اگه توضيحات كامل و قدم به قدمي يا تصويري در اختيار داريد ممنون مي شم بذاريد
Printable View
اگه توضيحات كامل و قدم به قدمي يا تصويري در اختيار داريد ممنون مي شم بذاريد
شرمنده می گم خودم چون تا حالا استفاده نکردم نمی تونم کمک بیشتری کنم.نقل قول:
شما می تونی توی همون قسمت modem از help ش هم استفاده کنید.
نقل قول:
من مورد اول رو از همین طریق با n73 امتحان کردم اول باید pc suite رو نصب کنی و گوشی رو از طریق usb و مد pc Suite به کامپیوتر بشناسون و تو برنامه pc suite یه قسمت برای connection داره که خیلی راحت می تونی تنظیماتش رو انجام بدی ( الان چون من pc Suite رو نصب نکردم به طور دقیق نمی تونم بگم!) .
ولی شرمنده کاری هم به مودم تو قسمت tools نداره!
و مورد دوم هم شنیدم با برنامه gnubox توسط بلوتوث این کارو انجام دهی ، در ضمت این برنامه تو همین فروم هستش.
مورد اول که آسونه... معمولا این امکان تو برنامه ی رابط گوشی و کامپیوتر هست. مورد دوم در مورد گوشی های سیمبین فقط ممکنه. اونم بوسیله برنامه ای به اسم GNUBOX ...نقل قول:
شرمنده مي فرماييد اگر آدرسش رو بگين دانلود كنم درثاني اين كار توسط برنامه ي مذكور از طريق فقط بلوتوث امكان داره يا از كابل هم مي شه استفاده كرد؟
هم بلوتوث و هم کابل. این برنامه برای سیمبین ورژن 9.1 ساین نشده. در ضمن هم تو گوشی و هم تو کامپیوتر یه سری تنظیمات باید اعمال بشه.
برای اینكار كه با بلوتوث انجام میشه و با كابل هیچ راهی نداره 3 مرحله رو باید انجام بدید:
1)برنامه كم حجم gnubox : دانلود (برنامه Unsign هست كه باید Sing كنید.): [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2)لینك دانلود برنامه برای Sign كردن: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرح و طرز كار:برنامه ای تحت عنوان BiNSign برای كه تنها جای signsis.exe داخل مطلب فوق رو میگیره و شما مجبور نخواهید بود كه از طریق داس و نوشتن دستور اقدام به ثبت فایل sis بكنید چون این برنامه كوچك با نمای گرافیكی تحت ویندوز اینكار رو براتون انجام میده!
شما وقتی این فایل زیپ رو دانلود كردید آنرا از حالت زیپ خارج كرده و برنامه Signsis رو اجرا کنید تا پنجره برنامه مانند شکل زیر نمایان بشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مونطور که روی شکل مشخص شده شما میتونید گزینه های برنامه رو طی کنید بدون نوشتن دستوری برای ثبت فایل سیس!
البته داخل این فایل زیپ شده یه فایل BIN.key وجود داره كه میتونید از اون به جای KEY خودتون استفاده كنید با این تفاوت كه پسورد مورد 00000 (5تا صفر) میباشد.
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
badboy_x78x
سلام . من يه n73 دارم كه خيلي از تم هايي رو كه از اين سايت يا سايتاي ديگه ميگيرم نصب نميكته و پيغام ميده اي فايل sis رو ساپورت نميكنه 0 هم در مورد برنامه ها و هم در مورد تم ها . ديگه كلافم كرده . آيا مشكل از سيمبينه يا چيز ديگه؟ تو رو خدا كمكم كنيد ورژن سيمبينم 0638.0.01
چقدر راحت.نقل قول:
دوست من قسمت سخت ساین کردن مربوط به ساخت فایل با پسوند cer برای گوشی خودتون هست و گرنه اون قسمت داس زیاد مشکل نیست.
برای ساین کردن بیاین اینجا:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=130061
مشکل شما اینه که تم مزبوط به گوشیه خودتونو نمی گیرید.نقل قول:
بیا تو این تاپیک 120 تا تم برای گوشیت دانلود کن. حالشو ببر.
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=125812
من n73 music edition ام رو دیروز update کردم.چون قبل از update گفته بود یک backup بگیرید backup گرفتم.
update تموم شد بعد دیدم تمام برنامه هام پاک شده.بعد گفتم backup حتما به خاطر همینه.اطلاعات گوشی قبل از update رو restor کردم.بعد تمام اطلاعات گوشی ام برگشت غیر از چند تا برنامه که برنگشت و دیگه هم نصب نمیشه.در ضمن دیگه هیچ برنامه ای نصب نمی شه.کمکم کنید چکار کنم؟
به نظر شما به دلیل همون restor اینجوری شده یا دلیلی دیگه ای داره؟
نقل قول:
این عکسها از قسمت help برنامه modem گرفته شده.بشینید بخونید ببنید که با این می شه گوشی رو به مودم تبدیل کرد یا نه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من پروفایل آف لاین رو تو گوشی ان73 فعال کردم تا احیانا در حین فیلمبرداری اگه کسی زنگ زد، فیلمبرداری قطع نشه ولی الان هر کاری میکنم پروفایل گوشی عوض نمیشه و به حالت General یا silent یا ... نمیره.
با هیچ طریقی هم گوشیم ریست نمیشه نه با #7370#* نه با سه کلید 3 و سبز و *
نمیدونم چیکار کنم، دارم دیوونه میشم.
شما اگه 3 ثانیه کلید # رو فشار بدین به حالت Silent میره ....
پس کسی جواب منو نمیده؟نقل قول:
شما Backup از گوشی گرفتی یا مموری کارتت؟
توصيه:نقل قول:
آپ ديت كردن گوشي بايد در شرايط كاملا متعارف و استاندارد انجام بشه تا اينجوري
با سلام و تشکر
من تو قسمت پروفایل ها، general ، silent و بقیه پروفایلها رو انتخاب و فعال می کنم، گوشی کمی به فکر فرو میره و بعد میگه : unable to change profile
# رو هم که نگه میدارم همین موضوع تکرار میشه و چندین بار هم گوشی خودبخود ری استارت کرده.
بعد از روشن شدن گوشی، میپرسه که آیا میخوام در حالت آف لاین ادامه بدم یا به شبکه برگرده، no رو میزنم ولی هیچ اتفاقی نمی افته.
و ...
در ضمن سیم کارتم سالمه و روی گوشی های دیگه کار میکنه ولی سیم کارتهای دیگه روی گوشی من کار نکردند.
از کجا بفهمیم که مخابرات یک گوشی رو از شبکه خارج کرده یا نه؟!
با برگردوندن Back up هم کاری از پیش نبردم.
بیابید پرتقال فروش را !
اقا file
با پسوند rar
رو میشه رو 73
نصب کرد ؟؟؟
عزيز جان فايل با پسوند rarيه نوع فايل فشرده يا زيپ هستش كه با Win rarيا dos rar باز مي شه بايد sisرو نصب كني رو ان73
گرفتي؟
دیشب ناگهان ان73 قشنگ من هنگ کرد!! هیچکدوم از دکمه هاش هم کار نمیکنه . جالبش اینه که هنوز همونطوریه و هیچ تغییری نکرده و صفحش روشنه. شارژش هم پر بوده!یعنی اگه بخوام منتظر بمونم شارژش تموم بشه چند روز طول میکشه! اگه باطری بردارم اتفاقی میفته!!!!
لطفآ کمک کنید!
بهتربن راه اینه که کلید پاور گوشی رو 5 ثانیه نگه داری تا گوشیت خاموش بشه ...
وقتی خاموش شد باتری رو دربیاورید و دوباره جا بزنید ....
5تانیه؟ من یک دقیقه هم نگه داشتم ولی هیچی!!!باید بمونم باتریش خالی شه!نقل قول:
بالاخره چی ...؟ تا کی...؟ خودت باتری رو دربیار دوباره جا بزن ...
سلام
کسی هست که بخواد N73 بفروشه ؟
Pm بذارید .
نه دوست من همه ازش راضين قصد فروش ندارن
نقل قول:
ببین اگه باطری رو در بیاری و بعد بزاری ممکنه گوشیت دیگه روشن نشه !!!
اما نترس، مثل من نشو که دو ساعت فقط گریه کردم !!!
