میدونم جداست منظورم این بود که منطقه ما فعلا اینترنتش روی مسی در جریانه و هیچ اثری از فیبر نیست.نقل قول:
Printable View
میدونم جداست منظورم این بود که منطقه ما فعلا اینترنتش روی مسی در جریانه و هیچ اثری از فیبر نیست.نقل قول:
متوجه منظور شما شدم. عرض کردم که این اینترنت FTTH (فیبر نوری تا منزل) هیچ کاری نداره که اینترنت فعلی منطقه شما (ADSL) روی خطوط مسیه یا کافوی نوری. اینا از هم جدا هستن... شاید مخابرات منطقه شما دلیلی نبینه که همه خطوط مسی رو فعلا انتقال بده روی کافوی نوری این بحثش پیچیده تره چون به مرکز سوئچ و تلفن (صوت) مشترکین ارتباط پیدا میکنه.نقل قول:
اگه مرکز مخابراتی شما برای تانوما ثبت نام میکنه یعنی آمادست برای فیبر کشی و ارائه اینترنت بر بستر فیبر نوری بطور مستقیم تا دم در خونه شما. اینکه دیگه استارت کار رو کی میزنن رو صدالبته باید از خودشون بپرسید. برای شهر تبریز میبینیم که دوستمون گرفته و تستهاشم قرار داده. به نظرم اگه از پس هزینش بر می آید و مرکزتون هم ثبت نام میکنه درخواست بدید.
من حاضر نیستم بابت چیزی که هنوز راه اندازی نشده و اخر عاقبتش معلوم نیست هزینه ای پرداخت کنم من 30 ساله دارم توی این منطقه زندگی میکنم و مرکز مخابراتیمون رو توی این 30 سال به قدر کافی شناختم برای همین پولی نمیدم مگر اینکه کارم فلفور انجام بشه .این مرکز ما اینقدر *شاده که سیم های مسی مشترکین رو که هم روش اینترنت دارن هم تلفن وقتی قطع میشه بیش از یک ماه زمان میبره تا درستش کنن اونوقت بخان فیبر بندازن اصلا مرکز ما مال این صحبت ها نیست اون مخابراتی هم که به من گفت ftth ثبت نام کن مخابرات کل استان هست که علنا گفت مرکز شما تحت پوشش نیست و باید فعلا ثبت نام کنی تا ببینی کی مرکزتون اقدام به توسعه میکنه که زمانش بین 1 تا 3 سال اینده هست منم بی خیالش شدم .خود مرکز هم که رفتم گفت فعلا برنامه ای نداریم برای فیبر .خلاصه این بود که من تصمیم گرفتم با هزینه ی شخصی خودم اینکارو بکنم وگرنه امیدی به این مرکز نیست و کلا امیدی به مخابرات اهواز نیست .نقل قول:
شما کدوم منطقه اهواز هستید؟ من رفتم برای ثبت نام کردم گفتن فعلا کیانپارس تو اولویته
نقل قول:
اینکه میگن 10 نفر باید ثبت نام کنند رو همه باهاش مواجه شدن؟
الان این تعرفه برای سرعت ۲۰ مگ ۱۱۳ ت واغعا گرونه بعدشم الان دوساله تانوما اومده هنوز شروع نکردن فیبر کشی وقتیم زنگ میزنی میگن حداقل ده نفر باید در اطراف محل درخاست فیبر بدن چه وضعشه؟
Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk
رو چه حسابی میگید گرونه ؟؟؟نقل قول:
نسبت به 16 مگ بخواید حساب کنید شاید ارزون تر هم در بیاد
25 درصد سرعت و 2 برابر حجم بیشتر اونم فقط با 30 تومان افزایش هزینه !
حتی سرعت 50 مگ با حجم 500 هم به صرفه هست ( البته واسه کسی که این حجم مورد نیازش باشه )
3 برابر سرعت و 3 برابر حجم بیشتر فقط با 2 برابر شدن هزینه !!
یادتون نره دیگه تعرفه های قدیم نیست که بگید با 4 هزارتومان سرعت 16 مگ بگیرید !
الان عملا واسه سرعتی که دراختیارتون قرار میگیره هزینه پرداخت میکنید !:n01:
مشکل اینه که مخابرات سرمایه گذاریو میخواد انجام نده و فقط وقتی 10 نفر سرویشو تازه میخواد فیبر بکشهنقل قول:
مثل اینکه مثلا ایرانسل محله شما رو دکل نزنه تا زمانیکه 10 نفر نیان اونجا سیمکارت بخرن!!!
مشکل دوم هم نظام تعرفه ای هست که مثلا وزیر 6 ماهه پیش فهمین که یکسری ها نیاز به سرعت بالا و گیگ پایین دارن الان برای اون افراد توی این سرویس هیچ نشونی نیست
عملا شرایط سرویس ها رو برای دانلودر ها دارن تنظیم میکنند
قیمت و حجم تانوما مثل شوخیه ! :n08::n08:
سرعت بالا بخوره تو سرشون - الان دوستم 8 مگ با 1000 گیگ دیده بان گرفته (45 تومن) و درسته پینگش خرابه ولی سرعت دانلودش زیر 850 نمیاد .
تانوما 20 مگ سرعت اونوقت 320 گیگ حجم ؟! ماهی 110 تومن ؟!
البته تو تبریز هر مجمتع ساختمانی درخواست تلفن ثابت بده میان کلا تا داخل خونه فیبر کشی میکنن و سیم مسی دیگه وجود نداره :n21::n21:
فکر کنم باید چند سالی منتظر بمونیم تا شرکت های دیگه هم بتونن روی ftth سرویس بدن :n15:
مگه نگفته بودن قابلیت فیبر حقش از مخابرات گرفته شد؟
خبرشو همیجنجا گزاشتن که:n41:
همچین چیزی درست نیست چون بر بستر IP (فیبر) فقط VoIP قابل انتقاله. در واقع برای مجتمع های بزرگ هم FTTB ارائه میشه نه FTTH یعنی چیزی مشابه همون کافوی نوری در ظرفیت کمتر و همچنان در منزل مشترک از سیم مسی برای برقراری ارتباط استفاده میشه. یادمون باشه دستگاه های سوئیچ مخابرات بر اساس شماره گذاری فعلی کار میکنند نه ای پی و برای تبدیل به IP-PBX نیاز دارند.نقل قول:
اون مروبط به خطوط کافوی نوری و ارائه DSL روی اون خطوط بود. فیبر کشی از مرکز تا مقصد بوسیله مخابرات انجام میشه.نقل قول:
به نسبت حساب کنید ارزونهنقل قول:
ولی وقتی کف قیمت 113 تومنه هر کسی نمی تونه ازاین فناوری استفاده کنه و میشه کالای لوکس
وقتی وزیر میگه فناوری adsl تو دنیا منسوخ شده و همه باید به سمت ftth و vdsl بریم باید قیمتای این سرویسا و هزینه راه اندازیشو بیاره پایین تا عامه مردم توانشو داشته باشن دست از adsl منسوخ شده بکشن
اطلاع چندانی از تکنولوژی های فیبر ندارم ولی اومدن تا داخل خونه فیبر کشیدن . در حالی که فقط درخواست تلفن ثابت داده بودیم و اصلا تانوما نمیخواستیمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ظاهرا هفته بعد هم یک مودمی میدن که به فیبر وصل میشه و تلفن به مودم وصل خواهد شد .
طبق گفته نصاب همه تلفن های ثابت که در ساختمان های جدید واگذار میشه به این شکل فیبر خواهد بود و دیگه سیم مسی تحویل داده نمیشه که مستقیم به تلفن وصل بشه
نقل قول:
این دقیقا تانوماست... از لحاظ فنی همون تانوما اجرا شده و مودمیم که قراره بدن ont اسمشه و گرونه! حالا چرا برای کسی که درخواست اینترنت نداده مودم بدن خودش جای بحثه. (gateway هم میتونه voip رو تبدیل کنه که البته اونم گرونه)
اسم مرکز رو ذکر کنید ممنون میشم. این همه دست و دلبازی و ولخرجی از مخابرات عجیبه.
والا زیاد دست و دلبازی هم نکردن :n02:چون ما قبلا از شرکت مکس نت قرارداد اینترنت داشتیم و انتن و dslm تو مجتمع گذاشتن دیگه تانوما نخواستیمنقل قول:
140 تومن فعلا دادیم و ظاهرا هزینه (اشتراک تلفن + مودم ) حدود 310 تومن برای هر واحد میشه .
اسم مرکز مخابراتی رو نمیدونم ولی تو شهرک باغمیشه تبریز هستیم و الان حدود 300 واحد رو میدونم که این کار رو اجرا کردن (200 واحد توی مجتمع ما رو همین نصاب رفته )
قصد جر و بحث ندارم ولی همونطور که عرض شد این تانوماست حالا چه ثبت نام کردید و چه نکردید. هزینه ی پرداختی همنقل قول:
مغایر با قیمت واگذاری تلفن ثابته که حدود 200 تومن میشه. اگه اجباری بوده فکر میکنم حق شکایت به سازمان بازرسی یا 195 رو دارید.
مخابرات موظفه و البته مشترک هم حق داره که خط رو روی خط مسی تحویل بگیره و با قیمت مصوب. هر بهانه یا تبدیلات فنی باید هزینش رو خود مخابرات بده ودلیلی نداره مشترک پرداخت کنه. مثلا همین کافوی نوری هزینش با کافوی معمولی قابل قیاس نیست و خیلی بیشتره ولی این ربطی به مشترک نداره و مشترک همون هزینه ای رو میپردازه که خطوط معمولی میپردازن.
جر و بحث نداریم که:n16::n16:نقل قول:
در کل منظورم این بود که طبق گفته نصاب برج ها و مجتمع های جدیدی که احداث میشن از همون اول فیبرکشی میکنن و کلا سیم مسی کم کم داره جمع میشه
حالا دوستان تهرانی باید اطلاع بدن که اونجا شرایط چجوریه !
الان کسی برای اولین بار در برج های مسکونی درخواست تلفن ثابت بده . سیم مسی میدن یا فیبر میکشن ؟
مثل اینکه شما اطلاعاتتون در مورد فیبر خوبه واسه همین میخاستم ببینم راهکاری واسه بهبود پینگ همین فیبردارید؟من که دیگه خسته شدم یه هفته خوبه بعد یه هفته داغونه.زنگ که میزنم و پیگیری میکنم درست میشه ولی بعد یه مدت دوباره همون داستان رو داریم.دیگه خسته شدم پیگیری کنم و کلا ولش کردمنقل قول:
سایت هایی هستند که اکانت هایی رو با عنوان "سرویس کاهش پینگ" ارائه میدند. یکی دو تا سایت رو اکانت تست بگیرید و امتحان کنید میتونه کمک زیادی انجام بده.نقل قول:
بخش مهم پینگی که دارید به ساختار و روتینگ داخلی تا گت وی خروجی بر میگرده و مشترک کار خاصی برای اون بخش نمیتونه انجام بده.
نقل قول:
برای شما این مسئله رو پیگیری کردم. مرکز تلفن شهید فهمیده (اسم مرکز مخابراتی شما) و یکی دوتا دیگه مثل مرکز یاغچیان اینها بدلیل پر شدن ظرفیت سوئیچ امکان شماره دهی و واگذاری تلفن ثابت جدید رو ندارند و ظرفیت باقی خیلی محدوده. بنابر این یا باید خطوط pcm بشن که نمیشه چون ظرفیت باقی کمه و تقسیم یک خط مسی جواب نمیده یا خطوط تلفن رو روی بستر ip ببرند یا ایجاد کافوی نوری که هزینش برای مخابرات بیشتره.
در مورد این مراکز برای ساختمانهای بزرگ و برجهای چندصد واحدی چون هزینه فیبر کشی حداقل میشه اینها روی بستر ip شماره دهی کردند و درواقع گزینه ای که برای خودشون راحت تره انتخاب کردند. البته این ممکنه با موافقت مالک یا مدیر ساختمونها بوده باشه چون همین مشکل کمبود ظرفیت رو تو مراکز مخابراتی دیگه با کافوی نوری انجام دادند از جمله همین مارالان (اگه اشتباه نکنم) که بعد از پر شدن ظرفیت شماره دهی با کافوی نوری و سوئیچ داخلی اون مشکل رو حل کردند.
اقا بالاخره چی شد وضعیت فیبر تغییر نکرده هنوز؟؟ قبلا بلید ده نفرو نگمعرفی میکردی که بههت ftth بدن و ایا تعرفه ها تغییر کرده یا خیر؟ اصلا تعرفه فعلی چی هست؟؟
Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk
دوستانی که خود مخابرات به صورت رایگان سیم مسیشون رو با فیبر تعویض نکرده و خودشون پول دادن فاصله شون با مرکز مخابراتی یا نزدیکترین کافوی نوری چقدر بوده ؟
مگه قرار بوده رایگان تبدیل کنن؟
--------------------------------------
اصلا فیبر پیش رفتی داشته تا الان؟ در کل
بله باید رایگان باشه چون مخابرات داره زیرساخت خودش رو بروز میکنه پس هزینه اش رو هم باید خودش بده .اما اگه بخوای خارج از برنامه فیبر بگیری (در صورت وجود امکانات مخابراتی) باید خودت هزینه کنی .نقل قول:
سلام
ببخشيد ميشه توضيح بديد snr downstream در مودمهاي فيبر نوري با چه پارامتري مشخص ميشه؟ و بايد چه عددي باشه؟ مودم را خود مخابرات در طرح تانوما به من دادن هواويي مدل HG8245H
مثلا ميگن snr دانلود در adsl بايد حداقل 10 باشه اگه زير 10 بياد افتضاحه و دچار قطعي ميشه.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
يه سوال ديگه داشتم ابتدا كه ftth با سرعت 50 مگ خريدم سرعت اپلودم از دانلود بيشتر بود و هميشه 50 بود ولي الان حدود دوماهه سرعت اپلودم بيشتر از 3مگ نميشه!! چرا اينطوري شده؟
البته رو گوشیتون علامت vpn روشه.شاید مربوط به همون باشه.شما یه فایلی رو با pc آپلود کنید ببینید توی تسک منیجر سرعت آپلود چقدره.اگه بازم همون بود با پشتیبانی تماس بگیرید.نقل قول:
اگه وقت کردید از ip های زیر هم تست پینگ بگیرید ببینید چنده
210.148.52.131
54.154.207.39
8.8.8.8
4.2.2.4
و اینکه شما کدوم شهر هستید؟
اینترنت مخابرات صاحاب نداره ! یه پنل درست و حسابی واسه نشون دادن حجم ندارن !نقل قول:
شما هم احتمالا مشکلت نرم افزاری هست و از طرف اپراتور مشکل داری
تماس بگیرید و پیگیر باشید
فیبر نوری اصلا نویز پذیر نیست که بخواد SNR داشته باشهنقل قول:
اصلا یکی از مزیت فیبر به سیم مسی همینه که باعث برتری میشه
سیم مسی به دلیل فلزی بودن و داشتن مقاومت ( R ) در مسافت های طولانی دچار افت میشه و علاوه بر اون تمامی نویز و سیگنال مزاحمی که در طول مسیر وجود داره روی سیم مسی تاثیر داره ( رد شدن از کنار سیم برق , سولفاته شدنه تجهیزات مخابراتی , زنگ زدن سیم - و .... ) که همشون باعث افت سیگنال میشن
ولی تو فیبر مسائل الکترومغناطیسی تاثیری روی فیبر نداره و حتی در صورت کابل کشی صحیح تا چندین کیلومتر افت بسیار ناچیزی خواهید داشت
کابل های فیبر سرعتی گیگابیتی دارن
پس در صورت داشتن نت 100 و یا 50 مگ نیازی به نگرانی در مورد افت نیست ! :n02:
ممنونم. نه vpn روشن نبود. به تاريخ تست سرعت دقت كنيد براي زماني بوده كه vpn روشن نبوده.نقل قول:
متشكرم. در تنظيمات مودم قسمت اپتيكال اينفورميشن گزينه ي TX و RX مگه براي اينكار نيست؟ قدرت فرستنده Transmit , قدرت گيرنده Receive برحسب dBmنقل قول:
اگه براتون مقدوره لطفا يه عكس از قسمت اپتيكال اينفورميشن مودمتون بديد. براي خودمو در پست قبل عكسشو گذاشتم.نقل قول:
مودم بنده fiberhome و همچین قسمتی متاسفانه ندارهنقل قول:
در ضمن پینگتون خیلی بالا هستش,حتما با پشتیبانی تمای بگیرید.
پينگ شما مثلا 4.2.2.4 و 8.8.8.8 چنده؟نقل قول:
با ۴۲۲۴ تقریبا ۷۵نقل قول:
با ۸۸۸۸ تقریبا ۴۰
ای ول، همه جای آذربایجان پینگ همین جوریه؟ یا فقط منطقه آزاد ارس که شما هستی دوست گرامی به نظر میرسه آذربایجان اصلا به تهران وصل نیست و مستقیم میره تا سر مرز؟نقل قول:
دوستان ارزون ترین طرح ماهیانه فیبر چقدره؟ هزینه اولیه چطور؟
آره پینگ آذربایجان خوبه چون مسیرش از ارمنستان یا جمهوری آذربایجان رد میشه.الان رو ارمنستانه ولی ۵-۶ ماه پیش از باکو رد میشد که اون خیلی عالی بودنقل قول:
البته مطمعنا یه سر به تهران یا اصفهان میزنه تا ip مقصد رو پردازش کنن و این دقیقا علت بالا رفتن پینگ تایمه.حتی به پورتهای udp هم رحم نمیکنن که واسه سرورهای گیم استفاده میشه
بعد شما فقط فوتبال بازی میکنید با همچین پینگ ی؟ چون اگر call of duty بازی کنید با این فیبر نوری که دارید مطمئن باشید نرخ تیراندازی در مدرسه های آمریکا لگاریتمی رشد میکنهنقل قول:
کالاف که عمرا بازی کنم ولی بتل ۱ رو همیشه آنلاین میزنم و پینگش از ۷۰ تا ۹۰ متغییره.نقل قول: