نه من کیبورد اصلی رو میگمنقل قول:
یه سوالی
یعنی وقتی با قلم روی آیکون های سمت راست برنامه میزنی راحت باز میشن؟
مثل messaging , web , help
Printable View
نه من کیبورد اصلی رو میگمنقل قول:
یه سوالی
یعنی وقتی با قلم روی آیکون های سمت راست برنامه میزنی راحت باز میشن؟
مثل messaging , web , help
آره درست كار ميكنه ...نقل قول:
تا الان كه مشكلي نداشته ..
يه سوال ...
از تو سايتش ميشه عضو شد ؟
اگه ميشه آدرس سايتشو واسم بزار ...
چند صفحه پیش نوشته بودم
http://forum.p30world.com/showthread.php?p=2057531#post2057531
اگه یه نفر با w950 خودش یه امتحانی بکنه که عالی میشه
نقل قول:
اگه ممکنه مشخصات نرم افزار آپدیت شده رو بذارید...
نقل قول:
نه عزیزم...
خیلی راحت گوشی رو به کامپیوتر وصل میکنی و از توشاخه resource فونتها رو پاک میکنی.
همه چیز حل میشه.
شما يه چند صفحه آخرا بخون ميفهمي مشكل چييه.نقل قول:
وقتي فونت اشتباهي رو گوشي بريزي اصلا گوشي بوت نمي شه تا درايور اون تو كامپيوتر ساخته بشه.
سلام دوستان
گوشی من w950 هست.چند وقت پیش برنامه فارسی کردن sms روش ریختم و این برنامه باید حتما روی مموری کارت یا هارد گوشی نصب بشه تا قابل اجرا باشه.بعد از ریختن این برنامه روی هارد دیسک گوشیم, چند تا از فونت های این برنامه را تغییر دادم و سپس گوشی را ریستارت کردم.بعد از اون هر چی گوشی را روشن میکنم قبل از اینکه بالا بیاد خاموش میشه و دوباره روشن میشه و دوباره ریست میشه.در کل دیگه بالا نمیاد(پشت سر هم ریست میشه)
گفتم شاید با آپدیت مشکل حل بشه.آپدیتش کردم ولی درست نشد.بردم بیرون به چند جا دادم فلش کردن ولی درست نشد.مشکل اینجاست که این برنامه رو هارد ذخیره شده و حالا هر چقدر من گوشی را فلش کنم تاثیری نداره.چون فلش دست به محتویات هارد دیسک نمیزنهحالا به نظر شما دوستان چه کار باید کنم و چطور میشه به هارد گوشی دسترسی پیدا کنم تا برنامه را پاک کنم یا هارد را فورمت کنم.
لطفا کمک کنید که خیلی حالم گرفته:41:
احیانا اون برنامه کریستال عربیک نبوده..؟!
نقل قول:
اولا قرار نیست کامپیوتر درایور گوشی رو بشناسه.
وقتی کابل رو به کامپیوتر وصل کردی، برو تو مد fast transfer file ، چون در این حالت فقط از رم استفاده میشه و به گوشی هیچ کاری نداره، عملا تمام امکانات گوشی غیر از رم از کار می افتن.
حالا از شاخه resources میتونی فونتها رو پاک کنی.
نقل قول:
عزیز دل برادر!
اگه کریستال نصب کردی که... آخه چرا نصب کردی؟ این برنامه sign نشده و پولیه...
