تا 500 تومن مشکلی نداره.نقل قول:
ممنون
درضمن بگم اون موقع که من دیلینکه را خریدم با مدل مشابه تیپی لینک تست کردم.
دیلینکه سرعت بهتری تو شرایط یکسان میداد.
Printable View
تا 500 تومن مشکلی نداره.نقل قول:
ممنون
درضمن بگم اون موقع که من دیلینکه را خریدم با مدل مشابه تیپی لینک تست کردم.
دیلینکه سرعت بهتری تو شرایط یکسان میداد.
اگر اشتباه نکنم شما مودم همراه نیاز دارید البته اگر نیازتون همراه نیست بنظر من مودمهای رومیزی قویتر هستند .نقل قول:
با بودجه 500 تومان حالا کمی بالا پایین بنظرم شما بهتره مودمی بگیرید که از نسل 4.5G ساپورت کنه .مودمهای هواوی بنظر من انتخاب اول تو مودمهای 4.5G هستند.
البته امکان داره مودمهای هواوی مختص یک اپراتور هم باشند که از 4.5G ساپورت کنند و بشه آنلاکشون کرد و ارزونتر در بیاند .
اگر مودم رومیزی 4G خوب بخوای بنظر من TP-Link Archer MR200 خوب هست. ایرانسل TF-i60 و همین مدل برای مبین نت هم بد نیست میشه آنلاکشون کرد (این مودم از اینترنت موبایل ثابت یا TD-LTE هم ساپورت میکنه - باید ببینی اگر الان یا روزی امکان داره بخوای از TD-LTE استفاده کنی ایرانسل را ترجیح میدید یا مبین نت را چون حتی پس از آنلاک فقط با مودم خودشون TD-LTE کار میکنند و سیم کارتش هم زمان خرید مودم باید بگیری که تو پکش هست و جدا نمیفروشند)
اگر یه مودم رو میزی 4.5G عالی میخوای که هواوی B525 بهترین هست .
در مورد مودمهای 4G و 4.5G موجود تو بازار 2 تا مقاله دیدم بد نبوند مدلها را چک کنید ببینید کدوم آنلاک میشه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راهنمای خرید مودم همراه ۴G و ۳G؛ بهترین مودم همراه کدام است؟ (تو گوگل سرچ کنید)
رو مودمهای 4.5G بهترین نرم افزار LteWatch هست که با یه سری از مودمها مخصوصا یه سری مدلهای هواوی کار میکنه و خیلی خوبه .البته فکر کنم با بعضی مودمهای دیگه هم کار کنه یا یکی 2 تا نرم افزار دیگه هم باشه برا اندروید و ... چک کنید .
نه رومیزی نمی خوام دوست عزیز.
باتری دار باشه حتما
با سلام و خسته نباشید
می دونم تاپک مربوط نیست
کسی فایل ها و دستور عمل های لازم برای انلاک کردم مودم tf-i60 رو داره که برای من بفرسته چون هم تابپیکش قفل شده هم فایل هاش حذف شده
با تشکر فراوان
با سلام و خسته نباشید
می دونم تاپک مربوط نیست
کسی فایل ها و دستور عمل های لازم برای انلاک کردم مودم tf-i60 رو داره که برای من بفرسته چون هم تابپیکش قفل شده هم فایل هاش حذف شده
با تشکر فراوان
عزیز تویک تایپیک پست بزنی بسه بچها فایلهاروداشته باشن برات میفرستن ماشالا تمام سایت پرشده از درخواست شما !
اساتید
الان مودم ۴.۵ که همراه اول و ایرانسل رو ساپورت کنه چی هستش ؟
مودم همراه و سبک و کوچیک مد نظرم هستش که بشه توی جیب هم حملش کرد
باطری خور هم باشه
Huawei E5785 4G LTE CAT6 Mobile Hotspot
در ایران هستش ؟؟ این مودم ایرانسل mdf60 همینه ؟نقل قول:
قیمت هر کدوم اطلاع دارید ؟
نسخه ایرانسل انلاک میشه ؟
نقل قول:
نمیدونم همون هست یا نه
ولی مودم Cat6 از این احتمالا ارزون تر نیست
ایرانسل یه مودم آنلاک داره تو سایتش ببینید Cat6 هست یا نه
با سلام خدمت دوستان عزیز
من یه مودم هواوی B525 در حد آک و آپدیت شده به آخرین فریم ور دارم که خیلی کم استفاده شد و با نو هیچ فرقی نداره
اگر کسی مایل به خرید این مودم بود در خدمتش هستم
معاون فناوری ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز:
رجیستری موبایل تمام شد، اما برای مودمها، دانگلها (مودمهای کوچک) و روترها (مسیریابها) در حال هماهنگی است که به زودی اجرا میشود.
عمده این دستگاههای الکترونیکی وارداتی هستند که به زودی با اجرای رجیستری آنها، قاچاق در این زمینه حذف خواهد شد.
در حال حاضر با اجرای رجیستری، قاچاق گوشی تلفن همراه در واقع حذف شده است.
مودم i60 ایرانسل گرفتم ولی تو خونه ما خوب آنتن نمیده
راهی هست که آنلاکش کنم؟
سلام دوستان من یک مودم دست دوم mf910 خریدم که روی آرم ایرانسل گیر کرده الان چجوری اینو فلش بزنم یا فایلشو از کجا پیدا کنم
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
پیشاپیش سپاسگزارم
- - - Updated - - -
سلام دوستان من یک مودم دست دوم mf910 خریدم که روی آرم ایرانسل گیر کرده الان چجوری اینو فلش بزنم یا فایلشو از کجا پیدا کنم
پیشاپیش سپاسگزارم
- - - Updated - - -
پیشاپیش سپاسگزارم
سلام اگر حتی با ریست سخت افزاری درست نمیشه فقط راهش فرستادن به شرکت گارانتی کننده هستنقل قول:
سلام دوستان ، میشه چند تا مودم کت 6 و کت 4 خوب معرفی کنید :n40:
چه مهربون پرسیدی وای :n16:نقل قول:
ببین فقط همینها خوبند و بس:
B525
CPE B310
MR200
تمام غیر از اینها بخری = انگار چیزی نخریدی
:sq_20:
سلام
دوستان مودم TF-i60 ایرانسل بگیرم و آنلاکش کنم تا ازش برا همراه اول استفاده کنم گارانتیش از دست میره؟
کلا برای همراه اول تو همین رنج قیمت مودم بهتری نیست؟
انلاک بشه از گارانتی خارج میشهنقل قول:
سلام آقا یک سوال بهترین مدل مودم 4.5 جی بازار چی هستنقل قول:
این مدل B525 به خوبی با ایرانسل کار میکنه ، که آنتنش رو براش بخرم که گیرندگیش هم بالاتر بره ؟
اصلا مشکل قیمت ندارم فقط یک چیزی میخوام که تو دردسر نندازم و واقعا کیفیتش بالا باشه
یکی تو دیجیکالا نوشته فرکانس 3500 رو ساپورت نمیکنه
در کل یک چیزی باشه که راحت بشه هر سیم کارتی رو توش انداخت ایرانسل همراه اول یا سیم کارت شاتل موبایل و غیره
لطفا کمک کنید ، چی بخرم ؟
B525 سرور تمامی مودمهای کنونی ایران هست و از اون بهتر در خاک ایران (تاکنون) وجود نداشته است.نقل قول:
نه همه فرکانسها رو ساپورت میکنه (3500 که TD هست معلومه که نمیگیره) و شما با آنتن اکسترنال خارجی( خارج از اتاق) پهنای باند خوبی را میگیری. این مودم فقط 4G-LTE هست صرفا برای اپراتورهاست. ISP ها الان TD-LTE می دهند و به این مودم نمیخوره.
هزینه زیاد تر نخوای بکنی بت MR200 رو پیشنهاد میدهم که خودم همینو دارم. این هم خیلی خوبه من 2 سال بدون خاموشی تو اتاقم دارم. کیفیت بسیار بالا اما تا 4G صرفا میگیره یعنی پلاس نیست همون Cat4. به اون هم یک انتن اکسترنال تو بالکن براش دریل زدم و نصبیدم عالی عالی برای من 4G تا 75 مگ میگیره.
ممنون از پاسخگویی شمانقل قول:
من 4G+ میخوام ، همین اوپراتور های ایرانسل و همراه اول بتونه ازشون تا 100مگابیت در ثانیه رو دریافت کنه
الان TD-LTE سرعتش بیشتره دیگه درسته ، خوب یعنی مودمی نیست که 3500 رو هم پشتیبانی کنه و بشه باهاش هم مثلا سیم کارت شاتل موبایل روش انداخت هم بشه ایرانسل رو با سرعت 100 مگابیت در ثانیه دریافت کرد ؟
بعد اگه ممکنه یک آنتن خوب هم معرفی کنید که بتونم درفضای باز نصبش کنم و با سیم مخصوص به مودم متصلش کنم
مودم با نهایت سرعت و ساپورت همه سیم کارتها و همه باندهای اینترنت ثابت و همراه فقط : b612 هستش . انتن هم یک انتن فضای باز مایمو دو خروجی تهیه کنید . فقط هم رو fdd تاثیر داره .نقل قول:
نه TD-LTE سرعتش کمترهنقل قول:
چرا مودهای هر دو فرکانسه هستند که دوستمون پایین اشاره کرد B612 تو این موضوع بهترینه تو ایران. ولی سرعت بالا فقط FDD پیشنهاد میشه و با پرو ک سی پرسرعت خارجی
آنتن بله فقط باید فضای باز بگیری که داخل ابطال پوله
این برای خودش دکلیه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و این که من دارم و نصبیدم تو بالکن: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس همون b612 رو میخرم اما b525 گرون تره میترسم کیفیت ارتباطیش روی ایرانسل بیشتر باشه و اشتباه کنم توی خرید .
این آنتن فضای باز رو توی دیجیکالا پیدا نکردم واسه خرید ، ندارند فکر کنم بشه خرید اینترنتی کرد
اتفاقا من انتم رو از دیجی خریدم توش هست بخش انتها داره.
نظر شما چیه B612 رو بخرم یا B525نقل قول:
میشه لطفا لینک دیجیکالا خرید آنتن خارجی رو برام با Yon.ir کوتاه کنید و اینجا بگذارید تا سفارش بدم
والا اگر هر دو فرکانس رو میخوای B612نقل قول:
اما اگر سرعت بالا میخوای که فقط 4G-LTE و B525
ذکر این نکته حیاتیست که کلیه انتها صرفا برای 4G-LTE هستند و برای اون فقط کار میکنند.
ممنون از شما همون 525 رو با این آنتن میخرم ، اما انتن رو زده روی میزی ، ایرادی نداره بیرون نصبش کنم ؟
نه اصلا دقیقا بصورت دیواری بیرون بالکن یا پنجره دریل و نصبش کننقل قول:
اتفاقا بیرون باشه بهتره
پایه میزیش هم بسپار به کارتنش
بچه ها یه مودم 4g ارزون که
1-خروجی LAN هم داشته باشه..میخام بعنوان wan وصلش کنم به i60 ایرانسل
2-دسکتاپ باشه بهتره ولی اگه همراه هم بود پاور بانک بشه
3-اگه باتری میخورد با اتصال به اداپتور و در آوردن باتریش مستقیم بشه..چون 99 درصد اوقات رو برق مستقیم میخاد کار کنه!
4-راحت انلاک بشه ..چون اگه راحت انلاک نشه همین ای60 رو انلاک میکنم دیگه :n02:
5-انتن خارجی هم بخوره بدک نیست ولی مهم هم نیست
راستی همین ای40 ایرانسل چطوریاس ؟ 200 تومنه ولی نمیدونم انلاک بشه یا داستانیه خودش مثل ای 60
ببخشید حواسم نبود ای40 برا اینترنت ثابته...
الان ارزون ترین مودم و پر امکانات ترین مودم و مقرون به صرفه ترین با قابلیت انلاک و از همه مهمتر cat6 این مودم هست یعنی :i60 .نقل قول:
b310 هم خوبه ارزونش رو بخوای دنبال همین مدل بگرد فقط از اونایی که از عراق میارن خصوصا تیشکنت . ارزونتر از خود هواوی در میاد
با سلام و احترام ،
دوستان نیاز به مشورت فوری دارم ، حتی با هزینه !
میخوام مودم روتر 4G LTE بی سیم N300 تی پی - لینک مدل TL-MR6400 را بگیرم.
فقط سه تا سوال بسیار مهم دارم :
1. این مودم قدیمی نشده ؟ منظورم اینه چون 4G ساپورت میکنه ، خرید این مودم در حال حاظر خوبه یا ببینم مودم های مثل این ولی 4.5G یا 5G اگر آمده بگیرم یا صبر کنم بیاد ؟
2. کیفیت مودم بالا چطوره ؟ کسی از دوستان کار کرده و یا نظری دارید؟
3. از کدام فروشگاه بگیرم بهتره ؟ ( از لحاظ معتبر بودن و کیفیت کالا و ارسال ) دو تا لینک خرید در پایین میگذارم:
لینک یک : دی جی کالا
لینک دو : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیر توصیه نمیشه اینو بخرید . اگر مودم روتر ثابت میخواهید که با برق کار کنه : مدل های : b612 . b525 که هر دو cat6 هستن تهیه کنید بیش از نصف شهرها الان 4.5 فعاله و قابل استفاده . حیف نیست این پولو میدی به یه مودم cat4 !نقل قول:
با سلام و احترام.نقل قول:
بهترین رو پیشنهاد بدید ؟
ممنونم.
نظر شخصی من b612 چون از tdd و fdd پشتیبانی میکنه اونم تمامی فرکانس هایی که در ایران مورد استفاده این شبکه ها هست . ( ایرانسل . های وب . مبین نت . شاتل و اسیا تک و اپراتورهای مجازی که در حال راه اندازی شبکه tdd هستن . و دلیل دوم پشتیبانی از ca و mimo 4 که واقعا نقش بسزایی در سرعت اینترنت در fdd و tdd داره . دلیل سوم قیمت پایین خصوصا مودم tf-i60 ایرانسل که واقعا داره مفت میده و راحت هم انلاک میشه . اگر هم هزینه براتون مهم نیست از نمایندگی هواوی idhco نسخه خود هواوی این مودم و بدون قفل اونو تهیه کنید .نقل قول:
با سلام مجدد ،نقل قول:
اقا من گیج شدم !
این مدل رو بگیرم :
مودم 4G LTE هوآوی مدل B612
یا این مدل :
مودم روتر ۴ جی هوآوی مدل بی ۶۱۲ اس
چه فرقی میکنند و کدام بهتره ؟
ممنونم.
فقط این مدل و تمام : همشون یکی هستن :نقل قول:Huawei B612s-25d 4G LTE Cat6 Wireless Modem Router
لینک محصول نمایندگی خود هواوی در ایران :
لینک محصول ایرانسل :
تفاوت قیمت فقط در اینه که اولی برا خود هواوی و برا همه بازارها هستش ولی دومی سفارش ایرانسل با لوگو ایرانسل هستش و البته قفل که اونم باز میشه
مودم های تی پی لینک و دیگر برند های مشهور سازنده تجهیزات ارتباطی و مودم ، بنظر من بسیار بهتر هستند .
از نظر تنظیمات روتر و کارایی بسیار بالاتر از دستگاه های هواوی هستند ، اما از اونجا که مودم تی پی لینک که معرفی کردید ، سرعت دانلود بسیار پایینی داره
برای استفاده در حال حاضر خوب نیست .
مودم های هواوی جدید سرعت های بالاتر ارتباطی با انتن مخابراتی برقرار میکنند اما از دامنه عملکرد برای استفاده به عنوان یک روتر بسیار پایینی برخوردار هستند .
تنظیمات آنها بسیار ساده است و اکثر تنظیمات پیشرفته و کارایی برای استفاده به عنوان یک روتر را ندارند .
احتمالا در آینده که این شرکت ها به ساخت تجهیزات مودم های پر سرعت موبایلی رو بیارند ، شاهد حضور دستگاه های بسیار پرقدرت و خوبی در بازار خواهیم بود.