اگه گوشیتون اندرویده، میتونید با نصب نرم افزار video and tv sideview این تلویزیون رو کنترل کنید.نقل قول:
Sent from my SM-P550 using Tapatalk
Printable View
اگه گوشیتون اندرویده، میتونید با نصب نرم افزار video and tv sideview این تلویزیون رو کنترل کنید.نقل قول:
مرسي
درست شد
سلام:منبع خبرتان کدام سایته؟نقل قول:
الان پیغام آپدیت با مشخصات جدیدش واسه من اومده ولی همون نسخه قبلی هست
Pkg3.533.0108paa
توسایتش گفته شکل نمایش ولوم عوض میشه وچن تا چیز دیگه . من همین شماره رو چن وقت پیش نصب کردم هیچ فرقی نکرد نمیدونم چرا دوباره پیغامش تو منوی اصلی اومده
Sent from my LG-K430 using Tapatalk
درسته این نسخه قبلی است. تغییر شکل والیوم، مربوط به آپدیت مارشملو است که امیدواریم از پسفردا در دسترس قرار بگیرهنقل قول:
دوستان روی قسمت بالایی سمت چپ (گوشه چپ) روی کانالهای ای فیلم و روی تبلیغات ایران البته بعضی کانالها یه خطوط تیکه تیکه سفید میوفته روی همه کانالها نیست بالای تلوزیون سمت چپ نمیدونم از چیه با ر.س. ی. و.ر میگیرم کانال هارو ... دوستان این مشکلو نداشتن ؟؟
Home --> Settings --> Display --> Screen ->> Display areaنقل قول:
مقدار Display area باید روی Normal باشه. اگر روی Normal بود، مقادیر دیگه رو هم امتحان کنید ببینید مشکل حل می شه.
با همین فرمایش شما مشکل حل شد ممنون از شما.نقل قول:
Sent from my SM-T715 using Tapatalk
برنامه es file xplorer رو نصب کن همه کاری برات میکنهنقل قول:
Sent from my D6502 using Tapatalk
امروز صفحه ساپورت سونی که فایل آپدیت رو میذاه در دسترس نبود. ایشالا که دارن فایل جدید رو میذارن ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ;
من قصد خرید این مدل رو دارم آیا پیشنهاد میکنید
بودجه در حدود ۴ تومن
مدل های فیلیپس چطورند؟
منم مثل شما سردرگم بودم بین کلی برند و همین 4 تومان را میخواستم هزینه کنم و اخرش بعد از 4 ماه تحقیق همین مدل را 4 روز پیش گرفتم و فوق العاده راضیم از خریدم من کلا ادم تکنیکی هستم و اندروید این تلوزیون محشره .... پیشنهاد میکنم همین را بردار البته با گارانتی ....
دوستان آپدیت مارشملو منتشر شده و قابل دانلود است. به شخصه از لینک زیر نسخه جدید رو دانلود و نصب کردم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکته قابل توجه اینه که ظاهراً قرار دادن کلمات Singapore Only صرفاً جهت اولویت ببندی منطقه ای است و استفاده از این فایل جهت آپدیت تلویزیون هایی که دربازار ما پخش می شه مشکلی ایجاد نمی کنه.
در مورد تغییرات ظاهری ایجاد شده هم دوستان همگی مطلع هستند که شامل مواردی از قبیل باز طراحی Volume ، باز طراحی Home Screen و باز طراحی Help Menu است اما چیزی که در استفاده از تلویزیون بعد از این آپدیت کاملاً مشهوده، سرعت بسیار بیشتر منو ها، سرعت بسیار بیشتر در زمان سوییچ کردن بین منو ها و Live TV و همچنین سرعت بسیار بیشتر منو های ویرایش شبکه ها است که مورد آخری قبل از آپدیت واقعاً عذاب آور بود.
