چه ربطی داره دوست مننقل قول:
نمی تونی بازی کنی دلیلی نداره بحث سخت افزار بکشی وسط :دی
نمی دونم چه ربطی به usb 3 داشت :34:
کنترلر همه کنسول ها همین کنسول درپیته مایکروسافت هم وایرلسه :دی (شوخی بودا نقل قول نکنید :| )
Printable View
چه ربطی داره دوست مننقل قول:
نمی تونی بازی کنی دلیلی نداره بحث سخت افزار بکشی وسط :دی
نمی دونم چه ربطی به usb 3 داشت :34:
کنترلر همه کنسول ها همین کنسول درپیته مایکروسافت هم وایرلسه :دی (شوخی بودا نقل قول نکنید :| )
ولم کنید بابا شما برید روی PC تون بازی نصب کنید . بعد خراب در بیاد . سه روز بعد هم برید کارت گرافیکتون رو عوض کنید و سر انجام این که از انحصاری ها هم لذت نمی تونید ببرید .نقل قول:
منم اول مثل شما می گفتم انحصاری ها رو روی X360 بازی می کنم فقط و بقیه بازی ها رو روی PSP و PC ولی الان همه را روی x360 بازی می کنم .
اولا که این چه ربطی به موضوع موضوع تاپیک داشت!!!نقل قول:
ثانیا اگه میشه بگید که چطوری این پیشگویی ار انجام دادین که ما هم ازش استفاده کنیم!!!؟
ثالثا تا حالا چیزی درباره نسل کنسول ها شنیدید!!؟ مثلا نسل 6 یا 7 و...
رابعا فعلا تو کف ALAN WAKE باشید!
دیگه همین!:31:
باری چند اپیزوده ؟ اپیزوده 3 هستم مغزم داره میترکه :34::18::34:
نقل قول:
6 تاست.........
بعضی ها با حرفاشون واقعا آبروی pc بازای گل این فروم رو میبرن............ .شرط می بندم اگه فردا این بازی واسه pc تایید بشه همین آقا............. .نقل قول:
تازه تغییر نسل در usb در کنسول های نسل بعد هم اعمال خواهد شد و چیز شاخی نیس(گرچه من ربطشو با آلن ویک ندونستم)
متاسفانه اسپم تاپیک زیاد شد بخاطر حرف دانشمندانه این آقا حالا یکی لطف کنه پستای من و بقیه رو پاک کنه...
pc gamer ای که از استیم خرید نکنه پی سی گیمر نیست دزد دریایه :دینقل قول:
منم بازی رو امروز گرفتم ( میدونم با تاخیر زیادی همراه بود )
chapter 1 رو تمام کردم
راجع به گرافیک بازی که دوستان حسابی بحث کردن و حرفی نمونده
نظرم رو تو یک جمله خیلی مفید و جمع و جور و معنی دار خلاصه کنم :
(( نگم وحشتناکترین , میتونم بگم یکی از وحشتناکترین گرافیک های عمر 17 ساله gamer بودنم رو امروز از نزدیک دیدم ))
صدا گذاری و کنترل بازی هم عالی کار شده , همین !
پدرام جان اینها همه به کنار اون محیطی رو که براش وقت گذاشته شده رو بیشتر مننقل قول:
تحسین میکنم :18: فقط به عظمت وسعت نقشه فکر کنید که همه چیز درش زنده نمایش داده میشه
راستی بچه ها بیان اون صفحه آماری بازی رو اینجا هر کسی بگه ببینیم چه کاره بودید چقدر
حرفه ای بودین منظورم صفحه statistics هستش فقط لطف کنید خالی نبندید مطمئن باشید بازی رو
تموم کنم حتما میگم:31: در ضمن اون دوستانی که میان اینجا دعوای کنسول و pc راه میندازن باید بگم
که من خودم قبلا pc باز بودم ولی با تمام احترامی که برای pc دارم باید بگم دنیای کنسول یک چیز دیگه
هستش و بهترین شرایط بازی کردن فقط کنسول هستش اصلا وقتی که دو اسپانسر غول مثل
مایکروسافت و سونی وجود داره کدوم آدم عاقل میاد کلی خرج میکنه میره سیستم فلان قدرت رو میگیره
بعدشم بازیهای با بدترین کیفیت اونم همش port شده با کلی مشکل بازی کنه لطف کنید دیگه بحث رو ادامه ندیدوهمین
جا تمومش کنید چون که هیچ ربطی به این تایپیک این بازی زیبا نداره.
خدا وکیلی من پارسال 500 دادم کارت8800 gts 512..گرفتم با cpu4هسته ای و 4 گیگ رم...برای بازی... اما الان کنسول گرفتم..خدا وکیلی میگم کاش پارسال 360 میخریدم ..اصلا دنیاش واقعا فرق میکنه مخصوصا با tv40 و صدای دالبی و دسته وایرلس وااااااااااای
منم کاملا موافقم ترسی که بازی تاو ادم ایجاد میکنه واقعا در حد سکتست !!! اما راجع به برتری کنسول من یه جا خورد تو زوقم اونم تو بازیه GTA episod from liberty city که واقعا گرافیکش در کنسول 360 له بود و من خیلی حالم گرفته شد :13:نقل قول:
منم پارسال همین اشتباه را کردم ولی امسال که کنسول گرفتم واقعا راضی هستم .نقل قول:
به خصوص از تجربه شاهکاری مثل alan wake
درست برعکس شما من هم GTA IV هم DLC هاش رو تو PC هم دیدم اونم رو maximum تنظیماتنقل قول:
اصلا قابل قیاس نیست بس که فاجعه Port شدن جفتشون
دوستان گرامي بازي چجورياست؟ميارزه موقع امتحانا بگيرم؟!
دوستان كنسولي من خودم تازه 360 گرفتم ولي بايد بگم درسته كه كنسول خوبه ولي پي سي هم برا خودش عالمي داره ديگه!
یکی از بهترین بازی های این نسل هستش!نقل قول:
حتما بگیر!
بهتر!تو امتحانا بگیر روزی نیم ساعت برو!
هم برا سلامت کنسول خوبه هم برا اینکه زود تموم نشه!!:27:
اینم از اون حرفا بود بحث نمیکنم بگزریمنقل قول:
مطمنا از اون حرف ها بودنقل قول:
منم بحث نمیکنم
به قول خودت بگذریم
نقل قول:
پورت gta از کنسول به pc ضعیف بود و بازی مشکلات زیادی داشت....البته اکثرشون در پچ های بعدی که از طرف راک استار عرضه شد حل شدند ولی خوب مشکلات مشکلات عمیقی بودند(اگه حرف ما رو باور نمی کنی میتونی امتیازات سایتها و نقد اونها رو در باب مقایسه بخوونی)
من شاید ، با اجازه ی شما به 360 روی بیارم.(البته "اعتقادات" قیلیمو حفظ می کنم!)
یکی از دلایلش هم همین آلن ویک هست.
میگم خدایی، اگه از دیدگاه یک طرفدار نگاه نکنیم، این بازی بازی قشنگیه؟
نقل قول:
این نظر شخصیه منه:
نکات مثبت:
اتمسفر عالی
موضوع عالی
روایت داستان عالی
گرافیک شب عالی و گرافیک روز خیلی خوب
مبارزات سرگرم کننده
نکات منفی:
خسته کننده شدن مبازرات و گیم پلی بعد از مدتی و بشدت در بعضی اپیزودها
انیمیشن و موشن کپچر ضعیف شخصیتها
حالا تصمیم با خودته......... .ولی برای روی آوردن به x360 دلایل بسیاری هست از جمله gears (که خودش دلیله:31:) fifaهای خوشمزه:31: ..halo و خیلی از بازیهای دیگه
چشم شما عادت داره همه چیز رو روی PC نجس ، گند و روی کنسول مقدس ، عالی ببینه.نقل قول:
درست برعکس شما من هم GTA IV هم DLC هاش رو تو PC هم دیدم اونم رو maximum تنظیمات
اصلا قابل قیاس نیست بس که فاجعه Port شدن جفتشون
از PC متنفرید، چرا روی می آرید به دروغ گفتن.
من خودم دارم GTA IV و DLC هاش رو روی آخرین تنظیمات و در رزولویشن 1080p بازی می کنم. تصویر خیلی sharp تره و وضوحش بالاتره. میزان Blur و محو بودن بافت ها هم بسیار کمتره.
قبلا هم از gamespot نقل قول کرده بودم، بازم نقل قول می کنم :
gamespot بازی GTA IV رو در هر سه پلتفرم مقایسه کرده و گقته :
منبع:نقل قول:
Even with all the problems, GTAIV looks better on the PC by a wide margin.
نقل قول:
http://www.gamespot.com/features/6202552/p-4.html
من هم قبول دارم، Port می تونست بهتر از این باشه،اشکالاتی داشت که با پچ ها برطرف شدند، اشکالاتی هم همچنان باقی ایه. اما در حدی بد نیست که بهش بگیم فاجعه.
فاجعه اینه که برای یه مسئله ی بی ارزش ، آدم بیاد و دروغ بگه.
مراد جان موسیقی و صدا گذاری رو یادت رفت :31:نقل قول:
جالب اینجاست که در مورد Motion capture هم تو همون movie که لینکش رو گذاشتم remedy کلی تبلیغ هم کرده بود که از نسخه های پیشرفته ترش استفاده کرده بوده
بازی ها هم زیاده که بعضی ها رو اشاره کردی که خوب نمیخوام ادامش بدم چون به این تاپیک کاری نداره
راستی این بازی فقط یک پایان داره ؟
به نظرم باید تفکیک انجمن ها سریعا انجام بهش مخصوصا که داریم به تابستون نزدیک میشیم و طبعا تاپیک ها شلوغ تر میشه :puke:
ps3
360
pc
نشه من فعالیتمو قطع می کنم میرم بازیسنتر که الانم دارم روز به روز اونجا پر رنگ تر میشم
منم به خاطذ GTA اونم dlc هاش xbox خریدم اما واقعا کیفیتش پایینه همه چیز دون دونه !!draw distanse در حد 0 هست اول فکر کردم مشکل از مانیتورمه اما دوستام گفتن نه مشکل از بازیه !!! اینجا تاپیک بازی فوق العاده الان ویک هسن بهتره ادامه ندیم :10:نقل قول:
حرف منطقی جواب نداره:20:نقل قول:
اگه راست میگید این پستو جواب بدین و یه دلیل و مدرک بیارید که اشتباه هستش.
من صد در صد قبول دارم که بعضی ها قصد تخریب یه چیزی رو دارن. یعنی اگه بخواید می تونم حداقل 10 تا پستو نشون بدم که اینو ثابت می کنه.
آره منم موافقم.نقل قول:
به نظرم باید تفکیک انجمن ها سریعا انجام بهش مخصوصا که داریم به تابستون نزدیک میشیم و طبعا تاپیک ها شلوغ تر میشه
ps3
360
pc
نشه من فعالیتمو قطع می کنم میرم بازیسنتر که الانم دارم روز به روز اونجا پر رنگ تر میشم
ولی به نظرم یه گروه هم درست کنید به نام دشمنان سرسخت پی سی بعدش اون جا هر چیزی می خواید بگید اونجوری قشنگ می تونید خودتون رو راحت کنید:31:
من هنوز آلن ویک رو بازی نکردم ولی مطمئنا یکی از بهترین بازی های انحصاری و یه شاهکار هستش. بی صبرانه منتظر بازی کردن اون هستم.
ولی این دلیل نمیشه که هر پستی بی ربطی داده بشه. نه اون کسی که اومد در مورد پی سی و برعلیه کنسول یه چیزای نا مربوط گفت کار درستی کرد نه کسانی که اومدن برعلیه پی سی با یه سری مدارکی که از خودشون دراوردن کاری درستی کردن.
نقل قول:
راست میگی پدرام جان موسیقی و صداگذاری هم عالی بود........ .
فقط یک پایان داره.....البته خوب که یک پایان داره چون موضوع یکم پیچیدس در نتیجه چند تا پایان پیچیدگی شو بیش از پیش میکرد.
نقل قول:
اولا در مورد "تشکر کردن"...تشکر کردن به این معنی نیست که حتما باید حرف یکی رو تایید کنی و ازش تشکر کنی ...من از اکثر پستا تو کل این فروم تشکر می کنم و فقط از پستای بعضی از افراد(که خوشبختانه تو قسمت بازی نداریم)تشکر نمی کنم........... .
در نتیجه فقط خواستم بگم که تشکر به اون معنی که شما میگید نیست
در مورد gta هم خوب مشکل port زیاد داشت اینو نمیشه انکار کرد و حرف من هم توسط آقای "atheistboy" تایید شده.................. .ولی خوب مشگل گرافیکیشو ...قبول دارم pc بهتره ...ولی پورت کلی بد بود............ .خوب دیگه اساتید لطفا این بحث رو تموم کنید و به بازی برسید لطفا لطفا اطفا
عجب بازیه خوفی 2 3 صحنه از جام پریدم ما رفتیم اپیزود 3 :31: من که شبا میترسم بازی کنم :31:
واقعا این بازی اومده واسه پی سی؟ من چرا هرچی میگردم کسی نداره!!!!
دوستان کجاها توصیه میکنن بگیرم؟ یا اگه مثلا شرکتی زده از چه شرکتی!؟
بازی دقیقا چطور سبکی داره؟ میخوام ببینم تخیلی بیشتر هست یا نه!
از خوندن کدوم پست به این نتیجه رسیدید که بازی برای PC اومده؟نقل قول:
واقعا این بازی اومده واسه پی سی؟ من چرا هرچی میگردم کسی نداره!!!!
دوستان کجاها توصیه میکنن بگیرم؟ یا اگه مثلا شرکتی زده از چه شرکتی!؟
بازی دقیقا چطور سبکی داره؟ میخوام ببینم تخیلی بیشتر هست یا نه!
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:و . . .نقل قول:
به به یهو از آلن ویک رفتن تو پچهای , پک الحاقی GTA دیگه خیلی جالب بود اینم ندیده بودیم که دیدیم !!!
به اصطلاحpro gamer ها اگر وضعشون این باشه دیگه وای به حال سایرین ! می گم می خواین در مورد درایور کارت صدا هم یه صحبتی بکنین البته در مورد مشکل سرویس اینترنت lcd های سری 600 سامسونگ در ایران هم بحث می شد بد نبود .... :13:
-------------------------------------------------------------------------------
یه مطلب کوچولو بگیم که حداقل به بازی ربط داشته باشه ... یه قسمت از سرس کد بازی alan wake در pcmark vantage وجود داره که برای تست سیستم استفاده میشه ولی خوب هیچ چیزی رو تصویری نشون نمیده و محاسبات انجام میشه فقط ...
:18: :18:
وااای اپیزود دوم شاهکاره من که خیلی ترسیدم.:دی
فعلا روزی یک اپیزود بازی می کنم ولی اپیزود دوم نسبت به اول پیشرفت خیلی زیادی
داشت...از منور گرفته تا ماشین.
اون باس که Chainsaw داره و از پشت در میاد ترسو تا قلب آدم عمق میده...:18:
دقیقا الان مثل وقتایی که منتظر اومدن قسمتای جدید فرار از زندان بودم الانم برای اپیزود سوم لحظه شماری می کنم...
+
راستی من دیدم میشه منور پرتاب کرد!
باید به این قابلیت برسی یا قلق خاصی داره؟
نقل قول:
برای پرتاب منور باید اسلحه مربوطه رو پیدا کنید که کم کم بهش میرسی جایی مخفی نیست
در ضمن با هاش میتونید دشمنان تاریکی رو هم از پا در بیاری ولی اینقدر منور نداره که بتونی
زیاد بکشی فکر کنم این مورد برای حالت nightmare بیشتر کاربرد داشته باشه چون اونجا مهمات
کمه در ضمن در صفحه آماری بازی یک گزینه وجود داره که شما تا چه تعداد از این اسلحه برای
نابود کردن استفاده کردین
من اپیزود 3 هستم خیلی جالبه داستانش ،خودایییش بازی به این قشنگی بازی نکردم ( البته از نظر داستان )
گرافیک بازی mind blowing هست و بس
اونجایی که با alice کنار اب بودن و میرفتن سمت کلبه من فقط دورین میچرخوندم برای محیط
دوستان میگفتن تو روز گرافیکش به اندازه شب نیست ولی من یکی به شدت از روز هم لذت بردم نور خورشید روزی سبزه ها و کلبه به خصوص اب بازی فوق العاده کار شده
کنترل خیلی نرمی هم داره و موزیک هم که ...
برای من بیشتر از این ترس هیجان داره بازی
راستی دوستان این چراغ قوه باتری هاش چرا اینقدر کمه ؟
شما حالت Normal میری Nightmare چون که در حالت اول مهمات بسیار یافت میشه:27:نقل قول:
والا من که کلا 2 تا دیدم یکی اول بازی که اون نور از اون بالا داد یکی هم فعلا تو این کلبهنقل قول:
البته منظورم ammo نبود منطورم عمر باتریش بود که فرتی تمام میشه :31:
آره فکر میکردم مشکل این باشه :31:کلا سه نمونه چراغ قوه وجود داره که دو نمونه بعدینقل قول:
قدرت بیشتری دارن اونها رو هم کم کم بهشون میرسی من الان اپیزود پنجم هستم اینجا دیگه
کولاک کرده بازی اوج هیجان بازی رو دارم تجربه میکنم کلا میخکوبم:8:
دوستان من حرفم رو راجع به ترسناک نبودن و هیجانی بودن بازی پس میگیرم:31:
اونجاهایی که یهو یک دود های سیاه رنگی تو فضای جنگل که خودش کم تاریک هست میاد و دشمن ها میان و میری لای درخت ها به شدت ترس ناک کار شده
من داشتم به زور گرافیک خفن بازی رو حضم میکردم که این قسمت هایی که با تفنگ منور دار شلیک میکنه دیگه رسما کم اوردم :31:
خوب بلاخره به خاطره این بازیم که شده طلسم شکسته شد و ماهه دیگه میرم واسه خریدن X360 :دی
از ماهه دیگه منم به جمع فنای 360 میپیوندم :31:
واسه اینکه اسپم حساب نشه :
یه سوال دارم . آلن چرا کابوس میبینه ؟ یعنی چه اتفاقی میوفته که کابوساش شروع میشه ؟
واقعا یه شاهکار به تمام معناست حس ترس رو تو آدام به وجود میاره چقدر زیباست نمیتونم از پای 360تم بلندشم:40:گرافیک نورپردازی شاهکاره خیلی دوستش دارم:40::46: