد enable كنيد كه بتونن مشترك تاپيكها بشن.
تشكر
من می خوام یک تاپیک جدید باز کنم .باور کنید موضوعش یه چیز خیلی خیلی باهاله !ولی پست هایم کمه !
می شه یکی کمکم کنه؟؟!!؟؟!!
محل سکونت و آیکون های messenger را کجا باید وارد کرد ؟
سلام باز كردن تاپيك كه كاري به تعداد پست نداره ميتونيد راحت تاپيك رو ايجاد كنيد.نقل قول:
/موفق باشي/