سلام .بچها ممنون این همه زحمت میکشید.من پچ30 رو نصب کردم اما وقتی رو یه سرور کلیک میکنم میگه inviled .
cdkey
Printable View
سلام .بچها ممنون این همه زحمت میکشید.من پچ30 رو نصب کردم اما وقتی رو یه سرور کلیک میکنم میگه inviled .
cdkey
خوب باید هم پیغام invalid cdkey رو هم بده چون کانترت معتبر نیست...اگر به صفحه 105 بری می بینی لینک کانتر آنلاین را گذاشتم و توضیحات لازم را دادم.:) ...
پچ 30 با تنضیماتی عالی برای بازی آنلاین در خود کشور است..مثل ای پی های پیشگامان و.....
البته من توصیه نمی کنم پچ 30 را بریزید( حتما الان میگید من....) :)) ولی نه چون وقتی پچ 30 را می ریزید و وارد بازی می شوید یه پیغامی در بازی میاد به زبان نمی دونم روسی یا آلمانی که میگه شما می توانید این پچ را از سایت فلان بگیرید و حالشو ببرید که احتمالا بقیه فکر می کنند شما cheater هستید(چه تهمت هایی که نمی زنند) (البته برای شبکه LAN خوبه ولی برای آنلاین نه)
برای همین من Config این پچ را گذاشتم تا تنظیمات عالی داشته باشید و حالشو ببرید....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم اگر سوالی بود بگید..
موفق باشید...
دستت درد نگنه امیر جان .یکی طلبت. میخوام ببینم سرور ایرنی هست آی پیشو بدید مام بیایم
سلام
من به يه كد نياز دارم كه وقتي با كيبورد حركت مي كنم به صورت مايل هم راه بره يعني وقتي w و a رو مي گيرم به صورت مايل راه بره
Ip Pishgaman: 85.9.68.10
Ip match pishgaman : 85.9.68.10:27016
در مورد مایل حرکت کردن راستشو بخای نمی دونم :)
salam
mibakhshid fingilish minevisam
kasi ramzi chizi bahal nadareh?
ممنون امير جون شايد بقيه دوستان بدونن ;)نقل قول:
بابا اين بازي دهن مارو سرويس كرد وسط بازي هي صفحه مشخصات كه تب رو ميزني مياد اون همينجوري مياد و من مجبورم ديسكانكت كنم تازه ادم ميره تو بازي اين مياد بايد چي كار كنم؟
نقل قول:سلامنقل قول:
اسم هرکس رو من نمی دونم ولی با کد زیر می تونی اسم سرور رو عوض کنی
cmd name xxxxx
سلامنقل قول:
بهتره خودتو خسته نکنی کل این تاپیک رو هم بگردی چیت پیدا نمی کنی
بابا جواب مارو بدين ديگه
من قبلا تا همين ديروز 15 به 15 بازي ميكردم ولي الان فقط تا 11 به 11 ميزاره بازي كنم
چرا اينجوري شد؟
يكي جواب بده ديگه
خوب از رنج تعیین شده سرور سرریز میشه.
گاهی به 11 و حتی 15 میرسه.
این به ظرفیت سرور و ارتباط همزمان بر می گرده.
دوستان يه راه پيدا كردم تو يكي از فايل هاي كانتر دستكاري كنيد اسم بات هاي كه با هاشون بازي مي كنين رو مي تونين خودتون بنويسين البته شايد همنه بلد باشن ولي اگه دوست داشتين بگين تا بزارم
سلام...نقل قول:
بازی کانتر هم مثل بقیه بازی ها رمز و چیت داره ولی رمز وچیت مال بچه هاست و کسانی که بازی بلد نیستند و......
من سایتهای زیادی دارم که رمز کانتر توشه ولی به کسی نمیدم چون می دونم آدمهای بی جنبه ای هستد که سو استفاده می کنند:angry:
پس به قول دوستمون نه در این تایپیک رمزی هست نه رمزی گذاشته میشه....دستور های کانتر هم جزء رمز حساب نمیشه;)
بازم اگه سوالی بود مطرح کنید....:)
رمز برای آنلاین فکر نکنم کار ساز باشه.نقل قول:
ولی برای آفلان رمز زیاده ولی خیلی هم کا راه انداز نیست.
برای آنلاین دنبال WallHack باشید (خوراک خودمه ولی از من نخواهید ....:laughing: )
برای آفلاین هم این ترینر شاید به درد بخوره.
این ترینر با فشار دادن هر کدام از کلیدهای جهتی شاخص جان شما رو 100 میکنه.
پس باید موقع روبرو شدن با دشمن از حرکات زیگزاگی زیاد استفاده کنید:cool:
تزینر بالا فقط و فقط روی Condition Zero 1.6 جواب میده.کد:http://parsaspace.com/shaan/Trainer_CZ1.exe
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این که گذاشتین به چه دردی میخوره؟
به نظر شما مشکل من در این بازی چیه :
من این بازی رو وقتی نصب کردم ( البته 2 تا سی دی بودش که بازیش فارسیه و ماله شرکت نوین پرداز ) و وقتی بازی میکنم بعد از یه مدتی یدفعه بازی گیر میکنه و ارور dont send میاد و از بازی خارج میشه من حتی ویندوز عوض کردم و حتی کامپیوترم رو هم عوض کردم اینطوری بود مشکل چیه ؟؟؟
مشکل از سی دی بازیته...احتمالا چون کار برادران ایرانی هست این جوریه....
در جواب دوستم که گفت آنلاین چین نداره...خیلی هم زیاد داره...مثلا یکیش aim هست و یکیش به قول خودت wallhack هست و یکیش cheat speed هست و.....
تازه یه کاری میشه کرد که اگر پسورد Admin را هم نداشته باشی..کارهایی مثل Ban و کیک را بتوانی انجام دهی!!!!
بابا دست از اين چيت بازي و اين جور كارا بر داريد فايده نداره يه خورده بدون چيت بازي كنين بازيتون خوب شه من خودم فقط دنبال تنظيمات هستم واسه بهتر بازي كردن راستي به نظر من اين كد gl_spriteblend رو تو بازياتون حتماً صفر كنيد خيلي خوبه چون وقتي طرف باگ مي خوره يا گردني مي خوره ازش خون مي پاشه مي فهمي هرتش چنده
شما هم اگه از اين جور كدها كه غير قانوني نيست بلدين بزارين
سلام.نقل قول:
بله دقیقا همینطوره.خوب همه اینها برنامه های هکه و با کد زدن نیست.
منظورم این بود.
ولی Ban کردن بدون پسورد را نمیدونستم.:blink:
هکرها چه کارها که نمیکنن.
ما الان چي كار كنيم؟
ميريم تو حس بازي هي اون صفحه مياد جلوم چيكار كنم؟
تبدیل فایلهای dat به mpg گشتم ولی پیدا نکردم
پیشاپیش ممنونم
من می گم...به طور کل بازی را پاک کن و دوباره بریز....فکر کنم مشکلت حل شود...;)نقل قول:
من می گم...به طور کل بازی را پاک کن و دوباره بریز....فکر کنم مشکلت حل شود...;)نقل قول:
امير جان چند بار ميگي؟
من تاحالا كلي پاك كردم و نصب كردم ولي درست بشو نيست كه نيست
تو چند تا كامپيوتر هم امتحان كردم اونا هم همين مشكلو داشتن
اشتباه شده ....2 دفه کلیک کردم اینجوری شده ....شاید هم اشکال از cd کانترته....
از چه Mouse و Pad واسه کانتر بازی کردن استفاده می کنین ؟ :)
بابا اخر ما چيكار كنيم؟
Kesi In ja Mouse pad vase kharid nemekhad man vase forosh har noesho ke bekhaid metonam tahe e konam
مگه موس و پد مخصوص داره که میگی از کدوم باید استفاده کنیم
حریف میطلبم
آره samsung_d600 عزيز موس و پد مخصوص داره
موس logitech بيشتر استفاده مي كنن مدل 518
سلام میشه شماره سریال این ورژن از بازی کانتر را بفرستی
Condition Zero Launcher خیلی فوریه
ایمیل من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا جواب مارو بدين ديگه
چيكار كنم؟
نه سيدي خراب نيست سيدي هاي ديگه هم گرفتم همين مشكلو داشتم
من که دیگه گیج شدم...
موس من Logitech G5 است...
حریف هم می طلبم....:)
سلام دوستان اين تايپيك خوابيد بابا چرا هيچ كسي پست نمي ده يه خورده از بازي تون بگين چه جوري راش مي دين ؟ كجاها خط مي گيرين ؟
بچه ها کمپ b را دیدید؟؟
اگه خواستید بدونید Bug های مپ dust 2 چیه بگید تا بذارم.....
وقتي مي نويسيم Sv_cheat 1
حالا چي بايد بنويسيم لطفا پول و جون را بگيد
نقل قول:
بزار ببینیم ;)
کدهای تقلب بازی Counter Strike :
برای فعال نمودن قسمت کدها ابتدا دکمه کنسول (~) را زده و عبارات زير را تایپ کنيد:
SV_cheats 1
حالا ميتوانيد کد ها رو بزنيد :
impuse 101 =money
give weapon_f
SV_gravity <-999-999999> f
changelevel < mapname>f
changelevel dust
cl_forwardspeed 999
cl_backspeed 999
gl_zmax 100
mp_c4timer 10
sv_aim
sv_clienttrace 999
clienttrace 0000
cl_hidefrags 0
lambert-1.0001
impulse 102
net_graph 1
adjust_crosshair
r_lightmap 1
در کنسول بازی عبارت maps را وارد نماييد.در اين هنگام شما نقشه های موجود برای اين بازی را مشاهده خواهيد کرد.