چنین مشخصاتی روش نیست:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my iPhone 6s+
Printable View
چنین مشخصاتی روش نیست:نقل قول:
Sent from my iPhone 6s+
از برنامه dc-unlocker client استفاده کنین. مودمو به usb وصل کنین و در برنامه dc-unlocker از منوی کرکره ای بالا huawei modems رو انتخاب کنیدنقل قول:
حذف شود در تاپیک اصلی مطرح کردم
100.65.109.74 از بیرون پینگ میشد؟نقل قول:
بلهنقل قول:
فقط مشکل اینه که الان اومدم روی روتر راه بندازمش ولی نتونستم.
این لاک روتره:
2011-01-01 03:48:56 WEB: Configuration changed: Wan_PVC11
2011-01-01 03:48:56 kernel: [usbmodem_execute]usb_modem_act=[]
2011-01-01 03:48:56 kernel: [usbmodem_execute]usb_modem_act_type=[tty]
2011-01-01 03:48:56 WEB: Configuration changed: USBModem_Entry
به dialin number شک دارم گذاشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] * ولی ارتباط برقرار نمیشه!
دوست عزیز از راهنماییتون ممنوننقل قول:
مشکل من هم همینه که روی این مودم نه DMZ و نه DDNS داره شایدم فرمویری که روشه این مواردو نداره.
اگر هر دوی این موارد رو داشته باشه کار منو راه میندازه
فرموری که روش بود این بود فکر کنم: 22.180.05.00.00
اگر فرموری که هر دوی این موارد رو داشته باشه ممنون میشم لینک بدید.
شما وقتی رینج 100 گرفت مودمت برو تو یکی از سایتهایی که آی پی رو نشوم میده (مثلا": whatismyipaddress.com) ببین آی پی رو چی میزنه.نقل قول:
تا اونجایی که بنده اطلاع دارم ایرانسل رینج 100 نداره!
آپدیت:
نتیجه تستی که بنده با ایرانسل گرفتم:آی پی مودم: 100.86.220.203
آی پی اصلی در سایت whatismyipaddress.com این بود: 5.114.232.95
سریالش با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شروع میشه پس مدل h هستش.نقل قول:
دیالر نامبر روتر هم باید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] * باشه.
آی پی ولید هم تا وقتی که مودم روشن باشه باقی میمونه اگه یه مدت خاموش بشه ایرانسل تغییر میده.
نقل قول:
lمن این مودم دارم دیشب هرکاریش کردم فریم ورش درست اپدیت نشد و قسمت ussd و کلا هیچ اپدیتی نشد نمی دونم دلیلش چیه
بیشتر ورژن ها تو نت هم چک کردم فقط ورژنی که یکی از کاربران درصفحه اول تجربشون گذاشتن کار کرد والبته هیچ فرقی در ظاهر و یا اضافه شدن ussd ایجاد نشد
الان موندم چه کار کنم 30 بار اپدیتش کردم :n09: بیشتر فریم ورها روش ارور میدن فکر کنم باید بفروشمش دوستان نظری ندارن؟ :n28::n16:
باید از Webui mod استفاده کنیدنقل قول:
طبق آموزش زیر که دوست خوبمون گذاشتن عمل کنید :
برای DDNS هم میتونید از همون روتری که دارید استفاده کنید
ولی کلا اینطوری که تجربه نشون داده ای پی ولید دادن ایرانسل شانسی هست !یهو ممکنه با چند بار مودم خاموش روشن کردن آی پی ولید نده
در ضمن اون لاگی که گذاشتید مربوط به چه روتری هست ؟مدل دقیقش
سلام دوستان
4g ایرانسل تو منزل ما no service و جلو درب منزل به صورت زیر هست:
همراه اول هم علیرغم فاصله 500 متری دکل اش با منزل ما به دلیل تعداد یوزر بالا در طول روز سرعت قابل توجهی نداره,در حد 300kb/s
درباره مودم های موجود هم تحقیق کردم به نظرم huawei e5172 خیلی خوب باشه که لاک همراه اول هست ولی به راحتی آنلاک میشه و خوبیش اینه یک کانکتور sma داره که یعنی یه دونه آنتن یاگی میتونه ردیفش کنه!و قابلیت قفل روی 4g هم داره!
حالا سوالی که دارم اینه که با توجه به سیگنال ضعیف ایرانسل تو محدوده ما و سرعت پایین همراه اول به نظرتون آنتن یاگی تا چه حد میتونه موثر باشه؟!
و اینکه آیا مودم huawei e5172 فریموری داره که بشه فرکانس رو به صورت دستی داخلش تنظیم کرد؟
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان درباره روشی که استفاده میکنید هم یکم بیشتر توضیح میدید,چون مودم من هم دقیقا همین مدل N14U هست
استفاده از این روش چه مزایا یا معایبی داره؟
اون قسمت قرمز رنگ هم دقیق متوجه نشدم منظورتون رو
ممنون
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
چي متوجه نشدين
خيلي راحت و كم هزينه براي داخل شهر محصوصا چون آنتن ضعيفي داره ٣٣٧٢ ولي بازم از گوشي بهتره
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
ممنون دوست عزیزنقل قول:
ظاهرا دانگل من e3372h هست و این که معرفی کردید S است و میگن بهم نمیخوره.
لاگی که گذاشتم مربوط به مودم asus DSL-12U-C1 است .
Sent from my iPhone 6s+
سلام...
میخوام مودم 4جی بگیرم بین lh92 ایرانسل و dlink 932c -d1 موندم.
مشکل اساسی که الان دارم. با گوشی ک 4جی ایرانسل رو تست میگیرم روی گوشی میزنه 4g+ ولی سرعت دانلودی که بهم میده میانگین 2000kbps یعنی 2مگ بر ثانیه هست. درصورتی که این سرعت باید برای دانلود 3جی باشه. خود پشتیبانی ایرانسل گفت 4جی باید بین سرعت 5تا 10مگ باشه.
توی نقشه ایرانسل که نگاه میکنم تا قبلش یه مربع بود که روی منطقمون بود وسط شهر. که 4جی ساپورت نمیشد. جدید نقشه بروز کردن حالا اون مربع هم پر شده.
ولی هنوز وقتی میزنم *20# میزنه منطقه شما 3g,2g ساپورت هست.
موندم چکار کنم. رو گوشی ی چیز میزنه، این ussid بالا یچیز دیگه میزنه. سرعت دانلود ی چیز دیگس.
ی مشکلیم سر مودم دارم نمیدونم کدوم رو بگیرم.
توی عکسا نگاه میکنم. حتی مودم lh92 هم ک از نزدیک دیدم انگار در قاب روی 932d1 رو برداشتن مال ایرانسلو زدن. همه چیزش یکیه
مشخصات فنی و ظاهری.
نمیدونم راحت میشه انلاکش کرد یا ن
از لینک زیر ورژن مخصوص دانگل خودتون رو دانلود کنید :نقل قول:
web ui هم از لینک زیر بگیرید
نقل قول:
درود منم اینارو چک کردم برای من ارور داد و نصب نشدن شاید مودم من مشکل داره
دوست عزیز bigbang001 این فریم ورها چک کنید هرکدوم جواب داد و ussd و هراپدیتی به مودمتون اضافه شد ممنون میشم تو تایپک اعلام کنید کدوم اپدیت
برای شما جواب داده
دوست عزیز از خیلیها شنیدم که میگم م.دم LH92 مشخصاتی مشابه با D-Link dwr-932_d1 داره. خودم سه هفته پیش مثل شما بین همین دو مدل سردرگم بودم و بالاخره ترجیح دادم 150 تومن بیشتر هزینه کنم و d1 رو بخرم. البته اینم بگم که اون مدل LH92 هم به راحتی آنلاک میشه با یه فلش ولی مسوولیتش با خودتونه در صورت برزو مشکل.نقل قول:
پیشنهاد دیگه ای دارم واستون. من به دلیل اینکه میخام مودم رومیزی بخرم دارم مودمم رو میفروشم. 406 تومن خریدمش و 340 میفروشمش. انتخاب با خودتون هست.
همونه فقط نور صفحه اش فرق می کنهنقل قول:
Dwr932رو بگیر
من دارم راضی ام هم همراه اول می زارم هم رایتل
ولی اگه مودم ایرانسل بگیری فقط ایرانسل می تونی استفاده کنی که بدیش هم همینه
دوست من الان دارم 932_d1 رو استفاده میکنم و راضی هستم. نمیدونم چقدر به LH92 شبیهه ولی انی که من دارم کاملا آنلاکه. چون D-Link هست.نقل قول:
رو میزی هم بین این مدل D-link و مدل آرچی TP موندم.