چند گرفتید و با چهگارانتی؟؟؟نقل قول:
من 3980 گرفتم و با گارانتی اصلی ایرانکو بدون عینک باید جدا بخریدنقل قول:
از کجا؟؟؟نقل قول:
چون الان قیمت بدون گارانتی اینه
بله من با گارانتی فوق العاده خوب خریدم البته ایرانکو خودش هم همین قیمت میده از اصفهان گرفتمنقل قول:
سلامنقل قول:
من هم این آپدیت رو دیدم، شما مطمئنید مشکلی ایجاد نکرده؟
مدل تلویزینتون چیه ؟
تا الان که چند ساعتی هست استفاده می کنم، مشکلی نداشتم. اگر نگرانید، صبر کنید. نهایتا تا ۸ مارچ عرضه این آپدیت تکمیل میشه.نقل قول:
مدل تلویزیون حال حاضر بنده 50W800C هست که با گارانتی بازرگانی ایران خریداری کردم.
آیا امکان سه بعدی کاربردی دارد ؟؟؟؟
فیلیپس هم من دیدم کیفیت خوبی داره ولی ضمانت و خدمات خوبی نداره و تکنولوژی خاص خودش رو هم داره که ممکنه در آینده مشکل ساز بشه اون مدلی هم که من باهاش وررفتم سه بعدی اکتیو بودوالبته اندروید نبودنقل قول:
سه بعدی اکتیونقل قول:
منظورم اینه که آیا ارزش داره سه بعدی یا نه چون در مدل های جدید دیگه سه لعدی نیست و داره منسوخ میشه
نه ؛ ارزش خرید به خاطر سه بعدی بودن نداره مشکل اینجاست که توی این کلاس و این مشخصات فنی همه شون سه بعدی هستن.تی وی های ساده تر سه بعدی ندارن یا مثل ال جی که هزار تا مدل داره و هر کدومشون یه مشخصات دارن
الان 49x8000 d تو بانه حدود 3900 هست سه بعدی نداره ولی 4k هست و از hdr پشتیبانی می کنه ارزش خرید داره
سامسونگ توی جشنواره فروشش ۵۵ اینچ رو میده حدود ۳۲۰۰ به نظرتون این تفاوت قیمت ارزش اون انتخاب رو بالا نمیبره؟؟؟
حتی مدل های 4k سامسونگ زیر ۴ تومن میشه خرید
برای دیدن ساعت کارکرد تلویزیون چیکار باید کرد ؟ از کجا باید ساعت کارکرد تلویزیون رو دید ؟
من با راهنمابی دوستان اینمدل رو امروز خریدم
چندتا سوال
برای کنترل چه برنامه ایی رونصب کنم
صفحه کلید یا کنترل هوشمند هم میشه براش تهیه کرد؟
عینک سع بعدی چنده ؟؟؟
علت اینکه آپدیت جدید سنگاپور روبرداشتن چیه. من این آپدیت رو برای تی وی خودم گرفتم.
برنامه sideview چرا کار نمیکنه فقط روی مادون قرمز دار کار میکنه
ربطی به مادون قرمز نداره.نقل قول:
باید گوشی و تلویزیون هر دو به یک شبکه وایرلس متصل شده باشن.
من روی سه تا موبایل تست کردم اجرا نمیشه برنامه اصلا
غیر از این برنامه از چه برنامه ایی میشه استفاده کرد ؟؟؟
خیلی سخته با کنترل خودش تایپ کردن
با توجه با اینکه در گوگل پلی این برنامه برای ایران قابل دانلود نیست من آخرین ورژن این برنامه رو اینجا میزارم
دمت گرم خیلی حال دادنقل قول:
تبریک میگم بابت نصب ورژن جدید.نقل قول:
فقط اینکه منبع رسمی برای دانلود فایل اصلی این دوتا لینکه :
میشه آدرس سایتی که ازش دانلود کردید رو ذکر کنید
دوستان از طریق خودشم می شه آپدیت رو گرفت یا مث سری قبل لزوما باید بریزیم رو فلش؟نقل قول: