بچه ها من میخوام ویندوزم رو عوض کنم اما میخوام update های kasper پاک نشه چطور میتونم اونها رو save
کنم
Printable View
بچه ها من میخوام ویندوزم رو عوض کنم اما میخوام update های kasper پاک نشه چطور میتونم اونها رو save
کنم
علیرضا جون شما اینجا رو نگه دار بعد دوباره بریز:
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Anti-Virus Personal Pro
:)
آقا همه تیکهایم زده شده است و رنگ برنامه هم سبزه مشکل اینه که برنامه با بالا آمدن ویندوز بالا نمیاد و مجبورم خودم رو آیکونش کلیک کنم و فعالش کنم ...می خوام خودش با سیستم بالا بیاد ... من حتی سعی کردم با یه برنامه start up maneger اونو وادار کنم که با ویندوز بالا بیاد اما eror داد..می خوام بدونم این مشکل همه NOD هاست(که بعیده ...) یا من باید یه چیزی رو تنظیم کنم ؟نقل قول:
نوشته شده توسط shahbab
شهاب جان
آیکون برنامه نود یعنی Nod32 Control Center رو دراگ کن تو پوشه Starutp منوی استارت -->All Programs
فقط یادت باشه فقط آیکون NOD32 Control Center نه Nod32
مطمئنا جواب میده 100 درصد
راه دیگه
یا اینکه Msconfig رو از قسمت Run منو استارت اجرا کن به سر برگ Startup برو و اونجا گزینه ای بنام Nod32kui.exe باید باشه
که چک مارکش رو بزن و Apply , OK و ریست سیستم و دیگه تموم
با سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Cracki
ممنون از توضيحاتت
من اتفاقا ديتابيس رو روي اكسترنال تنظيم كرده ام و از اون نظر مشكلي نيست .
چون ديتابيس استاندارد با ديتابيس اكسترنال 1000 تا فاصله داره .
ضمنا كركي جان اين برنامه Spyware Eliminator 4.0 رو چه جوري باهاش كار ميكني؟؟
چون كرك نداره اين برنامه
ولي برنامه خيلي خوبيه!!!
امیر جون چرا کرک نداره من که قبلا معرفی کردم کرکشو
اگه خواستی بگو آپلود کنم:)
ممنون ميشم اگه كركش رو بهم بدين
لطف كنيد لينك اين برنامه رو هم بديد
چقدر پررو :blink: :blink: :blink:
امیر جون این نسخش هم AntiSpam داره هم AntiSpyware کرک هر دو تا شونم هست:)
دانلود برنامه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود کرک هر دو برنامه:
با سلام.
اين آنتي ويروس كاسپر pro 5.0.383 واقعا سرعت سيستم من را پايين آورده و به شدت سرعت سيستمم كم شده.
سودا جان زودتر اين آنتي ويروس AntivirusKit 25005 professional را كرك كن تا شايد فرجي بشه.
دارم آنتي ويروس panda titanium را دانلود ميكنم ببينم اون چطوره.
امیر جان ساسان جان زحمت آپلود کرکش رو کشیده .
اگر کارت باهاش راه افتاد که هیچی اگر نه برات آپلود خواهم کرد.
چشم حتما مهدي بست قراره كه سي دي شو برام بفرستهنقل قول:
نوشته شده توسط hamilton
اگه سوادم قد بده حتما
راستي پاندا هم خيلي كند ميكنه حتي بيشتر از كاسپر بهتره از فكرش بياي بيرون
hamilton جون سودا جون راست میگه سرغعت حین کار رو نه ولی سرعت بالا اومدن حد اقل دو برابر کاسپرسکی کم می کنه!
--------------
کرکی جون من فقط کرکشو آپلود کردم آخه خودش 10 مگه تو یه سایت دیدم تستشم کردم بعد گذاشتم:)
مرسي از ساسان عزيز
دارم دانلود ميكنم . لطف كرديد
سلام
من antivirus kit رو دانلود و نصب كردم. خيلي خوشم اومد. سرعت رو هم كم نكرد (البته روي سيستم خونه نصب كردم و خيلي فرصت نكردم تست كنم). فكر مي كنم اگه كرك بشه انتخاب قطعي من بشه. البته متاسفانه نسخه تريالش قابل آپديت نيست. يعني تا رجيستر نشه نمي شه آپديتش كرد.
مهدی جان این سریال رو که مسعود عزیز زحمتش رو کشیده امتحان کن.
Login: 1AGWDS Pass: 9PZY4Y
در قسمت تنظیماتش اگر بگردی مثل نود 32 جایی داره که میشه اسم و پاسورد وارد کرد.
البته من الان نصب ندارمش واسه همین نمیتونم امتحان بکنم.