- - - Updated - - -
دوست من الان دارم 932_d1 رو استفاده میکنم و راضی هستم. نمیدونم چقدر به LH92 شبیهه ولی انی که من دارم کاملا آنلاکه. چون D-Link هست.نقل قول:
رو میزی هم بین این مدل D-link و مدل آرچر TP موندم.
مدل ارچر رو نمی دونم ولی انگار برد وای فای ارچر کم هست توی نظرات کاربران دی جی کالا اومده بودنقل قول:
بلاخره مودم اپدیت کردم اما خوب راضی نیستم اپدیت خوبی براش پیدا نکردم اما خوب از هیچی بهتره قسمت ussd فقط مهم هست تو مودم ولی بازم باید تست کنم :n09:
سری e3372h تو فریم ور برا من ایراد داره یا برا بقیم فریم فر روش خوب جواب نمیده :n13: من 20 فریم ور تست کردم کار نکرد یکم عجیبه به نظرتون مودمم مشکل داره؟ فقط یک فریم غیر رسمی روش کار کرد
که شبیه فریم ور اصلی خود شرکت نیست و حالت فلت داره و قسمت sms هم کلا کار نمیکنه اما مشکل دیگه نداره
خوب دوستان
بالاخره میتونم بگم پروژه به پایان رسید
همه کارها انجام شد ولی در اخر سر روتر مودم را نمیشناخت که با تغییر ارتباط گرفتن به حالت ppp
حل شد و الان ارتباط با روتر هم برقرار شد.
تست سرعت با رایتل در محل کارم ۲۵ مگابیت را سیمکارت رایتل جواب داد.
الان در منزل جفت سیمکارتها ای پی ولید میگیره و از بیرون با روتر در ارتباط هستم.
تست سرعت در منزل با جفت سیمکارتها:
در پایان تست سرعت در منزل را براتون میگذارم:
تنظیمات دوال ون را به نحوی تنظیم کردم که دیفالت روتر از سیمکارت نت بگیره و در صورت قطع شدن اتومات بره روی پارس انلاین:
همچنین فال بک را هم فعال کردم وقتی نت سیمکارت مجدد متصل شد برگرده روی سیمکارت:
تنظیمات دانگل در روتر:
همانطور که میبینید سیمکارت متصل و ای دی اس ال در حالت استندبای قرار داره:
در اینجا هم مشخصه به محض قطع سیمکارت سیستم روی ای دی اس ال سوییچ کرده:
در پایان از همه دوستانی که یاری و همراهی کردن متشکرم
اگر سوالی بود در خدمتم.
Sent from my iPhone 6s+
عالیه. لطف میکنی به صورت کلی بگی که چه مراحلی رو انجام دادی (اگه حوصله شو نداری نکات اصلی و اینکه چه فایلهایی استفاده کردی کفایت میکنه :biggrin: )نقل قول:
ممنون
اصل موضوع رو ذكر نكردين
ارتباط از بيرون به فايلهاي سيستم
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
غول اول تبدیل دانگل از حالت hilink به حالت non hilink بودنقل قول:
روشهای مختلف رو امتحان کردم که فقط یکی نهایتا جواب داد.
۱.دانگرید کردن به ورژن 21 از 22
۲.غیر فعال کردن Nat داخلی دانگل
۳.تبدیل مودم روتر به مودم
۴.نصب درایور روی ویندوز
۵.تلنت به مودم و واردکردن کدهای دستوری برای تنظیمات مودم و ۶.تنظیم نحوه دایل اپ.
۷.تنظیمات دوال ون در مودم
مرحله یک و دو خیلی وقت گیر و دردسر بود
اگر دوستان مثل من واقعا همچین چیزی نیازشونه بگن سر فرصت یه اموزش قدم به قدم براش درست میکنم
ولی باید توجه داشته باشن با ریسک خودشون انجام بدن و همچنین اینکه هنوز شخصا راهی برای بازگشت دانگل به حالت اول hilink پیدا نکردم
پس اگه بعدا نظرشون عوض شد ممکنه نتونن برگردونن به حالت اول.
عرض کردم ارتباط از بیرون به روتر هم برقرار شدنقل قول:
مثلا الان شبکه های ----- رو رو تبلت هر جایی باشم میتونم ببینم و ...
Sent from my iPhone 6s+
آقا من مودم E3372 دارم. وقتی به پورت USB وصلش میکنم نهایت سرعتو بهم میده. ولی وقتی به روتر وصلش میکنم و از وایرلس استفاده میکنم کلا سرعت نابود میشه. رو اعصابمه. کسی این مشکلو داره. روترم مدلش TP-Link W8970 هست.