باطری دشارژ میشه، همین، کافیه شارژر رو به گوشی بزنی و شروع به شارژ شدن میکنه و بعد که کامل پر شد ،
میتونی گوشی قشنگت رو روشن کنی :20:
به متالیکا M_ETALIC_A پیغام خصوصی بزن اون میخواد بفروشهنقل قول:
میشه در مورد(فرمان صوتی)در ان73 توضیح بدین با تشکر:31:
سلام دوستان آیا میشه فیریم ور ان 73 را با کابلی که داخل کارتونش هست آپدیت کرد ؟؟؟
خطرناکه ؟؟؟؟
چه تغییری میکنه ؟؟؟؟
بله عزیزم میشه فقط باید اینترنتت پر سرعت باشه تا مبادا دیسکانکت بشی و دردسر بشه واسه گوشیتنقل قول:
بهترین تغییرش اینه که از دست هنگ کردنای گوشی راحت میشی :46:
من فقط آپدیت کردن با همین کابلو دیدم. جور دیگه ندیدم.نقل قول:
هیچ خطری هم نداره فقط اینترنت پر سرعت می خواد.
اگه وسط کار هم قطع بشه طوری نمی شه دوباره باید امتحان کنی.
من در این حد می دونم که باید دگمه بالای قرمز رو وقتی در صفحه اصلی موبایل هستی نگهداری تا یه صدا و یه صفحه می آد حالا می تونی فرمان صوتی بدی.نقل قول:
فرمان صوتی هم شامل خوندن اسم کسانی هست که در دفترچه تلفنت هستند یا دستور های خاصی مانند عوض کردن profile هات و یا روشن کردن bluetooth یا خاموش کردنش و ... که این آخری خیلی به درد من می خوره.
راستی می تونی یه سری چیزهایی رو هم بهش اضافه کنی مثلا وقتی می خوای به حالت silent بری می تونی بگی silent ولی من بهش اضافه کردم که وقتی بهش می گی shutup هم به این حالت می ره (خفه می شه)وخیلی حال می ده اعصابت خورده اون دگمه رو نگه می داری و با عصبانیت می گی shutup اونم تکرار می کنه و خفه می شه.
دوست خوبم بیلچه جان، اگه به قسمت modem بری یا همین مطالب رو که زحمت کشیدی آماده کردی بخونی ، می بینی که فعلا فقط با infrared میتونی از طریق قسمت modem اونکارو بکنی ولی اخیرا نوکیا برنامه ای تو سایش گذاشته که بشه بدون pc suite از طریق bluetooth یا cable ، به pc وصل شه و به عنوان مودم استفاده شه.نقل قول:
For a cable modem connection without PC Suite, download and install the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
و همچنین برای Bluetooth نیز آماده کرده است.
با سلام
ساعت گوشیم n73 قاط زده.
تا زمانا که روشنه مشکلی نداره !!!
ولی اگه خاموش بشه حتی برای یک دقیقه / به محض روشن کردن باید دوباره ساعت رو تنظیم کرد.
با 2 تا آنتی ویروس هم چک کردم . ویروس نداشت.فریم ویر هم آپدیت کردم ومی تغییر نکرد.
جریان چیه / راه حل چیه ؟؟؟
برنامه Nokia Time Zone Upgrade
رو نصب کن ببین مشکلت حل میشه یا نه!
این هم توضیحاتش
The date of the "Daylight saving time" will be changing in certain countries during 2007. This application updates database in the device containing the daylight saving time dates. This will help e.g. in avoiding a conflict in calendar synchronisation if the device and PC are having a different time. Please restart your device after installation for the changes to take effect.
با توجه به تحقيقاتي كه كردم ميخوام فريمور گوشي رو عوض كنم و به اينترنت اديشن تبديل كنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط يادتون باشه بهم نگفتين كه صداي كدوم يكي بيشتره ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موزيك اديشن يا اينترنت اديشن؟
حالا از يكيتون ميخوام كه مو به مو منو راهنمايي كنين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب مسلما موزیک ادیشن برای موسیقی بهتره و با انتخاب eq مناسب می تونی صدا رو زیاد کنی.
ولی در کل تفاوت تو بلندی و ... ندارن چون خودتون هم می تونید eq بسازید و...
مال من الان موزیک ادیشنه اگه کمکی از دستم بر می آید ، در خدمتم.
سلام چند تا سوال درباره n73 دارم با اجازه یک جا مطرح می کنم دوستان لطف کنند جواب بدن .1)سیستم ptt چطور در این گوشی کار می کنه ؟2)این که می گن داخل n73 یک انتی ویروس هست درسته ؟ چون مال من نداره.3)من در نصب برنامه های جاوا رو گوشیم دچار مشکل میشم در واقع حتی 1 نرم افزار جاوا هم نتونستم نصب کنم شما می دونید چرا؟