-
بازم بگید که این تاپیک خبر نداره...........!!!!!!!!!
آخه کدوم یک از تاپیک ها یکی از کاربرانش میره و یه مطلب رو دو ساعت تر جمه می کنه و توی تاپیک قرار میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان امیدوارم از تلاش من راضی بوده باشید......
-
به خاطر خدمات ارزنده ای که ارائه میدی یه نسخه از امضات که توسط من ادیت شده ولی بهتر شده رو برات میزارم
-
سلام....
ببخشید دیشب نتونستم بیام اینترنتم وصل نمی شد .....
اما عجب بازیی بود ها ....
اگه ویار رئال می باخت برای قهرمانی خیلی خوب بود این بازی .....
ولی یه چیز در مورد ساویلا 1 گل زد حدود 431 رو نزد .....
کاسیاس رو دیدید ؟؟؟؟ من کف کردم یاد بازی با اسپانیول افتادم ....
باز هم عالی ...
ولی این دفعه خودش بود و خودش دیگه تیر در وازه هم نبود ....
-
-
آقا تبریک به همه.:11::40:
زمین بره آسمون, آسمون بیاد زمین قطعا قهرمانیم. :20:
میگم یه قراری بذاریم همه بیان تو تاپیک و اندکی جشن بگیریم .(بعد گرفتن کاپ):27:
-
سلام به همگی :
خوب میبینم که خوب ترکوندین این تاپیک رو ها....
اول و اول و اول از همه باید بگم گاگو جان بابت این همه تلاشت وبابت این همه زحمتت خیلی خیلی ممنونم و بعنوان کاپیتان اعلام میکنم واقعآ بازی قبل شما هم جزو بهترین ها بودید ............باز هم بابت زحماتت تشکر میکنم....
خوب من که از همین الان اون لباس اصلی رئالمو اماده کردم با یه کیک سفارشی و چند تا نوشابه بومبا و چند تا هم دوستان سفت و سخت رئالی که بازی بعدی که فکر کنم صد در صد شبکه 3 نشون بده رو باهم و درکنار هم شما و هم دوستان یه جشن اساسی بگیریم و با یه برد شیرین دیگر با بازیکنان رئال این جشن رو بگیریم و امیدوارم امیدوارم و باز هم امیدوارم که این شبکه 3 جشن قهرمانی رو نشون بده ............
-
این تاپیک تخته شد تا هفته دیگه با اوساسونا
-
سلام به همگی:
خوب این هم از بارسا هی باز برن فقط دنبال لیگ قهرمانان بابا این لیگ هم خودش مهمه حالا خوبه ما یه جام گرفتیم ....
خوب از اینا گذشته دوستان هنوز لالیگا لالیگا است ....
-
نیستلروی پس از مصدویمت چند ماهه اش بالاخره می تواند به ترکیب تیمش در بازی با اوساسونا برسد.
این مهاجم هلندی ،در این ماه یک عمل جراحی موفق روی زانوی چپش داد که این اجازه بازگشت او برای ۴ بازی آخر لالیگا را می دهد.
در ماه مارس او قبل از بازی با رم مصدوم شد در ابتدا مصدومیت او جدی به نظر نمی رسید ولی متاسفانه این مصدومیت سبب دوری او از میادین برای مدت زیادی شد.
در حین مصدومیتش در مصاحبه ای با آس به کالدرون گفت:آقای رئیس ،پزشکان به من اصمینان دادند تا ۶ هفته دیگر به میادین بر میگردم.من در ۴ بازی آخر می توانم به تیم کمک کنم.
او می توانست در بازی قبلب هم بازی کند ولی پزشکان به او توصیه کردند یک هفته دیگر هم استراحت کند.
-
به نقل از آس اسپانيا، لوئيس كونسخا آراگونس، سرمربي سابق رئال مايوركا قصد دارد در صورت برآورده شدن انتظاراتش، رائول گونسالس را به تيم ملي فوتبال اسپانيا دعوت كند.
وي در اين خصوص گفت: ممكن است رائول را دعوت كنم چرا كه نه. اگر همان بازيكني شود كه به درد تيم ملي بخورد، او را دعوت مي كنم.
وي ادامه داد: براي من نام بازيكنان مهم نيست؛ بلكه بازي آنها اهميت دارد. اگر كاپيتان رئال مادريد لياقت حضور در تيم ملي را دارد، بايد آن را به من ثابت كند.
آراگونس اظهار داشت: او اخيرا خيلي خوب بازي كرده و قطعا ديدارهاي باقيمانده او را تماشا مي كنم.