سلام .بابا چرا جواب منو نمیدید.یعنی اینجا هیچکس بلد نیست به این سول جواب بده.من چطور میتونم mod های جدیده مثله رینگهای چدید اضافه کنم .من برنامه ی mod installer رو دارم اما نمیدونم کجا باید بزارمش تا کا ر کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
Printable View
سلام .بابا چرا جواب منو نمیدید.یعنی اینجا هیچکس بلد نیست به این سول جواب بده.من چطور میتونم mod های جدیده مثله رینگهای چدید اضافه کنم .من برنامه ی mod installer رو دارم اما نمیدونم کجا باید بزارمش تا کا ر کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
با سلام من سیو مرحله های آخر gta5 می خوام مهم نیست کجاش باشه در ضمن این لینکهای دانلود را طوری بگذارید که به طور مستقیم دانلود شروع بشه در ضمن چه طوری باید از سیوها استفاده کنیم
با سپاس فراوان sia0368
سلام.من به یه مشکلی برخوردم.وقتی میرم در خونه Denise(همون دختره که از توی اتیش نجاتش دادیم و خونش نزدیک کارل هست) پیشنهاد رفتن به کلوپ رقص میده ولی من اصلا نمیتونم تو رقص امتیاز بالا بیارم.نمیشه یه جوری پیچوندش که ناراحت نشه؟ و اینکه حد اقل چه امتیازی باید تو رقص کسب کرد ؟
حتما تو این وبلاگ هم برید در مورد GTA هستش
http://farshidgta.blogfa.com[COLOR=DarkRed]
سلام .بابا چرا جواب منو نمیدید..من چطور میتونم mod های جدیده مثله رینگهای چدید اضافه کنم .من برنامه ی mod installer رو دارم اما نمیدونم کجا باید بزارمش تا کا ر کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
كاري نداره فلشا رو بزن كه اونجا ميگهنقل قول:
نوشته شده توسط Diego
من سیو gta را می خواهم
سلامي مجدد
ميخواستم بگم در gta5 كه من دارم يك پوشه هست به نام ذخيره بازي
كه در اين پوشه 9 عدد فايل وجود داره لطفا بگيد اين فايل ها به چه دردي ميخوره مرسي
نام يكي از فايل ها
gta save game1
از بابت
hot coffee
بسيار ممنونم
ميشه يه توضيحي در مورد
hot coffee بديد؟
من بايد چكار كنم؟
ببخشيد اين قدر مزاحم ميشم. :mrgreen:
سلام.ازفایل script.img اصلی یک backup تهیه کنید.(در پوشه ی script فکر کنم.)بعد فایل script.img را که دانلود کردید جایگزین ان کنید.حالا فایل Sacensor را که دانلود کردید را در پوشه ای که سیو ها قرار دارند کپی کنید.حالا بازی را اجرا کنید و در حین بازی ,موقتا از بازی بیاید بیرون(از tab+alt استفاده کنید.)و فایل های سیو را یکی یکی روی فایل Sacensor درگ کرده و پس از تایپ حرف Y اینتر کنید.و دوباره وارد بازی شوید و بازی را سیو کنید.حالا بازی شما بدون سانسور هست.بعدا همان سیوی را که بعد این کار کردید را لود کنید.نقل قول:
نوشته شده توسط yasinred
سلام
كسي سيو بازي رو داره كه تا اخرش رفته باشه
اگه داريد لطفآ يه جا اپلودش كنيد
اينم save هاي كل مراحل بازي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رمزهای بازی GTA San Andreasرو میخاستم :rolleye:
دوست عزيز تبريك براي عضويتتنقل قول:
نوشته شده توسط 65618
بنظرت اين 106 صفحه براي چي بود اگه نگاه مي كردي رمز ها كد ها و توضيحات كامل بودن از قابليت جستجو استفاده كن خيلي خوبه ها
رمز بازی Wolfenstein رو می خاستم
برو بچ سلام
وقتی می خواهم بعضی ماشین ها رو توپ کنم یه ایراد میگیره که میگه cannot mod منظورش چیه میشه کاری کرد که ماشین رو توپ کرد
آقا راهی هست که دیالوگهای بازی رو فارسی کنیم؟
شايد بشه تحقيق ميكنم بهت ميگم
سلام دوستان
چرا من وقتي اين بازي رو نصب كنم همه آدمها سفيدن - مثل سايه ولي ماشين و خونه و خيابون رو ميتونم ببينم
مشكل از چيه ؟ راستي گرافيكم 128 گيگا رمم 512 و سي پي يوم هم 2600 به نظر شما عيب از قطعاتمه
لطفا راهنماييم كنيد
بچه ها كسي نميدونه كه با اون Girlfriend ي كه بالا اون پشته بوم داره تير اندازي مي كنه چجوري سر صحبت رو باز مي شه كرد؟؟؟؟؟
سلام.من اولین باری که رفتم سراغش خودش حرف زد و اشنا شد.بعد هم عکس قلب(خونه اش)روی نقشه اومد که توی بیابون بود.نقل قول:
نوشته شده توسط علیرضا
يه چيزي مي دونم اينكه آدم لاغر دوست داره نه زياد ماهيچه اي و هيكلي.نقل قول:
نوشته شده توسط Diego
من هم لاغر كردم ولي وقتي ميرم پيشش ميگه:
You Have To Show Style Too Impress , Dude!
با سلام
آقا من تو یه مرحله از GTA5 موندم که پیغام زیر رو میده:
Recruit a coupie of grove street families gong members
اگه میشه این پیغام چی میگه و باید تو این مرحله چی کار کنم؟
با تشکر
يكي منو راهنمايي كنه چرا وقتي اين بازي رو نصب ميكنم همه آدمهاش سفيد و بصورت سايه هستن . چــــــــــــــــــــــرا ؟ :blush: :rolleye: :sad: :sad: :sad:
منظورش اینه که اول باید دوتا از اعضای خانواده ی Groove street رو به خدمت بگیری تا بتونی به انجام ماموریت بپردازی.برای این کار روی صورت یکی از اعضا با کلیک راست نشانه برو و بعد دکمه G را فشار بده.برای نفر بعدی هم همین کار را بکن.نقل قول:
نوشته شده توسط Marmoulak
یک توضیح در مورد دوست دخترها بدین وقتی سوار ماشین میشن و به رستوران می بریم بعد باید چیکار کنیم
اینجا بگو اگه بدونن جواب می دن:نقل قول:
نوشته شده توسط Manager_66
وقتی سوار شدن باید به رستوران یا بار مورد علاقشون ببریشون و بعد یه دمو میاد که شما و طرف در کمال صمیمیت دارین از غذاتون لذت میبرید و وقتی از رستوران اومدید بیرون اونو برسونیدش خونش و دم در اون شما رو به صرف یک فنجان قهوه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دعوت میکنه!نقل قول:
نوشته شده توسط zafaranchi
سلام.. مشکلی که من جدیدان با این بازی دارم اینه که تا شروع به بازی میکنم پی سی خاموش میکنه و یک صفحه آبی رنگ باز میشه که توش یک کدی هست که با چندتا 0 شروع میشه. فکر کنم مشکل hardware باشه. کسی میدونه مشکل از کجاست و چه باید کرد؟
مشکل شما سخت افزاری هست.ممکنه رم سیستم شما مشکل داشته باشه.و احتمال دوم این که cpu سیستم شما به علت خرابی سیستم خنک کننده یا خوب اتصال نداشتن سینک حرارتی با cpu به شدت داغ میکنه.بعد از چک کردن رم مطمئن شوید که سینک حرارتی با چسب حرارتی به cpu اتصال داشته باشد و همچنین از سلامت فن مطمئن بشید.نقل قول:
نوشته شده توسط b-jay
با سلام دوستان کسی هست (یا پستی یا لینکی) که تمام save های این بازی رو داشته باشه؟ البته من فعلا save مربوط به مسابقه رقص با ماشین! رو که مربوط به اوایل بازی هست میخوام...مرسی،متشکرم.
اخرین درایور کارت گرافیکتون رو نصب کنید.(از قطعات نیست)نقل قول:
ويندوزت رو عوض كننقل قول:
درايور گرافيكت رو عوض كن
option رو هم دست كاري كن
درس ميشه :blink:
رفقا كسي اين save رو نداره براي ما بزاره؟نقل قول:
نوشته شده توسط shahbab
صفحات اول این تاپیک رو بگرد.توی همین تاپیک معرفی شده فکر کنم.نقل قول:
نوشته شده توسط shahbab
برو بچه هاي عزيز سلام....
يه سايت عالي و توپ توپ برا GTA باز ها گير آوردم به نام :
G Unleashed
رو عكس زير كليك كنيد.
سلام به همه دوستان...
من تمام سيو گيم هاي gta5
رو دارم چند وقتيه وقتي ميخوام از سيو گيم استفاده كنم ارور دنت سند ميده و وارد بازي نميشه.(gta_sa.exe )
آيا بايد دوباره بازي رو نصب كنم يا بايد كار ديگه اي انجام بدم؟
يا حق...
سلام:
من تو یه مرحله گیر کردم به این شرح:
بعد از اون مسابقه ی ماشین که باید بری تو نمادهای قرمز چیکار باید بکنی؟یعنی مرحله ی بعدیش چیه؟
ممنون
علیرضا;)
سلام
ايا پجي وجود دارد كه بشود gta5 را در ويندوز 98 بازي كرد لطفا پاسخ دهيد چگونه
دوستان چند وقت پیش من سوالی راجع به فارسی کردن دیالوگ های این بازی کرده بودم
اساتید ادیت گیم توضیح بدن چطوری باید فایلهای صوتی مربوط به دیالوگ های این بازی رو پیدا کنم