اول با کابل اتصال برقرار کن ببین سرعتت همچنان کنده یا نهنقل قول:
Sent from my iPhone 6s+
بذور اپدیت شد مودم ما سری h شاید ماله من خراب بود اما دستگاه من اصلا اپدیت ها تو نت قبول نکرد یک اپدیت قبول کردم اونم مشکل اس ام اس داره هرچند مهم نیست :n01:
دوستان عزیز
در مورد مودم e5172
آیا راهی وجود داره بشه فرکانس دستی وارد کرد؟!
سرچ کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم,ممنون میشم اگر راه حلی به ذهنتون میرسه راهنمایی کنید
روتر رو با کابل لن وصل کننقل قول:
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
سلام
من یه 3372 گرفتم پیج مودم نمیاد عصبی شدما
این ویندوز 8.1 اینجوریه همیشه با مودم ها مشکل داشتم
چجور میشه راحت شبکه هارو مدریت کرد
مودم adsقطع کردم هر کار کردم این وصل نشد یبار اومد اونم سیم رایتل گذاشته بودم برای انلاک دیگه نیودم
ممنون راهنمایی کنید
سلام یه لطفی و یه سوالی مودمتون به نظر ایسوس هتسش که قابلیت دانلود داره اگه بهش این دانگل 3372 وصل کنید میتونید از حافظه رم اون استفاده کنی برای دانلودنقل قول:
ممنون میشم تست کنی
چون مودم Ac 68 u که میخوام بگیرم یه جایه usbداره
قبلا تست شدهنقل قول:
متاسفانه سیستم دانلودش برای ما خیلی کارا نیست
فقط بدرد دانلود لینکهایی میخوره که از سایت بتونید لینک مستقیم بهش بدید و برای سایتهایی که مثلا یک دکمه گذاشتن و شما باید اون دکمه رو بزنی تا سایت به بروزر لینک رو بده از روتر بگیر نگیر داره گاهی میتونه و گاهی خیر.
اما همه چیز دیگش عالی کار میکنه مثل سیستم samba, cloud , vpn server و ...
Sent from my iPhone 6s+
یه عکس از جعبش میگیری ببینم؟؟؟ نرم ورژن قبلیشو بگیرم. روی جعبه نزده d1 فقط نوشته 932cنقل قول:
ایدی تلگرامم اینه یا اینجا بفرست یا بده تو تله... مممنون ayamidannidd@
بعد بدون باتری هم میشه با اداپتور باهاش کار کرد؟؟؟ اداپتور داره یا کابل usb هست فقط؟؟؟ منظورم از اداپتور میشه به برق وصلش کرد یا حتما به سیستم باید وصل کرد؟
ميشه وي p n روش فعال كرد در زماني كه اينترنت رو از دانگل يو اس بي ميگيره؟؟نقل قول:
زماني كه يوزر از طريق واي فاي بهش متصل هست بقيه از وي...پي n استفاده كنند؟؟؟
ممنون ميشم ي توضيح مختصري بديد.
7cEram
اینم عکس تقدیم به شما:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ; [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ;
بدون باطری هم کار میکنه. آداپتور داره توی جعبه و میتونید مستقیم به برق وصل کنید.
توضیح بدم که 932 چند مدل داره که تفاوتهای کوچیکی دارن. فکر میکنم فقط همین مدل d1 هست که بدون باطری هم کار میکنه.
راه هست اینترنتش رو با لن یا usb شیر کنیم برای pcنقل قول:
سلام دوستان
برای مودم e8372 فریموری هست که بشه فرکانس رو دستی انتخاب کرد؟یا این امکان فقط واسه e3372 وجود داره؟
و اینکه من هم مثل دوست عزیزمون @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مودم ایسوس n14 دارم که میشه بهش دانگل وصل کرد پس به نظرتون 3372 رو با مودم خودم ترکیب کنم یا کلا 8372 رو بگیرم؟
واسه کیفیت مطلوب سیگنال حتما باید دو تا آنتن به این مودم ها وصل بشه,یا یک آنتن هم کفایت میکنه؟
ممنون
با تشکر از توضیحات کامل شما. مودم به راحتی آپدیت شد اما الان زبان مودم کاملا روسی شده. راحی هست بشه انگلیسیش کرد؟ :n02:نقل قول:
مودم شما کدوم سری بود؟ ایرانسل بود یا معمولی؟نقل قول:
sent from Huawei mate 8