اینهمه دارن میگن که کریستال را نصب نکنین خطرناکه.....نقل قول:
بازم شما رفتین نصب کردین؟
آقایون من کریستال نصب نکردمنقل قول:
راستشو بخواید ایراد از جای دیگه است.این برنامه را که نصب کردم کار میکرد ولی از فونتش خوشم نیومد برا همین فونتشا که روی هارد دیسک نصب کرده بود پاک کردم و به جاش چند تا فونت از خود ویندوز توی اونجا کپی کردم .اولش فونت ها کار می کرد ولی بعدش یه فونت سنگین از ویندوز کپی کردم که ظاهرا نتونسته بخونتش .لطفا بگید چطور پاکش کنم.خواهشا" راهنمائی کنید
چه برنماه ای نصب کردی؟؟؟
اسمش چی بید؟
از سرويس من تست كردي؟ شايد بشه كاري كردنقل قول:
قبل از اينكه بخواد ريست شه
بالا
*
پايين
پايين
*
پايين
*
شايد بتوني هارد رو فرمت كني
سلام دوستان:
چطوری میشه به اینترنت متصل شد لطفا کمکم کنید؟؟(از طریق ایرانسل)
مرسی از لطف همتون
دوست عزیز W950 که بالا و پائین نداره(joyestic نداره)! چطور این روش را تست کنم؟؟نقل قول:
امروز دوباره بردم بیرون برا تعمیر.طرف دوباره فلش کرد اما نشد.گفتاحتمالا" باید آیسی فلشش عوض بشه:41:
منظور دوستمون از بالا و پايين همين كليد اسكرول بغل گوشي هست.نقل قول:
ببین عزیز شما اگه کابل گوشیرو وصل کنی در حالتی که گوشی هنوز آپ نشده اصلا منوی انتخاب نوع اتصال برای شما نمیاد که بخوای fast transfer file رو انتخاب کنی در ضمن این راهارو من دو هفته پیش به دوستمون گفتم امتحان کرد نشد . الانم تنها راهش همون فرمت کردن رم 4گیگ گوشی بوسیله ی دستگاه باکسه :13::13::13::10:نقل قول:
من فکر میکنم منظور دوستمون از برنامه همون resourse هست . ایشون هم به مشکل نفر قبلی دچار شده . دوست عزیز به اون دوستمونم گفتم تنها راه رهایی از این مشکل فرمت رم 4گیگ گوشی به وسیله ی دستگاه باکس . (البته همه جا این کارو بلد نیستن) :27::27:نقل قول:
کد مربوطه را بزن دیگه کاری ندارهنقل قول:
یا یه اس ام اس به 2225 بفرست و اولش یه حرف s بزن بعد یه فاصله بعد شماره imei گوشی را بزن
آقا تعمیر گاه خوب که اوستا باشه واسه W950 کجا تو تهران سراغ دارید؟
من Usb ام خراب شه کجا بدم درست کنن؟ که خراب ترش نکنه؟
ببر نمایندگیش
سلام من دوست enter_the_love هستم :نقل قول:
من گوشی را بردم مرکز تعمیرات موبایل و با باکس برام فلش کردند ولی مشکل حل نشد ولی گفتند فلش را کامل میگیره وشاید بشه از طریق سخت ا فزاری درستش کرد نظر شما چیه ؟؟؟
من گوشی را بردم مرکز تعمیرات موبایل و با باکس برام فلش کردند ولی مشکل حل نشد ولی گفتند فلش را کامل میگیره وشاید بشه از طریق سخت ا فزاری درستش کرد نظر شما چیه ؟؟؟:19:
من گوشی را بردم مرکز تعمیرات موبایل و با باکس برام فلش کردند ولی مشکل حل نشد ولی گفتند فلش را کامل میگیره وشاید بشه از طریق سخت ا فزاری درستش کرد نظر شما چیه ؟؟؟
من هم مشکلی مثله شما دارم شما تونستی کاری بکنی؟؟؟؟:19:نقل قول:
سیلام
یه مشکل کوچولو دارم
یه مدتی طولانی هستش که یه گزینه تو قسمت messaging من اضافه شده (درست زیر messages)
میخوام اونو حذف کنم چطوری میشه اینکارو کرد؟
اسمش اینه:
sync'd email
من می خوام یه جایی باشه که تضمینی گوشیم رو درست کنهنقل قول:
آقا خواهشا اگه کسی می دونه جواب بدید
فک کنم باید آی سی USB عوض بشه
دس بهش نزنی بهترهنقل قول:
یا اگه خواستی باید گوشیت را Master Reset کنی
دقيقا يادم نيست ولي تو مسير زير دنبال email acont begard و اونجا يه سري تنظيماتو دست بزن ... مثل enabel يا disabel .... ازين جور چيزا ..نقل قول:
meno / tools / contorol panel / mesage / email acont
نقل قول:
سلام
من نه خودم این گوشی رو دارم و نه قصد نا امید کردن شما رو
اما برا یکی از دوستام همچین مشکلی پیش اومد . مال اونم دقیقا با روشن شدن ریست میشد . یه مورد مشابه هم تو یکی از فرومها دیدم که اسمش یادم نیست .
تو هر دو مورد متاسفانه فلش 4 گیگی گوشی سوخته بود و باید عوض می شدن .