يه سوال ؟؟؟؟نقل قول:
نوشته شده توسط sAsAn.K
آيا در زمان آپديت نرم افزار بايد بزاريم برنامه هم آپديت بشه؟
يا فقط همون ديتابيس كافيه؟
حجم آپديت نرم افزار هست 5 مگ وخورده ايي خودش هم كه 9 مگ بود :blink: :blink:
میتونی بزاری میتونی نزاری ولی به نطر من بزار خودشم آپدیت شه:)
تريال نميشه؟
اگه برنامش رو آپديت كنم
نه بابا کرکش کار درست:)
عزيز من وقتي آپديت بشه نخش كركشم از كار ميفته
Gilopa جون من خودم همش آپدیتش می کنم هم خودشو خم دیتابیسشو هیچ چیش نشدی هنوز جلوی هم AntiSpam و هم AntiSpyware نوشته registred !:)
مهدی جان سلامنقل قول:
مهدی بست نوشته :
سلام
من antivirus kit رو دانلود و نصب كردم. خيلي خوشم اومد. سرعت رو هم كم نكرد (البته روي سيستم خونه نصب كردم و خيلي فرصت نكردم تست كنم). فكر مي كنم اگه كرك بشه انتخاب قطعي من بشه. البته متاسفانه نسخه تريالش قابل آپديت نيست. يعني تا رجيستر نشه نمي شه آپديتش كرد
آقا ما هم میدونیم که آنتی ویروس توپیه و اگه کرک بشه انتخاب قطعی من نیز هست یعنی آنتی ویروسی که تا حالا براش کرکی ساخته نشده باشه باید آنتی ویروس خوبی باشه
بعدشم این آنتی ویروس دابل انجین هست و از بهترین تکنولوژی برا محافظت استفاده میکنه اصلا هر چی آلمان ها تولید کنند واقعا تک تکه نظرت چیه ؟
دوست من ظاهرا دانلود و نصبش کردی یه دو تا برنامه بود دوستان معرفی کردند برا برگردوندن تاریخ برنامه های تریال
اولیش Trial reset [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دومیش Date Cracker 2000 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدشم من یه چند تا یوزر و پسورد برا آپدیتش گیر آوردم یه تست بزن شاید جواب داد
user:6lrubpolan pass:31n179
Login: 1AGWDS Pass: 9PZY4Y
user:6lrubpolan pass:31n179
User: Reimer2656 PW: F41683نقل قول:
نوشته شده توسط Masoud.ebi
اینم امتحان کن
در ضمن :rolleye: من اینو به عنوان patch پیدا کردم نمیدونم درسته یا نه!
امیدوارم کار کنه ...
با تشکر :happy:
یه چیز دیگه این AntiVirenKit رو قبلا گفته بودم از Engine دو آنتی ویروس قوی کاسپرسکی و بیت دیفندر استفاده می کنه!
یه چیزه دیگه هم اینکه وقتی توی Real-Time Protection ویروس پیدا کرد مینویسه که از موتور کاسپرسکی پیدا کرده یا بیت !
راستی soda جون 2006 هم اومده برو تو کارش:)!
دوستان از سایت جدید کاسپرسکی دیدن فرمایید:
Kaspersky.com
:):):):):):):):):):):):)
دوستان تا بحال به قسمت Extra Database Options سایت کسپرسکای توجه کردین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو این قسمت فایل هایی برای آپدیت هستش که فکر میکنم تو آپدیت خود آنتی ویروس وجود نداره *البته مطمئن نیستم* .
این دیتا بیس رو خود سایت به کاربران حرفه ای و با تجربه توصیه کرده و به کاربران معمولی توصیه نکرده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
همچنین دیتا بیسی برای تثبیت ویروس Win95.CIh .
:happy:
ناش شناخته جون این گزینه رو که گفتی منم میخوام یکی برام رووووووووووشنش کنه کسی نی!؟
کدوم گزینه؟
چیشو روشن کنه؟
همین Extra Database Option رو دیگه نا شناخته جون:)
sasan.k جان کاسپر بصورت زمانی خودش کامپیوتر رو اسکن میکنه --اگه بخوام این حالت cancel بشه چیکار کنم
چون وسط یه برنامه میبینم که خودش داره اسکن میکنه و سرعتم رو پایین میاره
Setting/On Demand Scan Tasks
این کاسپرسکی توی قسمت On-Deman Scan Tasks نوشته موقع بالا اومدن ویندوز اینا رو چک می کنه:
Startup Objects
System Memory
و Boot Disk Sectors
نمیشه این کارشو غیر فعال کرد؟
اگه بشه خوبه موقع بالا اومدن سرعت کم نمی کنه!
ميشه
عزيز
كافيه تو همين بخش بري تو بخش Schedule و تيكشو برداري
soda جون از توی فروم کاسپرسکی روششو دیدم حل کردم مشکل رو:)
سلام دوستان .
از بین شما آیا کسی هست که تا به حال McAfee Enterprise 8.0i را با Kaspersky Pro باهم نصب
کرده باشد.
یعنی کاسپرسکی فعال باشد و McAfee هم بصورت غیر فعال نصب باشد . و هر وقت که خواستیم بازش
کنیم.
اگر اطلاع داشته باشید این نسخه از McAfee پورتهای باز سیستم رو هم میبنده و بر آنها نظارت میکنه به همین
دلیل ممکنه که با فایروالی مثل Outpost Pro و یا کاسپرسکای مشکل پیدا کنه. آیا اصلا این نسخه از McAfee را میشه
به صورت غیر فعال استفاده کرد یا نه.... کسی خبر داره و یا تا بحال این کارو انجام داده.
من یک دفعه فکر کنم پارسال بود McAfee Enterprise with AntiSpyware Enterprise رو همزمان با زون آلارم پرو نصب
کردم که نتیجه اش از دست دادن IP آدرس و DNS Server بود که حتی با دستورات IP Renew در DOS هم قابل بازیابی نبود و
بعد از آنکه همه تلاشهام بی فایده بود مجبور به فرمت کردن کل هارد شدم چون اصلا NetWork داغون شده بود.
البته بعد ها من همین نسخه را دوباره به تنهایی نصب کردم و هیچ مشکلی هم پیدا نکردم چون با فایروال مک آفی نسخه Plus
نصبش کردم و برنامه های خودش با هم خوب جور در میان . اما با فایروالهای دیگه امتحان نکردم.
حالا اگر کسی اطلاعی در مورد این مسئله داره راهنمایی کنه. و آیا تا بحال کسی این نسخه رو با یک آنتی ویروس دیگه به صورت
همزمان نصب کرده ... البته مک آفی غیر فعال باشه .
كركي جان من قبلا نصب نكردم
ولي اگه من جاي شما باشم و حتما بخواهم كه نصبشون كنم از اين طريق استفاده ميكنم
مك آفي كه قراره ديزيبل باشه درست؟
خوب علاوه بر بخشهاي عادي كه براي نيامدن مك آفي در استارت آپ تنظيم ميكني به بخش سرويسهاي ويندوز هم برو و آنجا نيز تيك گزينه هاي مربوط به مك آفي رو بردار
خوب حالا بدون درد سر شما ميتوني بعد از نصب مك آفي سيستم رو ريستارت كني و مطمئن باشي كه سيستم به خوبي بالا مي آد
كوچيك شما soda
كركي جان سلام
من فقط يك نكته رو مي تونم بگم و اون اينكه من سال گذشته مك آفي اينترپرايز 8 رو با فايروال زون آلارم پرو نصب كرده بودم و هيچ مشكلي نداشت. حتي در قسمت مونيتورينگ آنتي ويروس ، فايروال زون آلارم ، آنتي ويروس مك آفي رو به عنوان آنتي ويروس فعال نمايش مي داد. البته سيستم من بر روي lan هست ولي هيچ مشكلي پيش نيومد.
در مورد همزمان نصب كردن اين نسخه از مك آفي با يك آنتي ويروس ديگه هم بايد بگم كه متاسفانه اين كار رو نكرده بودم كه بتونم كمكي بكنم.
Soda و Mehdi جان ممنون از راهنماییتون.
راستش این نسخه از مک آفی رو اگر با AntiSpyware Enterprise 2005 نصب بشه خیلی عالیه.
به همین دلیل منو به وسوسه انداخته که نصبش کنم.
با توجه به راهنمایی های شما میروم نصبش کنم ببینم چطور میشه .
راستی سودا و مهدی جان یک سری به این سایت زیر بزنید بد نیست.
در این سایت تمام قسمتهای برنامه ViGuard Professional را که هیچ کرکی هم واسش وجود نداره
همراه با عکس هاش نشون داده. البته من تا به حال نصبش نکردم ولی با توجه به این Reviews کوچکرین
حرکت در سیستم باید زیر نظر این برنامه باشد.
این سایت زیر هم خود برنامه را مورد بررسی قرار داده نه عملکرد آن را....
فعلا تا بعد....
آقا مهدی از antivirenkit چه خبر با یوزرهایی که بچه ها دادن تونستی آپدیتش کنی؟
نقل قول:
نوشته شده توسط unknow
سلام دوست خوبم
متاسفانه نشد. شايد هم به خاطر اينكه نسخه تريال هست. چون دائم پيغام مي داد كه شما نسخه تريال رو داريد استفاده مي كنيد.
گويا نسخه فول مي خواهد. مثل آنتي ويروس nod32 كه يك نسخه تريال و يك نسخه ادمين دارد كه با نسخه ادمين پسورد و يوزر مي خواد و آپديت مي شود. ولي نسخه تريال تا 30 روز فقط كار مي كند و براي آپديت نياز به پسورد ندارد.