پیشنهاد می کنم به یه متخصص در این زمینه نشون بدی گوشیتو .
فکر می کنم مشکل سخت افزاری باشه . وگرنه با آپدیت شدن باید برطرف میشد . چون یه جورایی شبیه فلش عمل می کنه . در ضمن تا اونجایی که من میدونم گوشی موقع بالا اومدن و قبل از لود شدن کامل به حافظه ی جانبی کاری نداره فقط رم رو چک می کنه .
به نظر من باید مشکل سخت افزاری باشه که دائم ریست میشه
دوست عزیز من گوشی را پیش صد تا تعمیر کار بردم. با هزار تا باکس و از طریق اینترنت فلش کردند ولی جواب ندادنقل قول:
طرف به من گفت اگه اینطوری درست نشه باید آیسی فلش عوض بشه.شما آمار قیت اونو ندارید؟؟
آخه من نمی دونم یه فونت چطوری این بلا را به سر گوشی آورد؟؟!!:41:
نقل قول:
یه تاپیک به همین اسم هست.
بگردی، حتما پیدا میکنی...
یکی نیست بگه که "آپدیت جدید W950" اومده یا نه؟!
آخه قرار نبود سونی-اریکسون دیگه برای این گوشی آپدیت بده...
مثل اینکه حدود 60-70 تومان هستنقل قول:
میگن اپدیت جدید اومده والا من که هنوز تستش نکردم
سلام به همگی
یه سوال ساده اما خیلی کاربردی :
بزرگترین مشکلاتی که W950 داره و شما رو ناراضی کرده چیاست ؟
من P990 دارم با موزیکش راحت نیستم و به خاطر نداشتن شورتکات مناسب برای موزیک ناراضیم کرده . اما از بقیه چیزاش ناراضیم .
وقتی به اینترنت وصل میشم و چند صفحه باز میکنم ، موزیک پلیر متوقف میشه !! W950 هم اینطوریه ؟
فونت فارسی و صفخات اینترنتی فارسی رو باز میکنه ؟
چینی و غیر چینی داره ؟ اصل و فرع داره ؟
سلام به همگی
یه سوال ساده اما خیلی کاربردی :
بزرگترین مشکلاتی که W950 داره و شما رو ناراضی کرده چیاست ؟
من P990 دارم با موزیکش راحت نیستم و به خاطر نداشتن شورتکات مناسب برای موزیک ناراضیم کرده . اما از بقیه چیزاش راضیم .
وقتی به اینترنت وصل میشم و چند صفحه باز میکنم ، موزیک پلیر متوقف میشه !! W950 هم اینطوریه ؟
صفخات اینترنتی فارسی رو باز میکنه ؟
چینی و غیر چینی داره ؟ اصل و فرع داره ؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
در مورد سوال اولت باید بگم که فکر نمیکنم w950 مشکل خاصی داشته باشه! :20:
مشکل شورت کات برای موزیک وجود نداره.
در گوشی های سری w موزیک بر هر چیز دیگری ارجحیت داره.تو هیچ شرایطی موزیک خودبخود قطع نمیشه. مگر به فرمان خودت. من p990 نداشتم . اما حتی موقع گوش دادن به موزیک اگه کسی باهات تماس بگبره هم موزیک رو قطع نمیکنه و با بوق های ممتد تماس رو اعلام میکنه. w های قبلی که داشتم اینجوری نبود(w900-w800-w810)
صفحات اینترنتی فارسی رو نمیدونم . ولی فکر کنم اگه فونت فارسی رو گوشی باشه نشون بده.
سوال اخرتم باید بگم که تا حالا تقلبی این گوشی رو تو بازار ندیدم.90 درصد شایدم 100 درصد 950 ها سریال اصلین . حتی اونایی که پکشون کامل نیست. دلیلشم معلومه.گوشی ای که یوزر خاص داره و مشتری جنرال نداره معمولا سر هک یا تولید تقلبیش کسی وقت نمیزاره
w950 اصلش ساخت چینه البته نه چینیه در پیت از نوع در جه 1.و به صورت نادر فقط با باتری ژاپنی مشاهده شده
من که تا بحال هیچ مشکلی با این گوشی نداشتم.
آپدیتش هم کردم، خیلی هم بهتر شده.
فکر کنم اونایی به مشکل بر میخورن که گوشیشون اوریجینال نیست یا تقلبیه...